Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Mayıs 2011, 23:25
extactica adlı üyeden alıntı
Merhaba herkese. Uzun süredir yazamadım. Hyosungsource'den sparis etmiş olduğum full windsheld elime ulaştı. Hatırlarsanız gümrüğe takıldığından bahsetmiştim. Şirket gümrükcümüz bir şekilde onu topkapıdaki depodan aldırıp kargoyla bana gonderdi. Geldiğinde, kutuyu gorunce ağzım açık kaldı. Lee, o parçayı oyle bir kutuya koymus ki abartısız, zorlasam benim gv yi içine sokucam nerdeyse. Kutuyu gordukten sonra anladım neden gumruğe takıldığını. adam inanmaz tabii onun 177 dolar olduğuna. Neyse, gece karanlıkta onu motora taktım. Motorun cehresi bir değişti ki sormayın. Normal camlarla alakası yok. Acayip cüsseli gözüküyor şuan. Fotoraflarını koymak istiyorum ama beceremedim. Daha önce sitede anlatılan yöntemle olmadı. Acaba değişiklikler mi oldu? Yardımcı olacak biri varsa, resimleri paylasmak isterim.
Merhaba resimleri bende merak ediyorum.
İmageshack sitesi üye olmadan direk link vermiyormuş şimdi farkettim.En iyisi başka bir siteden yap bu işi.
mesela:
http://www.hizliresim.com/
Ben rasgele bu siteden denedim onun için bunu yazıyorum.şimdi buraya gir gözat butonuna tıkla resmi seç sonra bir altındaki orjinal boyut yazan yerde 640x480'i seç yükle'ye tıkla yüklendikten sonra en alttaki resim adresi yazan yerdeki linki kopyala.buraya mesaj yazarken grafik ekle diye bir buton var ona tıkla ve açılan pencereye linki yapıştır.
önizleme yapıp olup olmadığına bakabilirsin.
işte resim:
Reklamlar
-
05 Mayıs 2011, 23:54
ön izleme yerinii göremedim ama bakalım olacak mı
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
05 Mayıs 2011, 23:59
kilitci adlı üyeden alıntı
Merhaba resimleri bende merak ediyorum.
İmageshack sitesi üye olmadan direk link vermiyormuş şimdi farkettim.En iyisi başka bir siteden yap bu işi.
mesela:
http://www.hizliresim.com/
Imageshack'a üye olmadan yükleme yapabildim ben sorun olmadı. Ayrıca hizliresim.com resimleri 3 ay barındıracağını söylüyor. Onun için tavsiye etmem.
-
06 Mayıs 2011, 00:01
buda farklı bir resim
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
06 Mayıs 2011, 00:02
Arkadaşlar Imageshack bilgisayarınıza birşeyler yerleştirmek istiyor. Bu yüzden benim firewall ve virüs programı o siteyi engelliyor.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
06 Mayıs 2011, 00:05
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Imageshack'a üye olmadan yükleme yapabildim ben sorun olmadı. Ayrıca hizliresim.com resimleri 3 ay barındıracağını söylüyor. Onun için tavsiye etmem.
Yükleme yapılabiliyor fakat direct link (doğrudan link) kısmını kopyalayamıyorsun böyle oluncada resim istediğimiz gibi çıkmıyor.Gerçi ben imgeshack'e üyeyim üye olmayanlar için rasgele bir alternatif site örnek gösterdim.
-
06 Mayıs 2011, 00:08
Bu resimde şile ağva arasınd bir yer..
-
06 Mayıs 2011, 10:38
Arkadaşlar, cevaplar için hepinize teşekurler. Pazartesi yurda donunce bu yontemleri deneyeceğim. Umarım olacak. Su an Zimbabwede olduğumdan birsey yapamıyorum.
-
06 Mayıs 2011, 11:02
-
08 Mayıs 2011, 00:13
-
08 Mayıs 2011, 00:40
İlker Hocam,
Hep aklımda olan bir şeydi, yapamadan motoru sattım, siz yaptırmışsınız, güzel de olmuş, paylaşımız için teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
-
08 Mayıs 2011, 00:48
mitmuallim adlı üyeden alıntı
buda farklı bir resim
merhaba mithat hocam resimler güzel ama eski galiba yada motorun öncamınımı cıkardın
-
08 Mayıs 2011, 01:10
teşekkürler ayhan abi..valla bu yaz sezonu kapayana kadar motor full + full denilen hale gelecek ama seneye enduroya geçeceğim inşallah.ama o zamana kadar keyifli keyifli bineyim diyorum.şimdi sıra seleler de..bu arada yakın bir zamanda yağ ve buji değişimi de yapacağım.onlar rutin şeyler diye belirtmiyorum ama sele ve sis lambasını da hallettim mi artık daha da yapacak bişi kalmayacak gibi.tabi herşey hayal gücüne bakıyor.bakalım kımset..
