Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ağustos 2011, 14:24
Perşembe günü bende gelmek isterim her ne kadar motoru satışa çıkarmış olsamda :(
Tam olarak nerde buluşulacak ben oruçluu olacagımdan dolayı ancak yemek saatinde katılabilirim eger kimse için sıkıntı olmayacak ise.
Hem forumda yazılarını takip ettigim insanlar ile de tanışma fırsatı yakalamış olurum.
Reklamlar
-
03 Ağustos 2011, 14:55
Bu ani gaz açma sıkıntıları genelde karbüratörlü motorlarda olur.Çünkü çalışma prensibi yer çekimine bağlıdır.
1-Gaz açarsın devir yükselir gazı kapatırsın devir 2000 e düşer sabit kalır
2-Çok ani gaz açmaya gerek yok.Açarsanda hızla devir yükseliyor ve bağırıyor
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
03 Ağustos 2011, 15:27
oakpinar adlı üyeden alıntı
Perşembe günü bende gelmek isterim her ne kadar motoru satışa çıkarmış olsamda :(
Tam olarak nerde buluşulacak ben oruçluu olacagımdan dolayı ancak yemek saatinde katılabilirim eger kimse için sıkıntı olmayacak ise.
Hem forumda yazılarını takip ettigim insanlar ile de tanışma fırsatı yakalamış olurum.
Kimseye sıkıntı olmaz tabiki yemek saatinde gelirsen daha iyi olur burger king de oluyoruz. Ömür avm var, karşıdan geleceksen merterin merkezini migrosu gectikten sonra yukarı doğru bir yokuş başlıyor yokuşun sonunda cıkıştan bakırkoy cıkışından cıktıgında hemen e-5 in yanında göreceksin zaten burgerkingi
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Bu ani gaz açma sıkıntıları genelde karbüratörlü motorlarda olur.Çünkü çalışma prensibi yer çekimine bağlıdır.
1-Gaz açarsın devir yükselir gazı kapatırsın devir 2000 e düşer sabit kalır
2-Çok ani gaz açmaya gerek yok.Açarsanda hızla devir yükseliyor ve bağırıyor
tayfun abi soyle
1) gazı sebit 3000 devirde tutamıyorsun sen gaz gidonunu oynatmadan sabit tutuyorsun devir bir 5000 yapıyor bir 3000 ne iniyor.
2)Ben yani başladığım için kalkışlarda bazen heyecan yapıp ani gaz verdiğimde istop ediyor kontak kapatır gibi.
-
03 Ağustos 2011, 17:33
E-5 üzerinde sagdaki migrostan mı bahsediyorsunuz avrupa yakası biraz benim için karışık sayılıyor
migros burger -bp veya shell var galiba yan yana aynı yerse biliyorum orayuı ))
-
03 Ağustos 2011, 17:35
Saat 19.00'dan itibaren orada olacağız. Sana uygun olan herhangi bir zamanda gelebilirsin.
cancalskan adlı üyeden alıntı
1) gazı sebit 3000 devirde tutamıyorsun sen gaz gidonunu oynatmadan sabit tutuyorsun devir bir 5000 yapıyor bir 3000 ne iniyor.
2)Ben yani başladığım için kalkışlarda bazen heyecan yapıp ani gaz verdiğimde istop ediyor kontak kapatır gibi.
Can yarın işten erken çıkma ihtimalin varsa servise uğrayıp oradan da buluşmaya geçebiliriz.
E-5 üzerinde sagdaki migrostan mı bahsediyorsunuz avrupa yakası biraz benim için karışık sayılıyor
migros burger -bp veya shell var galiba yan yana aynı yerse biliyorum orayuı
))
Yok orası Merter oluyor. Bizim buluştuğumuz yer Merter'den 1-2 km sonra. İncirli'de (Bakırköy) Ömür Plaza. Google Maps linki vereyim. "A" noktası senin dediğin Migros ve BP'nin olduğu yer "B" noktası bizim buluştuğumuz yer. Haritada göründüğü gibi Ömür Plazaya 250 mt. kala yan yola girmeyi unutma.
http://maps.google.com/maps?saddr=E-...sz=19&t=h&z=15
-
03 Ağustos 2011, 17:55
Ok
Yarın görüşmek üzere oakpinar@gmail.com mail adresim kesin gelecek birinin telefonunu yazarsanız sevınırım teşekürler
-
03 Ağustos 2011, 18:01
Ok
Yarın görüşmek üzere
oakpinar@gmail.com mail adresim kesin gelecek birinin telefonunu yazarsanız sevınırım teşekürler
Mail attım
-
03 Ağustos 2011, 18:42
Ok bend telefon numaram senın mail adresine ilettim. görüşmek üzere
-
04 Ağustos 2011, 01:08
oo süper katılımlar arttı
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
04 Ağustos 2011, 09:29
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Can yarın işten erken çıkma ihtimalin varsa servise uğrayıp oradan da buluşmaya geçebiliriz.[/url]
Erken cıkmama ihtimal yok servis ile telefonda görüştüm bana soyledğiğ enjeksiyonlarda 5000 devirin altında zaten dalgalanma olduğu birde cok ani gaz acısında beyinin hareket etmediği yani hafif takılmak gerekiyor diyor acarken ama bende merak ettim basklarında boyle mi diye.
-
04 Ağustos 2011, 11:24
cancalskan adlı üyeden alıntı
servis ile telefonda görüştüm bana soyledğiğ enjeksiyonlarda 5000 devirin altında zaten dalgalanma olduğu birde cok ani gaz acısında beyinin hareket etmediği yani hafif takılmak gerekiyor diyor acarken ama bende merak ettim basklarında boyle mi diye.
Tahminimce Kanuni bu durumu sorun olarak kabul etmediği için servis öyle demiş. Ne kadar sorun olduğunu bilmiyorum ama bence bu bir sorun. Ne kadar sorun olduğuna akşam bakarız artık.
Bu akşam 19.00'da herkesi bekliyorum. Oruç tutan arkadaşlar iftar vakti civarında gelebilir. Bir kaç saat orada olacağız zaten.
-
04 Ağustos 2011, 19:46
Beyler selamlar.. Bana acil olarak SAĞ Basamak lazım.Elinde olup da satmak isteyen, veya nerede satıldığını bilen varsa lütfen bana bir mail atsın.Teşekkürler.
Ertuğrul Özkan.
bunakkaptan@gmail.com
-
04 Ağustos 2011, 20:26
Herkese selamlar uğur nasılsın kardeşim işler nasıl gidiyor özledim seni.İstanbula kaç kez geldim görüşmek nasip olmadı ama inşallah görüşürüz. Ertuğrul abi inşalah aradığın malzemeyi bulabilirsin. Görüşmek üzere arkadaşlar
-
05 Ağustos 2011, 01:23
Beycivan adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar uğur nasılsın kardeşim işler nasıl gidiyor özledim seni.İstanbula kaç kez geldim görüşmek nasip olmadı ama inşallah görüşürüz. Ertuğrul abi inşalah aradığın malzemeyi bulabilirsin. Görüşmek üzere arkadaşlar
merhabalar abicim.. teşekkür ederim iyiyim bir yaramazlık yok, herşey yolunda..sende iyisindir umarım ? Bende seni özledim valla abicim ,kısmet bakalım artık.bende eylül ayında izine çıkarsam ilk uğrayacağım kişisin
-
05 Ağustos 2011, 01:24
Buluşmaya gelen arkadaşlara teşekkürler ilk defa 5 kişi toplanabildik. Ömer ve Cihan tanıştığıma memnun oldum. Fotoğrafları ve gezi fikirlerini bekliyorum.
-
05 Ağustos 2011, 01:29
Buluşmaya gelen arkadaşlara teşekkürler ilk defa 5 kişi toplanabildik.
Ömer ve Cihan tanıştığıma memnun oldum. Fotoğrafları ve gezi fikirlerini bekliyorum.
aynen çok güzeldi gene..kalabalık olmamız daha bir ayrıydı bu seferde
ama şu gezi işini ramazandan sonra ayarlayalım, ayııp oluyor haaa
-
05 Ağustos 2011, 01:35
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
aynen çok güzeldi gene..kalabalık olmamız daha bir ayrıydı bu seferde
ama şu gezi işini ramazandan sonra ayarlayalım, ayııp oluyor haaa
Biz HAFTA SONU gezicez. Senin için de bol bol fotoğraf çekerim
Sana biraz daha gaz verirsem istifa edebilirsin
-
05 Ağustos 2011, 01:37
Biz HAFTA SONU gezicez. Senin için de bol bol fotoğraf çekerim
Sana biraz daha gaz verirsem istifa edebilirsin
hıhı tabi rahat ol ben bizim şefi kandırır gene gelirim ama işte her zaman olmaz
bu arada şu yukarıda ertuğrul abi sağ basamak sormuş, bir fikrin varmı rıdvan ?
-
05 Ağustos 2011, 01:57
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
bu arada şu yukarıda ertuğrul abi sağ basamak sormuş, bir fikrin varmı rıdvan ?
Gördüm ama, alınık forumuna konu açmış. İstediği bendeki geniş ayaklıklardanmış. Zaten onlar Türkiye'de yok ve biliyorsun biraz pahalı.
Ben de iyice GV forumunun bekçisi oldum. Yine her iki mesajdan biri benim
-
05 Ağustos 2011, 01:59
Gördüm ama, alınık forumuna konu açmış. İstediği bendeki geniş ayaklıklardanmış. Zaten onlar Türkiye'de yok ve biliyorsun biraz pahalı.
Ben de iyice GV forumunun bekçisi oldum. Yine her iki mesajdan biri benim
hee bende normal ayaklık sandım..evet buralarda bulamaz ucuza çok zor..
zaten bütün gün pc başındasın bırakta bekçi sen ol be
hee kanka bu arada bu silivri muhabbetine git-gel yaptımya..80 km civarı sabit hızda arada bir 100 km hızda
dahil olmak üzere 100 km de 3,5 lt yakmış motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)
Bu Konudaki Etiketler