boş durmayalım bari bana gelin de modifikasyon kasalım motorlara ;oD kırmızı led kap gel uğur, rıdvan sende kop gel ekip şefi lazım ;oP
boş durmayalım bari bana gelin de modifikasyon kasalım motorlara ;oD kırmızı led kap gel uğur, rıdvan sende kop gel ekip şefi lazım ;oP
konuş bakalım gelirse kap gel rıdvanı da, patladım evde sıkıntıdan lakin ;oS
Gv250 ahalisi; bugün motorumu 2 saat (gerçek anlamda 2 saat) uğraşarak çok detaylı bir şekilde yıkayıp temizledim. Depoda kendi yansıması görmek, jantların ışıl ışıl parlaması paha biçilemez. Nikelajlardan bahsetmiyorum bile. Aslında benim bu motor yıkama olayını kutlamak lazım, ne de olsa doğum günü gibi bir şey. Senede bir kere falan oluyor.
Ama bu 2 saatlik uğraşım, çok yüksek ihtimalle yarın akşama heba olacak. Akşama kadar motorum toz ile kaplanacak.
Bu arada şu hiç sevmediğim microfiber bezler motoru kuruladıktan sonra oluşan hafif su izlerini alıp parlatmak konusunda çok başarılıymış.
iyi akşamlar arkadaşlar..
can geçmiş olsun arkadaşım.umarım yenge hanım tez zamanda iyileşir..
rıdvan valla takip ettiğim kadarıyla arkadaşların senin motorun banyo olayını kutlamaları,ıslatmaları lazım.yani seni bir yere götürüp yedirip içirmeleri lazım bence bilmiyorum artık
diğer tüm arkadaşlara sevgiler saygılar..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
leeeyyyynnnnn gv250 ahalisi...
istanbul tayfası rıdvanı yemeğe götüre,yedirip içirip rahatlata sonrada motorunu tekrar kirlete
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
yoruk bi sure ara ver muhtesem yuzyila. sive yapmis ;oD
bu hafta geleneksel persembe bulusmasi var mi? varsa nerde olacak? onumuzdeki hafta istanbulda degilim ben, hafta sonu icin plan varsa katilamayacagim.
persembe bulusursak henuz eski kirliligine donmeden ridvan'in motorunun temizlenmesini de kutlariz gerci gec kalmis da olabiliriz bunun icin
bu arada benim sag sinyalde sorun var, sinyal verince on sinyal yanmiyor hic, arka sinyal de surekli yaniyor duz bir sekilde. bana basit bir sorun gibi geldi, servise gitmeden halledilebilir mi acaba, fikri olan var mi?
no one lives forever...
Selam arkadaşlar forumu takip etmeye devam ediyorum dikkatle şimdilik GV250 alma hayallerimi bir kaç ay erteleyeceğim dizimden ameliyat olacağım için fakat yakın takibe devam..
Bu arada ehliyet işini aradan çıkarayım dedim bugün Bursa Görükle de evime yakın bir sürücü kursuna gittim 600 lira masraf çıkardılar :( 350 i sürücü kursuna gerisi harç vs..
B ehliyetim olduğu halde fazla değil mi yakınlarda alan varsa ehliyetini fikir verirseniz sevinirim.
yeri değil biliyorum ama uzun süredir takip edince evim gibi oldu bu sayfalar teşekkürler..
merhabalar hoşgeldin öncelikle;
ilk geçmiş olsun dileklerimi ileteyim..
ehliyete yazılmakla çok iyi etmişsin..ben 2 sene önce aldım ehliyetimi o zaman bana 400 civarı patlamıştı..200 kursa vermiştim ( yok raporu yok evrak fotosu vb ) gerisini de harç vb şeylere..
fiyat olarak ancak kurstan yırtarsan biraz farkeder..gerçi kanunları değiştirme yolundalar okuduğum kadarıyla..artık eskisi gibi kolay ehliyet alınamayacak..o yüzden de kurslar zam yapmıştır büyüyk olasılıkla..
burası gv250 nin yuvası olabilir ama biz çok misafirperver gv250 cileriz o yüzden kafana takılanı sorabilirsin kardeş..
sağlıcakla kalıver..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
mrb arkadaslar hos sohbetlerinizi keyfle okudum birkac gundurde uzaktan takip ediyorum. ve bugun itibari ile bir motor almayi dusunuyorum gv250 de sekil olarak cok cazip geliyor ancak teknik olarak hic bir bilgiye sahip degilim beni bu konularda yonlendirebilecek arkadaslar varsa simdiden cok tsk ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
ben yeri gelecek ayda 1 de olsa 300 km olan memleketime gidebilecegim ve gundelik hayattada zevkle kullanabilecegim bi motor lazim gv250 fotograflarda cok hosuma gitti acaba ihtiyaclarimida karsilarmi veya daha baska tavsiye edebileceginiz birseyler varsa tecrubelerinizden faydalanmak isterim
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)