Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı mototor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv250'nin orjinal akusu ne? ben akuyu cikardim simdi sarjda, A.T E diye bir marka, orjinal akusu mu bu?
    A.T.E. aküyü Google bile bilemedi.
    Orjinal aküsünün ne olduğunu bilmiyorum çünkü muhtemelen aküyü Kanuni takıyor. Kanuni'den de her şey beklenir. Yani bir ihtimal orjinal olabilir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaslar,
    Sizin olağan perşembe buluşması olacak mı?
    Ömür AVM nin oradan geçen servis ayarladım iş çıkışında gelebilirim (mağlum göztepede oturuyorum oraları hiç bilmiyorum)
    henüz motorum olmasa da sizlerle tanışmak için gelebilirim.
    kimseden ses çıkmıyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    S&T Kanuni GV250 Aquila (2009)
    ömüre gelemeyiz biz perşembeleri gayrı... 8de çıkınca işten yalan oralar artık ;o(

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    kimseden ses çıkmıyor?
    Yarın gün içinde foruma girip bakabilirsen belli olur.

Motosikleti
    S&T GV250
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ömüre gelemeyiz biz perşembeleri gayrı... 8de çıkınca işten yalan oralar artık ;o(
    doğru iş koşuşturmacası olunca diyecek birsey yok, neyse başka bir organizasyon yaparsanız hafta sonu vs gibi gelmek isterim, haber verirseniz sevinirim. (=

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yarın gün içinde foruma girip bakabilirsen belli olur.
    iş yerindeyken bakıyorum zaten yakında uyarı gelir

Motosikleti
    S&T Kanuni GV 250
    cabrio bmw kötü adam, motorcu ise iyi adam aynı zamanda ise başrol. arabaların işini anlatırsam filmin tadı kaçar diye anlatmıyorum şimdilik. daha çekimleri bitirmedik zaten. öylesine bir teaser bu. tam olarak bittiği zaman yine paylaşıcam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bayaa bi gizemli olmus teaser... hicbi fikrim yok ;oD

cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Arkdaşlar aklşam buluşacakmısınız malum ben yeni kasa mercedes otobus aldım onunla dolaşıyorum Sabahları yapış yapış terletiyor kiliması cok iyi eğer burger da olursanız ugrama ihtimalim var otobusle geleceiğim ama baska yere gelemem zaten bir kere biniyorum gına geliyor MOtorunda statoru gelmiş konjektor bekliyorum o bugun gelirse akşam almaya giderim..
    S&T kanuni Gv 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdaşlar aklşam buluşacakmısınız malum ben yeni kasa mercedes otobus aldım onunla dolaşıyorum Sabahları yapış yapış terletiyor kiliması cok iyi eğer burger da olursanız ugrama ihtimalim var otobusle geleceiğim ama baska yere gelemem zaten bir kere biniyorum gına geliyor MOtorunda statoru gelmiş konjektor bekliyorum o bugun gelirse akşam almaya giderim..
    Can sen yaşıyor muydun? Yoksun, görünmüyorsun.
    Motorun olmayınca yaşam sevincini mi kaybettin yoksa
    Akşam bakalım ne yapacaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bu kacinci konjektor aman tanrim. senin motor konj kullanmiyor, yiyor yiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Maalesef, motor tamicisiymiş gibi görünen kasaplar yüzünden Can konjekör almaya doyamıyor. Ama artık çok uzun süreli bir kısa devre ya da motora olağan üstü akım çeken bir alet bağlamadığı sürece konjektör-statör ikilisiyle işi olmayacak.

Can bu arada senin son model otobüsün fiyatı 2,46 euro kuruna göre 1020900 TL (bir milyon yirmibin dokuzyüz TL) Bayağı pahalıymış, pazarlıkla 1.000.000 TL'ye almışsındır herhalde

Motosikleti
    S&T GV250
    en yakın zamanda konjektor ve statoruna kavusmak dileği ile,

bu arada,
    başınızı ağrıttım biliyorum ama akşama organizason düşünüyormusunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    walla by organizasyon olsa ilk sen ogreneceksin ;oD

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Genel olarak vereceğin parayla doğru orantılı olarak akünün ömrü ve kalitesi artar.
    Yani iyi bir akü alman senin yararına olacaktır. Ben sana alternatifleri sıralıyım.

Yuasa sulu akü, bakım yapılan tip akü 116 TL http://magaza.entelenerji.com/12n12a-4a-1.html

Yuasa sulu, bakımsız akü 200 TL http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...557484/detay/?

VLM sulu bakımsız akü (Can'ın aküden) 100 TLhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-ytx14-bs-zx14-zx12-shadow-k1200-f650-f800-etv-aku-53265447/detay/?

