Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Ekim 2011, 19:48
Aslında forumu okumaya bile gerek yok basit bir google araması bile yapılsa yapılsa ilk çıkan sonuçlar zaten burada geçen bilgiler olacaktır çünkü bu soruların aynıları geçmiş sayfalarda çokça sorulmuştu.
Reklamlar
-
10 Ekim 2011, 01:21
kilitci adlı üyeden alıntı
Güzel video olmuş elinize sağlık
hah :D harbi çok hoş olmus beğendim,çekim açıları vs. de iyiymiş
---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
çok yakında aranıza katılıyorum beyler..2.el bakınmaya baslıorm bu geceden itibaren bulacaım en kelepir i alıp geliorum ;) uğur bakın sende :D
-
10 Ekim 2011, 01:26
selam beyler nabersiniz
bizim arkadaşa gv 250 bakıyoruz aramızda satan varsa benimle iletişime geçsin..zaten sahibinden ilanlarına da bakacağım..öncelik tabikide bizim kullanıcı arkadaşlarımızdan almak
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
10 Ekim 2011, 01:31
çok yakında aranıza katılıyorum beyler..2.el bakınmaya baslıorm bu geceden itibaren bulacaım en kelepir i alıp geliorum ;) uğur bakın sende :D
-
10 Ekim 2011, 01:33
-
10 Ekim 2011, 01:41
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
bizden haberiz motor bakayım deme sakın
ben olamasam bile burada slayerrr olsun diğer arkadaşlarımız olsun sana yardımcı olurlar.. (gerçi aynı işyerinde haberim olmamasına imkan yok ama
)
hee birde benim gibi takıntıların yoktur umarım motor alırken
illaki gri renk olsun gibi.. gri gri diye tutturmuştum ama kırmızı aldım
var :D illede siyah :D yada füme mi diolar böle gir deilde mat siyah gibi bişi oluor ya..msn e gelirsen atarım resim
-
10 Ekim 2011, 02:00
Fonder adlı üyeden alıntı
var :D illede siyah :D yada füme mi diolar böle gir deilde mat siyah gibi bişi oluor ya..msn e gelirsen atarım resim
zaten bu motorda 3 renk mevcut..
kırmızı-gri
gri
siyah
onun dışında yok..boyatılanlar hariç ..
bu arada ,ben msn ye ekledim seni ama açık değilsin galiba..
-
10 Ekim 2011, 02:02
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
zaten bu motorda 3 renk mevcut..
kırmızı-gri
gri
siyah
onun dışında yok..boyatılanlar hariç ..
yoo açıım sende bende off görünüosun...bidaha ekle
Fonderr_@hotmail.com
bu arada ,ben msn ye ekledim seni ama açık değilsin galiba..
siyah istiyorum ozaman :D
-
10 Ekim 2011, 09:45
Merhaba Arkadaşlar,
Hyosung GV 250 için vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Aklımdaki soru işaretlerine yanıt bulmamda çok yardımcı oldunuz.
-
10 Ekim 2011, 10:28
Can, Ahmet, Mesut neredesiniz, yaşıyor musunuz?
-
10 Ekim 2011, 11:50
-
10 Ekim 2011, 11:57
mototor adlı üyeden alıntı
ben yasiyorum
haftasonu habire forumu kontrol ettim biseyler var mi diye, kimseden ses cikmadi.
ledli sis fari isimiz de yalan oldu
Can ne yapti bu arada, alabildi mi motorunu?
yeni gelen arkadaslar, hosgeldiniz.
Haftasonu (dün) hava yağmurluydu zaten. Ahmet işe girdiğinden beri pek sesi çıkmıyor. Can'ın da motoru alabildiğini pek sanmıyorum. Belki bugün ya da yarın alır.
-
10 Ekim 2011, 12:12
mototor adlı üyeden alıntı
ben yasiyorum
haftasonu habire forumu kontrol ettim biseyler var mi diye, kimseden ses cikmadi.
ledli sis fari isimiz de yalan oldu
Can ne yapti bu arada, alabildi mi motorunu?
yeni gelen arkadaslar, hosgeldiniz.
