Yaşayan GV250 kullanıcısı var mı?
Yaşayan GV250 kullanıcısı var mı?
nabersiniz beyler forum tabiki de durgun olur arkadaş..
Ahmet işe başladı
Mesut Zaten arada bir giriyo
Can buralarda
Bende bu hafta geç gidiyorum işe (yarın son o ayrı )
Ahmet Gitti Forum Bitti Dermişim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada bugun rıdvanın doğum günüymüş..
Nice Mutlu Yıllara Rıdvan (uzman tekniker ) tekerin Düz basmaya devam etsin emi
kutlarız bir ara
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
kac yasina girdiysen okadar sise bira kap gel ridvan;oD beyyyyleeerrrrr tek uzinli gunum bugun ve hava da super gibi toplanip motorlari nasi daha guzel yapabilitiz istisarelerine baslayalim, iki de bira cakalim, ridvan voyka enerji patlatsin allaaaannn saykosu ;oD iyice saykolasmaya basladim diyo bide, haberi yokki benim ona sayko kod adli dosya acip "40 tekrarla beyin kontrolu" deneylerime dahil ettigimden... sag bastan say, mazeret kabul edilmez... arş arş! dokerim bak ustunuze uzum suyunu
;oD
---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 10:53 ----------
laynnnn uyansaniza tembel tenekeler
Uyanigiz benim düğün olayım var malesef eşlik edecek durumum yok bu arada benim yeni aldığım Aku dün gene Mars basmadı konjektor değişecek gibi duruyor bakalım ne yapacağız motorun akuyu şarja koydum motorcuda bekliyorum Rıdvan hocama soru konjektor çıkışı bizim motorda 12.80 normal mıdır az mıdır
Tamam bu deger on far acıkken mı yoksa var kapalı iken mı ? Benim far kapalı 13.80 far açık 12.80 motorcu der konjektor arızası dogrumudur degilmidir Rıdvan teknik başkonsoloslum
slm arkadaslar muhabbetınıze fransız kalıyorum yaff.gezılerınızden bahsedıyorsunuz cıkın gelın marasa dogru meydan gv250 cı gorsun
Ben de isterim gelelim oraya, hatta oradan Hatay'a ziyaret yapalım. Cuma akşamından çıkıp Pazar akşamına kadar gezelim ama sadece yol kısmı için 500 TL civarı bir bütçe gerekiyor. Yani şimdilik hayal. Ama önümüzdeki yaz kaşınıp da bir şeylere borçlanmazsam yıllık iznimi yollarda geçirecem. Nasıl olsa işe gidince dinlenirim
Vaktim olsa atlar gelirim aksam bir arkadasın düğünü var ona gidecegim baska zamana şimdilik akuyu şarj ettim yola devam bakalım bir daha olacak mı yarın bir merkez servise uğramayı düşünüyorum
Sen oradan önce bana bir uğra, servislerde bile olmayan test yöntemleri mevcut Ciddiyim, önce bir test edelim olmazsa değiştirirsin.
Teşekkürler. Doğum günü pek bir şey ifade etmiyor benim için ama içki tüketmek için bahane oluyor. Bu sefer onu da yapamadık. Diş ağrısı için kullandığım apranax fort + alkol uçuruyormuş. Denemeyi düşünsem de yemedi
iyiki yememiş dostum çünkü apranax+alkol alıp kalp krizi geçiren biri ile karşılaşmıştım..doğum günü kutlayacağım derken son doğum günü olmasın mazallah..allah korusun..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Rıdvan bende unutumusum cepten girerken Nice mutlu yıllar alkolizime devam
Bu arada ben akumu sarj ettirdim kullanıyorum bakalım ne zaman yolda kalacağım Bu ustalardan bir hayır yok rıdvan usta bu işi çözer perşembe aletlerini alda gel ölçüm yapacagız
S&T kanuni Gv 250
ridvan, gecmis dogum gunun kutlu olsun.
forumdan attigin mesaji daha bugun gordum, artik hersey icin cok gec
cumartesi avcilar tarafina geldim, sana ulasamayinca da motopark'a gittim. sag sinyalimdeki sorun icin. sag on sinyal hic yanmiyor, sag arka sinyal de surekli olarak yaniyor. ama bu sorun bazen oluyor bazen olmuyor. sansa servise gittigimde sag sinyal duzgun bi sekilde calisti. servise durumu anlattim, bi iki baktilar, tamamdir hallettik dediler. sonra dondum eve, sorun aynen devam ediyor tum kararliligiyla
neyse, persembe gunu benim akuye falan da bi bakalim hazir alet edevat varken
bu arada nerde olacak bulusma, taaa fizanda olmasin, soyle taksim-besiktas gibi merkezi, herkese yakin bi yerde olsun
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)