Yörük çok doğru ve isabetli yorumlar yapmışsınız size katılmamak mümkün değil.
Orko_ye motorunuzu güle güle kullanın çok ekonomik bir motor. Ayrıca kalitesine de diyecek yok. Yan rüzgarlara biraz dikkat etmenizi tavsiye edebilirim yalnızca.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Orke ye , cbf 150 türkiye de orta gelir düzeyinde alınabilecek en ekonomik ve kaliteli motorlardan birisidir diye düşünmüşümdür hep,..
Nazar ve blimüm kötülüklerden uzak ,sağlıkla sürmeni dilerim..
Vesselam...
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip eder inşallah motorlarımızı
..::.. GO ..::..
orhan abicim hayırlı uğurlu olsun.. kazasız sürüşler dilerim.. tekerin her daim düz bassın abicim
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
iyi akşamlar arkadaşlar.
orhan motorun çok güzel abi.allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin.bununla Türkiye turuna bile çıkılır valla..
extactica motora bu ön komple cam ayrı bir hava katmış.ben de beğendim.güzel olmuş,güle güle kullan..Lee'ye bol selamlarımızı ilet
mithat hocam ben kendi ön camımın resmini çektim şimdi ekliyorum.umarım yardımcı olabilirim size:
herkese keyifli sürüşler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
ya arkadaslar bu on camurlugun ustune koyuyorlar ya kartal aslan fln fln gibi seyler onlardan dusunuorumda nerden bulabilirim acaba?
hyosung gv 250
StyLeOscaR, İlker... Çok teşekkür ederim.. Allah hepimize kazasız belasız bu keyfi yaşamayı nasip etsin inşallah.
zealous,
Oto aksesuarları satan dükkanlarda bulabilirsin diye düşünüyorum. Oto sanayilerde bu tarz ürünleri satan aksesuar dükkanları bolca var. Bir bak istersen.
..::.. GO ..::..
inşallah orhan kardeş.nasıl motorla tecrübe seyirlerine başladın mı?
herkese iyi haftasonları..
merhabalar herkese tekrardan..
az çok okumuşsunuzdur bende gv arıyordum ve yaklaşık 1 aydırda 4 tane gv baktım ve hepsinin sonucunu yazmıştım..
vee bugun takrardan bu motora ustama saolsun abim baktırdı ve sonuç gene hüsran..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9347593/detay/
motor bu..
şimdi gelelim detaylaarına
- motor kazalı hem sağ hemde sol taraftan darbeli ama rötüşle kapatılmış
- 2010 model yazmasına rağmen 2009 model
- motor bloğu açılmış
anlamadığım şey ise böyle çok sağlam bir ustam olduğu için çok mu şanslıyım,
yoksa bir türlü gv bulamadığım için çok mu şanssızım ?
avrupa yakasındaki 8 tane gv ilanının 5 tanesine baktım resmen 5 te sıfır çektik
eminimki diğerlerine de baksam onlardada birşey çıkacak böyle giderse..
diğer bir husus ise bu motorlara adamlar ne yapıyorda motor blokları hep açılıyor ? cidden bizim insanlarımızın çoğunda motor sürme ahlakı yok ( cruiser motoru racing sanıyorlar sanırım )
ben kimsenin motoru aldıktan sonra sütten ağzı yandı misali canının sıkılmasını, extra masraf yapmasını, ve keyifle binmek için aldığı motora nefret etmesini engellemek içindir..
kafanızı şişirdiysem kusuruma bakmayın.. sadece bunu paylaşıp alacak arkadaşlar var ise bunları göz önünde bulundurarak almaları..
şimdiden okuyan herkese teşekkür eder, kazasız sürüşler dileri
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
merhaba arkadaslar
aranıza yenı katılıyorum dertlı ve uzgunum
hyosungsource sitesinden parca nasıl getırtılıyor benım 15-16 adetlık bır parcaya ıhtıyacım olacak ve bırkac tanesı on camurluk gıbı buyuk parcalar Gumruk sorununu nasıl halledıyorsunuz neye gore gumruklenıyor ve en önemlisi gumruge takılmama sansımız varmı
urunlerın fıyatları pahallı gıbı kanunıdekı fıyatlar burdakılere gore cokmu pahalı
bılen ve ılgılenen bır arkadasımız olursa sevınırım
[B][COLOR="Red"]İyi arkadaş sütyene benzer seni herzaman dik ve olduğundan büyük gösterir, kötü arkadaş dar dona benzer ne yaparsan yap yinede birtarafına kaçar.[/COLOR][/B]
saol dostum bu saate olsa cevap yazdıgın ıcın
bende sımdı gerıye dogru bakıyordum yazılanlara
tesekkurler
[B][COLOR="Red"]İyi arkadaş sütyene benzer seni herzaman dik ve olduğundan büyük gösterir, kötü arkadaş dar dona benzer ne yaparsan yap yinede birtarafına kaçar.[/COLOR][/B]
çok ilginç cidden bu motorlar neden böle anlamıyorum.daha 10 bin km de bile değil ve debriyaj teli ile zincir değişmiş.debriyaj teli ortalama 15 bin gider.zincir ise düzgün sakin ruhuna göre kullanılırsa 25-30 bin gider bence.zaten bu değişenlerden motorda bir sıkıntı olduğunu anlayabilirsiniz.
sabır arkadaşım sabır...olacak hayırlısıyla..
olmeca66 hoşgeldin,biraz kendinden bahseder misin?
İlker bey teşekkür ederim ,ben bağlantıyı diresiyonun düz kısmına ve vidayıda tam ters takmışım,böyle olunca cam hafif yatay oluyor görseli güzel ama rüzgarı toplayıp kaskıma vuruyordu, yarın senin ki gib takayım bakalım sonuç nasıl olacak...
Vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)