Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Ekim 2011, 21:31
mototor adlı üyeden alıntı
gv250'nin orjinal akusu ne? ben akuyu cikardim simdi sarjda, A.T E diye bir marka, orjinal akusu mu bu?
A.T.E. aküyü Google bile bilemedi.
Orjinal aküsünün ne olduğunu bilmiyorum çünkü muhtemelen aküyü Kanuni takıyor. Kanuni'den de her şey beklenir. Yani bir ihtimal orjinal olabilir.
Reklamlar
-
05 Ekim 2011, 22:47
wallaby adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaslar,
Sizin olağan perşembe buluşması olacak mı?
Ömür AVM nin oradan geçen servis ayarladım iş çıkışında gelebilirim (mağlum göztepede oturuyorum oraları hiç bilmiyorum)
henüz motorum olmasa da sizlerle tanışmak için gelebilirim.
kimseden ses çıkmıyor?
-
05 Ekim 2011, 23:42
ömüre gelemeyiz biz perşembeleri gayrı... 8de çıkınca işten yalan oralar artık ;o(
-
05 Ekim 2011, 23:50
kimseden ses çıkmıyor?
Yarın gün içinde foruma girip bakabilirsen belli olur.
-
05 Ekim 2011, 23:50
Batuizm adlı üyeden alıntı
ömüre gelemeyiz biz perşembeleri gayrı... 8de çıkınca işten yalan oralar artık ;o(
doğru iş koşuşturmacası olunca diyecek birsey yok, neyse başka bir organizasyon yaparsanız hafta sonu vs gibi gelmek isterim, haber verirseniz sevinirim. (=
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Yarın gün içinde foruma girip bakabilirsen belli olur.
iş yerindeyken bakıyorum zaten yakında uyarı gelir
-
06 Ekim 2011, 10:01
cabrio bmw kötü adam, motorcu ise iyi adam aynı zamanda ise başrol. arabaların işini anlatırsam filmin tadı kaçar diye anlatmıyorum şimdilik. daha çekimleri bitirmedik zaten. öylesine bir teaser bu. tam olarak bittiği zaman yine paylaşıcam.
-
06 Ekim 2011, 11:27
bayaa bi gizemli olmus teaser... hicbi fikrim yok ;oD
-
06 Ekim 2011, 11:47
-
06 Ekim 2011, 11:53
cancalskan adlı üyeden alıntı
Arkdaşlar aklşam buluşacakmısınız malum ben yeni kasa mercedes otobus aldım onunla dolaşıyorum
Sabahları yapış yapış terletiyor kiliması cok iyi
eğer burger da olursanız ugrama ihtimalim var otobusle geleceiğim
ama baska yere gelemem zaten bir kere biniyorum gına geliyor
MOtorunda statoru gelmiş konjektor bekliyorum o bugun gelirse akşam almaya giderim..
Can sen yaşıyor muydun? Yoksun, görünmüyorsun.
Motorun olmayınca yaşam sevincini mi kaybettin yoksa
Akşam bakalım ne yapacaz.
-
06 Ekim 2011, 12:27
bu kacinci konjektor aman tanrim. senin motor konj kullanmiyor, yiyor yiyor.
-
06 Ekim 2011, 12:38
Maalesef, motor tamicisiymiş gibi görünen kasaplar yüzünden Can konjekör almaya doyamıyor. Ama artık çok uzun süreli bir kısa devre ya da motora olağan üstü akım çeken bir alet bağlamadığı sürece konjektör-statör ikilisiyle işi olmayacak.
Can bu arada senin son model otobüsün fiyatı 2,46 euro kuruna göre 1020900 TL (bir milyon yirmibin dokuzyüz TL) Bayağı pahalıymış, pazarlıkla 1.000.000 TL'ye almışsındır herhalde
-
06 Ekim 2011, 13:22
Arkdaşlar aklşam buluşacakmısınız malum ben yeni kasa mercedes otobus aldım onunla dolaşıyorum
Sabahları yapış yapış terletiyor kiliması cok iyi
eğer burger da olursanız ugrama ihtimalim var otobusle geleceiğim
ama baska yere gelemem zaten bir kere biniyorum gına geliyor
MOtorunda statoru gelmiş konjektor bekliyorum o bugun gelirse akşam almaya giderim..
en yakın zamanda konjektor ve statoruna kavusmak dileği ile,
bu arada,
başınızı ağrıttım biliyorum ama akşama organizason düşünüyormusunuz?
-
06 Ekim 2011, 14:20
walla by organizasyon olsa ilk sen ogreneceksin ;oD
-
06 Ekim 2011, 14:32
Genel olarak vereceğin parayla doğru orantılı olarak akünün ömrü ve kalitesi artar.
Yani iyi bir akü alman senin yararına olacaktır. Ben sana alternatifleri sıralıyım.
Yuasa sulu akü, bakım yapılan tip akü 116 TL
http://magaza.entelenerji.com/12n12a-4a-1.html
Yuasa sulu, bakımsız akü 200 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...557484/detay/?
VLM sulu bakımsız akü (Can'ın aküden) 100 TLhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-ytx14-bs-zx14-zx12-shadow-k1200-f650-f800-etv-aku-53265447/detay/?
Bosch sulu, bakımsız akü 139 TL
http://www.akusepeti.com/YTX14-BS-12...ku,PR-116.html
Yuasa bakımsız olan en iyisi. Ama 200 TL çok dersen VLM ile Bosch arasında tercih yapmanı tavsiye ederim. Ben olsam yüksek ihtimalle Bosch alırdım. Eğer aküyü aldığında içinde asit/su yoksa -ki genellikle yoktur- koymalarına izin verme, motoruna da takma. Çünkü en sağlıklısı asit koyulduktan sonra yarım saat bekleyip (kaynama sesine benzen ses iyice azalana kadar) sonra da 6-7 saat kadar şarj etmektir. Bu şekilde yaparsan akünün ömrü olabildiğince uzun olur. Ama aldığında hazır asitli şarjlı bir aküyse direkt motoruna takabilirsin.
Arkadaşlar,ben geçen sene akümü Eurostar marka mavi renkli jel akülerden alarak kendim değiştirdim.Son 1 senedir memnunum,hatta geçen yolda kaldım kötü benzin koyduğum için,karbüratör tıkandı 1 saat boyunca marş bastım banamısın demedi akü Karaköy'deki anten satan dükkanların oradan almıştım.peşin 80-85tl gibi birşeydi.
Ayrıca İstanbul Motor' da bizim motorlara uygun Lucas marka özellikle arka balatayı yarı fiyatına satıyorlardı,muhtemelen ön balatayı da öyle satarlar,daha geçen ay sahibinden'de ilanı vardı.Bir göz atın derim.
-
06 Ekim 2011, 14:55
audioslave adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,ben geçen sene akümü Eurostar marka mavi renkli jel akülerden alarak kendim değiştirdim.Son 1 senedir memnunum,hatta geçen yolda kaldım kötü benzin koyduğum için,karbüratör tıkandı 1 saat boyunca marş bastım banamısın demedi akü
Karaköy'deki anten satan dükkanların oradan almıştım.peşin 80-85tl gibi birşeydi.
Ayrıca İstanbul Motor' da bizim motorlara uygun Lucas marka özellikle arka balatayı yarı fiyatına satıyorlardı,muhtemelen ön balatayı da öyle satarlar,daha geçen ay sahibinden'de ilanı vardı.Bir göz atın derim.
İstanbul motor'un sattığı balata fiyatı 27€ yani 66 TL. Kanuni'de 50 TL. Çok yüksek ihtimalle Kanuni'nin sattığı bizim motora uygun bir çin malı balata ama çoğu kişi çinli de olsa ucuzunu alır. Ama ben alacak olsam Lucas alırım, zaten değiştirme periyodu çok uzun olan bir parça.
-
06 Ekim 2011, 17:59
beyler son durum nedir buluşmada ? ben evdeyim rıdvan bu arada haberin ola.. işin yoksa gel bana gene beraber gideriz..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
06 Ekim 2011, 18:13
Can sen yaşıyor muydun?
Yoksun, görünmüyorsun.
Motorun olmayınca yaşam sevincini mi kaybettin yoksa
Akşam bakalım ne yapacaz.
Otobusle gezmek zor oluyor rudvaN
Valla Konjektor daha gelmemiş insallah yarın gelir rahatlarım off yeter hergün tıkış tıkış bu kadar akrabayı ne yapacağım ben
Maalesef, motor tamicisiymiş gibi görünen kasaplar yüzünden Can konjekör almaya doyamıyor. Ama artık çok uzun süreli bir kısa devre ya da motora olağan üstü akım çeken bir alet bağlamadığı sürece konjektör-statör ikilisiyle işi olmayacak.
Can bu arada senin son model otobüsün fiyatı 2,46 euro kuruna göre 1020900 TL (bir milyon yirmibin dokuzyüz TL) Bayağı pahalıymış, pazarlıkla 1.000.000 TL'ye almışsındır herhalde
Para var huzur kardeş otobuslede gezerim ucaklada
en yakın zamanda konjektor ve statoruna kavusmak dileği ile,
bu arada,
başınızı ağrıttım biliyorum ama akşama organizason düşünüyormusunuz?
Sağğol sende bir motoruna kavuş gezelim
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
beyler son durum nedir buluşmada ? ben evdeyim rıdvan bu arada haberin ola.. işin yoksa gel bana gene beraber gideriz..
Akşam toplanmıyoruz galiba
Rıdvan motor gelince bende gelip bırakabilrim istediğin zaman sarj aletini alabilrisin duruyor evde bilgin olsun
-
06 Ekim 2011, 19:07
Akşam toplanmıyoruz galiba
Rıdvan motor gelince bende gelip bırakabilrim istediğin zaman sarj aletini alabilrisin duruyor evde bilgin olsun
şimdi aradım rıdvanı..akşam buluşma olayı iptal oldu..rıdvanın kafa güzelmiş kendini iyi hissetmiyormuş şaka tabi
Can sen motoru alsanda metrobüse alışmışındır kanka
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
06 Ekim 2011, 23:05
Bu hafta ilk defa Perşembe organizasyonu gerçekleştirmedik. Ben aslında Uğur'u alıp gidecektim, Can da orada inerdi ama akşama doğru tansiyonum kendini kaybetti, sarhoş gibiydim dolayısıyla vazgeçtim.
-
06 Ekim 2011, 23:55
Bu hafta ilk defa Perşembe organizasyonu gerçekleştirmedik. Ben aslında Uğur'u alıp gidecektim, Can da orada inerdi ama akşama doğru tansiyonum kendini kaybetti, sarhoş gibiydim dolayısıyla vazgeçtim.
kusura bakma senide arayıp rahatsiz ettim, bileydim aramazdım.. geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)
Bu Konudaki Etiketler