Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
08 Eylül 2011, 15:57
ya arkadaşlar, kafamda müthiş bir soru işareti belirdi bikaç gündür.. şimdi aracın motoru gt250r daki motor olduğu için devirli bi motor diyor herkes.. e zaten teknik verilerinde de maksimum torku 7500 devirde verdiği yazıyor.. ama bildiğim kadarıyla chopper/cruiser tarzı motorlar 2000-3000 devirler arası iyi tork üreten, ve dolayısıyla düşük devirin de vermiş olduğu (pat pat pat) tarzı egzoz sesi ile mest eden cihazlardır.. amma velakin bu cihazın düşük devirlerdeki performasının pek iyi olmadığı yazıyor.. bu motoru hiçbiryerde görmedim, sesini hiçbiryerde duymadım.. bildiğim herşey bu forumda sizlerin yazdıklarınızdan ibaret.. bu konuda beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.. zira ben daha ziyade şehir içinde, fazla uzun yola çıkmadan, ekseriyetle düşük devirlerde kullanmayı planlıyordum.. açıkçası motosikletin 140km/h lik hızı çok rahat görmesi umurumda bile değil.. çünkü ben motosiklet üzerinde 100km/h hızı bile çok sık göreceğimi sanmıyorum.. çünkü bahsettiğim daha doğrusu bahsettiğiniz sürüş şekli bu tarz motosikletlere pek uymayan bi tarz.. sonuçta düşünsenize, 9000 devir ile çalışan bir motor istediği kadar chopper olsun, nasıl bir ses çıkarır.. harleylerin seslerine hayran olmamızın sebebi çok düşük devirlerde gümbür gümbür çalışması değil mi.. açıkçası ben öyle düşünüyorum.. umarım yazdıklarımla kimse üzerine bişey alınmaz.. şimdiden teşekkür ederim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
gerçi şu anda bi araştırma yaptım da.. sanırım 2000-3000 devir arasında iyi tork veren bi makina da yok sanırım bu sınıfta, bu ayarda.. vl 250ye baktım, onda da 6000 devirde veriyomuş maksimum torku..
Reklamlar
-
08 Eylül 2011, 16:09
Dr.Aequitas adlı üyeden alıntı
gerçi şu anda bi araştırma yaptım da.. sanırım 2000-3000 devir arasında iyi tork veren bi makina da yok sanırım bu sınıfta, bu ayarda.. vl 250ye baktım, onda da 6000 devirde veriyomuş maksimum torku..
Ben de tam buna benzer bir şey yazacaktım, sen ekleme yapmışsın.
Düşük devirde kullanabilirsin ama en güçlü crusier olmasına rağmen 250cc bir motor 3000 devirde fazla güç üretemez. ben illa düşük devirde kullanacağım gürültülü bir motor istiyorum diyorsan Dragstar ya da Shadow alman gerekiyor.
-
08 Eylül 2011, 16:45
-
08 Eylül 2011, 16:50
sagolun arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin.
sabah doktora gittim, dizim sisti biraz, hafif bir odem olusmus.
maalesef, cok uzulerek bulusmaya gelemeyecegim. ama insallah bundan sonraki bulusmalar da boyle kalabalik olur da daha guzel gecer.
bir de sahibinden.com'da satilan on cam'dan almistim, dun geldi, taktim. cok kucukmus, nerdeyse hic bir ise yaramiyor.
size simdiden iyi bulusmalar, eglenin bol bol, fotograf da cekin burdan bakip kiskanalim biz de
---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:48 ----------
bir de bu aralar kask almayi dusunuyorum, full face. denk geldiginiz guzel, saglam, kampanyali falan biseyler olursa haber edin. 200tl civari bisey almayi dusunuyorum, alacagim kask iyi bisey olursa biraz daha yukari cikabilirim.
-
08 Eylül 2011, 16:53
cancalskan adlı üyeden alıntı
Uğur süper duruyor motor simdi rıdvan da yıkamak zorunda kalacak
Yok öyle bir şey
mototor adlı üyeden alıntı
bir de sahibinden.com'da satilan on cam'dan almistim, dun geldi, taktim. cok kucukmus, nerdeyse hic bir ise yaramiyor.
Ben demiştim deme hakkımı kullanıyorum.
Ne güzel sayı artmışken her buluşmada gelen kişiler gelmiyor. 5'i geçemiyoruz. Büyü var kesin.
-
08 Eylül 2011, 17:53
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
08 Eylül 2011, 22:36
Trafik nedeniyle saat 7.30'da gelebildim buluşma noktasına fakat kimse yoktu çok mu geç kaldım?Trafiğe kapalı caddeye baktım sonra sahil kenarında bir tur attım belki oralardasınızdır diye ama kimseyi göremedim sonra eve döndüm.
-
08 Eylül 2011, 23:48
herkese selamlar..iyi akşamlar..uğur motor çok güzel,heryeri ışıl ışıl,kazasız belasız kullanmanı dilerim..
ahmet led olayı süper görünüyor..ben de mi girsem acaba o işe.?ben koruma demirlerine düşündüm ama öle çok da janjanlı sevmiyorum..yine de seninki hoşuma gitti.eline sağlık..
bu arada ben motorumun sesini paylaşmak isterim ama videoyu nasıl atacam foruma?resim atar gibi tutup çeksek olur mu?
mototr arkadaşım,geçmiş olsun.
herkese selamlar,buluşmanız umarım güzel ve keyifli geçer..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
09 Eylül 2011, 00:10
kilitci adlı üyeden alıntı
Trafik nedeniyle saat 7.30'da gelebildim buluşma noktasına fakat kimse yoktu çok mu geç kaldım?Trafiğe kapalı caddeye baktım sonra sahil kenarında bir tur attım belki oralardasınızdır diye ama kimseyi göremedim sonra eve döndüm.
biz saat 19.20 civarında sahile doğru inmeye başlamıştık..sahilde de yolun bittiği yerde deniz kıyısında barınak kafe vardı oradaydık..telefon falan olsaydı bizden birisinin ulaşabilirdin ama yoktu sanırsam
neyse artık bir dahaki sefere buluşuruz
---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
herkese selamlar..iyi akşamlar..uğur motor çok güzel,heryeri ışıl ışıl,kazasız belasız kullanmanı dilerim..
ahmet led olayı süper görünüyor..ben de mi girsem acaba o işe.?ben koruma demirlerine düşündüm ama öle çok da janjanlı sevmiyorum..yine de seninki hoşuma gitti.eline sağlık..
bu arada ben motorumun sesini paylaşmak isterim ama videoyu nasıl atacam foruma?resim atar gibi tutup çeksek olur mu?
mototr arkadaşım,geçmiş olsun.
herkese selamlar,buluşmanız umarım güzel ve keyifli geçer..
selamlar ilker hocam..
öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
bu led olayını ben ne zamandır kafamda canlandırıyorum ama rıdvan bir türlü beğenmedi
bende aslında arka teker mafsalının altına koyma gibi fikrim var ve sadece ben istediğim zaman yanabilecek bir sistem istiyorum..
bakalım rıdvanı kafalarsak yapacağız..hem görünüm hemde görünürlük açısından hoş duracağına eminim..
video olayını bilmiyorum maalesef ama bizimkilerden bilen olur onlar yardımcı olacaklardır..
buluşma olarakta;
ben ,rıdvan , ahmet ve yeni arkadaşımız olan necati geldi..
kilitci arkadaşla maalesef denk gelemedik ona üzüldüm..
Can'ın iş toplantısından ve Mesut'un rahatsızlığından da onlar katılamadılar..
bir dahaki sefere sayıyı yüksek göreceğiz buna eminim..sizde buralarda olsaydınız çok güzel vakit geçirirdik..kısmet artık ne diyelim..
-
09 Eylül 2011, 00:43
Üzüldüm gerçekten, sen Bayrampaşa'dan Avcılara kadar gel geri dön. 19.20 gibi çıktık biz oradan ama bizi sahilde nasıl göremedin. Bilseydim beklerdik. Sen müsait olursam deyince biz de 20 dakika bekleyip herhalde gelemeyecek deyip çıktık. Telefon numaramı özel mesaj olarak gönderiyorum. Ayrıca bana ulaşmak isteyen arkadaş olursa numaramı özel mesajla gönderebilirim.
-
09 Eylül 2011, 00:46
bu pazar selimpaşada mıyız? yaza veda mangal partisi teklif ediyorum ;oD taze zamlanan benzine kısa mesafeli güzel bi rota... denize sıfır, ağaçlar arasında piknik masaları (popolar oturacak yer aramaz en azından rumeli fenerindeki gibi ;oD) ve market büfe hemen dibinde... severim orayı...
kilitci içime oturdu senin burnumuzun dibine kadar gelip bizimle buluşamaman... keşke birimizin telefonunu alsaydın forumdan yola çıkmadan... pazara artık ;oD
mesut sende durum ne? pazara mangal yakabilir misin?
can sende patrona söyle pazar gününe kuzu çevirsen gelmem de ;oD
necati de motoru satmaz gelirse güzel olur...
-
09 Eylül 2011, 00:48
Batuizm adlı üyeden alıntı
O patronun bize kuzuyu göndermesi lazım. Buluşmadaki Can eksikliğini telafi için. Çevirme kısmını bir şekilde yaparız.
-
09 Eylül 2011, 00:58
bu pazar selimpaşada mıyız? yaza veda mangal partisi teklif ediyorum ;oD taze zamlanan benzine kısa mesafeli güzel bi rota... denize sıfır, ağaçlar arasında piknik masaları (popolar oturacak yer aramaz en azından rumeli fenerindeki gibi ;oD) ve market büfe hemen dibinde... severim orayı...
kilitci içime oturdu senin burnumuzun dibine kadar gelip bizimle buluşamaman... keşke birimizin telefonunu alsaydın forumdan yola çıkmadan... pazara artık ;oD
pazar günü bana uyar.. can ve mesutta gelirse cidden o günün tadına doyum olmaz muhabbet makara süper geçer
selimpaşa buluşması için toplantı yerimiz orta nokta olan avcılar iyimi _? oradan da giderken ahmet ve gelirse necati arkadaşla birlikte yol alırız..
evet listemiz:
1-ahmet
2-uğur
3-rıdvan
4-
5-
6-
-
09 Eylül 2011, 01:03
Arkadaşlar aksilik olmazsa ba da uyar. GTR topic'ine de yazın bence. Hatta her topic'e. Gezi için mümkün olduğu kadar çok motor bir araya gelmek güzel bir şey.
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
-
09 Eylül 2011, 09:45
Buluşamadık sağlık olsun akşam akşam gezmiş olduk yalnız gelmemiştim abimle beraberdik skutırı var onunda beraber sahili turladık geri döndük.Bizim işler hiç belli olmuyor bir anda bakmışın 4-5 araba birden kapıya dayanıveriyor o yüzden garanti gelirim diyememiştim.
-
09 Eylül 2011, 10:34
Pazar günü şirketten birinin düğününe gideceğim için gelemeyebilirim ben.
Motoru almak isteyen olursa da irtibata geçebiliriz
-
09 Eylül 2011, 10:41
Ahmet bahsettiğin yer tam olarak neresi selimpaşada Mokamp dede tam olsun bari BEnim öbür motorcu arkdaşlar da cagırdı ben iki yerede ugrayacağım gibi selimpaşada
Slayerrr adlı üyeden alıntı
O patronun bize kuzuyu göndermesi lazım. Buluşmadaki Can eksikliğini telafi için. Çevirme kısmını bir şekilde yaparız.
Magalı sen yakacaksan sorun yok Ben yaktığımda etler pişmiyor diyorsun (gerçi köfteleri pişiremedik ) )
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
pazar günü bana uyar.. can ve mesutta gelirse cidden o günün tadına doyum olmaz muhabbet makara süper geçer
selimpaşa buluşması için toplantı yerimiz orta nokta olan avcılar iyimi _? oradan da giderken ahmet ve gelirse necati arkadaşla birlikte yol alırız..
evet listemiz:
1-ahmet
2-uğur
3-rıdvan
4-
5-
6-
Ben geliyorum yalnız dediğim gibi bizim cocuklarda çagırdı onlarda motorcu selimpaşada olacak yakın olursak ben iki yerede uğrayıp veya aynı yerde olabilir ama kalabalık oluruz gibi geliyor. grubları kaynaştırmıyım diye bir sey diyemiyorum onlarda 3 motor gidecekler onlarınki kesinleşin iki taraf da ugrayıp takılmayı planlıyorum
1-ahmet
2-uğur
3-rıdvan
4-can+merve
5-
-
09 Eylül 2011, 13:12
Buluşamadık sağlık olsun akşam akşam gezmiş olduk yalnız gelmemiştim abimle beraberdik skutırı var onunda beraber sahili turladık geri döndük.Bizim işler hiç belli olmuyor bir anda bakmışın 4-5 araba birden kapıya dayanıveriyor o yüzden garanti gelirim diyememiştim.
skuterli birilerini anımsıyorum vızıldayan ;oD
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:58 ----------
Bellagio adlı üyeden alıntı
Pazar günü şirketten birinin düğününe gideceğim için gelemeyebilirim ben.
akşam düğünüyse yetişirsin gel gel ;oD
---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
Selimpaşaya girerken üniversiteden sonraki ilk ışıklardan sola girince direk piknik alanına çıkılıyor...
-
09 Eylül 2011, 13:20
sali gunku bulusmada da soylemistim, pazar gunu sirketten iki ayri kisinin dugunu var. gunduz saat 14'te besiktas'ta nikah var, aksam da 7'de rumelihisari'nda dugun var.
bu ikisi arasinda zaman bulabilirsem mutlaka ugrarim. da bu selimpasa ne tarafta?
---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
ahmet haritayi koymus, ben de maps'ten baktim, uzakmis baya, gidip hemen donme mesafesinde degil gibi. zaten iki dugun arasinda motorcu gezisine katilmak da ugursuzluk getiriyormus
-
09 Eylül 2011, 13:28
mototor adlı üyeden alıntı
sali gunku bulusmada da soylemistim, pazar gunu sirketten iki ayri kisinin dugunu var. gunduz saat 14'te besiktas'ta nikah var, aksam da 7'de rumelihisari'nda dugun var.
bu ikisi arasinda zaman bulabilirsem mutlaka ugrarim. da bu selimpasa ne tarafta?
---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
ahmet haritayi koymus, ben de maps'ten baktim, uzakmis baya, gidip hemen donme mesafesinde degil gibi. zaten iki dugun arasinda motorcu gezisine katilmak da ugursuzluk getiriyormus
Mesut yoğun bu hafta bende ikiye bölüneceiğim zaten Bence düğüne gitme altın geri cıktı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler