teşekkür ederim floy gelmeme yakın sana burdan ulaşırım insallah bı terslık olmazsa..Slayerrr ben sahıbınden.comda bakıyorum motorlara orda bı kactane belırledım kendıme suan ıcın,gosume en hos gelenı ızmırde kı oldu.hayırlısıyla bı aksılık olmazsa almakta kararlıyım.teşekkür ederim yardımlarınız ıcın ıkınızede..
Hocam sorma, vallahi zaten içim gidiyor amma ve lakin hatun da başımın etini yiyor araba istiyorum diye, bu ara biraz sıkışığım yoksa bu fiyata satmayı bırak hiç satmayı düşünmem.. motoru aldığımdan beri 4000 km yaptım bir kere tık demedi, nazar değmesin.. tekrar alırken de böyle fulll olanı bulmak zor olacak amma elden ne gelir.. :( Hiç olmazsa yabancıya gitmesin de arada bir burada resimlerini neyin görelim diye umut ediyorum
selam arkadaslar,
ben birkac sey soracagim, bilgisi olan cevaplayabilirse sevinirim;
1- Enjeksiyonlu modellerde rezerve depo yok mu? gecen Slayer ile baktik, goremedik? Yoksa sebebi ne olabilir?
2- Benim motorun uzun yol rodaji yapilmadi daha, 4-5km boyunca mi 4-5dk boyunca mi maksimum hizda surup sonra motoru dinlendirmek gerekiyormus. Bunun hakkinda kesin bilgisi olan var mi? Maksimum hiz derken, kaci gormeliyim?
3- Normal, zorlamadan suruste devir kac civarlarinda olmali?
cevap vereceklere simdiden tesekkurler.
1. Buna enj. model sahibi biri cevap versin.
2. Senin motorun yanlış hatırlamıyorsam 4000 km'deydi. Uzun-kısa yol farketmez, rodaj zamanı geçmiş zaten. Yani artık rodaj yapman mümkün değil.
3. 8 bin devir civarı iyidir. Ama yine de keyfine kalmış, ben şu sıralar biraz ihtiyar modunda kullanıyorum 6-7 bin deviri geçmiyorum.
Arkadaslar tayfunun motoru alamadım kısmet Manisa'ya geldim buradan bir motor buldum geldim baktım temiz bir makine şimdi aldım yarın yola çıkıp yawas yawas geze geze gelecegim Gökçeada'ya gidip iki gün kamp yapıp oradan istanbula gelecegim artık bir Gv 250 im var )) cok heyecan verici motora asık oldum valla basıyor gidiyor basınca duruyor dururken bosa atmak da zorlanıyorum onun haricinde acemiliğim gecti motora ilk vitesli motorum )
S&T kanuni Gv 250
Rodaj ilk 1000 km'de yapılır. Rodajın uzun yolu da olmaz. Aslında uzun yolda yüksek ve sabit hızla gideceğin için uzun yolda hiç rodaj olmaz. Rodajda önemli olan ani olarak yüksek hızlara / devirlere çıkmamak, sürekli sabit hız ve devirde kullanmamak. Hatta kullanım kılavuzu derki; ilk 800 km gaz kolunun sadece yarısını kullanın daha sonra kademeli olarak gazı arttırın. Ama dediğim gibi artık rodaj seni ilgilendirmiyor zamanı geçti.
Arkadaslar malum motoru yeni aldım 2009 model 4000 km de temiz bir motor hemen bir sorum olacak yağ bakılan yerden bir iki damla yağ sizdirir gibi olmuş bunun sebebi ne olabilir acaba
---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:17 ----------
Yağı yeni değişmiş motorun kontrol ediyorum yağı da var yanliz dediğim gibi bir iki damla o çamlık bakılan yerden damlama yaptı acaba yağı faZla mı koydular bilmeden
S&T kanuni Gv 250
mototor enjeksiyonlu kullanıcı olarak 1. sorunun cevabı rezerve yok, benzin filtresi yok, benzin musluğu yok! nedeni nedir bunuda biliyor değilim.Alışılageldiğimiz usulden farklı bir durum
bakımlarda sıkıntı oluyor biraz bu durm ya ne yapaılım artık..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
S&T kanuni Gv 250
benimle ilgilenen arkadaslara teşekkür ediyorum ama gv250 li alma planımı biraz ertelemek zorunda kalacağım ailem bana hediye olarak sıfır kuba KH150-12D almıslar bende heveslerını kıramadım artık bır sene bununla ıdare edecegım tekrar tesekkur edıyorum herkese.iyi sürüşler...
Herkese merhaba.Motorum tekrar satışta.Bilgilerinize sunarım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3459421/detay/
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
herkese günaydın..
can o zaman bu seferki motorun hayırlı olsun diyelim.o yağ sızdırması olayını ben de tam anlayamadım.yağı yeni değişmişse bence yağ konulan yerden sızıyor da olabilir.yada yağ filtresinden de sızıyor olabilir.yoksa yağ seviyesine bakılan küçük camdan sızma ihtimali olabilir ama bence en son ihtimal olur.yani resim göstermekte fayda var..
g_gokhan kuba hayırlı olsun.kazasız belasız binersin inşallah..
mototor slayerrr tüm sorularını cevaplamış zaten.o yüzden sıkıntı yok gibi..
herkese keyifli sürüşler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Motor gayet güzel bakımlı duruyor. biraz fazla km yapmışsın abi ama çalışan demir ışıldar :D . Yarın iş çıkışı Yalova'ya giderken görmek isteri motoru ben bu aralar almayı düşünürum ciddi olarak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Motor gayet güzel bakımlı duruyor. biraz fazla km yapmışsın abi ama çalışan demir ışıldar :D . Yarın iş çıkışı Yalova'ya giderken görmek isterim motoru ben bu aralar almayı düşünüyorum ciddi olarak.
arkadaşım bence hiç uçmamış hatta tam fiyatını biçmiş ben o arkadaşın yerinde olsam 6000tl den bir kuruş inmem.sen uçmayan bir ilandan motor sahibi ol istersen yada ortaya fikrini soran olmadan söleme.eğer hocana fikrini sölüceksen de özelden mesaj at hocana..benim diyeceğim budur.burada bunların muhabbetini yapmak kadar saçma sapan bişi yok.güzel güzel paylaşımlar olur sonra hep gv250 sahibi olmayan dışarıdan biri gelir bir çomak sokar bir fikir sallar ve kaybolur.ortalığı bulandırmaktan başka bişi değil.gv250 ile ilgili sorun paylaşımın falan varsa güzel güzel konuşalım yoksa buradaki arkadaşları taciz etmek hoş bişi değil..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)