Motorum ogün babamda olduğu için ben gelemedim malesef.
bulusma gayet guzel gecti, tek sikinti cok uzak yerlerde oturuyor olmamiz.
fotograf da cok fazla cekmedik, cektiklerimizin de hepsi benzer fotograflar, sadece motorlar var, biz yokuz;
Bana uyar gayet de güzel olur hatta.
Bir daha ki sefere bekleriz.
Profilinde yazan yere göre (Tuzla) en ortak nokta bile 35-40 km olur. Haftaiçi bir buluşma için pek uygun değil. Haftasonu gezi falan yapacağımız zaman mümkün olur sanıyorum.
O fotoğraftaki motorların en az 10 tanesini yan yana görmeyi istiyorum
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
selamlar,
motorumun konjektoru bozulmus, yeni bi tane almam gerekiyor. sahibinden.com da 80tl civarında gv250 konjektoru diye satılanlardan mı alayım, başka modellerinki de uyuyor mu?
Sahibinden.com'da kine baktım. Onlar orjinal değil, hatta bağlantı şekli bile farklı. Bizim konjektörlerde kablo yok. Tesisattaki kabloyu direkt konjektörün üstündeki sokete takıyorsun. Yani muhtemelen uygundur ama kablo kesip biçmek gerekebilir. Kuralkan'da da fiyat yüksek biraz 140 TL. Hyosungsource.com'da kargo dahil 90 TL ama 10 günden önce gelmez. Eğer sahibinden.com'da kilerden alacaksan da önce aynı tip bağlantı şekli olup olmadığını sor bence.
yaklasık bı sene once benım konjektor bozulmusdu slayerın dedıgı gıbı kestık biçtik bayagı ugrastık ama olmadı hazır ıkıncı sorun cıkardı devır saatı calısmaz oldu orjınal konjektor takmama ragmen calısmamakta devır saatının bı devresı olmus olabılme ıhtımalı yuksek. uzun lafın kısası orjınalınden sasma.
NOT:devır saatını sırıtmayacak sekılde cın malı ıle degıstırdım hem vıtes gostergesı oldu hemde telefon caldıgında bellı edıyor
selamlar arkadaşlar nasılsınız..
bugun izinliydim ve motorumun ön cam [1 haftalığına silivriye destek yardım olarak gönderildim ve şunu anladımki uzun yolda ön camsız zor oluyor kaskın içine öyle bir uğultu doluyorki kafanız şişiyor ( LS2 delta çeneden açılır kask mevcut bende )]
ve yan çantalarını taktım tekrardan (yan çanta demirim düşmüştü yolda )
ayrıca zincirimi de değiştirdim..ustam dişlilerin iyi durumda değiştirmeye gerek yok dedi..erdal ustam saolsun işçilik parası almadı..
ayrıca çantaları monte ederken yapılması gereken birşey farkettim.. o çantanın üstünde bulunan demirin vidasını sıkarken sakın fazla sıkmayın..içine gömülüyor ve yolda giderken tekrardan düşebilir.. sıkmadan önce altına pul koymasınızı tavsiye ederim..somunları da kilitli somun takaraktan sağlamlaştırdım..artık gevşeme gibi bir ihtimali de ortadan kalkmış oldu..
herkese hayırlı ramazanlar dilerim..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Selam Arkadaşlar,bayadır bu başlığa bakmamıştım,buluşmalar olmuş kaçırmışız Bu perşembe olursa bir toplanma falan bende uğramayı planlıyorumGörüşürüz.
Beklenen 2011 model GV250'ler gelmiş. Bu motorları bekleyen 1-2 arkadaş vardı. Neredesiniz? Motoru alınca forumu unuttunuz mu?
Bu arada Perşembe günü gerçekleşmesi muhtemel geleneksel buluşmamıza benden başka hangi 2 kişi gelecek? Ben artık 3 kişiyi geçebileceğimize dair umudumu kaybetmeye başladım. Buluşma için Beylikdüzü/Haramidere'deki iş yerimden çıkıp geldiğimi göz önünde bulundurarak yeni bir yer de belirleyebilirsiniz. Daha ortak bir nokta ya da aynı bölgede daha güzel bir yer gibi.
Can, kilitci (adını yine unuttum ), Mesut, Uğur ve gelebilecek diğer arkadaşlar orada mısınız?
Edit: Ben bir mesaj yazana kadar 2 kişi mesaj yazmış
audioslave kesinlikle bekliyoruz.
Her Perşembe İncirli (Bakırköy) Ömür Plaza Burger King yanı.
Saat farketmez ben 19.00 dan itibaren orada olacağım. Sen de biliyorsun ki bir kaç saat kalıyoruz zaten.
Oruç tutan arkadaşlar varsa benim fikrim, yemek yiyen insanların önünde beklemek yerine 20.00'den sonra gelirlerse biraz oyalandıktan sonra Burger king'de yiyebilirler. Ne kadar uygundur bilemiyorum tabi. Oruç tutanlar kendisi fikir beyan ederse daha uygun olur sanıyorum.
Uğur bu arada dediğim gibi GV250'ler gelmiş. Sonuçta kapora alıyorlarsa biraz geç kalabilir ama getirirler demiştim. Doğru düşünmüşüm.
Bu arada tüm sayfalara bakamadım ama benim motorda bi problem keşfettim. Tam gaz tam devirde giderken,motor tekliyor,sanki benzin bitiyor gibi ufak ufak silkeliyor.Geçen uzun yola gittim orda basa basa giderken bu durumla karşılaştım.Hani aklıma benzim filtresinin tıkanması-karbüratöre pislik kaçması-benzine su karışması-buji ve son olaraj cdi unitesi geldi. Sizce nedir problem?
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)