Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Aralık 2008, 21:34
ya emrah eğer senin için sakıncası olmazsa ve fırsat bulabilirsen bana çoğaltıp ta yollayabilirsin taratıpta..ödemeli olarak yolla sana zahmet ben burdan alıp öderim kargodan.yada başka bir yol varsa halledersek çok iyi olur kardeşim.ya birde meslektaşız.ne güzel olur görüşsek laflasak
koray inşallah hayırlısıyla alırsın motorunu.inan bana internete her girişimde motor ilanlarına bakıyorum senin için.değişik bir ilanla karşılaşırsam hemen haber edicem sana.hadi bakalım sesi de videoya çekte bizde dinleyelim.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
22 Aralık 2008, 23:47
-
22 Aralık 2008, 23:55
-
23 Aralık 2008, 00:14
Anladım Orko.. Resimler için çok sağol.. Bende kromdan şase demiri ile çamurluk arasına lastik conta ile oturtum. Yani şaseyi azcık çamurluktan uzaklaştırıp araya 3 mm lik krom desteği soktuk bu arada krom desteklik ile çamurluk zarar görmesin diye lastik conta sıkıştırdık. Böylece çamurluk zarar görmedi.. Fena da olmadı.. Ama senin desteklikler gördüğüm kadarı ile demir. Onları krom olanları ile değiştirmeni tavsiye ederim....
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
23 Aralık 2008, 00:20
Evet Selka demir benimkiler. Valla çantaların arkasında kaldığından yani görünmediğinden kromla değiştirmeyi hiç düşünmedim.
Bugün senide andık Koray'la, eşinle yaptığın gezilere özendik valla. Allah bozmasın süper çiftsiniz birlikte geziyorsunuz...
-
23 Aralık 2008, 00:27
-
23 Aralık 2008, 00:33
ii geceler gv ciler. teşşekkür ederim cevaplar için ikinci el bi gv alıcam bakalım. Ama aklıım sııfıırda kaldı. Onun tadıı ve heyecanı farklıı olur muhakkak.Hiç sıfır motorum olmadı maelesef :( Kanuniyi 1 250 satıışşa çııkardım arkadaş 1 000 verio bakalıım ne olacak. Haa motor resimleri ses video eklerseniz ii olur aslında bi gv deneme sürüşşü yapsam çok çok ii olur da ööle bi şansıım yok. bugün de şşöyle bi soru yönelteyim bilmeyenler de benle beraber öğğrensin bu chopperlarda genelde ön fren disk arka kampana sistemi var. Diskli sistem malum arabalardaki yanıılmııyosam ama bu kampana olayıınıı çözemedim. Güvenilirlik açıısıından neden disk değil. ikinci soru ön tarafıın havaya kalkması yani ağğıırlıık merkezi nasııl denge açıısıından benim motor da artçıım olunca ağıırlıık iice arkaya bindiğğinden motor çok dengesiz oluyordu.
Son olarak parça fiyatlarıı nasıl örneğin aynası kıırıılsa yada far çanağıı ne tutar hoşşçakalıın dostçakalıın klavyem bozuldu ıı lar ıı ikili çııkııo idare edin ))
Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım
-
23 Aralık 2008, 00:42
Koray ne demek, benim içinde çok keyifli bir akşamdı. Seni görünce kendimin 5 ay önceki halini gördüm gözlerinde. Sevincini görmek, benide mutlu etti Motosikletten özellikle GV 250'den bahsedecek birini bulmak o kadar zor ki çevremde o yüzden bende sana teşekkür ederim. PM'den mesaj atıyorum şimdi sana.
Diğer arkadaşlarla da tanışıp bir gezi yapabilmeyi çok isterim bende önümüzdeki yaz. Bilemiyorum kısmet olurmu, Mayıs gibi evleneceğim kısmetse o yüzden gezi biraz zor gibi geliyor bana, ama bakarsın eşimi kandırır birlikte çıkarız geziye
Yorumsal, açıkcası başka motor kullanmadım ama GV'nin motoru ve dolayısıyla ağırlığı ön tarafta olduğundan arkama biri oturduğunda ön tarafın hafiflemesi normal ama öyle rahatsız edici bir durum olmadı hiç bana.
-
23 Aralık 2008, 01:00
-
23 Aralık 2008, 01:06
-
23 Aralık 2008, 01:12
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
23 Aralık 2008, 01:16
-
23 Aralık 2008, 01:19
Bateri mi Bende üniversitedeyken amatör olarak bateri çalardım. Hatta Koray'la bu akşam muhabbetide geçmişti. Tabi benimki çok amatörce, tamamen kulak dolgunluğuyla tutturduğum tempolar ve konserlerde bateristleri izlediğim kadarıyla çalardım. Dersini almayı çok istemiştim ama bir türlü kısmet olmamıştı. Hocamız var dediğin gibi, Gitaristimizde Koray hocamız nasıl olsa ;)
Ben yatayım artık arkadaşlar, yarın işyerimden yazarım tekrar. Herkese iyi geceler diliyorum...
-
23 Aralık 2008, 01:33
tüm gv cilere bedava gitar, keman ve yan flüt dersi verilir... antalyadan gv getirmeye kalksak nasıl yaparız? bu havada üstünde gelinmez sanırım gebzeye kadar.. nakliyede dünya tutar herhalde..:(
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
23 Aralık 2008, 22:56
Koray bu havada Antalya'dan Gebzeye motor getirmek çok riskli olur zaten. Kargo daha doğrusu nakliye işini otobüslerle yapabilirsin. Bazı forumlarda okumuştum otobüsün bagajına sığıyor motor. Motoru sağlam bağlayıp etrafınada karton yada daha yumuşak (battaniye olabilir) birşeyle sararak bagajda getirebilirsin. Muavinle pazarlıkla 100 ytl.ye felan gelir ama taşıma işlemi. Başka nasıl getirilir bilmiyorum, Antalya'ya tren varsa onunlada getirilebilir aslında. Hayırdır hangi motor bu Antalyadaki?
-
23 Aralık 2008, 23:09
orhan valla dediğin gibi 100 ytlye gelirse iyi.. ama antalyaya da gitmek lazım full çalışırken nasıl yapılırki? sahibindene gir abi ilk ilan.. 1 saat falan oldu ekleneli.. 2007 model 5000 de 4500tl.. dedim selka baksa eğer siyah gri ise bide temizse o km ye fiyat süper..http://www.sahibinden.com/nebiogulla...XQQdisplayitem
-
23 Aralık 2008, 23:18
Koray evet şimdi baktım. Nebioğulları diye bir mağazada satılıyor motor. Yalnız siyah-gri değil malesef. Ben firmanın sitesine girip baktım istersen sende bak linki
http://www.nebiogullari.com.tr/detay.asp?id=565
Buda ilanın olduğu ana sayfa.
http://www.nebiogullari.com.tr/urunl...kinciel&page=1
Biliyorum sende siyah-gri istiyorsun ama motorlar temizse düşünülebilir bence.
-
23 Aralık 2008, 23:30
üfffffff iyiki linkleri gönderdin.. yoksa daha çok umutlanacaktım ama en azından düşük modeller için biraz daha pazarlık yapabileceğimi görmüş oldum siyah gri çok farklı görünüyor orhan daha ağır duruyor.. hep öyle hayal ettim.. ehliyet işide yattı zaten adamlar illa kendi gelsin diyorlarmış b sınıfı ehliyete a2 dosyasını işletmek için.. yani bir ara balıkesire gitmek şart oldu..:( neyse dediğin gibi sabır sabır sabır.. sen gitmeden bi ara pendikteki motoramı baksak diğer hafta falan.. http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
-
23 Aralık 2008, 23:40
Koray biliyorum gri-siyah istediğini, benimde tercihim öyle olmuştu zaten. Dediğin gibi başka bir motormuş gibi duruyor siyah-gri. Yurtdışında beyazlı-kırmızılı modelide var o olsa tamam derdim ama kırmızı-gri benimde gözüme hitap etmiyor. Tabi zevk meselesi bu.
Ben haftaiçi akşamları müsaitim istersen gidip bakabiliriz bir akşam. Ocak 11'de gidiyorum ben, gerçi daha vize çıkmadı ama
-
23 Aralık 2008, 23:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)
Bu Konudaki Etiketler