Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yemekte ne var can? ne pisircen bize? kurt gibi ac gelecek bu amele haberin olsun lol. en az senin bizde yaptigin rekor denemesi kadar hizli ve cok miktarda yemek tuketicem puahaha

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:27 ----------

mesut ve bilge nerelerde bu arada?
    Mesut ömüre gelecek sanıyorum. Az önce aradım ama açmadı. Biz Uğurla gidicez birazdan oraya. Başka gelen olmaz sanıyorum. Can konjektörü takmak için bekle, beraber bozalım motorunu

Mesut gelir derken benden önce mesaj yazıp gelemem demiş ama yine de bekleriz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yok ama keeway cruiser inş.)
    merhaba abiler ben motorun vibrasyonu nu soracaktım da çift silindir olması keser vibrasyonu tabi ama kaçtan sonra titreme başlıyor bu motorda ?
    ailemi ikna etmeliyim ! yardm edin :@

wallaby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GV250
    Selamlar

1 2 aydır forumu takip edemiyorum işlerim yüzünden, şimdi tekrardan düzene oturdu kaçırdığım sayfaları okumaktayım,
    Öncelikle Herkeze Merhaba diyip kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Armağan, Denizcilik mezunu bi kaptanım, karaya vurmuş bir kaptan dersek daha doğru olur denizlere açılmayı bıraktım artık karada çalışıyorum, Okyanusları aştıktan sonra artık cesaret edip bir motor almanın zamanı geldiğii düşündüğümden artık hayalimi gerçeğe çevirmek için harekete geçmeye karar verdim. mali sıkıntılar yüzünden yavaş ama kararlı adımlarla ilerliyorum , ehliyet 1 2 aya kalmaz tamam sonrada bir arkadaştan 1 2 hafta eğitim alacağım, Kask mont dizlik evdiveni halletmek üzereyim. Şimdı gv250 için birikim yapmaya başladım.
    bugun neredeyse tüm bayileri aradım bursa istanbul kocaeli ama hepsinin ortak dediği yeni serinin geliş tarıihi kasım sonrasında belli olacakmış ne yazıık ki beklemeye devam edeceğim. (fiyatta tuzlanmaya devam ediyor)
    Motoru alır almaz aranıza katılmak için can atıyorum (motorum olmasada iş çıkışında yetişirsem perşembe toplantılarına gelmek istiyorum -iş yerim altunizade de-) - buluşma resimlerini videoları gördükçe içim gidiyor
    yeni motoru alır almaz rıdvanın ellerine bırtakacağım istediği gibi kurcalasın söksün taksın bende azda olsa bir kaçşey kaparım o esnada (=
    Yörük, Rıdvan ve Can la pm den bir kaç konuşmuştuk ama geri kalan arkadaşlarla da tanışmak kısmet olur yakında inşallah,
    herkeze iyi akşamlar iyi geceler,

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı wallaby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar

1 2 aydır forumu takip edemiyorum işlerim yüzünden, şimdi tekrardan düzene oturdu kaçırdığım sayfaları okumaktayım,
    Öncelikle Herkeze Merhaba diyip kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Armağan, Denizcilik mezunu bi kaptanım, karaya vurmuş bir kaptan dersek daha doğru olur denizlere açılmayı bıraktım artık karada çalışıyorum, Okyanusları aştıktan sonra artık cesaret edip bir motor almanın zamanı geldiğii düşündüğümden artık hayalimi gerçeğe çevirmek için harekete geçmeye karar verdim. mali sıkıntılar yüzünden yavaş ama kararlı adımlarla ilerliyorum , ehliyet 1 2 aya kalmaz tamam sonrada bir arkadaştan 1 2 hafta eğitim alacağım, Kask mont dizlik evdiveni halletmek üzereyim. Şimdı gv250 için birikim yapmaya başladım.
    bugun neredeyse tüm bayileri aradım bursa istanbul kocaeli ama hepsinin ortak dediği yeni serinin geliş tarıihi kasım sonrasında belli olacakmış ne yazıık ki beklemeye devam edeceğim. (fiyatta tuzlanmaya devam ediyor)
    Motoru alır almaz aranıza katılmak için can atıyorum (motorum olmasada iş çıkışında yetişirsem perşembe toplantılarına gelmek istiyorum -iş yerim altunizade de-) - buluşma resimlerini videoları gördükçe içim gidiyor
    yeni motoru alır almaz rıdvanın ellerine bırtakacağım istediği gibi kurcalasın söksün taksın bende azda olsa bir kaçşey kaparım o esnada (=
    Yörük, Rıdvan ve Can la pm den bir kaç konuşmuştuk ama geri kalan arkadaşlarla da tanışmak kısmet olur yakında inşallah,

selamlar..aramıza hoşgeldin güzel ve pişman olmayacağın bir tercih yapmışsın
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı ekocem1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba abiler ben motorun vibrasyonu nu soracaktım da çift silindir olması keser vibrasyonu tabi ama kaçtan sonra titreme başlıyor bu motorda ?
    Bir çinliye göre yok denecek kadar az.

Bir tamirci mi açsam ne yapsam

cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Selamlar

Hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun sıfır konusunda baya beklersin benim kanımca en son ankara da bir sıfır gv250 vardı kaldımı bilmiyorum ama ...

Arkdaşlar dün için tekrardan teşekkürler Bomontiye katlandığınız için

Bu arada rıdvan araştırmanı bekliyorum olmadı bugun soruıcce den stator alalım
    S&T kanuni Gv 250

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Rıdvan hocam biraz okudum ben normalde stator yanması için aşırı bir güç elektirik aksamında bir aksaklık olması lazım mış belki üretim hatasıda olabilir tabiki.

Bu aşşağıdaki modelden mi almak lazım casind kısmı lazım olur mu olmaz mı kestiremiyorum.

http://www.hyosungsource.com/index.p...oducts_id=1272

Yoksa direk stator mu almalıyım bilemedim

http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=203

bunu birde komple söküp bu işten anlayan birine kontrol ettirsem diyede düşünüyorum statoru görüüp belki bir yerinde sorun vardır kaplolarda.
    S&T kanuni Gv 250

Motosikleti
    S&T GV250
    Hocam walla ufak bir dukkanım arazim vs olsa direkt grup için tamirhaneye bile çevirirdim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir çinliye göre yok denecek kadar az.

Bir tamirci mi açsam ne yapsam
    Ufak arazim olsa 2 tahta ile kapatır grup için tamirhaneye bile çevirirdim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rıdvan hocam biraz okudum ben normalde stator yanması için aşırı bir güç elektirik aksamında bir aksaklık olması lazım mış belki üretim hatasıda olabilir tabiki.

Bu aşşağıdaki modelden mi almak lazım casind kısmı lazım olur mu olmaz mı kestiremiyorum.

bunu birde komple söküp bu işten anlayan birine kontrol ettirsem diyede düşünüyorum statoru görüüp belki bir yerinde sorun vardır kaplolarda.
    Aşırı güç çekmek için baştan beri bahsettiğim bir kısadevre yeterli.
    Sadece statörü alman yeterli ama o linkteli karbüratörlü modeller için senin alman gereken 30 TL daha pahalı, kargoyla beraber 200 TL'ye geliyor.
    http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=895

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA

STARTÖRLE İLĞİLİ SIKINTINIZ VARSA GELİN YARDIMCI OLAYIM BU KONUDA İHTİSAS BİLE YAPTIK NERDEYSE GARAJ SİZİN İÇİN BOSTANCIDA YIZ gelmek istiyene audioslave cihan yardımcı olur

mototor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 750 X
    Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    STARTÖRLE İLĞİLİ SIKINTINIZ VARSA GELİN YARDIMCI OLAYIM BU KONUDA İHTİSAS BİLE YAPTIK NERDEYSE GARAJ SİZİN İÇİN BOSTANCIDA YIZ gelmek istiyene audioslave cihan yardımcı olur
    haftasonu gv250ciler olarak topluca garaj'a gitsek, hem can'in aku sorununa bakar bilen arkadaslar, hem de audioslave'in bahsettigi sis farlarindan yapariz.

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Alıntı mototor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftasonu gv250ciler olarak topluca garaj'a gitsek, hem can'in aku sorununa bakar bilen arkadaslar, hem de audioslave'in bahsettigi sis farlarindan yapariz.

Arkadaslar motopark daki Erdal usta ile konuştum statoru yarın götürüp baktiracagim yenisi 215 stator 140 konjektor 30 yağ 50 işçilik dedi. Eğer garajdaki abiler çözeriz derse tabiki gidelim baksınlar iyi olur uygun tamir ettire bilirsek devir ekoonomi devri ben cihanla konuşayım bir olmadı yarın sabah 10-11 gibi geceriz bir kontrole

Motosikleti
    S&T GV250
    Hoşgeldin şimdiden hayırlı olsun sıfır konusunda baya beklersin benim kanımca en son ankara da bir sıfır gv250 vardı kaldımı bilmiyorum ama ...
    geç olsun güç olmasın, sabreden muradına erermiş diye kendimi avutuyorum,

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Selam beyler,cumartesi 15.00'e kadar çalışıyor olucam ama dilerseniz çıkınca istediğiniz yerde buluşabiliriz.Pazar günü de aynı durum geçerli.Birde benim bu hafta içi salı günüm tamamen müsait.Sis farı için sisfarı aksamı ve bağlantı aparatını alıp veya halledecek alet edevat olsun,iç aksamı (led) halletmek kolay.
    Son olarak ben pazartesi günü hyosungsource'dan sipariş veriyorum.Sipariş vermek isteyenler varsa konuşalım kombine yapalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Arkadaslar motopark daki Erdal usta ile konuştum statoru yarın götürüp baktiracagim yenisi 215 stator 140 konjektor 30 yağ 50 işçilik dedi. Eğer garajdaki abiler çözeriz derse tabiki gidelim baksınlar iyi olur uygun tamir ettire bilirsek devir ekoonomi devri ben cihanla konuşayım bir olmadı yarın sabah 10-11 gibi geceriz bir kontrole
    Biraz daha geç giderseniz ben de gelebilirim. Cihan çalışıyormuş ama.

Alıntı audioslave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son olarak ben pazartesi günü hyosungsource'dan sipariş veriyorum.Sipariş vermek isteyenler varsa konuşalım kombine yapalım.
    Ben bir şeyler sipariş vermeyi düşünüyorum.

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Ben yarın 11 gibi Erdal ustanın orada olurum sis varını öğleden sonra yaparsınız ayarlayın ben katilamaya bilirim evde çalısmam lazim biraz ;/

Cihan bana debriyaj teli yaz hallalinden 1 adet

Motosikleti
    S&T GV250
    motoru almadan yedek parça alsam komik mi kaçar ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    S&T Kanuni GV250 Aquila (2009)

Dr.Aequitas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Vulcan VN 900 Classic
    Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba..
    Nihayet ben de bir GV 250 sahibi olarak aranıza katılmış bulunuyorum.. Uzun araştırmalar, uykusuz geceler neticesinde hayatımda sahip olduğum ilk vasıtama kavuştum.. Çok mutluyum.. Umarım uzun yıllar kazasız belasız kullanmak nasip olur..
    Yalnız motorumu aldıktan hemen sonra 120km lik bir yolculuk yaptım.. Yolculuk sonunda parmak uçlarımı hissetmiyordum, ayrıca kıçım resmen uyuşmuştu.. Ortalama sürüş hızım 80km/sa.. Bir saatin üzerindeki yolculuklarda hissedilir derecede rahatsızlık veren bir titreşim oluştuğunu gözlemledim.. Forumun neredeyse tamamını okumama rağmen bu şekilde bi titreşimden bahseden kimse yoktu.. Açıkçası sıfır titreşimle bindiğim gibi ineceğimi tahmin ederken eve vardığımda biraz hayal kırıklığı yaşamadım değil.. Ayrıca motor düşük hızlarda (60km/saatin altındaki hızlarda özellikle) bir sağa bir sola beşik gibi sallanıyor.. Ancak hız 80km/sa ve üzerine çıkınca bu sallanma ortadan kalkıyor.. Şehiriçi kullanımda bu bi sıkıntı oluşturabilir bence.. Ayrıca gerçekten 7bin devirden sonraki ivmelenme çok şaşırtıcı.. Sanki artık daha fazla hızlanmaz gibi düşünürken bi anda gaza yüklendiğimde saniyeler içinde 80den 120ye çıkması çılgın bişey.. Ama yine de tekrar yapacağımı sanmıyorum.. Korktum..
    İlk sürüşüm olduğu için henüz daha motora alışamadım.. Ayaklar ileride, sele yere oldukça yakın, sürüş pozisyonu oldukça dik.. Hiç alışkın olduğum bi motor değil.. Bakalım ben ona o da bana alıştıktan sonra durum ne olacak..
    Bu arada bu titreşim olayı hakkında yorumlarınızı çok merak ediyorum.. Zira motor kısmında bu titreşime sebep olacak hiçbir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.. Yine de yorumlarınızı bekliyorum..
    Herkese kucak dolusu sevgiler, selamlar..

Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200 Custom
    Arkadaşlar gün itibariyle motosikletimi satmış bulunuyorum,
    bundan sonraki buluşmalarda beni artçı olarak almak isteyen olursa sevinirim

Gv 250 alacak arkadaşlara da tavsiyem önce ehliyet almaları ,
    aksi takdirde suçsuzken suçlu duruma düşebiliyorsunuz...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)

Bu Konudaki Etiketler