Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Ekim 2011, 19:47
selamlar,
hafta sonu boyunca kimseden ses çıkmadı forumda f5 yapmaktan içim bayılmıştı (=hafta başına hızlı başladınız,
bu arada ısrarla tanışmak için çabalarım devam etmekte olup, olası buluşmayı bana önceden haber verirseniz sevinirim...
yada biz kendi aramızda bize buluşacağız derseniz ona lafım yok
Reklamlar
-
10 Ekim 2011, 21:00
görünen oki avcılar beni bekliyor
-
10 Ekim 2011, 21:34
valla ahmetin işler çok yoğun galiba :D bu gidişle ahmet kesin 50 kg ye falan iner
bu arada yağmur çamur dinlemeden yollara devam..sadece tek birşeyi sevmiyorum: o da motorumun kirlenmesi
şu an kipkirli.. ilk defa böyle oldu bizim makineye herhalde
rıdvan bu arada pantalondan ne haber, varmı bir gelişme ?
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
10 Ekim 2011, 21:45
bende cumadan beri vodafone hattımın aveaya taşınmasını bekliyorum... cepteki internet kapalı, buyüzden burada çok aktif olamadım... şu led sis zart zurt olayını halledelim artık! zira hiç elimde bukadar beklettiğim bi parça olmamıştı biyere monte etmek için ;oD benim bağlantı demiri ve 2 adet (5 yada 6lı) pcbye ihtiyacım var... bu işe girişecekler eksiklerini bi şekilde tamamlasın da yapalım önümüzdeki pazar. haftaiçi buluşmaları için ben 80 kilonun altına inipde şu işten ayrılana kadar benden katılım beklemeyin... anca misafirim olursunuz güzelce ;oD cici cici yer, fıçı fıçı içeriz ;oD
---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------
faraş motorda satılan şu demire sahip arkadaş fiyatla ilgili bi bilgi verebilirse bide mümkünse bikaç resmini çekse motor üstünde çok şey istemiş olur muyum? ;oD
-
10 Ekim 2011, 22:02
Batuizm adlı üyeden alıntı
bende cumadan beri vodafone hattımın aveaya taşınmasını bekliyorum... cepteki internet kapalı, buyüzden burada çok aktif olamadım... şu led sis zart zurt olayını halledelim artık! zira hiç elimde bukadar beklettiğim bi parça olmamıştı biyere monte etmek için ;oD benim bağlantı demiri ve 2 adet (5 yada 6lı) pcbye ihtiyacım var... bu işe girişecekler eksiklerini bi şekilde tamamlasın da yapalım önümüzdeki pazar. haftaiçi buluşmaları için ben 80 kilonun altına inipde şu işten ayrılana kadar benden katılım beklemeyin... anca misafirim olursunuz güzelce ;oD cici cici yer, fıçı fıçı içeriz ;oD[COLOR="Silver"]
yaşamana sevindik be kanka
-
10 Ekim 2011, 22:14
@batuizm:Ledleri parça parça almaktan ziyade hazır satılan led gruplarından alsaydın be yaw
-
10 Ekim 2011, 22:25
ya para vermedim açıkcası 20 küsür 1w power led, aynı sayıda lens ve 2 adet 12li pcb aldım ama pcbler sığmadı sislerin içine... bide seviyorum elektrik vs uğraşmayı, hazır aldıktan sonra... ne anlamı kaldı ;oD daha dün eski bi laptop vardı adaptör girişi kırılmış evde duruyo ;oD testereyde daldım laptopa ;oD lehim mehim tutturduk kabloyu, ezik ama güzel şeyler bunlar benim için ;oD mutlu oluyorum böyle ;oD ehi ;oD
-
10 Ekim 2011, 22:29
-
10 Ekim 2011, 22:35
evde oturmaktan, değişik şeylere sarmaya başladım,
henüz olmayan motorum için ufak bir tenteli garajımsı birsey yapmaya çalışıyorum, internetten birkaç çizim bulmuştum onları yakınlardaki, demir doğrama atölyesine yaptırmayı planlıyorum, yorumlarınızı alabilirmiyim?
yarı açılır olacak;
-
10 Ekim 2011, 22:36
illa beni şu zevkten mahrum edeceksin, etme ;oD neyse 10tl (6*1w power led+pcb+soğutucu) ise iyiymiş ondan alayım 2 tane... şu bağlantı demiri faraş motor olayı senin di değil mi? kaça aldın müdür? görünüşü nası? paslanmaz mı? ön cam var bende orjin çakışmasın?
-
10 Ekim 2011, 22:41
-
10 Ekim 2011, 22:46
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
motor alırsan dışarıda kalacak sanırsam ? şansıma bende öyle bir sorun yok
direk apartmanın içine sokuyorum
fikir güzel ama bizim meraklı insanlarımız açıp kurcalar onu da hesaba katıver
sitenin içindeki yolda duracak giren çıkan az ama dediğin gibi dayanamayıp bıcakla yırtılması riski herdaim var.
millet meraklı
-
10 Ekim 2011, 22:49
zevk senin,vakit senin,bu onur senin faraştan aldım doğrudur ama alt demir bizim motolara uymuyor.sadece alt bağlantısı için aldım,birde üzerine monte edilecek bir parça alüminyum-yada demir bişiler lazım gelir.bi buluşak da göstereyim size,hem acele etmeyin illa eksikler çıkacaktır onları belirleriz ikincide tamamlarız.
-
10 Ekim 2011, 22:50
arkdaşlar özledim valla görüşemiyoruz benim motor yarın filan cıkmaz kuralkan la kapıştım uyuz oldum bnde mtor yok yani carsamba toplaşrsanız burger yapalım uygunsa beyler ....
kurlakana gelince
dedim parça ordaysa kargoya ivedi verin torpilim var aras kargo da tanıdığım var dedim parasını ektra veririrm dedim yok gelecek işte dediler
dedim kuryeye verin ben teslim alırken vereceiğim parasını yok olmaz
dedim atlayıp geliyorum tuzlaya (yalana bak ) konjektoru almaya burda satıımız yok dedi bende dedim parasını verdiğimin ürününü alacağım
dedim iptal edin yurt dışından alacağım onada cık dedi
daha ne diyim dedim mustei olarak daha ne diyim 24 içinde döneceklermiş iyi dedik kapadık..
-
10 Ekim 2011, 22:54
wallaby adlı üyeden alıntı
sitenin içindeki yolda duracak giren çıkan az ama dediğin gibi dayanamayıp bıcakla yırtılması riski herdaim var.
millet meraklı
ama sitede oturduğundan normal sokakta durmasına kıyasla fazla merak etmezler.. o kadar risk olur dert etme en azından birşeyler yapıp heyecanını unutmaya çalışıyorsun bence güzel birşey..
---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:52 ----------
cancalskan adlı üyeden alıntı
arkdaşlar özledim valla görüşemiyoruz benim motor yarın filan cıkmaz kuralkan la kapıştım uyuz oldum bnde mtor yok yani carsamba toplaşrsanız burger yapalım uygunsa beyler ....
kurlakana gelince
dedim parça ordaysa kargoya ivedi verin torpilim var aras kargo da tanıdığım var dedim parasını ektra veririrm dedim yok gelecek işte dediler
dedim kuryeye verin ben teslim alırken vereceiğim parasını yok olmaz
dedim atlayıp geliyorum tuzlaya (yalana bak
) konjektoru almaya burda satıımız yok dedi bende dedim parasını verdiğimin ürününü alacağım
dedim iptal edin yurt dışından alacağım onada cık dedi
daha ne diyim dedim mustei olarak daha ne diyim 24 içinde döneceklermiş iyi dedik kapadık..
bu arada toplanma işi için ben çarşamba gelemem bu hafta (perşembe olsa gelirim ama )..
bu arada ne motor aşkıymış be helal olsun kanka
-
10 Ekim 2011, 22:55
projeler havada ucucuyor vallaa süpersiniz
-
10 Ekim 2011, 22:56
2 saat internete girmedim çok şey kaçırmışım.
Neyse, anladığım kadarıyla Çarşamba günü Burger'da buluşuyoruz.
Bu arada yağmurluk ve eldivenleri sonunda test ettim. İkisi de 1 damla dahi su geçirmedi. Hatta eldivenler şimdilik fazla sıcak tutuyor.
-
10 Ekim 2011, 23:10
audioslave adlı üyeden alıntı
maksat zaten içine sığdırabilmek
hazır sistemlerin sığma garantisi var.3 ledden daha büyük pcb sis farına sığmayabilir yani denemek lazım gelir.
bu arada sistemi kendin kurman için: yeterli sayıda power led,led sayısı kadar mercek,pcb,alüminyum soğutucu,sürücü devresi ve termal macuna ihtiyacın var. hepsi tammı bakiim
ayrıca hazır sistemin tanesi 10tl
ve inan parça parça almak daha pahalı ve çok daha zahmetli.
Şu hazır sistem dediğin nasıl bir şeydir nerede satılır?
-
10 Ekim 2011, 23:37
kilitci adlı üyeden alıntı
Şu hazır sistem dediğin nasıl bir şeydir nerede satılır?
söyle bir şeydir,karaköy'de her yerde satılır.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...0254351/detay/
-
10 Ekim 2011, 23:51
Teşekkürler sis farı bende aldım fakat daha elim deymedi monte edemedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)
Bu Konudaki Etiketler