Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cancalskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    4. Geleneksel Perşembe Akşamı Ömür Avm Burger buluşması yarın 19:00 da Niyetli olan arkdaşlarda iftar saatinde veya öncesi nasıl uygunsa

Bu hafta hedef 7-10 motor arası en azından 5 i geçeriz diye umuyorum.
    Bu haftaki Önemli bir konu olarak bir hafta sonu gezi planlaması gidilecek bir yer olabilir konusu hep acılığp yarım kalan bir durum.
    S&T kanuni Gv 250

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    GV 250
    Eger bir aksilik olmaz ise o tarflarda olacagım cok kalamam ama yanınıza mutlaka ugracagım

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Link verdiğin mesaja baktım. O motor kesinlikle karbüratörlü. Çünkü egzoz üzerinde oksijen sensörü yok ve gösterge üzerinde FI lambası için yer yok. Bu da demek oluyor ki o motor en fazla 2008 model. Bu modellerde göstergelerin analog olduğuna emin olduğumuza ve dijital olan göstergenin GV650'ye ait olduğunu bildiğimize göre, ya sıfır olduğuna eminsen bayi bu şekilde GV650'nin göstergesini takarak modifiyeli satıyor. Ya da orası hangi ülkeyse oraya GV250'ler GV650 göstergesi takılarak gönderiliyor.
    rıdvancım belkide dediğin gibidir.ama dijital gösterge gv650 nin göstergesi ile aynı değil.gv650 nin göstergesi bu:

resimdeki gv250 lerin sıfır olduğundan eminim.sanırım amerika'da satılıyor bunlar.ama modifiyeli olarak mı yoksa orjinal bu şekilde mi onu bilmiyorum..

bu arada bora arkadaşım,yeni gv250 nin gösterge panelini resimleyip bizimle paylaşır mısın?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rıdvancım belkide dediğin gibidir.ama dijital gösterge gv650 nin göstergesi ile aynı değil.gv650 nin göstergesi bu:
    GV650'lerde 2 tip gösterge var birisi son eklediğin fotoğraftaki gibi diğer GV250'deki gibi. Hatta hyosungsource'da var http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=995

Uzun bir araştırma sonrası Edit:

resimdeki gv250 lerin sıfır olduğundan eminim.sanırım amerika'da satılıyor bunlar.ama modifiyeli olarak mı yoksa orjinal bu şekilde mi onu bilmiyorum..
    Amerika'da satılıyor(muş) tahminin doğruymuş. Bir saattir meraktan araştırdım nedir bu diye. Ama sonuca da ulaştım.

Hyosungları aynı Kanuni'nin yaptığı gibi marka basarak Amerika'da United Motors adlı bir motosiklet üreticisi United Motors markası ve asıl ilginç olan V2C-250T model ismiyle satıyormuş. 2008'e kadar aynı bizim kullandığım gibi analog göstergeli olarak satmış. Ancak 2008-2009 yıllardan senin fotoğrafını eklediğin GV650 göstergesiyle satmaya başlamış. (bahsettiğim 2. tip gv650 göstergesi). Ama 2009 yılında fabrika kapanmış (resmi olarak Şubat 2010) Google'a V2C-250T yazarak ararsan fotoğraflara ulaşabilirsin. Fabrika kapandıktan sonra yani şimdi Hyosung olarak analog göstergeleriyle satılmaya devam ediyor. Yani dijital göstergeye sahip GV250 çok az, sınırlı sayıda mevcut.

Sonuç olarak gösterge tahminim doğru çıktı Distribütörü modifiye ediyormuş. Tabi muhtemelen kendileri uydurmak yerine Hyosung siparişlerini bu şekilde veriyorlardır.

2011 yılı itibariyle satılan GV250'lerin göstergeleri analog olarak devam ediyor. Sadece km mesafe sayacı ve benzin göstergesi dijital olmuş durumda. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi.

