haklisin simdi, tavuk niyetine dagitayim ufaktan altinlari, sonra dugun falan olursa mario gibi altin toplarim kaz niyetine altin yukseliyor nasilsa.
neyse, zaten bulusmalardaki dugun muhabbetleri yetiyor da artiyor, burayi da dugun yerine cevirmeyeyim daha fazla
aradigim kaski da buldum, hem gunes vizorlu, hem de sisirilebilir yanak padli, su kask, gidip alacagim birazdan muhtemelen; http://www.motomaxonlineshop.com/mai...k-pmu1436.html
Aradığını buldum. Bence gayet hoş duruyorlar.
http://www.motosiklet.net/forum/crui...ml#post2447798
Arkdaşlar şimdiden belirteyim sonra bana kızmayın, sizden önce pazar gününe beni dahil ettikleri için oraya gideceğim ama sizin yanınızda da bulunmak istediğimden sabah sizinle selimpaşaya geleceğim daha sonra(biraz takılırım) arkdaşların yanına gececeğim ...
S&T kanuni Gv 250
selam beyler..
ahmettt bugun sen sahile iniyordun dimi ? bende o sırada yukarı çıkıyordum aynı yoldan geçtiik..seni ilk baş çıkaramadım ama sonradan aynadan baktıımda kappa çantandan tanıdım..
bu arada şimdi gezi ile ilgili son durum ne ? mesut gelemiyor onu anladık.. can'da sallıcak gibi.. kaldık o zaman gene 3 kişi..bende kuzeni getirebilirim belki..
şu son listeyi güncelleyelim:
1- uğur
2- ahmet
3- rıdvan
4- can
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Arkadaslar hafta sonu ben gelemiyorum hatta tahminen 3 hafta yokum nişanlımın serçe parmağı kırıldı meleğimin basindayim şimdiden iyi eğlenceler
Sag olun arkadaslar ... Motor da olmadı evde oldu koltuğun ayağına çarptı yani parmağının arasına girdi cok basit bir sekilde oldu bir anda kırıldı parmak saga donmuş Hastaneye gittik düzelttiler biraz su an iyi kıvamda gidiyor her yere )
pazar buluşması selimpaşa mokamp ta sanırım arkadaslar kac gıbı yapıyorsunuz bulusmayı
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
kardeşim geçmiş olsun dileklerimizi iletiver yengeye..sanada Bol sabılrlar can..dikkat edin kendinize..birşey lazım olursa arayın
bu arada cep tel numaram olmayan arkadaşlar söylesin özelden yazayım..daha doğrusu birbirimizde kimin numarası yoksa söylesinde kayıt edelim
---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:55 ----------
isim olarak bilmiyorum ama büyük ihtimal orasıdır..yukarıda gideceğimiz yerin haritasını koymuştu ahmet..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu arada cidden ya yarın saat kaçta buluşcaz
şimdi son durum şu sanırsam:
1-uğur
2-rıdvan
3-ahmet
ahmet, biz rıdvanla geçerken seni alırız büyük ihtimalle
olur haber edersiniz, ikinizde de var numaram.
rıdvan saat kaçta buluşyoruz ?
birde malzameleri nereden alırız ? kkafanızdaki plan ne ? mangal mı yapıcaz ben tam çözemedim..
Arkadaşlar geziyi iptal edip haftaya daha kalabalık bir gezi yapma fikrine meyilli olan tek ben mi varım? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
gene yalan oldu desene..
tamam haftaya...
Şu an bu konu içerisinde 62 kullanıcı var. (0 üye ve 62 misafir)