Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Ağustos 2011, 22:39
Herkese selamlar arkadaşlar,bir süredir foruma giremedim ve buluşmalara katılamadım.Ama önümüzdeki günlerde bunu telafi edeceğim ve voltranı oluşturacağım
Ramazan bayramından sonraki hafta inşallah bir aksilik çıkmaz ise 2.kez uzun yola çıkıyorum.Hedef yaklaşık 2000 km civarı olacak.Kısaca kuzey ege turu da denebilir.Dönüşte görüşmek üzere.!
Bu arada video çok güzel olmuş,çevirmeye bile girmişsiniz benim motorda kamera sabitleme aparatı var,bir dahaki gezide bende direk onboard camera kayıdı yapabilirim.
Reklamlar
-
26 Ağustos 2011, 22:46
audioslave adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar arkadaşlar,bir süredir foruma giremedim ve buluşmalara katılamadım.Ama önümüzdeki günlerde bunu telafi edeceğim ve voltranı oluşturacağım
Ramazan bayramından sonraki hafta inşallah bir aksilik çıkmaz ise 2.kez uzun yola çıkıyorum.Hedef yaklaşık 2000 km civarı olacak.Kısaca kuzey ege turu da denebilir.Dönüşte görüşmek üzere.!
Bu arada video çok güzel olmuş,çevirmeye bile girmişsiniz
benim motorda kamera sabitleme aparatı var,bir dahaki gezide bende direk onboard camera kayıdı yapabilirim.
Bir daha ki buluşmalara bekleriz artık. Kamera aparatı benim motorda da var ama çekimler telefonla yapıldı. Tabi telefonda da tripod girişi yok.
-
27 Ağustos 2011, 02:29
selamlar beyler nabersiniz bu sıralar kuzenim askerden geldiği için (teskere aldı ) onunla ilgilendik biraz yorumları okudum ama fazla kalamadım forumda..
taksim olayı değişikliği iyi olmuş bence..bu arada bizim can a birşey mi oldu yada oluyordu merak ettim ? umarım birşey yoktur..
buralardayım merak etmeyin bu hafta zaten kapanış olarak çalıştığımdan katılamadım piknik ve perşembe buluşmasına..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
27 Ağustos 2011, 02:38
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
taksim olayı değişikliği iyi olmuş bence..bu arada bizim can a birşey mi oldu yada oluyordu merak ettim ? umarım birşey yoktur..
buralardayım merak etmeyin
bu hafta zaten kapanış olarak çalıştığımdan katılamadım piknik ve perşembe buluşmasına..
Herkes sağlam kimseye bir şey olmadı. Görüşelim bir ara.
-
27 Ağustos 2011, 02:53
gozum qydin motorumun kontak anahtari bozuldu... ufacik sarsintida butun elektrifi kesiyo giderken... once anlayamadim noldugunu, beyinine bisi oldu motorun diye yarim kilo kadar dona sctm ;oD sonunda sorunu bulunca basima gelen aksilige sevindim ne yalan soylim...
-
27 Ağustos 2011, 03:02
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Herkes sağlam kimseye bir şey olmadı.
Görüşelim bir ara.
şu haftayı atlatayım sabaha çıkacağım büyük olasılıkla..takılırık rahat rahat..zaten sana bayramda tatildir..bize mesai yapcak birşey yok..birazda ii oldu az cebimize harçlık kalır borçlardan sonra..
-
27 Ağustos 2011, 14:57
-
27 Ağustos 2011, 15:12
Batuizm adlı üyeden alıntı
gozum qydin motorumun kontak anahtari bozuldu... ufacik sarsintida butun elektrifi kesiyo giderken... once anlayamadim noldugunu, beyinine bisi oldu motorun diye yarim kilo kadar dona sctm ;oD sonunda sorunu bulunca basima gelen aksilige sevindim ne yalan soylim...
Sen uğraşacak iş arıyormuşsun kendine herhalde ama, forumdaki kilitci nickli arkadaş nicki gibi oto kilit vs. işi ile uğraşıyor. Ona götürsen de hallederdi.
rıdvan gösterge paneli olayına girelim bayram dönüşü, bende photoshopta panel için bişiler çizicem ;oD baskı malzeme seçimi falan senin uzmanlığın ;oD
led ışıklandırma, led sisler şuan araştırmalarım arasında... bunlarla ilgili de gelişmeler olacak ;oD
Önce gösterge panelinin içinin değişip değişemeyeceğine bakmak lazım. Bir ara bakacam.
-
27 Ağustos 2011, 16:14
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...494469/detay/?
ellerinde 2 tane vardı, henüz ihtiyacım olmadığı halde birini ben aldım... son dişli 55tl fiyatı ile... ihtiyaç sahibi varsa uygun gibi geldi bana fiyatı.
-
27 Ağustos 2011, 16:19
Hani buluşmada o fiyata nasıl olur çakmadır falan demiştim ya, bu düşüncemden vazgeçtim. Çünkü satıcı İstanbul Motor, Hyosung'un bayi ve servisi. Ama artık Hyosung olmadığı için elinde kalan parçaları ucuza satıyor olabilir. İhtiyacı olanlar kaçırmasın.
-
27 Ağustos 2011, 16:26
parça elimde şuan bildiğin orjinal hyosung genuine part yazıyo... cillop
-
28 Ağustos 2011, 02:13
batuzm in yapmış olduğu resimli ve anlatımlı paylaşımlar bu forumun en sevdiğim yönlerinden biri Eline sağlık batuzm..
bazen motorun kurcalamaya cesaret edemediğim bölümlerininde kurcalanabilir olduğuna inancım artıyor yani..
Vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
28 Ağustos 2011, 02:46
mitmuallim adlı üyeden alıntı
batuzm in yapmış olduğu resimli ve anlatımlı paylaşımlar bu forumun en sevdiğim yönlerinden biri Eline sağlık batuzm..
bazen motorun kurcalamaya cesaret edemediğim bölümlerininde kurcalanabilir olduğuna inancım artıyor yani..
Vesselam..
Motorun kurcalanamayacak bir yeri yok. Biz Uğur'la egzantrik kapağını bile açtık. Sübap ayarını kontrol etmek için.
-
28 Ağustos 2011, 21:13
Ahmet dokturmusun maşallah elektirik konusunda iyi bir calisma olmuş ) ben tel den giriyorum tatilde nette uzağım son buluşmanın fotolarını tatil sonrası yüklerim büyük ihtimal ;) bu arada dişli iyi almıssin bu motoru uzun kullanacağımı düşündüğüm için ilk bellimi doğrultugum da bende parça yedeklemwye başlamak istiyorum mantıklı bir is ileride cok rahat edersin birde sana lazım olmasa bile ihtiyacı olan birine satabilirsin )
-
29 Ağustos 2011, 00:55
-
29 Ağustos 2011, 00:59
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
dimi
bu arada bayramdan sonra buluşma , gezi vb birşey olacakmı
haftaya pazar izinliyimde
Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama sen bir etkinlik düşün foruma yaz. Eğer kimse müsait değilse de beraber gezeriz
-
29 Ağustos 2011, 01:12
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama sen bir etkinlik düşün foruma yaz. Eğer kimse müsait değilse de beraber gezeriz
bakalım artık.. bu arada ben değilde sen düşün kanka..benim gitmediğim yer çok, senin gittiğin yer çok.. o yüzden seçimi sana bırakıyorum
-
29 Ağustos 2011, 03:58
Eğer gösterge panelini sadece ışıklandırması için değiştirmeyi düşünüyorsanız,benim panele bir göz atın,içinde serit ledlerden var,daha önce maviydi,şimdi beyaz led var.Görüntüsü bence fena değil.En yakın buluşmada görebilirsiniz.Tek yapmamız gereken; gösterleri sökmek,lamba soketlerini sökmek,içeriye şerit ledleri itmek,ucuna 400ohm direnç bağlamak( eğer direnç olmazsa ışık şiddetli oluyor ve göz alıyor) ve en son kabloları bağlamak.Teoride basit ama sök tak işleri 2-2.5 saat alır.Ama uygun mekan ve zamanda halledilir.
Resimdeki göstergelerin eski hali mavi led varken şimdi beyaz led var.Benzin göstergesinde de yeşil led,boş ışığında da yeşil led var.
-
29 Ağustos 2011, 12:41
slm arkadaslar .masallah form su gbı akıp gıdıyor uzun zamn girmemıstım.en son okudugum sayfa ıle arada suan bayagı bı mesafe var . bol bol gezılmıs fotolar cekılmıs.tabı zahmet etsem bende yuklıcem ama kısmet keyıf yok bu aralar yuklemek ıcın .
Gv250 yı soran arkadaslara artık sorunsuz alır dıyorum 7-8 gunluk tatılımde 2250km KAHRAMNMARAS_FEtHİYE ÖLÜ DENİZ arası yolculuk oldu ummadıgım performansı aldım .gidis sahilden donus konya uzerınden tek basına cok guzel bır tatıl oldu hayallerımı gerceklestrebıldım....... saygılarla kalın saglıcakla
-
29 Ağustos 2011, 13:11
herkese selamlar..
ahmet anlatımın için teşekkürler..bu iyi oldu valla..
bektaş46 dostum çok iyi bir gezi olduğundan şüphem yok..resimleri biran önce bekliyoruz yalnız ona göre..tembellik yapma..
ben memlekete antalya'ya geldim arkadaşlarım.bayram süresince buradayım sonra tekrar iskenderuna döneceğim..
herkese şimdiden iyi bayramlar..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)
Bu Konudaki Etiketler