Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Temmuz 2011, 17:16
mototor adlı üyeden alıntı
yok ya uyusur kahvalti saatleri, benim de haftasonu yaptigim kahvaltinin saati, haftaici yedigim oglen ya da aksam yemegi saatlerine denk geliyor =)
aslinda bugun de musaitim ben, 6 gibi, maslak tarafindan cikicam isten. o saatten sonra acik olur mu oralar, daha onemlisi sana uyar mi?
Özel mesaj gönderdim, forum yeni belki görmezsin diye yazıyorum buraya.
Reklamlar
-
06 Temmuz 2011, 20:44
IzuaL adlı üyeden alıntı
harika olur. gerçekten güvenilir, motorun zarar görmeyeceği bir şekilde getirtebilirsek muhteşem olur. bende krediye falan bakmaya başladım, bir iki bankayla falan görüştüm. bir iki şey var netleşmesi gereken, hepsi böyle yolunda giderse alırım bu motoru. özellikle siyah istiyordum zaten, hepsi tam bana göre olur. teşekkür ederim gencotr bu arada.
Rica ederim. İki teker sevdalıları olarak birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu. Sen mali konuları halledip motoru görüp almaya karar ver nakliye konusunda bana mesaj at elimden geldiğince yardımcı olurum merak etme. Tek derdin nakliye olsun bir şekilde hallederiz.
-
06 Temmuz 2011, 21:44
Arkadaşlar bugun birşey farkettim. Motorun altında ortada iki tane hortum gordum. Birtanesinin ucu kapalı ve geniş diğeri ise küçük bir hortum ve aşağı doğru sarkıyor. Yolda giderken bir yükseltiyi faarketmedim. Ve motorun altını hafif yere sürttüm. Bişi olmuş mu diye bakıca farkettim daha önce motorun altında hiç bakmamıştım.Motoruda yeni aldığım için acaba o sürtmenin etkisiyle mi oldu diye sorucaktım ?
---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:35 ----------
deniyim bi dediginiz yontemi.
canta konusunda da styleoscar almisti galiba en son, ona sormustum, o da aldigi yerde takmamis, eve goturup taktirmisti galiba. neyse bakiyim bi sekilde takilir artik
mont, eldiven falan da alicam yeni, oralaarda bildiginiz, tavsiye edebileceginiz birileri var mi? yoksa gidip direkt alayim mi gozume kesitrdigimi?
istanbulda hudsonderi var suan indirimde olmalı ben ordan aldım memnunum
...::: HYOSUNG GV 250 :::...
-
06 Temmuz 2011, 22:27
bleach_1 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugun birşey farkettim. Motorun altında ortada iki tane hortum gordum. Birtanesinin ucu kapalı ve geniş diğeri ise küçük bir hortum ve aşağı doğru sarkıyor. Yolda giderken bir yükseltiyi faarketmedim. Ve motorun altını hafif yere sürttüm. Bişi olmuş mu diye bakıca farkettim daha önce motorun altında hiç bakmamıştım.Motoruda yeni aldığım için acaba o sürtmenin etkisiyle mi oldu diye sorucaktım ?
O hortumlar hep oradaydı, sorun yok.
-
06 Temmuz 2011, 23:32
verilen blogdan yazılar okunmuyor arkadaslar ?
-
06 Temmuz 2011, 23:58
verilen blogdan yazılar okunmuyor arkadaslar ?
blog'ta henuz bir yazi yok, yogunluktan dolayi vakit bulamadik yazmaya. en kisa zamanda burda paylasilan bilgileri, paylasan arkadasimiz izin verirse orda deril toplu bir halde yazmayi dusunuyorum.
bu arada bugun gidip cogunuzda bulunan armode ar-750 cantalarindan aldim, sagolsun Slayerr yardim etti, taktik. hatta yardim etmedi, direkt o takti.
ileride bu cantadan almaya gidecek biri olursa yaninda 2 tane 13 numara anahtar, motosikletin arka oturaginin yaninda bulunan vidalarin 1 cm buyugunden 4 tane ve bu vidalara uygun ucu acik somunlardan 4 tane gotursun, oralarda bulunmuyor.
-
07 Temmuz 2011, 00:50
blog'ta henuz bir yazi yok, yogunluktan dolayi vakit bulamadik yazmaya. en kisa zamanda burda paylasilan bilgileri, paylasan arkadasimiz izin verirse orda deril toplu bir halde yazmayi dusunuyorum.
bu arada bugun gidip cogunuzda bulunan armode ar-750 cantalarindan aldim, sagolsun Slayerr yardim etti, taktik. hatta yardim etmedi, direkt o takti.
ileride bu cantadan almaya gidecek biri olursa yaninda 2 tane 13 numara anahtar, motosikletin arka oturaginin yaninda bulunan vidalarin 1 cm buyugunden 4 tane ve bu vidalara uygun ucu acik somunlardan 4 tane gotursun, oralarda bulunmuyor.
aldın sonunda hadi bakalım kaç para verdin ? bu arada slayerrr sağolsun bana da yardım etmişti çantaları montaj konusunda bende ayrıca tekrardan tşk ederim kendisine..yardımsever ve iyi birisidir kendisi saygılar buradan ona
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
-
07 Temmuz 2011, 02:05
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
aldın sonunda hadi bakalım
kaç para verdin ? bu arada slayerrr sağolsun bana da yardım etmişti çantaları montaj konusunda bende ayrıca tekrardan tşk ederim kendisine..yardımsever ve iyi birisidir kendisi saygılar buradan ona
fiyati sordum, "160tl, nakitte %10 indirim, 145tl yapiyor, 140tl olur" dedi. ben de "iyi" dedim =)
feyizoglu'nda 165tl'ydi, 140 iyi fiyat, sen de 140'a almistin hatirladigim kadariyla.
-
07 Temmuz 2011, 20:43
-
07 Temmuz 2011, 22:07
fiyati sordum, "160tl, nakitte %10 indirim, 145tl yapiyor, 140tl olur" dedi. ben de "iyi" dedim =)
feyizoglu'nda 165tl'ydi, 140 iyi fiyat, sen de 140'a almistin hatirladigim kadariyla.
nerden aldınız acaba ?
-
07 Temmuz 2011, 23:49
nerden aldınız acaba ?
sirkecide motorcular sokağında tümoparsan diye bir firma var oradan temin edebilirsin..
-
08 Temmuz 2011, 00:44
kilitci adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar Motoruma gidon saati taktım daha doğrusu bir kol saati idi ben onu gidon saati yaptım gayette güzel oldu buyrun resimler.
saat cok sik durmus, bir de markasi da choppers, tam uymus =)
bunlarin normal motosiklet icin olanlarindan kymco venox bakarken gormustum, cok guzel duruyorlar. bu biraz daha genisce daha iyi durmus.
su cekmez mi bu peki?
-
08 Temmuz 2011, 09:17
saat cok sik durmus, bir de markasi da choppers, tam uymus =)
bunlarin normal motosiklet icin olanlarindan kymco venox bakarken gormustum, cok guzel duruyorlar. bu biraz daha genisce daha iyi durmus.
su cekmez mi bu peki?
Teşekkürler su geçirmezliği yoktur heralde 15 liralık saat sonuçta benim motor normalde hep içerde duruyor yağmurda çıkarmıyorum onun için fark etmez.Gidon saatleri çok pahalı o yüzden böyle bir alternatif düşündüm.
-
08 Temmuz 2011, 12:55
-
08 Temmuz 2011, 17:23
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
08 Temmuz 2011, 19:00
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorumu sattım bugün.Forumdan çok iyi ve motorun hakkını vererek gözü gibi bakacak bir arkadaşla anlaştık.İçim çok buruk gerçekten enduro-cross hevesine sattım motorumu.Beni ikna eden kardeşime buradan sevgilerimi iletiyorum
Bende yeni motorumu alınca belki keyfim yerine gelir
Kapora teklif etti ama kabul etmedim Can arkadaşımdan Pazartesi KAdıköyde buluşup satışı tamamlayacağız.
Evet arkadaşlar bende artık Tayfun dan alacağım motorla gv250 sahibi olacağım sıfırında aksesurları hesaplayınca buradan bildiğim birinin motorunu almaya karar verdim. Gittim baktım büyük bir sıkıntısı olmayan temiz bakımlı bir motor beğendik el sıkıştık pazartesini beklemetekdeyim insallah sende enduroda istediğini alırsın Tayfun abi.
-
08 Temmuz 2011, 23:00
cancalskan adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar bende artık Tayfun dan alacağım motorla gv250 sahibi olacağım sıfırında aksesurları hesaplayınca buradan bildiğim birinin motorunu almaya karar verdim. Gittim baktım büyük bir sıkıntısı olmayan temiz bakımlı bir motor beğendik el sıkıştık pazartesini beklemetekdeyim
insallah sende enduroda istediğini alırsın Tayfun abi.
Hayirli olsun Can kardesim ben cok iyi baktim simdi sana emanet
Bende Pazartesi insallah hallederim isimi.
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
-
09 Temmuz 2011, 00:14
her ikiniz içinde hayırlısı olsun arkadaşlar
-
09 Temmuz 2011, 00:35
cancalskan adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar bende artık Tayfun dan alacağım motorla gv250 sahibi olacağım sıfırında aksesurları hesaplayınca buradan bildiğim birinin motorunu almaya karar verdim. Gittim baktım büyük bir sıkıntısı olmayan temiz bakımlı bir motor beğendik el sıkıştık pazartesini beklemetekdeyim
insallah sende enduroda istediğini alırsın Tayfun abi.
Oldumu şimdi bu! Yalnız bıraktınız beni Şaka bir yana, iyi bir alışveriş olmuş; bende sıfır motor için kapora vermiş beklerken, Tayfun beyin ilanını görmüştüm. Kapora vermeden önce olsaydı, ilk taliplisi ben olurdum Neyse hem satana, hem alana hayırlı olsun...
Ben pusuda beklemeye devam edeyim bari
-
09 Temmuz 2011, 00:56
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun Can kardesim ben cok iyi baktim simdi sana emanet
Bende Pazartesi insallah hallederim isimi.
İnşalah Tayfun bir gün herkes istediği motorlara biner. Seninde işin olur inşallah pazartesi.
---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:54 ----------
StyLeOscaR adlı üyeden alıntı
her ikiniz içinde hayırlısı olsun arkadaşlar
Teşekküler sağolun ilk defa hafta sonu bitsi pazartesi gelsin durumundayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 81 kullanıcı var. (0 üye ve 81 misafir)
Bu Konudaki Etiketler