Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Nisan 2011, 00:14
Reklamlar
-
02 Nisan 2011, 00:33
İyi akşamlar arkadaşlar,
Malum uzun zamandır yazamıyordum, iş güç yoğun şu sıralar!
Geçen hafta itibari ile ben de motorumu satmış bulunuyorum, kıymet bilecek yeni bir sahibi oldu! Bana da yakın Görebileceğim sürekli!
Dün itibari ile de yeni canavarımı aldım, kısmetse haftaya getiriyorum Çorlu'ya!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
02 Nisan 2011, 00:42
Selamlar; en son Maşukiye gezisinde 330 km yol yaptım. Hızım 80-110 arasıydı. 12 litre yakıt harcadım.
100 kmde 3.63 litre oluyor. Normali bu sanırım. Sizler kaç litre yakıyorsunuz?
Motor 2008 model St Kanuni Gv250.
-
02 Nisan 2011, 00:46
3.63 litre çok iddialı bir tüketim!
Eğer hesaplamalarınızda bir problem yoksa gayet ekonomik bir tüketim olmuş.
4 litre/100km beklenen ideal tüketim değeri. Muhtemelen genelde 100 km/h geçmeden ve düşük devirde kullanma sabrını gösterdiğiniz için yakıt tüketimi bu kadar düşük olmuş!
Umarım bu sabır hep baki kalır sizde !
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
-
02 Nisan 2011, 00:56
Hesaplamada problem olmasa gerek. Fulleyip yola çıktım, kmyi sıfırladım. Tekrar doldurduğumda 12 litre yakıt aldı, km 330 olmuştu. Grup sürüşü olduğu için Genelde 80-90 ile gittik.
5. vites 6000 devir gibi 80 km ile gidiyor.
-
02 Nisan 2011, 01:02
madlive adlı üyeden alıntı
Selamlar; en son Maşukiye gezisinde 330 km yol yaptım. Hızım 80-110 arasıydı. 12 litre yakıt harcadım.
Murat valla bu değerler çok iyi. Benim ortalamam 4 Lt civarından aşağı inmezdi hiç. Gerçi benimki 2007 karbüratörlüydü, seninki enjeksiyonlu.
Canan hayırlı uğurlu olsun motorun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Bu arada Semir sattımı benim eski yavrukuşu? Bir ara ilanını görmüştüm.
-
02 Nisan 2011, 01:04
Cevahir adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar tekrar merhaba
Dün Nihayet yeni motor kıyafetlerime kavuştum ve sizinle paylaşmak istedim.
Hayırlı olsun. Korumalar test etmezsin inşallah.
canantas adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar arkadaşlar,
Geçen hafta itibari ile ben de motorumu satmış bulunuyorum, kıymet bilecek yeni bir sahibi oldu! Bana da yakın
Görebileceğim sürekli!
Dün itibari ile de yeni canavarımı aldım, kısmetse haftaya getiriyorum Çorlu'ya!
Hayırlı olsun.
3,63 lt tüketim için hem sabit hızla kullanmışsın hem de yüksek devirlerde kullanmamışsın sanıyorum. Uzun soluklu bir gezimde (1250km) 120 km ortalama hızla (140'a çıktığım çok oldu) ve rüzgarlı bir havada 4 lt tüketim olmuştu. Ama şehiriçinde hem agresif kullanım hem de dur-kalklardan dolayı 4,5-5 lt'ye yakın oluyor tüketim.
-
02 Nisan 2011, 01:04
Sağol Orhan, amin inşallah!
Semir henüz satmadı ama ben satıp yenisini de aldıktan sonra iyice kanı kaynıyor artık! Bu sene 1 haftalık Karadeniz turu planlıyoruz, o da gezi öncesi Intruder alma niyetinde!
Sen nasılsın görüşmeyeli??
-
02 Nisan 2011, 01:10
Sağol Orhan, amin inşallah!
Semir henüz satmadı ama ben satıp yenisini de aldıktan sonra iyice kanı kaynıyor artık! Bu sene 1 haftalık Karadeniz turu planlıyoruz, o da gezi öncesi Intruder alma niyetinde!
Sen nasılsın görüşmeyeli??
Hadi bakalım inşallah o da alır güzel bir Intruder
Bana motorsuzluk iyice koymaya başladı Canan, nakit parada yok, arabanın borcunu ödüyorum bir yandan. Ama kredi kartına taksitle CBF 150 alacağım bir tane kısmet olursa. Mayıs başında gelecek partiden sipariş verdim bakalım bekliyoruz.
-
02 Nisan 2011, 01:21
Orko_ye adlı üyeden alıntı
Murat valla bu değerler çok iyi. Benim ortalamam 4 Lt civarından aşağı inmezdi hiç. Gerçi benimki 2007 karbüratörlüydü, seninki enjeksiyonlu.
Eyvallah Orhan abi sağolasın.
Evet enjeksiyon muhakkak etkiliyordur.
Slayerrr adlı üyeden alıntı
3,63 lt tüketim için hem sabit hızla kullanmışsın hem de yüksek devirlerde kullanmamışsın sanıyorum. Uzun soluklu bir gezimde (1250km) 120 km ortalama hızla (140'a çıktığım çok oldu) ve rüzgarlı bir havada 4 lt tüketim olmuştu. Ama şehiriçinde hem agresif kullanım hem de dur-kalklardan dolayı 4,5-5 lt'ye yakın oluyor tüketim.
Evet ön cam yok 120'den sonra yelken gibi hissediyorum kendimi 140'la gidiyorsun ama huzursuz, aşırı rüzgar alıyorum ön cam olmadığı için. Boynum ağrıdı 2 dk gidemedim 140'la. En ideal hız benim için 100-110 oldu.
-
02 Nisan 2011, 01:28
Evet ön cam yok 120'den sonra yelken gibi hissediyorum kendimi 140'la gidiyorsun ama huzursuz, aşırı rüzgar alıyorum ön cam olmadığı için. Boynum ağrıdı 2 dk gidemedim 140'la. En ideal hız benim için 100-110 oldu.
Evet ön cam olmayınca rüzgar çok yoruyor. Çanakkale-İzmir arası gece çok rüzgar vardı ve saat çok geç olmasın diye biraz da hızlı gittim. Otele girdiğim gibi uyudum yorgunluktan ve sabah kalktığımda hala ağrılarım vardı. Ön camı tam almaya niyetlenmiştim ama artık benzin koyacak param bile yok
-
02 Nisan 2011, 06:08
cevahir kıyafetler güzelmiş güle güle kullanın.
canan hocam nasıl motor o öle yaldır yaldır parlıyor yeni fotoğraflarını bekliyoruz, kazasız belasız güle güle kullanın.
Beni de bu hafta çakmaklık deli etti. 12v u 5v 2 amper e çeviren bir devre taktım akü ve çakmaklık arasına fakat benim GPS bu değerlerde çalışmasına rağmen şarj olmuyor cep telefonunu deniyorum o şarj oluyor. Bu bahsettiğim devre normalde çakmaklığın erkek fişindeydi ben oradan söküp akü ile dişi giriş arasına taktım kablo uzayınca değerler mi değişti acaba anlamadım. Neyse hafta sonu elektrikçi yolu göründü bana .
Herkese iyi sürüşler.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
02 Nisan 2011, 09:21
@Cevahir Kıyafetlerin hayırlı olsun güle güle giy
İyi akşamlar arkadaşlar,
Geçen hafta itibari ile ben de motorumu satmış bulunuyorum, kıymet bilecek yeni bir sahibi oldu! Bana da yakın
Görebileceğim sürekli!
Canan abi Hayırlı uğurlu olsun sonunda istediğin motora kavuştun heralde.Full aksesuarlı bir motora benziyor.Başka fotoğraflar ve de sürüşü gidişi hakkında bilgiler de istiyoruz.
-
02 Nisan 2011, 10:31
Teşekkürler Hakan & Mustafa!
