rica ederim hocam.ben de ilk defasında bir sezon dediğiniz gibi görüntüsü güzel diye sizin yaptığınız şekilde bağlamıştım ama şimdi bu şekilde daha efektif.görüntüsü biraz dik duruyor ama daha rahat kullanıyorum..
rica ederim hocam.ben de ilk defasında bir sezon dediğiniz gibi görüntüsü güzel diye sizin yaptığınız şekilde bağlamıştım ama şimdi bu şekilde daha efektif.görüntüsü biraz dik duruyor ama daha rahat kullanıyorum..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Herkesi selamlıyorum,
Cumartesi günü motorumun muayenesini yaptırdım. Oldukça kolay birşeymiş yirmi dakikada bitti. Şase, motor numaraları, sinyaller, fren lambası ve fardan başka birşeye bakmadılar. Ben susturucu yüzünden (son susturucu sökümüş durumda) sorun çıkar diye susturucuyu da götürmüştüm yanımda fakat, sorun çıkmadı.
Muayeneye giderken nüfus cüzdanınızı, ruhsatınızı ve hediyesi 70 TL olan ücreti yanınızda bulundurunuz.
Güzel sürüşler dilerim.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
an itibariyle b sınıfı ehliyetime, a2 eklenmiş bulunmaktadır, buruk bi sevinç yaşıyorum ;oD motoru alamadan ehliyeti aldık... cebime tam 4000tl koydum bikaç gv250 arasından seçimimi yapacaktım ki hatunun araya girmesiyle evimize 3lü ankestre set aldık ;oD motor sevdam bi iki ay ötelenmiş oldu bu ani değişiklikle... elimde ehliyet artık EVEEEEETTTT (bkz. nikah memuruna verilen cvp.) diye anırdığım ana dönüp dönüp ah çekiyorum ;oP
Ehliyetin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Bir bakıma iyi olmuş ehliyetten sonra motor alman daha iyi bence. Yoksa dayanamayıp ehliyetsiz binerdin (bende 1 ay kadar bindimde ondan biliyorum, dayanamıyor insan).
Sabrın sonu selamettir, inşallah istediğin GV'yi alırsın en kısa zamanda
..::.. GO ..::..
arkadaşlar anadolu yakasında tanıdığınız bildiğiniz temiz gv satan varmı ?
malum avrupa yakasında bakmadığım gv çok az kaldı..5 tane baktım ama sıfır çektik perşembe günü tekrar bakılacak bir tane daha.. bakalım artık sabrediyoruz nereye kadar
eğer olmaz ise gt 250 naked veya sym gts 250 düşünüyorum..
herkese kazasız sürüşler..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Evet aldım daha 130 km.de Yapanlar var tabi arkadaşım ama bana kalsa artçı ile uzun bir geziye gitmem CBF150 ile. Tek başına Türkiye'yi dolaştırır o ayrı mesele. Artçı ile uzun soluklu geziler düşünüyorsan ve cruiser seviyorsan kesinlikle GV250
StyLeOscaR, bir türlü bulamadın kardeşim sende eli yüzü düzgün bir GV İnşallah bu çabalarının karşılığında bulursun istediğin motoru
biri ehliyetini mi almış aman da aman tebrikler batuizm (isim batuhan mı oluyor yaw?) şaka bir tarafa bak bir uçtan başladın artık ehliyeti aldın mı motor artık her türlü olur sen canını sıkma,olacak.ankestreler hayırlı olsun,ben de çok ilgi gösteriyorum onlara
cbf150 ye gelince her türlü gider kardeşim.ortalama 90 km/s ile yol aldığın sürece ideal bir şekilde heryeri dolaşırsın.bir sitede gördüm yabancı bir çift asya,avrupa ve afrika kıtalarını dolaşıyorlardı hem de ybr125 ile.yani limitlerini bilip ona göre kullandığın sürece problem yok..
abicim sorma ya..adamlar motoru cruiser olarak değilde racing sanıp kullandılar herhalde.. hani milletin söylediği krank kırma olayı varya büyük olasılıkla bu arkadaşlar çok yüksek devirde ve redline kullanımdan dolayı kırdılar mili..yoksa 10,000 km lerde motor mu açılırmış
ama yıkılmadım ayaktayım hala umudum var
ya orhan bu transalpin yakıtı ne durumdaydı?bir depo ile şehir içi şehir dışı ne kadar gidiyordu??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:34 ----------
dostum hayırlısı olsun azimle işeyen duvarı bile delermiş ama şöle bir durum var krank kırma olayı gt250r de oluyor.bizim motorlarda 160 km/s e ulaşsan bile o anki devir "redline" de olmuyor.yani kanımca bizim motorlar ile "redline" denilen bölgeye girmek imkansız oluyor.ama daha 10000 km'lerde motor açtırdıysa var bir sıkıntı araba falan mı çekti,arkasına pulluk bağlayıp tarla mı sürdüler acaba?ülkem insanı olur mu olur
o şekilde daha da kötüsü olur evet haklısın
hangi siteden aldın ben de çok alışveriş yapıyorum netten.bizim hanıma göstereyim bakayım.linkini verir misin?%40 yapıyorsa hepsiburada dır muhtemelen..?
aynen öyle... bu modeli satın aldım, evde duruyo şuan kolide yarın kuracak servisi...
selamlar,
bugun itibari ile bir 2007model ile aranıza katıldım ama 5gun şehir dışında olcam, gelir gelmez fotoları koyarım.
bir sorum olacak. yağ hangi marka kullanıyorsunuz?
bir de egzos biraz daha gürültülü olsa keşke istiyorum , susturucu çıkarma işi tam olarak nasıl yapılıyo, kendim yapabilir miyim? kalıcı bişey yapmak istemiyorum, memnun kalmazsam eski haline getirebileyim istiyorum da..
Hoşgeldiniz motorunuz hayırlı uğurlu olsun Egzosun daha gürültülü olması için en sondaki tıpayı sökmeniz yeterli olacaktır. Yalnız daha sonradan tekrar yerine takılmıyor galiba tam emin değilim. Ben hiç gürültülü egzos sevmediğimden hiç niyetlenmemiştim.
İlkercim sen sorunca baktım şimdi benim yakıtlarımı tuttuğum Excel listeme. Benim yakıt değerleri toplam Transalp kullanımımda ortalama 100 km.de 5,36 Lt. En düşük 5,11, en yüksek 5,87 yakmışım. Yani 6 Lt'yi hiç görmemişim. Bu değerler hep şehiriçi değerleri ve sakin kullanımdaki değerlerdir. Yani 90-120 (yeri geldiğinde 140'da yaptım tabi) arası kullanımda, zaten daha fazla hızı sevmeyiz biliyorsun
Hayırlı olsun allh kaza bela vermesin güle güle kullan.
Son susturucuyu 3'er tane perçin tutuyor onları kalın bir matkap ucu ile dikkatli bir şekile kafalarını çürütüyorsun(matkabı fazla bastırıp yerlerine zarar verme) ondan sonra susturucu çıkıyor.Daha sonra beğenmeyip geri takmak istersen tekrar perçin sıkıyorsun olay bu kadar.Ben söküp denedim pek beğenmedim hoşuma gitmedi aynen taktım yerine hiçbir sıkıntı yok yani.
Orhan kardeşim yeni motosikletin hayırlı olsun..
Tekerin hep düz bassın...
!! DİKKAT !! EJDERHA ÇIKABİLİR
egeb motosikletin hayırlı olsun, umarım kazasız belasız kullanırsın.
diğer arkadaşlara da selamlar, umarım hepiniz iyisinizdir.
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)