Motosikleti
    Honda NC 700 X
    Arkadaşlar uzun süredir GV 250 motosikletime lastik aramaktaydım. Lastik ebatları enteresan olarak üretildiğinden bulmam bir hayli zor oldu. Metzeller, Dunlop, Michelin vs hepsine baktım. Bu grup oldukça pahalı ve kaliteli lastikler. Unilliyi de sordum, onun fiyatı 220TL civarında, yukarıdaki markalar ise 700-800 TL gibi.. Bu kadar pahalı olmasına rağmen, bizim motorumuza uygun lastik ebatları da yok. Sonrasında ilk motorumu aldığım Mototaş'a gittim. Mototaş Continental lastik satmaya başlamış, bildiğiniz gibi Alman markası. Ebatları da oldukça yakın,bildiğniz gibi bizim motorun orjinal lastik ebatları 150-80-15 (arka) ve 110-90-16 (ön). Continental'de ön lastik aynı ebatta var, arka lastik ise 150-90-15 olarak mevcut. Fiyatı ise €119 (arka), €76(ön), toplam €185. Mevcut yüksek kurla (2,55 €/TL) 471 TL'ye geliyor. Urilli'den pahalı ama sonuçta kaliteli lastik, Metzeller, Bridgestone vs gibi 700-800 TL aralığında da değil. Tek sıkıntı bu lastiklerin ellerinde olmaması, sipariş üzerine getiriyorlar. 3 hafta içerisinde ellerinde olacağını söylediler. İyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum, sizlerde seçenek düşünürken aklınızda bulunsun.

StyLeOscaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı karaeser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar uzun süredir GV 250 motosikletime lastik aramaktaydım. Lastik ebatları enteresan olarak üretildiğinden bulmam bir hayli zor oldu. Metzeller, Dunlop, Michelin vs hepsine baktım. Bu grup oldukça pahalı ve kaliteli lastikler. Unilliyi de sordum, onun fiyatı 220TL civarında, yukarıdaki markalar ise 700-800 TL gibi.. Bu kadar pahalı olmasına rağmen, bizim motorumuza uygun lastik ebatları da yok. Sonrasında ilk motorumu aldığım Mototaş'a gittim. Mototaş Continental lastik satmaya başlamış, bildiğiniz gibi Alman markası. Ebatları da oldukça yakın,bildiğniz gibi bizim motorun orjinal lastik ebatları 150-80-15 (arka) ve 110-90-16 (ön). Continental'de ön lastik aynı ebatta var, arka lastik ise 150-90-15 olarak mevcut. Fiyatı ise €119 (arka), €76(ön), toplam €185. Mevcut yüksek kurla (2,55 €/TL) 471 TL'ye geliyor. Urilli'den pahalı ama sonuçta kaliteli lastik, Metzeller, Bridgestone vs gibi 700-800 TL aralığında da değil. Tek sıkıntı bu lastiklerin ellerinde olmaması, sipariş üzerine getiriyorlar. 3 hafta içerisinde ellerinde olacağını söylediler. İyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum, sizlerde seçenek düşünürken aklınızda bulunsun.
    selamlar..
    bu saydıklarında aralarında en iyi fiyat michelinde aslında.. ön-arka takım 410 tl idi..ebatları birebir değildi..şöyleki michelin'nin bizim motora uygun ebatta lastikleri de ekim ayından önce gelemeyeceği için alamadım, ekim ayını bekleyeceğim artık..sonuçta michelin gibi bilindik ve kendini ispatlamış bir marka ve fiyat olarakta çok cazip
    Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..

Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Alıntı karaeser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    400 TL'ye ön-arka michelin alınabiliyorken continental tercih etmem.

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    bu arada yarınki buluşma geçerli dimi ? bende bir aksilik çıkamz ise oradayım tekrar

Motosikleti
    Honda NC 700 X
    Alıntı StyLeOscaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar..
    bu saydıklarında aralarında en iyi fiyat michelinde aslında.. ön-arka takım 410 tl idi..ebatları birebir değildi..şöyleki michelin'nin bizim motora uygun ebatta lastikleri de ekim ayından önce gelemeyeceği için alamadım, ekim ayını bekleyeceğim artık..sonuçta michelin gibi bilindik ve kendini ispatlamış bir marka ve fiyat olarakta çok cazip
    Yaw cevapları okuyunca acaba yanlış mı yaptım dedim kendi kendime. İnternette biraz bakındım ama Conti için iyi yorumlar var genelde. Performans değerlendirmesi yapabilecek tecrübemde yok aslında. Orjinal lastikleri olan Shinko kullandım (2009 model, 15.000km), Unilli'de taksam 5 basar bu lastiğe Fenerbahçe'de gezinirken Michelin almayın, motosiklette iyi değil o marka dedi iki farklı satıcı. Belki kendi ellerindekileri satmaya çalışıyorlardı bilemiyorum tabi, neyse artık siparişi verdim, geldiğinde izlenimlerimi aktarırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    bu arada yarınki buluşma geçerli dimi ? bende bir aksilik çıkamz ise oradayım tekrar
    Artık buluşmayı hatırlatmaya gerek yok bir değişiklik olmadıkça her Perşembe olacak şekilde sabitledik biliyorsun. Ama yarın kuvvetli yağış falan deyip kokutuyorlar beni

Ama işe motorla gideceğime göre buluşmaya da gelirim sorun olmaz. En kötü ihtimalle bana biraz (2 kişilik gibi ) büyük gelen ve hiç kullanmadığım yağmurluğumu giyerim.
    Yarın yağmur yağarsa yağmuru görüp yok ben gelemem tatlı su motorcusuyum eririm falan diyecek olan varsa yarın akşama kadar haber versin. Bu gazla herkes gelir herhalde

İş yeri taşınıyor bizim 3 gündür internet bağlantım yok Ara ara telefonu bilgisayar bağlayıp telefonun bağlantısıyla girebiliyorum foruma. Yarın gelecek diye umuyorum.

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Artık buluşmayı hatırlatmaya gerek yok bir değişiklik olmadıkça her Perşembe olacak şekilde sabitledik biliyorsun. Ama yarın kuvvetli yağış falan deyip kokutuyorlar beni

Ama işe motorla gideceğime göre buluşmaya da gelirim sorun olmaz. En kötü ihtimalle bana biraz (2 kişilik gibi ) büyük gelen ve hiç kullanmadığım yağmurluğumu giyerim.
    Yarın yağmur yağarsa yağmuru görüp yok ben gelemem tatlı su motorcusuyum eririm falan diyecek olan varsa yarın akşama kadar haber versin. Bu gazla herkes gelir herhalde

İş yeri taşınıyor bizim 3 gündür internet bağlantım yok Ara ara telefonu bilgisayar bağlayıp telefonun bağlantısıyla girebiliyorum foruma. Yarın gelecek diye umuyorum.
    tamam kanka.. yağmur mu var yarın ? bende yağmurluğu atayım bari..gerçi sanmıyorum yağacağını ama..

işyerin nereye taşınıyor ? iş ile ilgili sıkıntı olmaz umarım seninle ilgili

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Selam arkadaşlar,bugünkü toplantıya gelemiyorum çünkü Mt Cruiser Garaj'ın perşembe günü iftar toplantısı var.Daha önce buradan ve buluşmadayken de bahsetmiştim Garaj'dan.Ayrıca pazar günü de Çınarcık'a yol yapmayı düşünüyoruz,orada Arkadaş Beach varmış,dolayısıyla yüzmeye de gitmiş olucaz.Katılmak isteyenler buradan yada bana öm atarak bilgi alabilirler.
    Görüşmek üzere.

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    selamlar..
    Geldiğinde banada haber ver beraber gidip değiştirelim mıchelin bu fiyattaysa başka lastik düşünmem bile bildiğim daha önceki motorda kullandığım lastik yağmurlu havada süper ..
    S&T kanuni Gv 250

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    tamam kanka.. yağmur mu var yarın ? bende yağmurluğu atayım bari..gerçi sanmıyorum yağacağını ama..

işyerin nereye taşınıyor ? iş ile ilgili sıkıntı olmaz umarım seninle ilgili
    Yağmur konusundaki "sanmıyorum yağacağını" düşüncen hala aynı mı?
    Hayatımın yağmuruna yakalandım Yolda yakalandığım hafif yağmurlar hariç hiç yağmurda motosiklet sürmemiştim. İlk deneyim için bu yağmur fazlaydı. İlk evden çıktığımda keşke yağmurluğu giymeseydim yağdığı bile belli değil diyordum ama Haramidere'ye yaklaşırken öyle bir yağmur başladı ki önümü zor görüyordum. Neyse ki ilk defa giydiğim yağmurluk çooook işe yaradı. o kadar yağmurda bir damla su geçirmedi. Şirkete çıkarken geçtiğim yerleri üzerimden süzülen sularla takip edebilirdin o derece. Tek kötü olan spor ayakkabılarımı almayı unutmuşum, akşama kadar botla oturacam ofiste.
    İstanbul'un diğer yerlerinde yağmur durumu nasıl bilmiyorum ama şu anda müziğin sesi bayağı açık olmasına rağmen yağmur sesiyle karışık duyuyorum müziği. Bu söylediğimi başkası söylese abartıyorsun derim.

İş yerim çoook uzağa taşınıyor. Yan binaya Hatta Pazartesi günü taşındı ben 4 gündür koca katta tek başımayım. Bugün vinç gelirse (yağmurda nasıl olacak ama) makineleri taşıyacaklar, ben de internetime kavuşacağım.

mayildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 abs
    Hayatımın yağmuruna yakalandım Yolda yakalandığım hafif yağmurlar hariç hiç yağmurda motosiklet sürmemiştim. İlk deneyim için bu yağmur fazlaydı. İlk evden çıktığımda keşke yağmurluğu giymeseydim yağdığı bile belli değil diyordum ama Haramidere'ye yaklaşırken öyle bir yağmur başladı ki önümü zor görüyordum. Neyse ki ilk defa giydiğim yağmurluk çooook işe yaradı. o kadar yağmurda bir damla su geçirmedi. Şirkete çıkarken geçtiğim yerleri üzerimden süzülen sularla takip edebilirdin o derece. Tek kötü olan spor ayakkabılarımı almayı unutmuşum, akşama kadar botla oturacam ofiste.
    İstanbul'un diğer yerlerinde yağmur durumu nasıl bilmiyorum ama şu anda müziğin sesi bayağı açık olmasına rağmen yağmur sesiyle karışık duyuyorum müziği. Bu söylediğimi başkası söylese abartıyorsun derim.

İş yerim çoook uzağa taşınıyor. Yan binaya Hatta Pazartesi günü taşındı ben 4 gündür koca katta tek başımayım. Bugün vinç gelirse (yağmurda nasıl olacak ama) makineleri taşıyacaklar, ben de internetime kavuşacağım.
    İki kere uzun yolda yağmurda ıslanıp zatürenin eşiğinden dönünce anca akıllanabildim ve motorsiklettin bir köşesinde alt üst yağmurluk taşımaya karar verdim. Süper bi icatmış.
    Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    Arkdaşlar bayramda Mersin'e gideceğim plan cuma akşamı işten cıkıp direk yola cıkmak Ankara'yı gecince veya gecmeden yorgunluk durumuna göre bir yerde cadır kurup gece uyumak sabahın erken saatlerinde gene yola devam o civarda camping tarzı bir yer varmıdır (resimde kırmızı ile işaretlmeye calıştım

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

gideceiğim yol 958 km veriyor bu aradayola cıkmadan lastik için tamir tüpü ve yağmurluk altına ihtiyacım var onerisi olan varsa kullanan filan
    S&T kanuni Gv 250

Motosikleti
    S&T Kanuni GV 250

bu arada bora arkadaşım,yeni gv250 nin gösterge panelini resimleyip bizimle paylaşır mısın?
    Slayerr da göstermiş ama ben de resim çekip koyarım yarın öbür gün. Karanlıkta çok güzel gözüküyor.

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    ee buluşmaya kimler geliyor

Motosikleti
    S&T kanuni Gv 250
    ee buluşmaya kimler geliyor
    ,

Tabiki ben sen rıdvan Ömer abi ugrayacağım dedi cihan iftara gitmiş..
    S&T kanuni Gv 250

Motosikleti
    Hyosung GV 250

seni bilmem ama ben yağmurluğu bile almadım.. tabi şansıma yağmur yağmıyordu sabah (saat 07.30 da ) ama işyerine gittiğimde saat 9 civarı bir yağmur başladı off off aynen dediğin gibiydi neyse onu boşverde yağmurlu havada sürmek nasıl bir duygu kanka ? ben çok severim yağmurda kullanmayı..

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:26 ----------

Alıntı cancalskan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ,

Tabiki ben sen rıdvan Ömer abi ugrayacağım dedi cihan iftara gitmiş..
    hehe tamamdır.. ben genede nolur nolmaz yağmurluklarımı alayım..akşam yağışlı görünüyor hava..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 68 kullanıcı var. (0 üye ve 68 misafir)

Bu Konudaki Etiketler