Motor çok temiz bakılmış bir motor, bakımlı ve full aksesuar. Eksik denebilecek sadece ön cam var, ben de ön cama sıcak bakmıyorum (şimdilik). Rüzgarı hissetmem lazım!
Parlamanın dışında siz çıkan sesi duymalısınız! Siteye nasıl girip çıkıcam onu düşünüyorum, motoru stop ettirip itsem diye düşünüyorum ama takılan aksesuarlarla birlikte 380 kg olmuş motor!
Sürüş ve teknik detayları yol yaptıkça yazarım burdan!
Haaa, bu arada benden kurtulamazsınız, başlıkta yazmaya devam
-
02 Nisan 2011, 11:41
İyi akşamlar arkadaşlar,
Görebileceğim sürekli!
Merhaba Arkadaşlar,
Canan hocanın motorunu alan benim. sizleri bugune kadar sadece uzaktan takip ettim. Araya girip, bu nasıldı, şu nasıldı gibi aynı sorularla can sıkmaktansa, forumu baştan sona okuyarak bilgi sahibi olmaya çalıştım. artık gv250 sahibi de olduğuma gore artık bana da biraz yer ayırırsınız burada.
Cananın motorunu alış hikayemden biraz bahsetmek istiyorum. Ben çorluda oturuyorum. Sahibinden.comda gv250 aradım. mumkunse trakyada olanlara baktım. karşıma sadece birtane cıktı. o da 2005 model 22000 km de falan. cok ısınamadım ona. yine de favorilerime ekledim. ama bu arada bu formu okumaya devam ediyorum. arada bir buraya satılık motorların linklerini koyuyorsunuz. foruma yazan canan diye birisi var, motor konusunda da cok bilgili. yardımsever vs... onun linkini gordum. bu adamın motoru alınır dedim işte. tıkladım linke. bir de ne goreyim. ahan da aynı favorilerime eklemiş olduğum motor. bu kadar mı tesaduf olur. hem de corluda.
canan'ı aradım ve buluştuk. motoruna 4500 tl yazmıstı. ben pazrlığa aynı şoyle başladım. "bak ben sana 4500 vermeye razıyım. ama sen bana nekadar indirim yapacaksın?" o motoru o kadar almak istedim ki, hayatımda ilk defa boyle sacma bir pazarlık yaptım.
Neyse, ben şu anda madagaskardayım. çarşamba günü donucem ve alım satımı yapıcaz.
canan, motorun muhteşem kardeşim. hep hayalini kurduğum aleti almıssın. Allah kazasız belasız surmek nasib etsin. tekerin hep duz bassın.
-
02 Nisan 2011, 14:36
iki tarafada hayırlı olsun, umarım suzuki 2006 sonrasıdır. enj. versiyondan.
-
03 Nisan 2011, 11:47
Motoru satan canan beye ve alan extactica ya hayırlı olsun, bu siteye devam eden gv 250 sahibleri motorlarıu ve tecrübelerini detaylı yazdıkları için bir arşiv niteliğide taşıyor buraları ,yani kim buraları okuyup alış veriş yapsa yanılma payı sıfıra yakındır diyebilirim..
canan beyin yani motoruda resimde böyle gözüküyorsa canlı performansı nasıldır allh bilir ,, sağlıklı ve mutlu bir kullanımlar diliyorum..
vesselam...
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
03 Nisan 2011, 12:43
Teşekkürler Hakan & Mustafa!
Motor çok temiz bakılmış bir motor, bakımlı ve full aksesuar. Eksik denebilecek sadece ön cam var, ben de ön cama sıcak bakmıyorum (şimdilik). Rüzgarı hissetmem lazım!
Parlamanın dışında siz çıkan sesi duymalısınız! Siteye nasıl girip çıkıcam onu düşünüyorum, motoru stop ettirip itsem diye düşünüyorum ama takılan aksesuarlarla birlikte 380 kg olmuş motor!
Sürüş ve teknik detayları yol yaptıkça yazarım burdan!
