Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Unuttuk mu Yörük arkadaşı

Yok yahu öyle işte yazıp yolladım...
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    merhaba arkadaşlar bir süredir sizi takip ediyorum gerçekten güzel bir arkadaşlık ortamı olmuş. Ben avcılarda oturuyorum ve yakında aranıza katılmayı düşünüyorum tabi isterseniz
    bayağı bir araştırma yaptım bir sürü motor inceledim ve son kararımı gv 250 de verdim ama daha alamadım malesef. Sanırım ya ocakta ya da şubat ortası gibi almayı düşünüyorum. Bana o zamanlarda yardımcı olursanız tabi sevinirim.
    Birbirinize destek olmanız da gerçekten süper bişrşey...
    umarım ilerde buluşup gv kullanıcıları olarak birşeyler de yaparız.
    Tabi diğer markalarda katılabilir değilmi???
    umarım yakında alırım yaaa...
    enjoy your ride and enjoy forever

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    ben sana küstüm selçuk şu almayı düşündüğüm ürünler hakkında yorum yaparsan affederim kardeşim

merhaba nightshift bence bizim sayfada paylaşım var.kesinlikle var.ve birşeyler paylaştıkça çok kıymetli oluyor ve o zaman samimiyet ruhu çıkıyor ortaya.inşallah gv 250 'ni tez zamanda alırsın ve tabi ki elimizden gelen her türlü yardımı esirgemeyiz.amaaa.......

başka marka motor alırsan seni aramıza sokmayız

kardeşim herzaman bizimle olabilirsin.ne marka olursa olsun emniyetli ve keyifli olsun yeter görüşmek üzere
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    eeeeeee o kadar ihmal edersen kardeşlerini... bayadır yoksun.. bende dedim kesin gitti antalyaya aldı motoru yanına.. dayanamadı daha fazla.. ilker bakıcam şimdi gönderdiğin linklere.. teşekkür ettim.. yoklugunda orhanla tanıştık gerçi görmüşsündür orhanın motorun tepesinde 17 yaşındaki çocuk gibi ben daha fazla dayanamıycam pazartesi krediye başvuruyorum.. hazırladım bordro ikametgah falan.. orhanla pazartesi pendiktekine gidip bakıcaz.. inşallah temizdir ve pazarlıkta yardımcı olurlar.. bi öğretmen indirimi bekliyorum nightshift hoşgeldin aramıza..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    yok daha gidemedim koraycım.motorun devir işi biraz gecikecek sanırım benim.aldığım arkadaş banka ipoteki ile almış.şimdi ipoteği kaldırmak için başvurdu ama pazartesiye kadar hala devrini alamamış olacağım sanırım.

koray bizim işlerin tam koşturmacalı kısmındayız.o yüzden bazen mesai yada nöbet oluyor o zamanlar giremiyorum.ama ben nette olmasam bile acaba ne yaptılar,motora baktılar mı diye kafam sizde oluyor evet bak bakalım benim almayı düşündüğüm ürünlere.kask çok hoşuma gitti.nolan alacaktım ama çok pahalılar.cox tam olarak nasıl bir marka bilmiyorum ama fena değil diyorlar.

Motosikleti
    ilker baktım ürünlere.. benim de istediğim bu tarz şeyler.. selçuğun monttan alırım bi onada bak istersen çok güzel ve pratik duruyor.. kask içinde shubert i öneriyo biçok kişi.. çeneden açılır kasklar güvenlimi acaba beni tedirgin ediyor. teferruatı çok olan şeyler çabuk bozuluyo.. gerçekten kask fiyatları biraz pahalı..:(

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    teşekkürler arkadaşlar içten olduğunuzu görüyorum gerçekten..
    hepinize kazasız belasız sürüşler umarım yakunda motorumla katılırım size...
    enjoy your ride and enjoy forever

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Yörük bende baktım senin ilgilendiğin ürünlere. Kaskı bir arkadaşım kullanıyor, kendisi uzun süredir kullanıyor ve memnun olduğunu söyleyebilirim. Yalnız fazla kullanımdan herhalde yanaklarından bir tarafında çatlama olmuştu, ama o çok geziyor ve yaz-kış kullanır motorunu. Mont içinse söylenecek birşey yok NIC markasının ürünleri uygun fiyatlı kaliteli ürünlere benziyor. Kullanan arkadaşlardan şimdiye kadar hiç şikayet duymadım. Yalnız dizlikler sanırım mafsallı değil, yani diz kısımlarından katlananlardan değil. Bence mafsallı dizlikleri tercih etmelisin. Ufo veya Armode nin olması lazım. Ben Ufo'nun dizliğini kullanıyorum.
    Yörük haklısın motora çocuk gibi bakmak gerekiyor, ama daha yeni yıkamıştım 2 gün sonra fena bir yağmur yağdı battı motor Yıkamak içinde hiç vakit bulamıyorum ki akşam karanlıktada yıkanmıyor motor maalesef.
    nightshift, sende hoşgeldin aramıza. İnşallah gönlüne göre bir GV 250 bulursun sende, emin ol temiz bir GV bulduğunda seni hayli memnun edecektir
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    mondial 125 KT
    merhaba arkadaşlar.bende gv 250 heves ettim hayırlısıyla.ama binmek henüz nasip olmadı yani test sürüşü yapamadım ama sizden istediğim bana motorun servis durumu ve titreşim konusunda biraz açıklama yapmanız.tabi mümkünse.şimdiden teşekürler

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    orhan kask ile montu alacağım karar verdim ama dizlik dediğin gibi değiştireceğim.ya internetten mi alsam acaba diyorum.çocuğu arada temizle ve yemeğini suyunu eksik etme

koray teferruatlı olanlar düzgün kullanılmazsa daha çabuk arıza çıkartır ama ben kışları çok fazla kullanma taraftarı değilim.kışın arabayla takılırım diye düşünüyorum.

amigoex arkadaşım hoşgeldin.dostum gv 250 şuan 250 cc cruiser motorlar içinde alabileceğin en iyi motorlardan birisi.bu motor ilk olarak global motor tarafından ithal ediliyordu ama şimdi kuralkan da st kanuni olarak aynı motoru piyasaya sürdü.yedek parça konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.ve yıllarca kullanabileceğin bir makina

şiddetle tavsiye ediyoruz

amigoex bence mondial 250 mct ile hyosung gv 250 yi aynı kefeye koyma bile derim ben.250 mct tek silindir motora sahip ve gv 250 ile 120-130 km hızla rahat rahat yol alırken mct ile 100 ile ellerin uyuşur.bütçen yetiyorsa hyo al yetmiyorsa o zaman sana mondial değil.bisan roadstar tavsiye ederim.

Motosikleti
    -
    Alıntı amigoex adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar.bende gv 250 heves ettim hayırlısıyla.ama binmek henüz nasip olmadı yani test sürüşü yapamadım ama sizden istediğim bana motorun servis durumu ve titreşim konusunda biraz açıklama yapmanız.tabi mümkünse.şimdiden teşekürler
    Servis durumu hakkında yorum yapamam, hiç servise gitmedim şimdiye kadar. Zaten aldığımdan beri 1 kere bakım yaptırdım o kadar. Titreşim konusunda ben şimdiye kadar hiç rahatsızlık duymadım, daha önce başka motorda kullanmadığımdan dolayı kıyaslama yapamıyorum, fakat bu konuda deneyimli arkadaşlar titreşimin sınıfındaki makinelerden çok daha az olduğunu söylüyorlar. Özellikle çinli cruiserlerden çok daha konforlu olduğunu söyleyebilirim.

Yörük bence internetten rahatlıkla alabilirsin, zaten onlarda beden olmuyor, standart hepsi. Yalnız alacağın dizliğin dizine gelen kısmının iç tarafı çok önemli. Çünkü bazılarında vida var orada ve deponu çok çizer. Benim UFO da plastik olmasına rağmen bile depoyu çizdi biraz. Fakat pasta-cila ile düzelttim o çizikleri. Koçtaş'tan yapıştırmalı kauçuklardan var onlardan alıp iç kısmına yapıştırmayı düşünüyorum, sende öyle yapabilirsin yoksa depoyu çiziyor dizlikler ister istemez.

Motosikleti
    orhan bu akşam arayayım adamı diyorum yarın yada diğer hafta başında gidip bakalım hatta dediğin gibi senin arkadaşlara baktıralım.. yarın kredi için başvuru yapıcam..ya ben pazarlıkta yapamamki nasıl yapıcaz sen konuşursun artık cuma pazartesi veya salı gününe gelecegimizi bildireyimmi? senin için ne zaman uygun? bide saat kaçta diyim? ............................. konuştum adamla avrupa yakasındaymış motor şuan.. hatta 2 tane varmış biri 2007 modelmiş.. bu pendiktekini eşi kullanıyormuş ( ne güzel dimi?) haber vericek geldiğinde..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    orhan kaskı ve montu alacağım kararımı verdim.ama dizlik için biraz daha araştırma yapsam iyi olacak.ben linkteki dizlik ve dirseklik takımı için satıcıya mesaj gönderdim eleman tamamiyle plastik olduğunu ve şimdiye kadar depo çizme gibi bir şikayet duymadıklarını yazmış.

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    iyi akşamlar herkese,bende sahibinden.comda istanbul maltapedeki satılık Gv650 ye kafayı takmış durumdayım.Bu arada motoru almadan 2takım fren balatası ile 3 adet yağ filitresi siparişi verdim çok uygundu fiyattı acaba benim gibi motor almadan yedek parça alan varmıdır çok merak ediyorum ocak 15 ten sonra fiyatta anlaşırsak İstanbul yolcusuyum.Motoru nasıl geticem kütahyaya düşünmeye başladım.Yaklaşık 350 km hava durumu çok önemli olacak benim için.Belki bileniniz vardır.İsatanbuldan Mudanyaya feribot seferi varmı en azından yolu kısaltmış olurum veya demir yollarıyla protokol imzalayıp trenlede getirebilirim.Hiç olmadı benznlikte ısına ısına gelceğim.Hayırlısı olsun artık.Kredi oranlarını araştırmaya başladım.Soğuk bile olsa motorsuzluk ne zormuş. İlk gün noter satışını alıp ertesi günde dönmeyi düşünüyorum.Satan kişideden de biraz daha indirim olursa bu iş bitecek kısmetse.

