Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı Batuizm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işsiz adamın parası suyunu çekti ;oD sizi eve davet ediyorum... dışarıda su bile içemem artık ;o(
    ek olarak: evde envai çeşit içecek mevcut ;oD tek başına içilemeyen cinsten
    Can'ın dediği gibi bu hafta gelecek arkadaşlar için uygun olmayabilir. Bu hafta yine bir yerde buluşalım. Dışarıda sen su da içersin rakı da bir şey olmaz
    Sendeki tek başına içilmeyen şeyleri haftasonu ya da sonraki perşembe içebiliriz. Hiç kaçırmam.

Alıntı Bellagio adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu perşembe program ne? Bir aksilik olmazsa ben de katılmayı planlıyorum.
    Fotograftaki arka çanta linkte görülen çanta mı ?

http://www.ram-kar.com/component/opt...showEO/id,100/
    Linkteki çantanın sissy barsız olanı. Senin linkini verdiğin çantada sissy bar da var ama fotoğraftaki motorun sissy barı orjinal. (galiba )

Koruma demiri için kafamda tasarladığım şekil yaklaşık olarak bu fotoğraftaki gibi. Bu fotoğrafı bulman iyi oldu Uğur. Eğer çok pahalıya çıkmazsa bu şekilde bir koruma demiri yaptıracam.

Bu hafta nerede buluşuyoruz? Burger king?, Avcılar sahil?, Yeşilköy? ya da alternatif bir mekan önerisi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Perşembe için fikrim burger toplanması yemek yiğen yesin, yeşilkoy sahil gideriz, olmadı ahmet termosta cay demlesin oturalım banklarda mekan fark etmez evde termös varsa bizde getirebiliriz
    S&T kanuni Gv 250

hangi burger oldugu belirtilirse bende istirak etmek isterim arkadaslar... bu arada Anadolu yakasindan geliyorum saatide yazarsaniz bende ona gore gec kalmamaya calisirim... saygilar ^^

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Alıntı Constantinen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi burger oldugu belirtilirse bende istirak etmek isterim arkadaslar... bu arada Anadolu yakasindan geliyorum saatide yazarsaniz bende ona gore gec kalmamaya calisirim... saygilar ^^
    Pardon arkadaşım ben genelde yeni bir arkdaş gelmiyor diye oğle yazdım..

Ömür Avm Burger King Karsıdan gelirken merteri geçtikten sonra yokuşu cıkarken sağa giriyorsun zaten hemen orada kalıyor bekleriz akşam ortlama 19:00 ile 19:30 gibi orada oluyoruz gelen bekliyor yemek yiyor bir sonrakini toplanana kadar ozelden cep telefonumu yolluyorum ararsın bir sıkıntı olursa ..
    S&T kanuni Gv 250

Tamamdir mudurum yarin saat 19:00 da orda olurum...

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    selam arkadaşlar..yarınki buluşmaya katılamayacağım maalesef

bu arada adama mesaj atmıştım ben kaç paraya mal oldu diye, 250 tl yazmış.. bursada yaptırmış adamın numarası yokmuş gerçi olsa da nasıl anlatırız o ayrı da. neyse bakalım o fiyata yandaki çanta demirleri dahilmi diye de sordum..eğer dahil fiyatsa sisy bar maliyeti düşer biraz gibi geliyor..

rıdvan koruma demiri olayını da bende değişik birşey istiyorum açıkçası..bu fotodaki güzel duruyor..bi tasarım çalışması bekliyoruz senden bakalım..

he birde bizim ahmetteki içecekleri gördüm, sülalemize yeter valla
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar..aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişler tekrar..ne güzel başlığımız coştukça coşuyor..nazar değmesin..ahmet'in barının resmini çekelim de ben de buradan ahhh ahhh diye iç çekeyim bari..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar..aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişler tekrar..ne güzel başlığımız coştukça coşuyor..nazar değmesin..ahmet'in barının resmini çekelim de ben de buradan ahhh ahhh diye iç çekeyim bari..
    bizimkiler çat kapı gidip bitirmeden çekebilirsem ne mutlu bana gerçi sadece gördüklerim bile içmekle bitmez be

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    S&T Kanuni GV250 Aquila (2009)
    ver gazı uğur ver gazı ;oD sonra halay çekerek çıkıcaz bizim evden ;oD

bırak resimleri yörük usta, şişeler heryerde aynı, sen gel yeter ;oD yada bekle önümüzdeki yazı biz gelelim ;oD

cuma aras kargoda işe başlıyorum bakalım ;oD dominos macerası gibi 1 gün sürmez umarım ;oDD

yarın yağmurluk vs eksikliğinden bende gelmem büyük ihtimalle yağış olursa... ;oD satışşşş... ;oD

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    kardeşim siz hele gelin bu tarafa ben 1 sene değil 3 sene kalırım ama o bardan bir şişe ayır bana getirin buraya..yoksa uğurdan rica edicem gizlice alsın ayırsın bana..artık hangimiz daha önce gelirsek diğerinin yanına..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

abiler ben de yarinki bulusma icin sorucaktim ... heralde yagmurdan dolayi ertelenecek gibi ... olasi bir deisiklik aninda ( bulusma olayi garanti olduğu taktirde de) burdan bildirmeniz yeterli ben hertürlü yetisebiliyorum... sikinti yok ... yarinki isimi ayarladim saat 3 ten sonra istediginiz yere gelebiliyorum ... saygilarimla

Motosikleti
    Hyosung GV 250

bırak resimleri yörük usta, şişeler heryerde aynı, sen gel yeter ;oD yada bekle önümüzdeki yazı biz gelelim ;oD

cuma aras kargoda işe başlıyorum bakalım ;oD dominos macerası gibi 1 gün sürmez umarım ;oDD

yarın yağmurluk vs eksikliğinden bende gelmem büyük ihtimalle yağış olursa... ;oD satışşşş... ;oD
    işe başlıyon he ? hadi bakalım bol şanslar diyelim şimdiden

bu arada benim vaktim olsa yağmur falan hikaye bize bir buluşmada ben rıdvan ve can buluştuk o derecede yağmur olmasına karşın..rıdvanın ayaklar sırılsıklam, can ise belden aşşşa havuza girmiş gibiydi bi ben kup kuruydum
    giyin yağmurlukları üşenmeyin be

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Emin misin?

Yeni işin hayırlı olsun. Yağmur sana bir şey yapmaz. Yarın gelirsin sen? Gelirsin, gelirsin.

Alıntı Constantinen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler ben de yarinki bulusma icin sorucaktim ... heralde yagmurdan dolayi ertelenecek gibi ... olasi bir deisiklik aninda ( bulusma olayi garanti olduğu taktirde de) burdan bildirmeniz yeterli ben hertürlü yetisebiliyorum... sikinti yok ... yarinki isimi ayarladim saat 3 ten sonra istediginiz yere gelebiliyorum ... saygilarimla
    Ben ve Can her hava koşulunda gelebiliriz. Benim zaten yağmurluğum var, Can da eve gitmek için buluşma yerinin önünden geçiyor zaten. Eğer olur da Can ve benden başka kimse gelmezse iptal olabilir diye düşünüyorum. Ama daha önce ne yağmurda buluşmuştuk.

Bu arada lastik konusu hakkında, Metzeler ME77 serisi ön-arka peşin 385 TL, taksitli 425 TL'ye alabiliyoruz.

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250

Satış adamı İşin hayırlı olsun sevindim senin adına bende yağmurluk yok ama büyük ihtimal gelirim cok asırı yağmur yağmaz ise yengeyi kap gel sen

işe başlıyon he ? hadi bakalım bol şanslar diyelim şimdiden

bu arada benim vaktim olsa yağmur falan hikaye bize bir buluşmada ben rıdvan ve can buluştuk o derecede yağmur olmasına karşın..rıdvanın ayaklar sırılsıklam, can ise belden aşşşa havuza girmiş gibiydi bi ben kup kuruydum
    giyin yağmurlukları üşenmeyin be
    Daha yağmurluk alamadım ayakkabılıklı seninkisi gibi bir sey arıyorum o gun de ne ıslanmıştım

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emin misin?

Yeni işin hayırlı olsun. Yağmur sana bir şey yapmaz. Yarın gelirsin sen? Gelirsin, gelirsin.

Ben ve Can her hava koşulunda gelebiliriz. Benim zaten yağmurluğum var, Can da eve gitmek için buluşma yerinin önünden geçiyor zaten. Eğer olur da Can ve benden başka kimse gelmezse iptal olabilir diye düşünüyorum. Ama daha önce ne yağmurda buluşmuştuk.

Bu arada lastik konusu hakkında, Metzeler ME77 serisi ön-arka peşin 385 TL, taksitli 425 TL'ye alabiliyoruz.
    Dediğim gibi çok asırı yağmur olursa artcım yanımda olacak gelemiye bilirm ama hava durumuna baktım asırı bir yağmur olmaz kanımca...

Lastik olayına gelince Metzeller herkesin kullandığı ismini çok duyduğum bir marka ama michlean ile aynı fiyatlarda gerçi ordada lastik ebatında yok metzeller iymidir ? Kulllanan varmı?
    S&T kanuni Gv 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi çok asırı yağmur olursa artcım yanımda olacak gelemiye bilirm ama hava durumuna baktım asırı bir yağmur olmaz kanımca...

Lastik olayına gelince Metzeller herkesin kullandığı ismini çok duyduğum bir marka ama michlean ile aynı fiyatlarda gerçi ordada lastik ebatında yok metzeller iymidir ? Kulllanan varmı?
    Çok yüksek ihtimalle akşam yağmur yağmayacak. Lasik konusunda da, metzeler-michelin karşılaştırması yapmam aslında metzeler alırım ama me77-michelin karşılaştırması yapıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    rıdvan senin benim lastik ebatlarım ve bunun göstergelere olan etkisi üzerine yaptığın büyük çalışmada küçük bi hesap hatası var sanırım... 1000 km gittiğimi gösteriyorsa gösterge sanırım 1000den daha az gidiyorum gerçekte... şunu tam hesapla da rahatlayayım artık ;oD orjinal ön lastik ebatı 110/90/16, bendeki 120/70/16... arka 150/80/15 orjin, bende 140/70/15... arkadan çekişli benim motor ;oP ve göstergeler ön tekerden mesafe ölçüyor ;oP

telefona uydudan hız ölçen bi program yükledim ve 100 ile giderken 80 90 arasında gösterdi ;o( göstergedeki 80kmye tam 6000devirde çıkıyo... ve dün göstergeye göre tam 370km yaptım 50tl benzin ile... yani bence 1000km gittiğimi söylese gösterge aslında 900küsür gitmiş oluyorum. ve 100 diyorsa hız göstergesi bu aslında 90 civarı peh...

sizi eve atma konusunda ısrarlıyım ben hâla... yok burger diye yırtınıyorsanız benim bikaç hafta satışımı mazur görünüz ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    rıdvan senin benim lastik ebatlarım ve bunun göstergelere olan etkisi üzerine yaptığın büyük çalışmada küçük bi hesap hatası var sanırım... 1000 km gittiğimi gösteriyorsa gösterge sanırım 1000den daha az gidiyorum gerçekte... şunu tam hesapla da rahatlayayım artık ;oD orjinal ön lastik ebatı 110/90/16, bendeki 120/70/16... arka 150/80/15 orjin, bende 140/70/15... arkadan çekişli benim motor ;oP ve göstergeler ön tekerden mesafe ölçüyor ;oP

telefona uydudan hız ölçen bi program yükledim ve 100 ile giderken 80 90 arasında gösterdi ;o( göstergedeki 80kmye tam 6000devirde çıkıyo... ve dün göstergeye göre tam 370km yaptım 50tl benzin ile... yani bence 1000km gittiğimi söylese gösterge aslında 900küsür gitmiş oluyorum. ve 100 diyorsa hız göstergesi bu aslında 90 civarı peh...

sizi eve atma konusunda ısrarlıyım ben hâla... yok burger diye yırtınıyorsanız benim bikaç hafta satışımı mazur görünüz ;oD
    GÖsterge konusunu bir daha hesaplayacam ama o hata olduğunu pek sanmıyorum. Ev konusu da bana uyar gelecek olanlar için de uygunsa olur. Hem yağmur ihtimalinden kurtarmış oluruz. Hem de iş yerimin dibindesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    zaten o cins burger king sadece mesut gelecekse bize uygun bi yer... ben beylikdüzündeyim hatırlatayım tekrar ;oD uğur avcılarda., sen sefaköy, can şirinevler... yani hepimiz oranın bi tarafındayız, mesut bi tarafında... buluşma dediğin ortada olur ;oD bunun içinde bi cad çizimi yap ;oD hepimizin tam ortasını bul... değişik kombinasyonlarla... mesela sen ben can buluşunca tam ortamız sefaköy avcılar arası bi yerse işin içine mesut girince şirinevlere kayar mesela ;oD neyse uzun lafın kısası şu burger yerini yeni birileri gelip gruba hesabı bozmadıkça uygun bi yere taşıyalım bence... ve bugün bendesiniz, aç gelin makarna yapıcam ellerimle size ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    buluşma dediğin ortada olur ;oD bunun içinde bi cad çizimi yap ;oD hepimizin tam ortasını bul... değişik kombinasyonlarla...

on karakter

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok yüksek ihtimalle akşam yağmur yağmayacak. Lasik konusunda da, metzeler-michelin karşılaştırması yapmam aslında metzeler alırım ama me77-michelin karşılaştırması yapıyorum.
    Yap bakalım ıslak havada ne alemde metzeller iyi diyorsan alacağım belki bir ay sonra filan alabilirim ama en azından karar vermiş oluruz birde arka lastik ölçüleri tammı baktığın metzeller de 140/90/15 ise metzeller daha uygun oluyor.

Bir arkdaş var gelecek, bana uyar uzak ama olsun gelriim her hafta siz geliyorsunuz bu haftada ben gelirim Contantine gelecek ama motorlamı gelecek onu bilmiyorum contanitne motorla geliyorsun demi beraber geceriz beylikdüzüne. burger orda bulusur gideriz, birde 19:00 da onu alırsam benim gelmem 20:00 bulur beylikdüzü yolu cok bozuk tabi bütün ihtimaller yağpmura dayalı yağmurluk olmadığından yağarsa gelemiyede bilirim.

zaten o cins burger king sadece mesut gelecekse bize uygun bi yer... ben beylikdüzündeyim hatırlatayım tekrar ;oD uğur avcılarda., sen sefaköy, can şirinevler... yani hepimiz oranın bi tarafındayız, mesut bi tarafında... buluşma dediğin ortada olur ;oD bunun içinde bi cad çizimi yap ;oD hepimizin tam ortasını bul... değişik kombinasyonlarla... mesela sen ben can buluşunca tam ortamız sefaköy avcılar arası bi yerse işin içine mesut girince şirinevlere kayar mesela ;oD neyse uzun lafın kısası şu burger yerini yeni birileri gelip gruba hesabı bozmadıkça uygun bi yere taşıyalım bence... ve bugün bendesiniz, aç gelin makarna yapıcam ellerimle size ;oD
    Tamam bu hafta mesut yok evde toplaşa biliriz hem bira borcum var onuda geitririm

---------- Post added at 12:03 ---------- Previous post was at 11:42 ----------

http://www.feyizoglu.com/Prosev-Yagm...i_45906.html#0

Bu takım nasıl bir yorum alalım ahmet gidip su takımdan alsakmı ?
    S&T kanuni Gv 250

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)

Bu Konudaki Etiketler