Bosch sulu, bakımsız akü 139 TL http://www.akusepeti.com/YTX14-BS-12...ku,PR-116.html

Yuasa bakımsız olan en iyisi. Ama 200 TL çok dersen VLM ile Bosch arasında tercih yapmanı tavsiye ederim. Ben olsam yüksek ihtimalle Bosch alırdım. Eğer aküyü aldığında içinde asit/su yoksa -ki genellikle yoktur- koymalarına izin verme, motoruna da takma. Çünkü en sağlıklısı asit koyulduktan sonra yarım saat bekleyip (kaynama sesine benzen ses iyice azalana kadar) sonra da 6-7 saat kadar şarj etmektir. Bu şekilde yaparsan akünün ömrü olabildiğince uzun olur. Ama aldığında hazır asitli şarjlı bir aküyse direkt motoruna takabilirsin.
    Arkadaşlar,ben geçen sene akümü Eurostar marka mavi renkli jel akülerden alarak kendim değiştirdim.Son 1 senedir memnunum,hatta geçen yolda kaldım kötü benzin koyduğum için,karbüratör tıkandı 1 saat boyunca marş bastım banamısın demedi akü Karaköy'deki anten satan dükkanların oradan almıştım.peşin 80-85tl gibi birşeydi.
    Ayrıca İstanbul Motor' da bizim motorlara uygun Lucas marka özellikle arka balatayı yarı fiyatına satıyorlardı,muhtemelen ön balatayı da öyle satarlar,daha geçen ay sahibinden'de ilanı vardı.Bir göz atın derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı audioslave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,ben geçen sene akümü Eurostar marka mavi renkli jel akülerden alarak kendim değiştirdim.Son 1 senedir memnunum,hatta geçen yolda kaldım kötü benzin koyduğum için,karbüratör tıkandı 1 saat boyunca marş bastım banamısın demedi akü Karaköy'deki anten satan dükkanların oradan almıştım.peşin 80-85tl gibi birşeydi.
    Ayrıca İstanbul Motor' da bizim motorlara uygun Lucas marka özellikle arka balatayı yarı fiyatına satıyorlardı,muhtemelen ön balatayı da öyle satarlar,daha geçen ay sahibinden'de ilanı vardı.Bir göz atın derim.
    İstanbul motor'un sattığı balata fiyatı 27€ yani 66 TL. Kanuni'de 50 TL. Çok yüksek ihtimalle Kanuni'nin sattığı bizim motora uygun bir çin malı balata ama çoğu kişi çinli de olsa ucuzunu alır. Ama ben alacak olsam Lucas alırım, zaten değiştirme periyodu çok uzun olan bir parça.

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    beyler son durum nedir buluşmada ? ben evdeyim rıdvan bu arada haberin ola.. işin yoksa gel bana gene beraber gideriz..
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Can sen yaşıyor muydun? Yoksun, görünmüyorsun.
    Motorun olmayınca yaşam sevincini mi kaybettin yoksa
    Akşam bakalım ne yapacaz.
    Otobusle gezmek zor oluyor rudvaN

Valla Konjektor daha gelmemiş insallah yarın gelir rahatlarım off yeter hergün tıkış tıkış bu kadar akrabayı ne yapacağım ben

Maalesef, motor tamicisiymiş gibi görünen kasaplar yüzünden Can konjekör almaya doyamıyor. Ama artık çok uzun süreli bir kısa devre ya da motora olağan üstü akım çeken bir alet bağlamadığı sürece konjektör-statör ikilisiyle işi olmayacak.

Can bu arada senin son model otobüsün fiyatı 2,46 euro kuruna göre 1020900 TL (bir milyon yirmibin dokuzyüz TL) Bayağı pahalıymış, pazarlıkla 1.000.000 TL'ye almışsındır herhalde
    Para var huzur kardeş otobuslede gezerim ucaklada

en yakın zamanda konjektor ve statoruna kavusmak dileği ile,

bu arada,
    başınızı ağrıttım biliyorum ama akşama organizason düşünüyormusunuz?
    Sağğol sende bir motoruna kavuş gezelim

Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler son durum nedir buluşmada ? ben evdeyim rıdvan bu arada haberin ola.. işin yoksa gel bana gene beraber gideriz..
    Akşam toplanmıyoruz galiba

Rıdvan motor gelince bende gelip bırakabilrim istediğin zaman sarj aletini alabilrisin duruyor evde bilgin olsun
    S&T kanuni Gv 250

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250

Akşam toplanmıyoruz galiba

Rıdvan motor gelince bende gelip bırakabilrim istediğin zaman sarj aletini alabilrisin duruyor evde bilgin olsun
    şimdi aradım rıdvanı..akşam buluşma olayı iptal oldu..rıdvanın kafa güzelmiş kendini iyi hissetmiyormuş şaka tabi

Can sen motoru alsanda metrobüse alışmışındır kanka
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bu hafta ilk defa Perşembe organizasyonu gerçekleştirmedik. Ben aslında Uğur'u alıp gidecektim, Can da orada inerdi ama akşama doğru tansiyonum kendini kaybetti, sarhoş gibiydim dolayısıyla vazgeçtim.

Motosikleti
    S&T GV250
    Bu hafta ilk defa Perşembe organizasyonu gerçekleştirmedik. Ben aslında Uğur'u alıp gidecektim, Can da orada inerdi ama akşama doğru tansiyonum kendini kaybetti, sarhoş gibiydim dolayısıyla vazgeçtim.
    kusura bakma senide arayıp rahatsiz ettim, bileydim aramazdım.. geçmiş olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)

Bu Konudaki Etiketler