sen neler yapıyorsun abi?emeklilik olayı netleşti mi?tayin bekliyor musun?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
08 Mayıs 2011, 01:12
İlker Hocam;
Fotoğraflardan anladığım kadarı ile sürücü selesine müdahalede bulundun mu? Bana sanki öyle geldi...
Hocam, motoru sattım, yurtdışında idim, biraz gezdim, şimdi atamaları bekliyorum, eğer iyi bir göreve tayinim çıkarsa belki 1 yıl daha uzatacağım, çıkmazsa kısmet olursa emekli adayıyım. Bende yeni bir motor alıp Şarköye yerleşeceğim...
Şarköy'de Sigortacı...
-
08 Mayıs 2011, 01:15
abi bulunmadım sadece koreden getirttiğim kılıf var üzerinde onun haricinde ciddi anlamda işlem yapacağım ama.sıfırdan kalıp çıkartıp ona göre sünger falan kestirip rahat bişi ayarlıcam.hem kendim için hem de artçı selesi için şart.uzun yolda ihtiyaç haline geldi çünkü.
abi hayırlısı olsun.umarım istediğin şekilde gerçekleşir.bence daha genç dinç görünüyorsun iyi bir yer çıkarsa bir değil birkaç yıl daha devam et abi.tabi sen bilirisin.hayırlısı olsun..
bu arada belirtmeyi unuttum abilerim kardeşlerim:nasipse bebek bekliyoruz.şuan 7 haftalık herşey normal gidiyor umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.hayır duanızı esirgemeyin.teşekkürler
-
08 Mayıs 2011, 01:19
İlker Hocam, bu müjdeli bir haber, her şeye değer. Allah sağlıkla kavuştursun. Motoru satmama rağmen, bu sitenin samimiyetini çok sevdiğim için hala takipçisiyim. Burdaki herkes, samimi, bu samimiyeti de sanırım paylaşımından kaynaklanıyor...
Şarköy'de Sigortacı...
-
08 Mayıs 2011, 01:22
amin abi.allah razı olsun..seninle tanışmak nasip olmadı umarım ilerde olur hayırlısı ile ama cidden öyle bir samimi ortam varki burada hiç görmeme rağmen abi kardeş ilişkisi ve samimiyet ölçülü davranışlar.çok hoş şeyler bunlar..
-
08 Mayıs 2011, 10:01
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
abi bulunmadım sadece koreden getirttiğim kılıf var üzerinde onun haricinde ciddi anlamda işlem yapacağım ama.sıfırdan kalıp çıkartıp ona göre sünger falan kestirip rahat bişi ayarlıcam.hem kendim için hem de artçı selesi için şart.uzun yolda ihtiyaç haline geldi çünkü.
abi hayırlısı olsun.umarım istediğin şekilde gerçekleşir.bence daha genç dinç görünüyorsun iyi bir yer çıkarsa bir değil birkaç yıl daha devam et abi.tabi sen bilirisin.hayırlısı olsun..
bu arada belirtmeyi unuttum abilerim kardeşlerim:nasipse bebek bekliyoruz.şuan 7 haftalık herşey normal gidiyor umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.hayır duanızı esirgemeyin.teşekkürler
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip etsin.
-
08 Mayıs 2011, 13:34
İlkercim hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
Dostum sen bu motoru nasıl satacaksın, nasıl kıyacaksın yahu o kadar çok şey yaptırdın ki motora valla satarken zorlanacaksın söyleyeyim.
Ayhan komutanım inşallah güzel bir yere tayininiz çıkar motosiklet alıp bol bol gezersiniz. Bizde sizin fotolarınıza doya doya bakarız.
-
08 Mayıs 2011, 17:49
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Ayhan komutanım inşallah güzel bir yere tayininiz çıkar motosiklet alıp bol bol gezersiniz. Bizde sizin fotolarınıza doya doya bakarız.
Orhan Hocam, inşallah...
Şarköy'de Sigortacı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)
Bu Konudaki Etiketler