mudurum ben daha ehliyeti bekliyorum motor icin malesef henuz motorum yok... Lakin sizlerle tanismak icin neresi derseniz gelmeye hazirim... Haber verin yeter...
mudurum ben daha ehliyeti bekliyorum motor icin malesef henuz motorum yok... Lakin sizlerle tanismak icin neresi derseniz gelmeye hazirim... Haber verin yeter...
Lastik hesaplama konusunda bir hata yapmışım. Ölçü hatası olarak sadece %2 çok önemli değil ama ters yazmışım. Yani aradaki fark %5 ama hız ve mesafe sayacın az değil fazla gösteriyor. Yani 105 km/s hız gösterdiğinde aslında 100 km/s hızla gidiyorsun ve 1000 km mesafe gösterdiğinde 950 km yol gitmiş oluyorsun.
Şöyle ki;
Km sayacın, lastik 526 kez döndüğünde 1000 km gösterecek şekilde ayarlanmış. Ama sen çevresi 189,87 cm olan orjinal lastik yerine, çevresi 180,45 cm olan lastik kullandığın için lastik 526 kez döndüğünde 950 km yol gitmiş oluyorsun. Aradaki fark %5. Tabi 1000 km sadece örnek, %5 olan fark her zaman var. Mesela 50 km/s hız gösterirken aslında 47,5 km/s, 100 km/s gösterirken 95 km/s, 140 km/s gösterirken 133 km/s hız yapıyorsun. Aynı şekilde 50 TL benzinle 370 km yaptığını düşünürken aslında 350 km yapmıştın. Buna göre 3,3 lt/100 km tüketime ulaşmışsın.
Can bu arada yeni aldığım yağmurluğu her ne kadar yağmurda test edememiş olsam da şiddetle tavsiye ediyorum. Linkteki üründen daha kaliteli duruyor.
Şimdi sende motor yoksa bir kişi gelip artcı alması lazım malum ben zaten artcı ile geleceiğim veya constatinen bu hafta değil haftaya gelecek. Biri gelip alacakmı?
Rıdvan senin yağmurlukda ayaklık yok ondan istemedim ayrı almak zorunda kalacağım ayaklığı birde malum ben iki takım alırım büyük ihtimal ile artcıda olacak. Metzeller kıyaslaması bekliyoruz
S&T kanuni Gv 250
Ahmet'te buluşucaz gibi görünüyor. Sen 18.30 gibi Beylikdüzü/Haramidere'de olacakmışsın gibi düşün. Aksi bir durumda haber veririm. Telefon numaramı özel mesajla gönderiyorum.
Sonuçta göztepeye gidip alacak değiliz. Haramidere-Beylikdüzü civarına gelirse ben gidip alırım.
Birlikte almış olsan da ayrı bir parça sonuçta pantolonla beraber değil. Lastik için de sen metzeler alacak parayı ver ben kıyaslamayı yaparım
abiler ben zaten motorsuz geliyorum bide artci falan olup motoru ogrenmek icin istirak ettigim anda bozmayayim = ) disarda yaptiginiz bitanesine gelirim orda gorurum... Ayrica avrypa yakasinda yapilan bulusmalarin hepsine metrobus ile ulasabilecegimi hatirlamis bulunuyorum bundan kelli disarda hava guzelkenki bi bulusmaya gelir sizleri gorur bilgi alirim....
Yok ona bende razıyım bir cift metzeller iki sene sonra michealn ver iki senede onu kullanıyım detaylı rapor yazarım Bende üst var olmadı artcıya bir takım senin aldığından bana bir pantoloan iki adet de ayakkbalık almam lazım bakalım ilk beni tamamlarım sonra artcıyı
---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 14:15 ----------
Rıdvan metzelleri nerede sordun bizim ebatlara tam uyanı var bunun fiyatta uygun michelan bulamıyoruz zaten bari metzeller alalaım fikrindeyim
S&T kanuni Gv 250
Ebatlar; ön lastik tam orjinal boyutunda, arka lastik michelindeki gibi 140/90-15. Fiyatı anes motora sordum. http://www.motosiklet.net/forum/anes...ml#post2455878
bizim arka 140 / 90 / 15 değilmi orjinalde ?
S&T kanuni Gv 250
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
gençler herkeste benim numaram var, boşa çıkan hemen atlayıp gelebilir... eston reşitpaşa evleri 3. kısım b13 d19... ihlas marmara evleri 1. kısımın oraya gelin önce ordan rahat bulursunuz, arayın karışırsa yollar...
Ahmet bence gelicem deyip de gelmeyenlerin sebebi sensin. Millet forumdaki mesajlarından sayko eğilimli olduğunu anladı korktukları için gelmiyorlar
Arkadaşlar ben de gelmek istiyorum,
beylikdüzünde buluşup beraber geçebiliriz ahmetlere.
(532) 296 37 43 numaran , bana numaranızı mesaj atarsanız iyi olur
neymis benim sayko mesajlarim ridvan alla alla? ;oD sayko birisi birisine sayko diyosa, bu kisi 2 sayko gucunde midir yoksa karesini alip 4 saykodurmu deriz? az onve psikiyatr zaten hayvan dedi bana lol kopacaz ;oDD
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)