Can metrobüste havasızlıktan mefta oldu saka bir yana bugün arkdaşdan beverly 250 aldım scoter onunla geldim onuda bugün teslim edeceiğim kuralkanı aradım geri dönecekler bakalım bugun kargoya verselerde yarın alsam motoru içim dışım konjektor olduu :S sıkıldım motorumu ozledimgelsin temizleyip cilalıcam mis mis gezelim biraz bu arada klasik perşembeyi çarşamba yaparsak benim hatunda da gelebilir uyarsa ... tabi birde motor cıkarsa
-
10 Ekim 2011, 12:23
cancalskan adlı üyeden alıntı
Can metrobüste havasızlıktan mefta oldu
saka bir yana bugün arkdaşdan beverly 250 aldım scoter
onunla geldim onuda bugün teslim edeceiğim kuralkanı aradım geri dönecekler bakalım bugun kargoya verselerde yarın alsam motoru içim dışım konjektor olduu :S sıkıldım motorumu ozledimgelsin temizleyip cilalıcam mis mis
gezelim biraz bu arada klasik perşembeyi çarşamba yaparsak benim hatunda da gelebilir uyarsa ... tabi birde motor cıkarsa
can, allahtan bugun metrobuse binmemissin, dolup tasmis bu sabah butun duraklar
gun konusunda da benim sikintim yok, isten zamaninda cikabilirsem her gun uyar bana.
-
10 Ekim 2011, 12:27
ismailadige adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
Hyosung GV 250 için vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Aklımdaki soru işaretlerine yanıt bulmamda çok yardımcı oldunuz.
inşallah istediğin motoruna kavuşursun..
-
10 Ekim 2011, 12:52
cancalskan adlı üyeden alıntı
Can metrobüste havasızlıktan mefta oldu
saka bir yana bugün arkdaşdan beverly 250 aldım scoter
onunla geldim onuda bugün teslim edeceiğim kuralkanı aradım geri dönecekler bakalım bugun kargoya verselerde yarın alsam motoru içim dışım konjektor olduu :S sıkıldım motorumu ozledimgelsin temizleyip cilalıcam mis mis
gezelim biraz bu arada klasik perşembeyi çarşamba yaparsak benim hatunda da gelebilir uyarsa ... tabi birde motor cıkarsa
Gün benim için de fark etmez. Motoru boşuna temizleme yağmur yağıyor
-
10 Ekim 2011, 12:58
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Gün benim için de fark etmez. Motoru boşuna temizleme yağmur yağıyor
valla sorun değil parlatırım bir alabilsem iyi olacak sıkıldım artık
-
10 Ekim 2011, 15:25
merhaba arkadaşlar. havalar yağmura döndü. acemi motorcu bende ilk sulu tecrübemi yaşadım. (özellikle pantolon bölümünde). Motoruma alışmaya başladım. ancak motor ile ilgili adamakıllı bir ustaya gidip göstermek istiyorum. bir sürtma sesi geliyor sanki. Kadıköyde bir ustaya gittim. ama adamın ilgisizliği beni çıldırttı. scooter ustası olduğundan umursamazdı herhalde. bu bölgede başkada bir yer önerebilen yok galiba. Yazılanları okuduğumda Avcılarda iyi bir usta olduğunu okudum. eğer anadolu yakasında yok derseniz atlayıp avcılara gidicem. Bu konuda biraz takıntılı olduğumdan rahatsız oluyorum. Ne dersiniz nereye götüreyim.
-
10 Ekim 2011, 15:55
keyfekeder adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar. havalar yağmura döndü. acemi motorcu bende ilk sulu tecrübemi yaşadım. (özellikle pantolon bölümünde). Motoruma alışmaya başladım. ancak motor ile ilgili adamakıllı bir ustaya gidip göstermek istiyorum. bir sürtma sesi geliyor sanki. Kadıköyde bir ustaya gittim. ama adamın ilgisizliği beni çıldırttı. scooter ustası olduğundan umursamazdı herhalde. bu bölgede başkada bir yer önerebilen yok galiba. Yazılanları okuduğumda Avcılarda iyi bir usta olduğunu okudum. eğer anadolu yakasında yok derseniz atlayıp avcılara gidicem. Bu konuda biraz takıntılı olduğumdan rahatsız oluyorum. Ne dersiniz nereye götüreyim.
su ana kadar bulduğumuz en iyi usta motopark kanuni servisi erdal usta herkesin fikrimi aynı değildir belki ama ben daha telefonda derdimi soyleyeyip cevap ve teshis alabiliyorum ..
-
10 Ekim 2011, 16:01
keyfekeder adlı üyeden alıntı
Sürtme sesi dediğin yüksek ihtimalle bozulan zincirinin gergin olduğu kısımdan geliyordur.
Usta konusunda da Anadolu yakasında bilgim yok maalesef. Ama motopark'da sorun yaşayan olmadı hiç. Tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)
Bu Konudaki Etiketler