Bu arada 50. sayfamız hayırlı olsun.Geçen sene bu topik haftalar,aylarca güncellenmiyordu,doğru düzgün kimsenin bilgisi yoktu GV250 hakkında şimdi bu topiği dolu görmek çok güzel.Darısı Gv650 topiğindede olur inş.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    -
    Emrah GV 650'yi alınca bu topici boş bırakmak yok küseriz valla
    Hadi bakalım inşallah hayırlısıyla alırsın motoru. İstanbul'dan Mudanya'ya arabalı feribot seferi olması lazım ama kış sezonunda varmıdır bilemiyorum. Yalnız olsa bile karşıdan yani Yenikapı'dan olabilir. Senin için yakınlık sağlayacaksa Pendik'ten Yalova'ya arabalı feribot var ondan eminim. Hem Pendik Maltepe'ye de yakın sayılır.

Yörük valla dizlik tamamen plastikse alınabilir. Ama depo çizilmesini önleyemezsin, mesela benimkide tamamen plastik ama sürekli depoya sürtüğünden çiziyor ister istemez. Ben buna çare olarak hani kışın kapı aralarına yapıştırdıkları süngerler var ya ondan yapıştırıp siyaha boyamıştım ama kötü görüntü olduğundan çıkartıcam onları. Onun yerine Koçtaş'ta satılan yapıştırıcılı kauçuklardan alıp yapıştırıcam. Bir arkadaşta görmüştüm çok daha sağlıklı oluyor öyle.
    Koray yarın akşam bizim motorcu arkadaşlarla buluşacağım, pazartesi yada salı olur benim için farketmez. Ben Pendikte ancak saat 19:30 yada 20:00 gibi olabilirim. Sen konuş bakalım o saatte müsait olmazsa biraz daha erken gelmeye çalışırım. Yalnız benim arkadaşım yok inan motordan anlayan, sadece Kartal Sanayide 1 kere gittiğim usta var ama o saatte açık olmaz sanırım. Pazarlık konusunda da pek iyi olduğum söylenmez ama elimden geldiğince yardımcı olurum merak etme. Zaten tek başına pazarlıktansa bir arkadaşınla yapılan pazarlık her zaman daha etkilidir. Heyecanlandım bak şimdi alacağız sana bu motoru sanırım

Motosikleti
    sen 650 yi aldıktan sonra bu sayfayı ihmal et bak nasıl linç girişimleri yaşanır emrah yedek parça olayına öldüm gülmekten senin tavsiyen üzerine ing ye baktım kredi için diğerleriyle hemen hemen aynı fakat masraf almıyorlar.. en az masraf alan 250 lira alıyor.. bu masrafsız.. ben yarın başvurucam büyük ihtimal.. emrah şu pendikteki 2005 model 15000 km de 4450 lik motora bi bak alıcı gözüyle bana bi yorum yaz nolur.. detaylı.. aksesuarları ne biliim görüntüsü çok hoş geliyo bana.. bekliyorum.. inşallah muradımıza ereriz cümlemizzzz.... valla hepinize nası teşekkür etsem bilemiyorum....................................... konuştum ben pendikteki motorun sahibiyle.. karşıdaymış motor.. getirince haber vericek bana.. inşallah orhan ya.. karnım ağrıyo artık.. ya dediğim gibi bi tur at yeter bana.. zaten 4000 tl param var verirse verir vermezse canı sağolsun.. daha alım satım ve ilk yağı tuzu , korumalar..

Motosikleti
    -
    Koray bence sıcak parayı görünce satıcıyı bir şekilde kandırır alırız motoru, tabi motorun bir şeyi yoksa. Zaten 4.450 demiş, 4000'e rahatça alırız gibime geliyor, çünkü illa bir pazarlık payı vardır.
    Motora bakma konusunda merak etme elimden geldiğince bakarım motorun sağına soluna, üzerine binip biraz tur atarım, o ara belli olur bariz bir problemi olursa.
    Bu arada meteorolojiye baktım yarın hafif bir yağış olabilir diyor, belki benim motorcu arkadaşlarla buluşması iptal olabilir. O da yarın öğleden sonra gibi belli olur. İptal olursa yarın akşam bile bakmaya gidebiliriz, ama şimdiden söz vermiyim kardeş.

Motosikleti
    inşallah dediğin gibi olur.. yarın mutemelen getiremez motoru onlar.. hava kötü olursa.. telefonlaşırız orhan çok sağolasın..

Motosikleti
    -
    Rica ederim Koray ne demek, daha bişey yapmadık. Hele alalım bir motorunu da hayırlısıyla o zaman teşekkür edersin

Motosikleti
    mondial 125 KT
    hayırlısıs olsun şimdiden kardeş.kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)

Bu Konudaki Etiketler