Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Eylül 2011, 22:25
Batuizm adlı üyeden alıntı
gece çökünce daha bi güzel oldu be ;oD motosikletim artık daha farkedilir! ;oD
şerit ledleri baya araştırdım en son 30tl ye buldum 5 mtsi taksime çıkan yolda trt civarı. bu dış ortam denen led ama silikon kaplı üstü, daha dayanıklı. iç ortam silikonsuzlar 20tl 5mtsi.
renk olarak rıdvanın dediği gibi temel renkler var kırmızı, yeşil, mavi, beyaz ve günışığı diye bişi var kor ampul ışığı. bide rgb denen ledler var 3 temel rengi karıştırarak istediğin rengi elde edebiliyorsun. uzaktan kumandalı bi aparatla yönetiliyor, bu aparat 16 renk seçeneği sunuyor ve bikaç efekt verebiliyorsun fade, flash vb... bu kumandanın fiyatı da 14 tl. aslında rgb led alacaktım motor için kumandayla istediğim renge çevirecektim kafama göre hergün ama rgb de lehim olayı biraz daha zor ve karışık, daha ince lehimcilik istiyor, şimdilik tek renkte pişeyim sonra rgb kasarım dedim bende ;oD
evet baya belli ediyor.. o ledler silikon kaplı olduğundan sıvı da geçirmez sanırsam.. fiyat olarak ta birşey değilmiş..ben alırsam kırmızı alırım..ve dediğim gibi arka teker mafsalına monte ederim..ama rıdvanı kandırmam gerekir
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Reklamlar
-
07 Eylül 2011, 22:32
ben bu ledlere elektriği motorun ön farından çekeyim yada ledlere özel bi anartar koyayım, kontak açıkken sürekli yanması peki iyi olmuyor ;oD kırmızı rengide sen al da bende aşağılara bi yere ekleyeyim onu motorda.
-
07 Eylül 2011, 22:44
Batuizm adlı üyeden alıntı
ben bu ledlere elektriği motorun ön farından çekeyim yada ledlere özel bi anartar koyayım, kontak açıkken sürekli yanması peki iyi olmuyor ;oD kırmızı rengide sen al da bende aşağılara bi yere ekleyeyim onu motorda.
zaten bende anahtar gibi birşey yapıp kullanırım...sadece geceleri istediğim zaman yansın yeter..zırp pırt açmam zaten..alırsam söylerim zaten kanka..ama biraz zaman alıak gibi..rıdvanı kandırmam lazım
-
08 Eylül 2011, 00:04
Arkdaslar malerse gelemiyecegim ama kalbim sizinle olacak
Ahmet bence guzel olmuş özellikle gece yolculuk yaparken cok ise yarayacağını düşünüyorum uzun yolda fark edilmek adına ben olsam biraz daha gizleye bilirdim ışıkları ama bu ilk deneyimdi herkesin yolunu actın gibi ) isteyenler artık basini ağrıtır )
-
08 Eylül 2011, 00:17
bu arada buluşmada değişiklik yok dimi beyler _? gün saat ve yer aynı..
-
08 Eylül 2011, 00:19
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
bu arada buluşmada değişiklik yok dimi beyler _? gün saat ve yer aynı..
Yarın akşam Avcılar girişinde saat 19.00'da. Tek değişiklik Can'ın gelemeyecek oluşu.
-
08 Eylül 2011, 00:25
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Yarın akşam Avcılar girişinde saat 19.00'da. Tek değişiklik Can'ın gelemeyecek oluşu.
tamam.. bu arada yarın şu yukinin genel merkezini arayıp orta sehpa varmı diye soracağım..eğer varsa gider alırım..25 tl birşeymiş fiyatı..
-
08 Eylül 2011, 00:40
Bu motora led döşeme işi, bisiklete teyp takma gibi geliyor. Bence çok uyduruk oluyor.
*** 2013 Model Hyosung Gt250r EFI Full Kırmızı Racing ***
-
08 Eylül 2011, 00:55
tamam.. bu arada yarın şu yukinin genel merkezini arayıp orta sehpa varmı diye soracağım..eğer varsa gider alırım..25 tl birşeymiş fiyatı..
Varsa al işyerine gel bizim atölyedekilere bağlantı için gerekli modifiyeyi yaptırırım diyecektim ki yarın onların gelmeyeceği aklıma geldi. Biraz yoğunlar şu sıralar. Sen bulabilirsen al da, demircide falan yaptırırız, olmadı müsait bir zamanda ben yaptırırım.
-
08 Eylül 2011, 04:18
-
08 Eylül 2011, 05:39
-
08 Eylül 2011, 10:02
mototor adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar,
bu aksam hali saha macim vardi, macin 20. dakkasinda dusup maci yarida biraktim
amator futbol ve motorculuk hayatima bikac gun ara vermek zorundayim
kirik cikik gibi ciddi bir sorun yok ama diz kapagimda bir problem var galiba, uzerine cok rahat basamiyorum sag bacagimin. sabah gidip film falan cektirecegim. bulusmaya gelemeyebilirim yarin dizim gene bu sekilde olursa. haber veririm zaten arayip.
bu arada ahmet, boyle cilginca islerin beni de gaza getiriyor
ben cok sevmem oyle abarti isiklandirmayi ama guzel durmus gibi fotograflarda. yakindan gordukten sonra belki ben de yaparim benzer bisey.
Geçmiş olsun mesut dikkat et sert giren oldumu bırak topu halı sahada ahmet lehimlemeye alıştı aman uzak dur bence
-
08 Eylül 2011, 10:16
Merhaba arkadaşlar.
İş güç müsait olursa bu akşam bende geliyorum buluşmaya orada görüşürüz.
-
08 Eylül 2011, 10:43
Mesut geçmiş olsun. Halı sahaya tam koruma çıkmazsan öyle olur.
Halı saha maçı motosiklet kullanmaktan daha tehlikeli. Neredeyse her maçta birileri ufak da olsa sakatlanıyor.
Akşam herkesi bekliyorum bahane uydurmayın.
-
08 Eylül 2011, 12:59
mototor adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar,
bu aksam hali saha macim vardi, macin 20. dakkasinda dusup maci yarida biraktim
amator futbol ve motorculuk hayatima bikac gun ara vermek zorundayim
kirik cikik gibi ciddi bir sorun yok ama diz kapagimda bir problem var galiba, uzerine cok rahat basamiyorum sag bacagimin. sabah gidip film falan cektirecegim. bulusmaya gelemeyebilirim yarin dizim gene bu sekilde olursa. haber veririm zaten arayip.
bu arada ahmet, boyle cilginca islerin beni de gaza getiriyor
ben cok sevmem oyle abarti isiklandirmayi ama guzel durmus gibi fotograflarda. yakindan gordukten sonra belki ben de yaparim benzer bisey.
mesut geçmiş olsun kardeş..dikkat et kendine..
bu led muhabbeti iyi patlıyacak gibime geliyor benim
rıdvaaaan hahahah tam senlik olacak motorlar
evett son güncel listemiz :
1-slayerrr -- rıdvan
2-styleoscar -- uğur
3-bellagio -- necati
4-batuizm --ahmet
5-mototor -- mesut ( belki satabilir )
6-kilitci -- ismini unuttum :(
bu arada rıdvan az önce yukiyi aradım..ellerinde yokmuş orta sehpa..bana bir numara verdi oarada bulursun dedi..orası da ümraniye olunca aramaya gerek duymadım..uzak sonuçta..anca işim düşerde karşıya geçersem olur o da bu sıralar zor..
-
08 Eylül 2011, 13:12
evett son güncel listemiz :
1-slayerrr -- Rıdvan
2-styleoscar -- Uğur
3-bellagio -- Necati
4-batuizm --Ahmet
5-mototor -- Mesut ( belki satabilir ) Yapmaz öyle şey, yapmazsın dimi
6-kilitci -- Mustafa
-
08 Eylül 2011, 13:31
Slayerrr adlı üyeden alıntı
1-slayerrr -- Rıdvan
2-styleoscar -- Uğur
3-bellagio -- Necati
4-batuizm --Ahmet
5-mototor -- Mesut ( belki satabilir
) Yapmaz öyle şey, yapmazsın dimi
6-kilitci -- Mustafa
heheh neyseee ben gideyim motoru yıkayım bari hazır vaktimde var ohh.. sen çatla rıdvan
-
08 Eylül 2011, 14:08
heheh neyseee ben gideyim motoru yıkayım bari
hazır vaktimde var ohh.. sen çatla rıdvan
Bende de vakit var, su var, hortum var ama yıkayacak yer yok. Aşağıda yıkamaya kalksam, kurulayana kadar motor ya talaşla ya da strafor parçalarıyla kaplanır.
-
08 Eylül 2011, 15:15
Offf gidin gidin bende gelebilsem 7 motor olacaktık ilk defa :S gerçi mesutunda geleceiğini pek sanmıyorum
-
08 Eylül 2011, 15:28
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler