Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ekim 2011, 02:28
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
1 günlük izinle zor..
2gün izin alalım? ben senin adınada fahriyeden isterim izin.. tabi bide arkds 6binden söle 5.500 e fln düserse:D
Reklamlar
-
12 Ekim 2011, 02:40
Fonder adlı üyeden alıntı
2gün izin alalım?
ben senin adınada fahriyeden isterim izin.. tabi bide arkds 6binden söle 5.500 e fln düserse:D
pazarlık çok olacağını sanmam yörük'ün motorda belki yaparsa burada yabancıya gitmiyeceği için yapar
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
12 Ekim 2011, 02:42
pazarlık çok olacağını sanmam yörük'ün motorda
belki yaparsa burada yabancıya gitmiyeceği için yapar
walla ben seni bilirm seni dinlerim kank sen nedersen o benm içn
-
12 Ekim 2011, 02:46
walla ben seni bilirm seni dinlerim kank
sen nedersen o benm içn
o kadarda abartmana gerek yok
-
12 Ekim 2011, 03:51
o kadarda abartmana gerek yok
izin isini ben hallederim kank gerekirse 2 gün aç kapa gelirm kasiyerden yırtarsın falan gibisnden konusrm yani kacamaz elimden ;)
---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:04 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
pazarlık payı varmıdır yörük? belirtmemissin gerçi ama yinede şansımı deniyeyim dedim
-
12 Ekim 2011, 09:16
Ben motoru bodrumdan almıştım otobüsle gittim sonra aynı otobüsün bagajına etrafına kartonlar bezler koyup sıkıca bağlayıp getirmiştik otobüs man otobüstü biraz bagajı küçük olduğu için zor oldu fakat mercedes otobüslerde bayağı büyük oluyormuş bagajlar.Uzun lafın kısası otobüsçülerle konuşmakta fayda var nakliye için.
-
12 Ekim 2011, 10:18
kaç günde gelir ve maliyeti ne olur o konuda da senden yardım bekleriyoruz he
şimdi bizim şirketekin kara nakliyesindeki elemanlarla ile görüştüm, oradan gelen tırların arkasında full sigortalı olarak getirilebilir dendi araştırıyorlar, öğleden sonra net fiyat verecekler ama şimdilik ortalama 500tl civarı diyorlar.
-
12 Ekim 2011, 10:21
Aynen mercedes otobüs ama Travego modeli.Bu sene motorlarla 3 kere Kastamonu'ya gidince dönüşte kardeşimin Rt 125'ini otobüse koyup ikimiz Gv 250 ile basarak gelmiştikRt125 Gv 250 ye göre çok yüksek olmasına rağmen yan ayakta geldi motor.Hiç birşeyde olmadı.Çok rahat hallediliyor yeterki şöför tamam desin:cat 50 tl vermiştik bu yaz o kadar.Benzini boşalttın mı iş tamam.Diğer nakliye şirketlerinin istediği paralar çok yüksek.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
12 Ekim 2011, 12:51
Millet akşam burger bluşması yapıyormuyuz ? (Ömür avm Burger king) ben yaparsanız iş cıkışı mercedes otobus aldım onunla gelebilirim 7:30 u bulur park yeri sıkıntı oluyorda
-
12 Ekim 2011, 13:18
cancalskan adlı üyeden alıntı
Millet akşam burger bluşması yapıyormuyuz ? (Ömür avm Burger king) ben yaparsanız iş cıkışı mercedes otobus aldım onunla gelebilirim 7:30 u bulur park yeri sıkıntı oluyorda
Bana uyar. Sanıyorum ki Armağan (wallaby) da gelir. Mesut gelebilir. Ahmet'ten pek umudum yok. Uğur çalışıyormuş.
Sonuç olarak akşam 19.00-19.30 gibi oradayım.
-
12 Ekim 2011, 14:42
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bana uyar. Sanıyorum ki Armağan (wallaby) da gelir. Mesut gelebilir. Ahmet'ten pek umudum yok. Uğur çalışıyormuş.
Sizin için uygunusa ben gelebilirim, trafik durumuna göre 19.15 civarı orda olurum.
-
12 Ekim 2011, 16:26
wallaby adlı üyeden alıntı
Sizin için uygunusa ben gelebilirim, trafik durumuna göre 19.15 civarı orda olurum.
Tamam Akşam ben ve nişanlım, rıdvan, armağan, mesut ve bilge(melike) de bekliyoruz burger yapalım muhabet motor serviste ama rıdvan bir tur veririsin demi hahahahha Ahmet cıkışın erken olursa gel veya geç gelirsende haber ver kaçta geleceksen
---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 13:51 ----------
Akşam plan değişti şeyma nın doğgum gunuymuş akşam burger dan sonra bize geliyorsunuz pasta yemeğe Armagan'ı sen alırmısın rıdvan ?
Mesut akşam parti var melikeyi al gel şeymalar 8 - 8:30 arası bizde olacaklar ona göre gelin.
---------- Post added at 15:26 ---------- Previous post was at 15:20 ----------
Akşam plan değişti şeyma nın doğgum gunuymuş akşam burger dan sonra bize geliyorsunuz pasta yemeğe Armagan'ı sen alırmısın rıdvan ?
Mesut akşam parti var melikeyi al gel şeymalar 8 - 8:30 arası bizde olacaklar ona göre gelin.
-
12 Ekim 2011, 16:55
Tamamdır..
-
12 Ekim 2011, 21:42
Sen satın almaya kara ver, ben gider alırım.
Başka türlü YÖRÜK'le tanışamayacaz.
Şaka bir yana böyle bir şeyi güneşli bir pazar günü yapabilirim aslında.
kardeşim benim..ya harbiden o kadar çok istiyorum ki sizinle tanışmayı anlatamam bir vesile ile kurs falan bişi çıkarsa hemen size artçı olarak dahil olacağım..kısmet bakalımm..
evet rıdvan kadar dürüst, akıllı ve bu motordan anlayan insana çok nadir rastlanır..sadece ben değil diğer arkadaşlarımda rıdvanla arası iyidir..zaten lakabını da tekniker koyduk o yüzden
açıkçası YÖRÜK'ün (İlker)motor çok güzel ve sorunsuz.. motorda ne ararsan var..gözlemlediğim hiçbir eksiği mevcut değil..
tabi şimdilik tek sorun yol..benim vaktim olsa beraber bile gidip gelirizde bizim işi biliyorsun işte
---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:47 ----------
kaç günde gelir ve maliyeti ne olur o konuda da senden yardım bekleriyoruz he
aslında sis farı kaldı..onu da alalı yaklaşık 4 ay oldu ama hala takamadım..kutusu içinde duruyor.valla benim fikrimi sorarsanız benim motor olur ya da olmaz farketmez kısmet ama bana kalırsa otobüs ile götürün derim..siteden çok arkadaş bu şekilde taşıdı,kendi üstte motor bagajda yolculuk yapan çok var.daha ucuz olur kanısındayım..ama bu işler nasip kısmet işleri o ayrı..
2gün izin alalım?
ben senin adınada fahriyeden isterim izin.. tabi bide arkds 6binden söle 5.500 e fln düserse:D
üzgünüm arkadaşım ama o fiyata vermem..en son 5700 tl verdiler vermedim.kısmet bakalım..
izin isini ben hallederim kank gerekirse 2 gün aç kapa gelirm kasiyerden yırtarsın falan gibisnden konusrm yani kacamaz elimden ;)
---------- Post added at 02:51 ---------- Previous post was at 02:04 ----------
pazarlık payı varmıdır yörük? belirtmemissin gerçi ama yinede şansımı deniyeyim dedim
pazarlık payı yoktur fonder.küçük bir ikramım olur ama küçük,minik..uğurun dediği gibi abartmamak lazım..hele hele 5500 tl gibi uçmamak lazım.bu işler nasip kısmet işleri,herşeyin hayırlısı olsun..
bu arada motorun videosunu çektim özellikle sesini paylaşmak için ama başlığımıza videoyu nasıl atacağımı bilmiyorum..yardım lütfen..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
13 Ekim 2011, 02:29
İyi akşamlar,
Bu akşam sonunda sizlerle tanışma sanşım oldu, çok memnun oldum.
Öncelikle Artçısı olmama izin veren ve gece gece beni durağa kadar bırakan Rıdvan'a, Konuk severliği için Can kardeşime ve nişanlısına, hoş ve keyifli sohbetleri için Ahmet, Mesut ve sevgilisine, bugün doğan ve Süpriz doğum günü mağduru olan Şeyma'ya teşekkür eder, en yakın zamanda kendi motorumla aranızda olma ümidiyle iyi geceler dilerim.
çok mu resmi oldu?
-
13 Ekim 2011, 02:37
umarım yakın zamanda bende sizlerle tanısabilirm motorlu veya motorsuz ^^
-
13 Ekim 2011, 18:08
wallaby adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar,
Bu akşam sonunda sizlerle tanışma sanşım oldu, çok memnun oldum.
Öncelikle Artçısı olmama izin veren ve gece gece beni durağa kadar bırakan Rıdvan'a, Konuk severliği için Can kardeşime ve nişanlısına, hoş ve keyifli sohbetleri için Ahmet, Mesut ve sevgilisine, bugün doğan ve Süpriz doğum günü mağduru olan Şeyma'ya teşekkür eder, en yakın zamanda kendi motorumla aranızda olma ümidiyle iyi geceler dilerim.
çok mu resmi oldu?
Birşey değil Armağan her zaman bekleriz inşallah güzel bir motor alırsın gezilerede gideriz kardeşim..
umarım yakın zamanda bende sizlerle tanısabilirm
motorlu veya motorsuz ^^
Gelxseydin dün eğlenceli geçti..
-
13 Ekim 2011, 18:54
Birşey değil Armağan her zaman bekleriz inşallah güzel bir motor alırsın gezilerede gideriz kardeşim..
Ne gezisi? Senin motorun bile yok.
-
13 Ekim 2011, 19:18
ohh ne güzel eğlenmişsiniz..iş dolayısıyla katılamadım maalesef
-
14 Ekim 2011, 01:11
yaw arkadas ne sorunlu makinam war:D gerçi daha yolda kalmisligim yok ama beyler benim benzin gostergesi gaz werince yukselio dewamli yol yapinca kendine gelio birden kökleyince gazlayinca yine yukselio sonra dusuo. normalde egimli yollarda degiskenlik oluodu ama cok azdi oda deponun egiminden normaldir diodum ki: eminim okadari sizdede wardir. ama karbrotoru akuyu bujleri degistirdim gecenlerde komple bi elden gecsin die o zaman depo sokulmustu yaw..k tamirci o zaman bozmus olabilirmik? ama sadece kontagi actigimda dogru problem yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler