Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    ilker biraz daha bekleyeceğim dediğin gibi kimse satamıyor gv sini sahibindendeki ilanların hepsini ezberledim(senin dediğin dahil) açıklamalarındaki cümleleri bile... en az 2 aydır aynı.. bikaç gv satıldı sadece.. biriki ay bekleyip eşşşşşek gibi çalışıp saçma sapan şeylere para harcamayıp daha az krediyle yapmaya çalışıcam.. feci kastım kendimi.. orhanla pazartesi buluşucaz.. hepiniz çok sağolun gerçekten moral veriyo insana varlıgınız.. sizler olmasaydınız ben şimdiye saçmasapan bi karar vermiş olabilirdim.. bu arada senin gv sahibi olmanla, emarhın heyecanıyla oyalarım kendimi.. şubat mart bi bakmışsınız orhanla koymuşuz gv leri poz veriyoruz içimden bi ses sahibindendeki güngören veya pendikteki olucak diyor.. hayırlısı..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    koray bence benim gösterdiğimi zorlayalım şimdi şuan fırsat buldukça tek yapacağım şey sana uygun bir gv 250 bulmanda yardımcı olmak.senin pendik ve güngören'deki motorlar da fena değil ama daha az km bulabiliriz.yani internetteki ilanlarda 500 ytl falan düşürerek hesap et.göreceksin satılmadığı için düşecek.bence bir ara benim ilanı böylelikle en genç motor seninki olabilir ;) bu arada sana bişi soracağım.bu haftasonu hatunla cunda adasına geleceğiz.bir gece kalıp keyif alabileceğimiz bir otel biliyor musun?
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    sagol kardeşim ya.. ne iyi oldu bu site habire söyleyip duruyorum ama öyle.. üniversiteden beri böyle arkadaş muhabbetlerine hasret kaldım.. iyiki varsınız.. adayamı gideceksiniz valla gidin benim yerimede taş kahvede oturun.. nasıl bir otel istiyorsun temiz pansyon tarzıda olabilirmi adanın merkezinde? aslında biyer var ayvalık merkezde yeni açıldı AYAZMA diye biryer.. butik otel harika bi yer..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    ya ben internette taşkonak hotel diye bir yer buldum rezervasyon yaptırdım.odalar süper.taştan örülü duvarlar var.mimarisini çok beğendim.
    neyse çok sağol yinede.ilk defa gideceğim ama kafa dinlemek için.bu sıralar çok yoğun çalışıyorum.askerler baya bir yoruyor beni ama asıl yazın motorla geleceğim ve o zaman sende çoktan gv 250 sahibi olmuş olacaksın.veee emrah bizim motorların abisini almış bir şekilde bize katılacak biz 120 ile rahat rahat giderken yanımızdan 170 ile falan geçip hava atacak sonra ilerde tekrar yavaşlayacak ve hadi ama çok yavaşsınız diyecek bunlar inşallah olacak dostum.bu forumda gerçekten çok iyi arkadaşlık kuracağız ben inanıyorum.

Motosikleti
    ağzından bal damlıyo valla inşallah... adanın heryeri güzeldir.. tam meydanında deli kedi diye biyer var yazın orda keman çalıyorum.. taş konak yeni restore edildi orasıda kalite bi yer.. benim içinde çekin içinize ada havasını.. yinede bişey lazım olursa alo de telefonu bıraktım özele..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    tamam sağol kardeşim bende kaydedip sana gönderiyorum özelden.artık yazın birlikteyken sen gezdirirsin bizi

Motosikleti
    hyosung gv 249
    gv'lerin bir özelliği de sayenizde ortaya çıktı arkadaşlar: çok sıkı dostluklar kurduruyor sahiplerine çok hoş... makina sıkı makina olunca sahipleri de sıkı dost oluyor böyle, ne güzel...

yörük hayırlı olsun gv'n umarım ben gibi abartıp yağmur çamur binmezsin

seneye işlerim düzelirse önce benim hatunla nikah işini bitirip, sonra da ilk işim cc yükseltmek olacak. her ne kadar şehirlerarası 300-500 km gidilebilse de gvlerle, ben abartmak istiyorum kmleri. yoksa, gerçekten gvler selka'nın dediği gibi fiyat-performansta birinci. hele geceleri binmek daha keyifli. far aynasını nasıl yapmışlarsa, arabaların iki farı gibi aydınlatıyor yolu. ben bi de xenon far taktım, ledlerden sis lambası, gece sürüşü çok keyifli oluyor. arabalar bile yol veriyor, ne sıkıştırması

umarım tez zamanda havalar düzelir ve sizler de gvlerinize kavuşursunuz da toplaşırız bir yerlerde... hepinize teşekkürler gv dostluğunuz için...
    iki tekerde yol almak bir ağaç gibi tek ve hür, ve mt'de olmak bir ormaaaaan gibi kardeşçesine...

