Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Haziran 2011, 15:40
Merhaba Aşkar;
Sanırım senin ölçülerinde tüm motorlar sana küçük gelebilir. Canan Taş arkadaşımız vardı, senin ölçülerine uygun, ilk motor olarak o da gv250 kullanmıştı, memnun kaldı, sonra satıp sanırım Volusia aldı. Biraz olsun ölçüyü tutturabildi. Bende de epeyce göbek olduğu için Canan dostumuzun bilgilerinden istifade edeceğim. Teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
Reklamlar
-
05 Haziran 2011, 22:06
merhaba arkadaşlar elimde arkadaşımın motorundan çıkan çanta demirleri mevcud bizim gv 250 den çıkma krom malzemeden yapılmıştır ben yaptırırken arkadaşımda yaptırdıfakat kendisi çantasız kullandıgı için demirler boşta ihti yacı olan arkadaşlar özelden msj atabilirler
-
06 Haziran 2011, 18:31
Mithat hocamın da önerisine kulak vererek, kırmızı-siyahta karar kıldım ve gözümü karartarak siparişimi verdim, hayırlısı bakalım 20 Temmuz civarlarında elimizde olacakmış motor...
-
06 Haziran 2011, 20:38
turkmath adlı üyeden alıntı
Mithat hocamın da önerisine kulak vererek, kırmızı-siyahta karar kıldım ve gözümü karartarak siparişimi verdim, hayırlısı bakalım
20 Temmuz civarlarında elimizde olacakmış motor...
merhaba arkadaşım şimdiden hayırlısı olsun gerçekten güzel birenk seçmişsin kazasız belasız kullanman dilegimle
-
06 Haziran 2011, 21:12
Mithat hocamın da önerisine kulak vererek, kırmızı-siyahta karar kıldım ve gözümü karartarak siparişimi verdim, hayırlısı bakalım
20 Temmuz civarlarında elimizde olacakmış motor...
Valla bence çok güzel bi seçim hayırlı olsun güle güle kullan.
-
06 Haziran 2011, 21:22
kesinlikle en güzel rengi seçmişsiniz hocam.ben olsam ben de bu rengi isterdim.çok yakışmış bu renk motora.hayırlısı olsun inşallah.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
06 Haziran 2011, 21:52
kilitci adlı üyeden alıntı
Valla bence çok güzel bi seçim hayırlı olsun güle güle kullan.
floy adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşım şimdiden hayırlısı olsun gerçekten güzel birenk seçmişsin kazasız belasız kullanman dilegimle
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
kesinlikle en güzel rengi seçmişsiniz hocam.ben olsam ben de bu rengi isterdim.çok yakışmış bu renk motora.hayırlısı olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim, arkadaşlar. Daha iyileri sizin olur inşallah...
Şimdi motora biliyorum bir sürü aksesuar lazım olacak...Yavaş yavaş tamamlayacağız onlarıda kısmetseAma en önemlisi bence motor koruma demiri, servise sordum yarın bana bir fiyat verecek...Buradan takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaşlar sanayide v.s yaptırabiliyorlarmış koruma demiri, eğer fiyat çok uçuk olursa öyle bir alternatife yönelirim artık. Sizler ne önerirsiniz bu konuda?
-
06 Haziran 2011, 22:10
Ama en önemlisi bence motor koruma demiri, servise sordum yarın bana bir fiyat verecek...Buradan takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaşlar sanayide v.s yaptırabiliyorlarmış koruma demiri, eğer fiyat çok uçuk olursa öyle bir alternatife yönelirim artık. Sizler ne önerirsiniz bu konuda?
Motorun şimdiden hayırlı olsun.
Zaten Türkiye'de bu motorun aksesuarı yok. Servis orjinali için fiyat verecekse eğer hyosungsource.com'dan alıp sana satacaktır. Yani orjinal istiyorsan bu siteden kendin alabilirsin. Orjinal olmasın dersen sahibinde.com'da bir ilan vardı. Çoğu kişi bu ilandaki koruma demirini kullanıyor.
-
06 Haziran 2011, 22:35
Mesut Bey , hayırlı olsun bütün samimiyetimle söylüyorum motor geldiğinde çok daha hoşuna gidecek ve zevkle süreceksin, Ayriyeten önerime verdiğin değer içinde bir teşekkür borçluyuz artık..
Koruma demiri konusunda bu sitedeki arkadaşların çoğu çağlayandaki ustadan sipariş verdiler ve benimde kullndığım koruma demiri güvenirliliği ve sağlamlığı konusunda şüphe getrimez , Allah korusun Yan yatma ve düşme esnasında ayağı ve motoru maximum düzeyde koruyacağından emin olabilirsin..
Vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
06 Haziran 2011, 22:36
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Motorun şimdiden hayırlı olsun.
Zaten Türkiye'de bu motorun aksesuarı yok. Servis orjinali için fiyat verecekse eğer hyosungsource.com'dan alıp sana satacaktır. Yani orjinal istiyorsan bu siteden kendin alabilirsin. Orjinal olmasın dersen sahibinde.com'da bir ilan vardı. Çoğu kişi bu ilandaki koruma demirini kullanıyor.
Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun. Evet sizler sayesinde hyosungsource.com'dan haberim var. Artık aksesuarları oradan temin edeceğiz sizler gibi.Bu arada önce sahibinden sitesini aradım ama koruma demirini bulamadım...
-
06 Haziran 2011, 22:41
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
06 Haziran 2011, 22:43
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Mesut Bey , hayırlı olsun bütün samimiyetimle söylüyorum motor geldiğinde çok daha hoşuna gidecek ve zevkle süreceksin, Ayriyeten önerime verdiğin değer içinde bir teşekkür borçluyuz artık..
Koruma demiri konusunda bu sitedeki arkadaşların çoğu çağlayandaki ustadan sipariş verdiler ve benimde kullndığım koruma demiri güvenirliliği ve sağlamlığı konusunda şüphe getrimez , Allah korusun Yan yatma ve düşme esnasında ayağı ve motoru maximum düzeyde koruyacağından emin olabilirsin..
Vesselam..
Nedemek değerli hocam, ben teşekkür ederim. İnşallah sizde idealinizdeki-tabi varsa- motora tez zamanda kavuşursunuz...Önerilerinize her zaman aç ve açığımSizler sayesinde bu motoru teorik olarak artı ve eksileriyle öğrenmeye çalışıyorum. Motoru almaya gitmeden koruma demirini almak istiyorum. Çağlayanda'ki usta hususunda yardımcı olursanız sevinirim...
Selam ve saygılar...
Not: Hocam çok teşekkür ederim, ben mesajı yazarken siz linkini atmışsınız
-
06 Haziran 2011, 23:24
-
06 Haziran 2011, 23:45
@YÖRÜK
abi cok faydali olmus boyle resimli anlatman, tesekkurler. ama sayfalar arttikca boyle paylasimlari bulmakta zorlaniyoruz, bunun gibi onemli paylasimlari sabit bir baslik halinde acsak olmaz mi? moderatorlere mi danismak lazim?
bir de sorum var benim; eski kaskimin ic astari cikmiyor, icine yapisik direkt ve baya kirlenmis, bunu bir sekilde temizlemenin yontemi var midir arkadaslar?
-
07 Haziran 2011, 00:09
mototor adlı üyeden alıntı
bir de sorum var benim; eski kaskimin ic astari cikmiyor, icine yapisik direkt ve baya kirlenmis, bunu bir sekilde temizlemenin yontemi var midir arkadaslar?
Bunun için kask temizleme spreyleri var.
-
07 Haziran 2011, 03:36
Merhaba arkadaşlar yeni başladığım bir proje var Gv 250 ile ilgili. Şuradan göz atabilirsiniz;
http://www.motosiklet.net/forum/crui...ml#post2373109
-
07 Haziran 2011, 12:21
Getzinwhat adlı üyeden alıntı
Yerinde inceleyerek takip ediyorum (Kırmızı GT250R'la beraber gelen GV250 sahibi)
-
07 Haziran 2011, 14:27
arkadaslar bazi motosikletlerde on camurlugun uzerinde, kenarlarinda demir gibi bisey oluyor, etrafini sariyor, cok guzel duruyor. bundan taktiran var mi gv250'ye?
bir de tam olarak ismi ne o zamazingo'nun? nerden bulunur?
-
07 Haziran 2011, 22:13
-
07 Haziran 2011, 22:27
YÖRÜK hocam verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ediyorum. Arkadaşlar her 5000 km de hava filtresini ve her iki yağ değişiminde de yağ filtresini değiştirmeyi unutmayınız.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler