Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
06 Eylül 2011, 22:25
Reklamlar
-
06 Eylül 2011, 22:53
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
selamlar beyler nabersiniz
buluşma cuma günü dimi ? ona göre bu hafta içi işlerimi ayarlıyım..
bu arada rıdvan seni bugun işe giderken abimle gördük..avcılar metrobüs son durağın oralarda saat 9 a falan geliyordu..akşam da abim görmüş seni..gene metrobüsten indiğinde (iett kampı durağı ) yanyoldan avcılara doğru gidiyordun herhalde..kaçamak mı yapıyon kanka yoksa
Ugur bulusma Perşembe avcılarda olacak ) baktık sen bize gelmiyorsun biz sana gelelim dedik )
-
06 Eylül 2011, 23:30
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
06 Eylül 2011, 23:41
Perşembe akşamı beni de alın listeye.
-
07 Eylül 2011, 00:05
bu arada rıdvan seni bugun işe giderken abimle gördük..avcılar metrobüs son durağın oralarda saat 9 a falan geliyordu..akşam da abim görmüş seni..gene metrobüsten indiğinde (iett kampı durağı ) yanyoldan avcılara doğru gidiyordun herhalde..kaçamak mı yapıyon kanka yoksa
Sabah gördüğün doğrudur. Her sabah E-5'ten Haramidere'ye gidiyorum saat 9 dolaylarında. Ama akşam gördüğü yanlış. Başkasıyla karıştırmış. Akşam 17.30'da çıkıp eve gittim. Raporumuzu da verdik
Ben eldiven, alt-üst yağmurluk aldım. Eldivenler 30 TL'lik bir şeye göre iyi görünüyor. Su geçirmez olduğu üzerinde de yazıyor.
-
07 Eylül 2011, 00:12
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Sabah gördüğün doğrudur. Her sabah E-5'ten Haramidere'ye gidiyorum saat 9 dolaylarında. Ama akşam gördüğü yanlış. Başkasıyla karıştırmış. Akşam 17.30'da çıkıp eve gittim. Raporumuzu da verdik
Ben eldiven, alt-üst yağmurluk aldım. Eldivenler 30 TL'lik bir şeye göre iyi görünüyor. Su geçirmez olduğu üzerinde de yazıyor.
şu eldivenin fotosunu yada aldığın yerin sitesinde linki varsa atarmısın rıdvan ?
ayrıca güncel buluşma listemiz:
1-slayerrr rıdvan
2-cancalskan can
3-styleoscar uğur
4-bellagio ? ismini yazarsan memnun oluruz
-
07 Eylül 2011, 00:19
şu eldivenin fotosunu yada aldığın yerin sitesinde linki varsa atarmısın rıdvan ?
Zaten motomax'in anasayfasında var bu kadar tembel olma. Neyse al hadi linkini
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...n-pmu1721.html
-
07 Eylül 2011, 00:20
belki motomaxtan almamışsındır diye söyledim kanka
birde nasıl eldiven kullanışlı mı ? test ettin mi daha doğrusu ?
-
07 Eylül 2011, 00:27
birde nasıl eldiven kullanışlı mı ? test ettin mi daha doğrusu ?
Yok yolda giymedim. Ama bileği kapatıyor, montun dışına ya da içine sokabiliyorum. Hava girmeyecek şekilde kapanmış oluyor iki şekilde de. Bu mevsimde 5 dk. bile takamayacak kadar sıcak. Her kışlık eldivendeki ortak sorun yazlık eldivene göre daha hissiz. Eğer iddia ettiği gibi su da geçirmiyorsa, 30 TL'ye aldığım bir eldiven için fazla iyi.
-
07 Eylül 2011, 00:30
Yok yolda giymedim. Ama bileği kapatıyor, montun dışına ya da içine sokabiliyorum. Hava girmeyecek şekilde kapanmış oluyor iki şekilde de. Bu mevsimde 5 dk. bile takamayacak kadar sıcak. Her kışlık eldivendeki ortak sorun yazlık eldivene göre daha hissiz. Eğer iddia ettiği gibi su da geçirmiyorsa, 30 TL'ye aldığım bir eldiven için fazla iyi.
tamam saolasın.. bende bir ara alayım bari indirimdeyken..
-
07 Eylül 2011, 00:32
tamam saolasın.. bende bir ara alayım bari indirimdeyken..
Perşembe günü denersin. beğenirsen gider alırsın.
-
07 Eylül 2011, 00:43
bellagio ihlas marmara evlerinde mi oturuyorsun? yakınız eğer öyle ise... bende eston reşitpaşa 3. kısımdayım. perşembe beraber geçeriz avcılara...
