Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Aralık 2008, 00:22
Bence dragstar oldukça klasik bir model. Motor bloğunu teknolojiye kapamış 30 yıldır aynı motoru üreten ve kullanan bir model. Bu iyide olabilir kötü bi'şeyde. Aynı zamanda Dragstar 40HP ve silindir başına 2 sübab toplamda 4 sübab bir motor. Oysa bırak GV650'yi GV250 30HP ve silindir başına 4 sübab la toplamda 8 sübablık DOHC karakterli üstten çift eksantirikli bir motor. Bu arada GV650 ise son teknolojiyi sonuna kadar kullanan klasik çizgileri olmayan hatta sport cruiser denilebilecek kadar hırçın ve agresif çizgileri olan bir motor. Kısaca demem o ki; teknoloji bakımından dragstar ın GV650'ye yaklaşması söz dahi olamaz. Ancak bu motorun fanları, taraftarları, eksoz sesi hastaları hala gündemde tutabilmektedirler. Benim en son tercihim dragstar650 dir. 1.GV650, 2.Honda Shadow derim. Çünkü Honda nın çizgileride klasiktir ama motoru son teknolojidir. Dragstar 30 yıldır aynı motoru kullanmakta..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Reklamlar
-
28 Aralık 2008, 00:48
-
28 Aralık 2008, 00:59
-
28 Aralık 2008, 01:15
orhan çok güzel resimler evet istiyorum abi resimleri.. ellerine sağlık.. çok güzel oldu.. hiç unutmayacağım bu günü.. teşekkür ederim.. darısı tüm gv cilerle yapacagımız buluşmaya.. ne sohbet olur...... mail adresini gönderdim özelden..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
28 Aralık 2008, 01:32
Koray, mail adresini PM'den gönderir misin resimleri atıcam sana.
-
28 Aralık 2008, 02:09
soğuk havada sıcak buluşma olmuş tebrikler.darısı bizlerin başına )
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
28 Aralık 2008, 02:15
bekliyoruz emrah 2 hafta kaldı seninde gelmene..
-
28 Aralık 2008, 02:20
inşallah Koray abi heyecan hatsafa bu bekleme süreci çok değişik, kıpır kıpır oluyor insan :D
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
28 Aralık 2008, 11:21
-
28 Aralık 2008, 14:33
-
28 Aralık 2008, 14:42
Vıceroy kardeşim benim düşüncelerim senin ki ile parallel. Yalnız global iflas etmedi ise; muhattap kim mesela ben orijinal koruma demiri yada siperlik istiyorum Globala parasını vereyim bana yollasın istediğim bu aksesuarlar Kuralkandada yok.. Global batmadı ise; Nerede? Bu arada bence GV650 tam klasik olmaması biraz enduro gibi azda racing azda klasik azcıkta hırçın durması daha tercih edilebilecek birşey olduğunu düşünüyorum...
-
28 Aralık 2008, 15:06
Dostum,bildiğin gibi Global s&t olayından bu zamana motosiklet getiremedi yasa gereği.satamayacağı motosiklet içinde parça yatırımını devam da ettirmedi.Önceden alo dedinizmi TR nin her köşesine en geç 3 günde parça gönderiliyordu.Fakat eski yetkili bayii alo dediğinde yine parça getiriliyor bildiğim kadar.10 gün önce gv250 için sisibar getirdi Mersin bayiisi.
GV 650 de suzuki dl 650 ile aynı motor olsa bile enduro tadı için ikinci motoru özellikle dl650 aldım. Ama race tadı veya tourıng tadı elbette var.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
28 Aralık 2008, 17:26
ilker yapıcaz abicim hiç merak etme bizde bu gv aşkı sürdükçe buluşuruz tez zamanda.. pazartesi gidiyoruz orhanla hem pendikteki hem karşıdaki motorlara bakmaya.. bide feyizoğluna gidip kaskımı montumu alıcaz inşallah.. o çilingir olayı banada olmuştu.. benimde ağzım açık kalmıştı..
-
28 Aralık 2008, 18:15
Arkadaşlar GV250 nin dörtlü flaşörü var mı?
-
28 Aralık 2008, 22:41
bi soruda benden...??????? alım satım işlemlerinde neler yapılıyor? ve tamamına aşağı yukarı ne kadar para harcanıyor?
-
28 Aralık 2008, 23:39
koray noter,alım satım,emniyet gibi yerlere para gidiyor.motoru aldıktan sonra hemen elemanla gidip noterden satışını alıyorsun.sonra elindeki dosya ve motorun ruhsatıyla bir kendin ilgilenmen zaman alır o yüzden bir takipçiye veriyorsun ve onlar emniyete falan götürüyolar.ve motor senin üzerine geçiyor.
ben antalya'ya gidemediğim için babam hallediyor benim işleri.geçen öğrenmiş yeni sistemde artık plaka değiştirmek zorunda kalmıyormuşsun.yani istersen plakanı değiştir ister değiştirme.bizim gv 250 için tüm bu harcamalar plaka değişimi hariç 300 ytl,plaka değişimi dahil 350 ytl olur demiş takipçi babama.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
28 Aralık 2008, 23:52
ilker sagol kardeşim.. ya bu hafta kalkışırsak bilelim diye dedim.. yarın gidiyoruz bakalım noolcak...hemen haber vericem sizede..
-
29 Aralık 2008, 00:07
Evet arkadaşlar yarın akşam Koray ile motora bakmaya gideceğiz. Öncesinde Feyizoğluna uğrayıp kask-mont bakmayı düşünüyoruz.
Valla İlker sende yakın olsaydın toplanırdık hep birlikte. Kısmet artık belki sen bu tarafa gelirsin yaza, belki bizim İzmir'e yolumuz düşer tanışır sohbet ederiz.
-
29 Aralık 2008, 00:32
ya orhan böyle giderse motorla olmasa bile sizi görmek için bir haftasonu ayarlamak bile geçiyor içimden.dediğin gibi inşallah birlikte turlarız.çok istiyorum.özellikle ileride böle ailecek eşlerimizi de alabileceğimiz toplanıp gezeceğimiz zamanlar olsun istiyorum.
koray ne tür kask alacaksın?klasik mi çeneden açılır mı?
ben çeneden açılır alacağım.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
29 Aralık 2008, 00:40
Arkadaşlar eğer açık kask alacaksanız kesinlikle markalı kask alınmasından yanayım. Ben Shoei nin açık kaskını aldım bir tonda para verdim ama şimdi keşke kapalı kask alsaydım diyorum çünkü 90-100 km ile giderken sesi çok içeri alıyor. Ayrıca çene açılma mekanizmasının çok sağlam olması gerekiyor. Ucuz açık kasklarda mekanizma plastikten, allah korusun bir kaza anında çeneden alınan darbede açılma ihtimali yüksek. O yüzden ya pahalı çenesi açık kask (ki bence gerek yok) yada tam kapalı kask alınması taraftarıyım. Şimdiki durumum olsa orta halli kapalı kasklardan alırdım.
İlker umarım o dileklerin gerçek olur. Bende çok isterim eşlerimizle hep birlikte motorlarımızla geziler yapmayı. Her zaman bekleriz bu taraflara
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler