Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Aralık 2008, 01:30
alıp garaja koyana kadar inanamıycam ben gv sahibi olduğuma.. teşekkür ederim amigoex.. bahar gelince buluşmalarda tanışırız inşallah.. sabahları 6: 30 da kalkıyorum.. ama geceleri uyuyamıyorum düşünmekten.. fiiiiiikriiinden geeeeeceleeeeer yataaaaabilmireeeeeeemmm... ayrılık ayrılık aman ayrılık.... ehehehehe
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Reklamlar
-
26 Aralık 2008, 01:41
-
26 Aralık 2008, 01:44
Koray kardeşim umarım istediğin fiyata motorunu alırsın. 4000 YTL iyi fiyat. Ben 6500 YTL ye nakit almıştım. Bu arada benim dizlikler Armode 30 liraya almıştım. Orta kalite diyebilirim. Yalnız montumu kaçırmayın derim. Macera aramanıza gerek yok on numara. Prosev yalnız feyizoğlu zam yapmış ben 94 ytl ye almıştım sanırım şu an 130 YTl olmuş.
Yörük kardeş Antalyada beraber turlarız artık..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
26 Aralık 2008, 02:05
kısa bir konuşma oldu o arkadaşla.. onu sormadım yüzyüzeyken daha iyi anlarım samimiyetini diye düşündüm.. ama sorucam.. arkadaşın 2 gv si varmış biri 2007 biri 2005.. ben 2007 yi zorlamaktansa 2005 i alıp, alır almaz komple bakıma sokmak istiyorum.. 5000 verip motoru almakla bitmiyor iş çünkü.. alım satım, bakım, kask , mont.... birini hanımı kullanıyormuş biri kendininmiş ( ne güzel) şu an motor avrupa yakasında.. hava yumuşayınca getiririm haber veririm dedi.. ben parayı hazırlayıp haber bekliycem. olursa ne güzel olmazsa tek tek bütün gv lerle konuşucam.. gaz kesme olayınıda çok takmıyorum kafama.. selçukta sende bunun çok fazla keyif kaçırmadığını söylemiştiniz bu beni rahatlatıyor.. ben 1951 model bmw ile öğrendim motor kullanmayı.. heryeri titriyo gazı bıraktınmı kendi toplamıyo sen elile geri topluyorsun.. vitesler zor geçiyo.. sele yamuk.. sık sık boguluyo.. amaaaaaaaa o motorun sesi için bile bu sogukta garajda durabiliyorum.. anlatabildim dimi? yani ben gv ye aşık oldum.. biraz dırdır yapabilir , biraz nazlı olabilir.. manken gibi olmayabilir, hataları olabilir , beni arada üzebilir.. ama benim motorum olacakya..benim gv' m en önemlisi o.. siz beni cesaretlendirdiniz o konuda.. çok sağolun..
-
26 Aralık 2008, 02:06
bir şey daha sorabilirmiyim.bende 2006-2007 model düşünüyorum almayı.benim bildiğim kadarıyla bu modeller karbratorlü.sadece yeni çıkan st kanuniler enjeksiyonludur değilmi?
-
26 Aralık 2008, 02:11
amigoex adlı üyeden alıntı
bir şey daha sorabilirmiyim.bende 2006-2007 model düşünüyorum almayı.benim bildiğim kadarıyla bu modeller karbratorlü.sadece yeni çıkan st kanuniler enjeksiyonludur değilmi?
evet yenileri enjeksiyonlu ve yakıt sisteminden ötürü 26bg olmuş motor...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
26 Aralık 2008, 02:12
uzun boylulara biraz problemli olsada gerçekten çok güzel ve keyifli makineleriniz var beyler.. GV250 sınıfının en iddialı giriş modellerinden biri! Kazasız belası nice sürüşler hepinize
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
26 Aralık 2008, 02:44
haydaa ben uzun boyluyum 1,85 nası olcak )) tam bu motoru almaya karar vermişken
Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım
-
26 Aralık 2008, 14:30
önceki sayfalarda bi arkadaşın tam hatırlamıyorum nikini ama ayakkabısız 1 91 boyundayım buda foto diye bi yazısı vardı.. ona bi bak bana çokta tuhaf gözükmedi ama bi bak istersen..
-
26 Aralık 2008, 16:57
Arkadaşlar emin olun gaz kesme sorun değil. Bende yaklaşık 15 hızlanmada bir defa o da o kadar sıkıntı değil. Sonuçta motordaki mekanik bir arıza canımı sıkar 70 le giderken 1 sn gaz yememesi çok önemli değil. Dedim ya 15 defa da bir. Sonuç; keyfi süper.. Bu arada bu gaz yememe motor soğukken yapıyor motor ısındımı hiç yapmıyor..
Diğer bir sonuç; Uzun boylulara uygun bir motor olmadığını düşünüyorum. En azından gidip denemeliler. Boyu 1.80 ve üzeri olanlar tekrar düşünsün derim. Yada en iyisi motor bayiilerinde motora oturup kendinize bakmanız. Bence ideal boyut 1.70 ile .178 dir.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
26 Aralık 2008, 19:04
arkadaşlar yeni,yani 2008 modeller enjeksiyonlu olduklarına göre st kanuni servisleri karbüratörlü olanlara servis hizmeti verebilecekmi acaba?ve yedek parçalar denk gelecekmi acaba ne düşünüyorsunuz bu konuda?
-
26 Aralık 2008, 22:14
amogiex, servis sorununu tam olarak bilmiyorum ama Selka bu konuda araştırma yapmıştı, yani ST Kanuni olmayan GV250'lere daha doğrusu Hyosung markası üzerinde olan motorlarada servis hizmeti verileceğini söylüyordu sanırım. Parça konusunda ise enjeksiyonlu ile karburatörlü arasında parçalarda uyumsuzluk olacağını düşünmüyorum. Teknik konuları pek bilmem ama bildiğim kadarıyla aynı parçalar.
Hatta ben motorumu ilk aldığımda bakıma götürdüm, ön fren balatası Suzuki İntruder 250'nin ön balatasını taktık aynen oldu. Zaten usta söylemişti, hyosung eskiden Suzukiye motor üreten firmaydı, ayrılınca kendi motorlarını üretmeye başladılar. Yani Intruder'in aynı teknolojisine sahip demişti. Kısacası parça konusunda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum ben
-
26 Aralık 2008, 22:35
-
26 Aralık 2008, 22:45
-
26 Aralık 2008, 22:52
yorumsal adlı üyeden alıntı
haydaa ben uzun boyluyum 1,85 nası olcak
)) tam bu motoru almaya karar vermişken
Ben 1.93'üm, altımda çok komik duruyor!
Oturuş pozisyonu itibariyle çok sırıtıyor. Yoksa makine küçük falan değil. Mesela bu makine 250'Lik Jinlun'dan falan daha büyük belki ebat olarak; ama o alet altımda hiç sırıtmıyor; çünkü bacakları uzatıyoruz. Ama GV250, cidden güldürüyor!
-
26 Aralık 2008, 22:58
NoVaRiX, evet bizim motorlarımız hiçte küçük sayılmayacak hacime sahipler bence. Hatta Emrah'ın eski bir gezisinde motorunu Suzukinin 650'lik eski bir cruiserin yanına park etmişti ve GV 250 hacim olarak hiçte aşağı kalır durmuyordu. Ama tabiki oturma pozisyonu sebebiyle uzun boylulara komik geliyor olabilir. Mesela benim boyum sanırım 1,75-1,78 felan bana tam oluyor, biraz daha uzun olsam dizlerim depoyu geçebilir
-
26 Aralık 2008, 23:01
ya çok uzun boylu olursan gerçekten biraz sırıtabilir ama sonuçta motorla gezide keyif bozulmaz ayrıca koruma demiri yaptırıp ayaklarını uzatabileceğin bir aparat kaynatabilirsin.çözüm bulmak zor olmasa gerek
orhan siteye giremedim o yüzden netten indiremedim maili özelden attım çok sağol arkadaşım
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
26 Aralık 2008, 23:05
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Mesela benim boyum sanırım 1,75-1,78 felan bana tam oluyor, biraz daha uzun olsam dizlerim depoyu geçebilir
Aynen öyle dostum.. Direk geçiveriyor depoyu! Hatta gidonu çevirmek bile zorlaşıyor..
-
26 Aralık 2008, 23:06
Evet koruma demirine ayak pegleride takıp uzun yolculuklarda uzatılabilir. Ben bir 250'lik DragStar'da görmüştüm koruma demirine içeriye doğru ayak pegleri takmıştı. Çok rahat ettirdiğini söylemişti sahibi.
-
26 Aralık 2008, 23:20
bak çözdük bile sorunu
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)
Bu Konudaki Etiketler