Motosikleti
    sen imzan ile ne güzel açıklıyorsun durumu abi zaten.. nazımında ,seninde ağzına sağlık.. o toplanma olayını bi yaparsak ben oturur ağlarım o gün herhalde.. bide ayvalıkta olursaaaa....

yorumsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan 150C
    kardeşler ii geceler... Ankarada hava iyice soğudu şimdi motoru alsam kafayı bozabilirim en az 3 4 ay beklemek gerek. Antalya da turistler denizde ben kapımın önündeki motoruma binemiorum nalet olsun içimdeki bu motor sevgisi gene 15 20 dk binmeden duramam.
    Bir Tanrım Var Bir Motorum Bu Ankarada Yapyalnızım

Motosikleti
    bu gün okuldan geldikten sonra aşağıdaki büyük depoya girdim.. ev sahibinin bmw r 26 sı orada bana arada çalıştırmam için rica etti.. çalıştırdım 20 dakika sesini dinledim.. ne acayip bişey bu motor sesi.. bazen kemanımı bile böyle bayıla bayıla dinlemiyorum gibi geliyo..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı kocaadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv'lerin bir özelliği de sayenizde ortaya çıktı arkadaşlar: çok sıkı dostluklar kurduruyor sahiplerine çok hoş... makina sıkı makina olunca sahipleri de sıkı dost oluyor böyle, ne güzel...

yörük hayırlı olsun gv'n umarım ben gibi abartıp yağmur çamur binmezsin

seneye işlerim düzelirse önce benim hatunla nikah işini bitirip, sonra da ilk işim cc yükseltmek olacak. her ne kadar şehirlerarası 300-500 km gidilebilse de gvlerle, ben abartmak istiyorum kmleri. yoksa, gerçekten gvler selka'nın dediği gibi fiyat-performansta birinci. hele geceleri binmek daha keyifli. far aynasını nasıl yapmışlarsa, arabaların iki farı gibi aydınlatıyor yolu. ben bi de xenon far taktım, ledlerden sis lambası, gece sürüşü çok keyifli oluyor. arabalar bile yol veriyor, ne sıkıştırması

umarım tez zamanda havalar düzelir ve sizler de gvlerinize kavuşursunuz da toplaşırız bir yerlerde... hepinize teşekkürler gv dostluğunuz için...

dostum izmirde yaşadığım evde garaj tarzı bir yer olsa bende yağmur çamur demeden bineceğim ama açıkta kalacak o yüzden bende antalya'da bırakmaya karar verdim.dediğin gibi çok sıkı motor demek çok sıkı dostluklar demek ya bende takacağım iki tane sis farı bakalım.birde şu motor brandaları nasıl arkadaşlar?yağmur çamur geçirmeyen kaliteli bir branda alıp motor kış mevsiminde açıkta kalsa nasıl olur?branda yeteri kadar korumaz gibi geliyor bana ama siz daha tecrübelisiniz,sormak istedim

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    branda konusunda ben zamanında çok araştırma yaptım lakin kapalı garajın yerini hiçbirşey tutmuyor.25-50 YTL arası motosiklet brandaları bazen sorun yaşatabiliyor hele motor sıcakken üstünü örterseniz eksoz gibi sıcak yerler brandaya yapışabilir.O zaman motorda lekeler oluşabilir :( şahsen ne kadar kaliteli olsada sıcak motor brandayla ötülürse sorun yaşatıyor.Brandada önemli olan hava alan,su geçirmeyen bir özellik olmalı.Yerden buharlaşan su zerrecikleri brandaya çarpar ve ordan motora tekrar döner,hatta sarı sarı lekeler bırakabilir.Branda alttan açık olursa tozu almaya devam eder.Eğer lastiklerden üstüne kadar fermuarla kapanan bir branda varsa(ben bulamadım) iş görebilir kanaatindeyim. Çok katlı otoparklar motor güvenliği açısından çok daha önemlidir...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Arkadaşlar ben GV de branda kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Altı lastikli motoru bir paket gibi sarıyor hatta bir ara resminide koyarım. Yalnız bir avantajı bir dezavnatjı var.
    Dezavantajı;
    1. Açmak, katlamak, toplamak, sermek, kurutmak çok zor, zahmetli. Her seferinde kalın muşamba yapısıından dolayı aynaları eğip bozuyor. Kışın branda daha çok kullanaılacağı için plastik yüzey daha bir sert oluyor. Altında ki lastik sürekli sinir ediyor..
    2. Motor sıcakken örterseniz eksoza yapışacaktır. En az 45 dakika bekleyip ondan sonra örtmelisiniz.
    Avantajı;
    1. Süper koruma, bence kapalı garajdan daha iyi, tozu nemi güneşi tamamen engelliyor. Antalya'nın yağmurunda güneşinde testi geçmiştir.
    2. Altı lastikli battal boy mükemmel
    Amerikan Bezi;
    Avantajı;
    1. Kullanımı çok rahat, üzerine ser ve git. Motor sıcakken bile sorun olmuyor.
    2. Güneşe karşı iyi, yağmurda unutursanız motorun yağmur altında kalmasından daha berbat bi'şey yapıyor.
    3. Rüzgardan etkileniyor..

Ben ikisinide kullanıyor sürekli meteorolojiyi takip ediyorum. Hava güneşli ise bezi yağmurlu ise brandayı tercih ediyorum.
    Sonuç;
    Bence ikisinden de olması lazım....

Orko ye heybe çantaların için destekleyici demirleri nasıl yerleştirdin?

Arkadaşlar ayrıca GV lerde hareret göstergesi yok. Sıkışık trafikte gıdım gıdım ilerlerken ısınan yağ motoru dahada ısıtacaktır. Bu sebeble motorumuzun kritik sıcaklık seviyesine geldiğini nasıl anlarız?
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    GV250 de hararet göstergesinin olmamasının nedeni su soğutamasının olmamasıdır.Hiçbir Hava/yağ soğutmalı motorda hararet göstergesi yoktur.
    Motorun ısındığını anlamak için performansına bakmak gerekir.Halk söylemiyle motorun şişmesidir.motor kalkşlarda zorlanıyorsa şiştiği anlamına gelir.Bunun yaşanması için sıkışık trafikte uzun süre dur kalk olması gerekir.Ayrıca debriyaj balatasıda fazla ısınır ve çekişi düşürür.

Geçen sene kazandığımız Türkiye maçında artçımla kutlama kortejine çıktığımda benimde başıma geldi.Trafikte eğlence olsun diye dur-kalk dur kalk gaz çekme falan yaptım ve bi süre sonra motorda kokular hissedim ve çekişte yarı yarıya düşmüştü. Çözüm basit motoru bi kaç dakika rolantide bırakıp ardından en az 10-15 dakika dinlendirmek gerekir.GV 250 de uzun yolda şişme olması çok zor,trafiktede iyi bir kullanıp yaparsanız gene şişme yaşanmaz...

1000cc lik su soğutmalı makineler trafikte daha çabuk hararet yapar bizim makinelere göre....
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Selka valla o yan çanta desteklerini ilk sahibi yaptırmış ben yapmadım. Şöyle yukarıdan aşağıya doğru L şeklinde demirler var onlar destek veriyor. Br ara resmini çeker koyarım istersen siteye.

Koray valla o ilandaki motor çok temiz görünüyor, tabi şuanki maddi durumlardan bahsettiğinden dolayı biraz daha beklemek senin için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bu arada Pazartesi görüşmek üzere diyorum. Carrefourun kapalı otoparkında buluşuruz, çünkü hava yağışlı olacak sanırım
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    orhan senin için zor olacaksa erteleyebiliriz en azından gv ni sonra görürüm benim yüzümden ıslanma bide.. nişanlınıda huzursuz etmeyelim.. motorla gelme istersen.. buluşuruz muhabbet ederiz.. emrahla buluştuğumuzdada motor yoktu ama hiç durmadan konuştuk sana sıkıntı vermek istemem.. çok samimi söylüyorum.. daha görmeden hepiniz kardeşim gibi oldunuz zaten hatta ben gelip alayım seni tarif et bana..

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Mrock ve orko teşekkürler...

Tıklayınız.. 350 KM...

http://www.motorize07.com/index.php/topic,3802.0.html
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    çokta güzel olmuş pekte güzel olmuş selka.. gezmiş kadar olduk yine eline sağlık..

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selçuk senin o branda ve amerikan bezinin markası ne?ne kadara aldın?emrah motoru otoparka koysak orada başına birşey gelme ihtimaline karşı ne yapabiliriz?

bu arada ayvalık ve cunda adası gezimi yaklaşık bir saat önce bitirmiş oldum.dün sabah giderken ayvalık giriişinde solda kat kat mezarlık vardı ona bakıyordum sonra hatunun "köpek..köpek" diye bağırmasından dolayı önüme bakar bakmaz sarışın taş gibi bir köpeğin çoktan sol önüme ulaştığını gördüm ve köpek ile benim "clo" öpüştüler ve benim sol ön tampon parçalandı ve yere düştü.sis farı parçalandı vs.vs. ya daha ayvalığa girmemiştik.
    neyse tamponun aparat yerleri kırılmamış kaldırıp aparatlarını tutturdum ve sallana sallana gezimizi yaptık bitirdik ve döndük

gerçekten çok güzel yermiş.bir sürü fotoğraf çektim ama motorla gezmediğim için fotoğraflarda motorum olmadığı için göndermeyeceğim fotoları.

yazın motorla tekrar gideceğim tabi muhtemelen bu sefer tek motor değil,koray ev sahipliğinde emrah,orhan ve selçuk için uzun olmazsa hep berabar ayvalık yaparız sonra da antalya

Motosikleti
    geçmiş olsun ilker.. adayı beğenmene sevindim.. umarım dediğin gibi bir sonrakinde hep birlikte oluruz..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)

Bu Konudaki Etiketler