-
07 Eylül 2011, 00:48
1-slayerrr rıdvan
2-cancalskan can
3-styleoscar uğur
4-bellagio ? ismini
5- batuizm ahmet
5 kişi olduk güzel, ha gayret .. birde mesut var bakalım o ne dicek ??
bu arada buluşma yeri tam neresi olsun ? sahil olmasında.. çünkü sahile hep beraber ineriz grup halinde
en müsait yer avcılar girişinde stadın orası gibi..
-
07 Eylül 2011, 01:02
5 kişi olduk güzel, ha gayret
.. birde mesut var bakalım o ne dicek ??
bu arada buluşma yeri tam neresi olsun ? sahil olmasında.. çünkü sahile hep beraber ineriz grup halinde
Meust da geliyor. Yani bir aksilik olmazsa en az 6 kişiyiz.
Bu arada kilitci kayıplarda. Ramazan dolayısı ile gelmiyordu, ama Ramazan bitti hala yok. Kilitci seni de bekliyoruz. Şimdi aklıma geldi, Cihan'da (audioslave) yok ortalıkta. Cihan nerelerdesin? Unuttun bizi. Ömer abiyi de bekliyoruz ama o Maltepe'de olduğu için gelmesi biraz zor olabilir.
Buluşma yeri Avcılar girişinde trafiğe kapalı caddenin başındaki refüj/kaldırımın üstü gayet uygundur. Hem Avcılar'ı bilmeyen arkadaşlar sahile nasıl inecem diye düşünmez. Avcılar'a girer girmez benimle karşılaşır.
Buluşma Perşembe günü Saat 19.00'da Avcılar girişinde stadın yanında.
E-5 üzerinde Avcılar tabelasını takip ederek çok kolay ulaşabileceğiniz bir nokta. Aslında yazmaya gerek yok, zaten yeri bilmeyen Mesut, belki bir de Can olabilir. Onlar da beni arar ama olsun. Avcılar kavşağına gelindiğinde izlenecek yolun resmini ekleyeyim.
-
07 Eylül 2011, 01:13
1-slayerrr rıdvan
2-cancalskan can
3-styleoscar uğur
4-bellagio ? ismini
5- batuizm ahmet
5 kişi olduk güzel, ha gayret
.. birde mesut var bakalım o ne dicek ??
Tam olarak belirlemedik Mesut la ben beraber geliriz büyük ihtimal ile
-
07 Eylül 2011, 01:15
Meust da geliyor. Yani bir aksilik olmazsa en az 6 kişiyiz.
Bu arada kilitci kayıplarda. Ramazan dolayısı ile gelmiyordu, ama Ramazan bitti hala yok. Kilitci seni de bekliyoruz. Şimdi aklıma geldi,
Buluşma yeri Avcılar girişinde trafiğe kapalı caddenin başındaki refüj/kaldırımın üstü gayet uygundur. Hem Avcılar'ı bilmeyen arkadaşlar sahile nasıl inecem diye düşünmez. Avcılar'a girer girmez benimle karşılaşır.
Buluşma Perşembe günü Saat 19.00'da Avcılar girişinde stadın yanında.
kanka o kapalı caddeye girmek için gelişten sonra tam sol yapmak gerek yani kolay kolay girilmez..ters yön çünkü..o yüzden bizim erken orada olmamız gerekir..
-
07 Eylül 2011, 01:16
Yer tamam bende cihanın teli var mesaj atarım şimdi
-
07 Eylül 2011, 01:22
-
07 Eylül 2011, 01:42
Kimse ters yöne girmeyecek. Girişteki refüjün üzerine çıkacaz
Zaten ben erken gelirim. Bahçelievlerdeki buluşmaya giderken eve uğruyordum genelde, şimdi yol üstü olacağına 6.15 gibi orada olurum. Belki de olmam
Ama 7'den önce orada olacam. Sana gelirim büyük ihtimalle.
Ekran görüntüsü.
tamam kanka beraber bekleriz bizimkileri
-
07 Eylül 2011, 08:30
Batuizm adlı üyeden alıntı
bellagio ihlas marmara evlerinde mi oturuyorsun? yakınız eğer öyle ise... bende eston reşitpaşa 3. kısımdayım. perşembe beraber geçeriz avcılara...
Beylikdüzünde oturuyorum ben büyükşehir - bizimkent tarafında,
perşembe irtabata geçip beraber gidebiliriz.
Necati Sayın
(532) 296 37 43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler