Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Ekim 2011, 22:54
Fonder adlı üyeden alıntı
saat olarakta ,bende ugurda kapanısız aksam 10dan sonra gidebilrz sana uyarsa... satıcıda o saate uygunmus
O saatte bakacan ama hava kararmış olacak, olası kusurlar daha az görünecek. Ama senin için sorun yoksa bana uyar.
Reklamlar
-
14 Ekim 2011, 23:30
Slayerrr adlı üyeden alıntı
O saatte bakacan ama hava kararmış olacak, olası kusurlar daha az görünecek. Ama senin için sorun yoksa bana uyar.
çok fazla sorun olcagını düşnmüporum ya.. :/ sen işin ehlisin sonuçta olmadı el feneri getiririm bakmak istediin eyre bakarsın ) aydınlık yerde dururz zaten
---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 21:57 ----------
ozaman yarın görüşürüz,tanışmışta oluruz güzel olcak ugurda numaran vardır muhtemelen,biz seni ararız işten çıkınca bulusuruz.
-
14 Ekim 2011, 23:36
Tekrar slm evde netim yok cepten yaziyorum .gelelim gv250 motoruma 2.el aldim 2005 model 25000kmde tanidik bi arkadastan aldim motoruna iyi bakan bi arkadas.. resimleri yarin atarim insallah herkese iyi geceler verdiginiz bilgiler icin ayrica tesekkurler.
-
14 Ekim 2011, 23:40
Rıdvan kardeşim, yazı olarak değil ama takip olarak devamlı buradayım..akşam bilgisayra oturduğum ve derslerimi yaptıktan (öğrencilerin yerine biz çalışıyoruz )) sonra ilk ziyaret ettiğim site burası , gelişmeleri yakından takip ettiğim biline ... aslında kısa metrajlı gezi fotoğraflarımı paylaşmak istiyorumda bir türlü elim varmıyor da ha bi gayret deyip onlarıda zamanla paylaşacağım inşaaalllh.. kalın sağlıcakla..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
14 Ekim 2011, 23:53
myhammer adlı üyeden alıntı
Tekrar slm evde netim yok cepten yaziyorum .gelelim gv250 motoruma 2.el aldim 2005 model 25000kmde tanidik bi arkadastan aldim motoruna iyi bakan bi arkadas.. resimleri yarin atarim insallah herkese iyi geceler verdiginiz bilgiler icin ayrica tesekkurler.
dostum motorun hayırlı olsun.. aramıza hoşgeldin.. katılımcı olmanı bekliyoruz
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
kesin değil ama bugün konuştuğumda akşam uyar demişti..saati de özellikle söyledim biz bu saatte çıkıyoruz diye..bakalım yarın tekrar arıyacağız adamı..bende duruma göre sana haber veririm
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
15 Ekim 2011, 00:04
iyi akşamlar;
geçen gece sizlerle konuştuğum 0 gv 250 ler şuan gümrükteymiş haberini doğrulattım bu ayın 20 sinde kuralkanın genel toplantısı var bayiler ile kaç adet isteyeceklerini soracaklar muhtemelen. Büyük ihtimalle pek yakında 0 gvleri yollarda görmemiz çok muhtemel (yeni kanuna göre mecburi 2011 model yazacak ruhsatta) bu işin peşini bırakmayacağım.
myhammer adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim .
-
15 Ekim 2011, 00:34
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
dostum motorun hayırlı olsun.. aramıza hoşgeldin.. katılımcı olmanı bekliyoruz
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
kesin değil ama bugün konuştuğumda akşam uyar demişti..saati de özellikle söyledim biz bu saatte çıkıyoruz diye..bakalım yarın tekrar arıyacağız adamı..bende duruma göre sana haber veririm
ıns.bi sorunu yokturda alırız..çok heycan yaptım gv'm gelcek bu arada ugur vites te pratik sözün var
-
15 Ekim 2011, 00:58
wallaby adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar;
geçen gece sizlerle konuştuğum 0 gv 250 ler şuan gümrükteymiş haberini doğrulattım bu ayın 20 sinde kuralkanın genel toplantısı var bayiler ile kaç adet isteyeceklerini soracaklar muhtemelen. Büyük ihtimalle pek yakında 0 gvleri yollarda görmemiz çok muhtemel (yeni kanuna göre mecburi 2011 model yazacak ruhsatta
) bu işin peşini bırakmayacağım.
Armağan sana güzel bir haber vereyim, bahsettiğin model yılı uygulaması 1 ocak 2013 tarihinden itibaren geçerli olacakmış. Yani 1 Ağustos 2011 tarihinden sonra ithal edilmiş araçlar 2012 model olarak satılacak.
-
15 Ekim 2011, 00:59
-
15 Ekim 2011, 01:02
Sadece karbüratörlü modellerde yapılabilir, çok az bir yakıt artışı olabilir. Fark edilecek seviyede bir değişime sebep olmaz.
-
15 Ekim 2011, 01:27
Sadece karbüratörlü modellerde yapılabilir, çok az bir yakıt artışı olabilir. Fark edilecek seviyede bir değişime sebep olmaz.
zaten enjeksionlular yeni modeller oluor sanıırm..benimle alakası yok fark edileek bir seviyede deilse yapılabilr..sesi baya değiştirmiş..bide çoğu gv videosunda egsozların paralel olarak kesildini gördüm oda sadece ses içnmi ve çok fark edermi yakıtta?
---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
http://www.hudsonderi.com/?urun-296-...torsiklet.html bu cekete bu para verilmi? çok hosuma gitti benim...
-
15 Ekim 2011, 01:27
zaten enjeksionlular yeni modeller oluor sanıırm..benimle alakası yok
fark edileek bir seviyede deilse yapılabilr..sesi baya değiştirmiş..bide çoğu gv videosunda egsozların paralel olarak kesildini gördüm oda sadece ses içnmi ve çok fark edermi yakıtta?
Kesmek evet ses için, belki çok az da görüntü. Eklediğin videoda olduğu gibi son susturucu kapaklarını çıkartmaktan bir zarar gelmez, uzun yolda kafanı şişirmesinden başka. Ama kesmeyi tavsiye etmem. Çünkü susturucunun büyük bir kısmı çıkarılmış oluyor. Bu da; yüksek devirlerde daha cırtlak bir ses, biraz daha fazla yakıt, düşük devirlerde güç kaybı hatta motorun çalışmasında düzensizliğe bile sebep olabilir.
Verilir verilmesine de, deri ceketler biraz bakım ister. Yağmura gelmeyecek, güneşi de pek sevmez ayrıca bakım da yapman gerekir. Uğur'un ceketini gördüysen fikrin vardır zaten bu konuda.
GV 250 ahalisi, Cumartesi günü çalışmayan herkesi 29 Ekim kortejine katılmaya davet ediyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...umhuriyet.html
-
15 Ekim 2011, 01:39
Kesmek evet ses için, belki çok az da görüntü. Eklediğin videoda olduğu gibi son susturucu kapaklarını çıkartmaktan bir zarar gelmez, uzun yolda kafanı şişirmesinden başka. Ama kesmeyi tavsiye etmem. Çünkü susturucunun büyük bir kısmı çıkarılmış oluyor. Bu da; yüksek devirlerde daha cırtlak bir ses, biraz daha fazla yakıt, düşük devirlerde güç kaybı hatta motorun çalışmasında düzensizliğe bile sebep olabilir.
Verilir verilmesine de, deri ceketler biraz bakım ister. Yağmura gelmeyecek, güneşi de pek sevmez ayrıca bakım da yapman gerekir. Uğur'un ceketini gördüysen fikrin vardır zaten bu konuda.
hadi ya..ozaman kesitrmek gibi bi düşnceye kapılmayayım... verilir diorsan tamamdır..eskisin zaten eskimesi hosuma gider:D evet ugurunki eskimis görünüo ve bence güzel görünüo :D
off alayım şu motoru yapacak çok sey var,, bir an önce başlamak istiorum bir yerden
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
çok konuştum ama heycanımı mazur görün... bu egzos kesilmiş gibi görünüor ama tekerlere kadar uzanıor demekki kesilmemiş bu şekildemi satılıor? ve bu şekilde satılıyorsa alınıp taktırlması o dediğin kesilme olayı gibi yine aynı problemleri çıkartırmı? http://www.youtube.com/watch?v=RSnNG...98CDC0EFFF14BE
ve yine bu videodaki direksionu yaptırmak kaça mal olur? ne çok yüksek ne çok kısa..hoş görünüo.. pahalımıdır onu yaptırmak?
-
15 Ekim 2011, 01:42
çok konuştum ama heycanımı mazur görün... bu egzos kesilmiş gibi görünüor ama tekerlere kadar uzanıor demekki kesilmemiş bu şekildemi satılıor? ve bu şekilde alınmıp taktırlması o dediğin kesilme olayı gibi yine aynı problemleri çıkartırmı?
http://www.youtube.com/watch?v=RSnNG...98CDC0EFFF14BE
Egzoz yaptırmış.
-
15 Ekim 2011, 01:52
şu çalıştığım sektörden dolayı maalesef katılamıyorum geçen sene de katılamadım bunun yüzünden gelde sinir olma
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:48 ----------
hadi ya..ozaman kesitrmek gibi bi düşnceye kapılmayayım... verilir diorsan tamamdır..eskisin zaten eskimesi hosuma gider:D evet ugurunki eskimis görünüo ve bence güzel görünüo :D
off alayım şu motoru yapacak çok sey var,, bir an önce başlamak istiorum bir yerden
---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
çok konuştum ama heycanımı mazur görün... bu egzos kesilmiş gibi görünüor ama tekerlere kadar uzanıor demekki kesilmemiş bu şekildemi satılıor? ve bu şekilde satılıyorsa alınıp taktırlması o dediğin kesilme olayı gibi yine aynı problemleri çıkartırmı?
http://www.youtube.com/watch?v=RSnNG...98CDC0EFFF14BE
ve yine bu videodaki direksionu yaptırmak kaça mal olur? ne çok yüksek ne çok kısa..hoş görünüo.. pahalımıdır onu yaptırmak?
bence egzoz işine girersen ileri zamanda sıkılırsın haberin olsun..
bu motoru almadan önce gv bakmaya gittiğimde bir tanesinin egzozları açıktı..susturucu yoktu yani..
beylükdüzünden cennet mahallesine gelene kadar kafam ütülendi gerisini sen hesap et..fazla kafam ağrımasın diye motoru max 5.000 devirde kullanmıştım..hele hele uzun yolda hiç düşünemiyorum
deri ceket olayını da sana az çok açıkladım..benim bildiğim deri ceket diğer korumalı tekstil ceketlere kıyasla biraz daha dayanıklı sürtünmelere karşı..ve ayrıca cruiser chopper sınıfındaki motosikletle kullanımında güzel yakışıyor bence deri ceket ..evet bakım olayı biraz sıkıntılı..ama iyi baktığında uzun süre seni üzmeyecek birşey..korumaları çıkartıp günlük hayatta kullanabilme gib, de güzel avantajı var..geçen sene motorumu sattığımda kışın işe deri ceketle gidip geldim..o kadar sıcak tutuyorduki altımda tişört oluyordu sadece
-
15 Ekim 2011, 02:09
-
15 Ekim 2011, 02:25
Gece gece bu kadar mutlu olamazdım Rıdvan dile benden hangi şişeyi getireyim
Hepsini
bu ay sonunda kaporayı vereceğim artık tak etti (=. insallah bir sıkıntı çıkmaz gümrükte. önemli olan fabrikanın depodan çekme işlemine başlaması...
Motorlar gümrükte diyorsun ve ayın 15'indeyiz. Gümrük işlemleri ne kadar sürebilir ki ay sonu kapora veriyorsun?
-
15 Ekim 2011, 02:30
şu çalıştığım sektörden dolayı maalesef katılamıyorum
geçen sene de katılamadım bunun yüzünden gelde sinir olma
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:48 ----------
bence egzoz işine girersen ileri zamanda sıkılırsın haberin olsun..
bu motoru almadan önce gv bakmaya gittiğimde bir tanesinin egzozları açıktı..susturucu yoktu yani..
beylükdüzünden cennet mahallesine gelene kadar kafam ütülendi gerisini sen hesap et..fazla kafam ağrımasın diye motoru max 5.000 devirde kullanmıştım..hele hele uzun yolda hiç düşünemiyorum
deri ceket olayını da sana az çok açıkladım..benim bildiğim deri ceket diğer korumalı tekstil ceketlere kıyasla biraz daha dayanıklı sürtünmelere karşı..ve ayrıca cruiser chopper sınıfındaki motosikletle kullanımında güzel yakışıyor bence deri ceket ..evet bakım olayı biraz sıkıntılı..ama iyi baktığında uzun süre seni üzmeyecek birşey..korumaları çıkartıp günlük hayatta kullanabilme gib, de güzel avantajı var..geçen sene motorumu sattığımda kışın işe deri ceketle gidip geldim..o kadar sıcak tutuyorduki altımda tişört oluyordu sadece
tamam kank.motoru alalım sonra o ceketi alacagım fiyatıda 300 liraya yakın bişi zaten alınır...zaten motor içn almasam yine o tarz bi günlük hayat içn deri ceket alıcaktım o fiyatlarda..iyi oldu motor içnde kullanıslı olması..görünce direk aşık oldm :D....allahım yarın aksam olsada gidp baksaak
-
15 Ekim 2011, 02:33
-
15 Ekim 2011, 02:49
Hepsini
Motorlar gümrükte diyorsun ve ayın 15'indeyiz. Gümrük işlemleri ne kadar sürebilir ki ay sonu kapora veriyorsun?
Fabrikanın gümrükcüsü gümrükten çekme işlemini yapana kadar belirli bir süre ardiye oluşmadan gümrükte durabiliryor. Ne kadar iyi çalıştıklarına ve brokrasiye bağlı. ayın 20 sinde toplantı varmış 1-2 bayi 20sinde tekrar arayın sonra gelin işlemleri yapalım dediler.
Ankara 4.44ü bile aradım düşün.
GV ye kavuşayım en güzeli ile ıslatırız toplanıp.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
bak olmadı şimdi ama
hani biz bi ekiptik
hocam ne demek tabiki hep beraber mesajımdada belirttiğim gibi (=
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)
Bu Konudaki Etiketler