Haaa, bu arada benden kurtulamazsınız, başlıkta yazmaya devam
Hayırlı uğurlu olsun pırıl pırıl maşallah
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
03 Nisan 2011, 19:54
Teşekkürler Mitmuallim ve Draggy, ben de bir an önce yol yapmak istiyorum ama havalar müsaade etmiyor maalesef!
Bizim başlıkla ilgili bir farklılık var sitede, en faal model başlığı demek yanlış olmaz sanırım! Hem dostluk var, hem de bilgi ve tecrübelerin paylaşımı var. Ben çok kişi biliyorum buradan aldığı bilgilerle sorunlarını halletmiş. Buradan okudukları ile bu motora karar vermiş ve hatta buradaki kullanıcılardan almış. Çoğunuz biliyorsunuzdur, Orko_ye (Orhan) ın motorunu benim kayınbiradere almıştık. Joshua vardı (Bora), onun motorunu benim yakın bir arkadaşıma almıştık. Aslında isterim ki, seceresini bildiğimiz makinalar bildiğimiz insanlar kalsın! 2.el almak her zaman risktir ama eğer seceresi biliniyorsa bu risk neredeyse sıfıra iner!
Neyse lafı fazla uzattım. GV250 artık Eray'ın. Ama birlikte yol yapacağız inşallah, Süleyman la ve kayınbirader Semir ile birlikte. Muhabbet ve bilgi paylaşımı da burada devam edecek elbette!
İyi akşamlar herkese...
-
03 Nisan 2011, 23:15
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Motoru satan canan beye ve alan extactica ya hayırlı olsun, bu siteye devam eden gv 250 sahibleri motorlarıu ve tecrübelerini detaylı yazdıkları için bir arşiv niteliğide taşıyor buraları ,yani kim buraları okuyup alış veriş yapsa yanılma payı sıfıra yakındır diyebilirim..
canan beyin yani motoruda resimde böyle gözüküyorsa canlı performansı nasıldır allh bilir ,, sağlıklı ve mutlu bir kullanımlar diliyorum..
vesselam...
Dileklerin için teşekürler mitmuallim. Motoru aldım ama daha adam gibi binmek kısmet olmadı. Yaklaşık 10 gündür yurt dışındayım. Geçen hafta madagaskardaysım. Dün de Mouritusa gectim.
Aslında ilk defa motor sahibi olmadım ama insan heyecenlanıyor yine de. Uyelik başlangıc tarihine bakarsan yaklaşık en eskilerdenim bu sitede. Ilk motorumu 2007 de almıştım. Keeway 150 idi. Iki yıl sonra da tiger 250 ye gectim. Onu da 2010 da sattım ve kısa süreliğine cabrio bir spor araba ile dolaştım. Ancak motorun keyfini vermiyor yine de. O nedenle onu da satıp aslında yıllardır almayı düşündüğüm motoru almış oldum. Şanslıyım ki, Canan gibi bir sahibi vardı benden önce. Bu arada ismim eray.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------
Teşekkürler Mitmuallim ve Draggy, ben de bir an önce yol yapmak istiyorum ama havalar müsaade etmiyor maalesef!
Neyse lafı fazla uzattım. GV250 artık Eray'ın. Ama birlikte yol yapacağız inşallah, Süleyman la ve kayınbirader Semir ile birlikte. Muhabbet ve bilgi paylaşımı da burada devam edecek elbette!
İyi akşamlar herkese...
Canan merhaba, arada bir ailemi arıyorum. Onlar da senin dediğin gibi şubat kışının geri geldiğini soyluyorlar. oysa ben burada sıcaktan dışarı çıkamıyorum. yaklaşık 30 derece. aslına bakarsan tam motor havası. Neyse biraz daha bekliycez. Zaten bana da sözün var. Güneş biraz yüzünü göstermeye başlayınca sen, ben ve süleyman benim bahçede motorları yazlık bakıma alıcaz. bana göstereceğin çok şey olacak. Sırasıyla üçünü de elden geçirelim. Sonra hanımlar oyalanırken bahçede biz de kısa bir yola gider geliriz birkaç saatliğine.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 98 kullanıcı var. (0 üye ve 98 misafir)
Bu Konudaki Etiketler