Merhabalar herkese.. Hayırlı akşamlar Ben ilk motorumu almak istiyorum, CBF 150 başlangıç motoru olarak kafamda yer ettiği için sanki zorunlu olarak onunla başlamam gerektiğini düşünür oldum Ama GV 250 benim çok hoşuma gidiyor. Estetiğidir, sesidir, kullanımıdır, görsel güzelliğidir harika başlangıç için bence Bugünde bir başlık okumuştum. Neden büyük CC ile başlanmaz gibi bir başlık sanırım, tam hatırlamıyorum Onun altında 750cc chopper tarzı bir motosiklet ile eğitim alındığında ilk motor olarak kullanılabilir tarzında bir yorumdu. Bu da bana daha fazla güven verdi açıkçası. Yanlış anlaşılmasın GV 250 konusunda güven verdi Ben CBF 150 de alsam zaten eğitim alacaktım. Ama madem eğitim alındığında GV 250 de olabiliyor neden olmasın Benim sizlere sorum şu olacak. 1,73 boyunda kilo sanırım 75 emin değilim olan benim için GV 250 uygun mudur zorluk çeker miyim ? Eminim bununla ilgili cevaplar verilmiştir önceki sayfalarda, ama 437 sayfayı okumak benim baya bir zamanımı alacaktır diye düşündüm Şimdiden teşekkürler..