Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mart 2011, 02:10
Neden dişli boyutu değiştirmeye gerek duyulsun ki?
Reklamlar
-
22 Mart 2011, 16:08
Peki teşekkür ederim.
gidip motoru alacağımı söyleyeceğim.
-
22 Mart 2011, 17:46
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Neden dişli boyutu değiştirmeye gerek duyulsun ki?
uzun yolda 110-120 km gibi sabit bir hızla giderken motor devrini biraz daha düşük tutmaya yarayacak.
Daha az titreşim.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
22 Mart 2011, 17:53
mayildiz adlı üyeden alıntı
uzun yolda 110-120 km gibi sabit bir hızla giderken motor devrini biraz daha düşük tutmaya yarayacak.
Daha az titreşim.
Nasıl olsa motor fazlasıyla seri biraz sakinleştirsek zararı olmaz diyorsun.
-
22 Mart 2011, 18:19
Nasıl olsa motor fazlasıyla seri biraz sakinleştirsek zararı olmaz diyorsun.
Aynen öyle, son hıza bir etkisi olmayacaktır zaten ama uzun yolda yüksek devir ve gürültülü motor beni aşırı rahatsız ediyor.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
22 Mart 2011, 21:51
mayildiz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar GV 250 nin ön arka dişli boyutunu değiştiren oldumu hiç. Forumda bulamadım.
Bundan önceki motorumda yapmıştım.Arka dişliyi küçültmüştüm.Uzun yolda iyi oluyor fakat şehir içinde motoru çok yoruyor.
-
22 Mart 2011, 22:04
Merhaba
Ben daha öncede belirttiğim gibi bir kaç gün sürecek şehirdışı (otaban, asfalt, köy yolu vs değil.) yolculuklar için 250 cc başlangıç motoru arıyorum.
Başka bir forumda GV 250 almayı düşündüğümü söylediğimde bana 250 cc cruiser motorun uzun yolculuklar göründüğü kadar olmadığı, CBF 250 almamı tavsiye ettiler.
GV 250 kullanan arkadaşların bu konuda görüşü nedir? Her iki motoruda (GV 250, CBF 250) uzun yolda kullanan arkadaşım var mı? Bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim.
-
22 Mart 2011, 22:26
Exzina adlı üyeden alıntı
Merhaba
Ben daha öncede belirttiğim gibi bir kaç gün sürecek şehirdışı (otaban, asfalt, köy yolu vs değil.) yolculuklar için 250 cc başlangıç motoru arıyorum.
Başka bir forumda GV 250 almayı düşündüğümü söylediğimde bana 250 cc cruiser motorun uzun yolculuklar göründüğü kadar olmadığı, CBF 250 almamı tavsiye ettiler.
GV 250 kullanan arkadaşların bu konuda görüşü nedir? Her iki motoruda (GV 250, CBF 250) uzun yolda kullanan arkadaşım var mı? Bu konuda beni bilgilendiriseniz sevinirim.
Ben yaklaşık 3000 km lik bir geziye çıkmıştım geçen sene ve hiç bir problemle de karşılaşmadım. Bence iyi bir başlangıç motoru. CBF 250 ile karşılaştırmak yanlış olur diye de düşünüyorum, çünkü tarzları farklı.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
23 Mart 2011, 00:00
-
23 Mart 2011, 19:54
Bugün Hyosungsource'dan aldığım kontak-depo kapağı-koltuk altı kilit seti geldi ve motajını yaptım. Kontağı 2 adet vida sabitliyor biri 10 numara standart civata, diğeri ise değişik bir civata. Bu civatayı sökmek için yarım saat uğraştım fakat başaramadım sonunda bir arkadaşta uygun anahtar buldum da açabildim. Sanırım ismi silindir başlı torx civata imiş. içinde de bir çıkıntı var. Aklınızda olsun, olur da kontağı değişme ihtiyacı hissederseniz, önce bu anahtardan edinin. Koçtaşta bu uçlardan mevcutmuş.
-
23 Mart 2011, 20:31
YurdaCooL adlı üyeden alıntı
Bugün Hyosungsource'dan aldığım kontak-depo kapağı-koltuk altı kilit seti geldi ve motajını yaptım. Kontağı 2 adet vida sabitliyor biri 10 numara standart civata, diğeri ise değişik bir civata. Bu civatayı sökmek için yarım saat uğraştım fakat başaramadım sonunda bir arkadaşta uygun anahtar buldum da açabildim. Sanırım ismi silindir başlı torx civata imiş. içinde de bir çıkıntı var. Aklınızda olsun, olur da kontağı değişme ihtiyacı hissederseniz, önce bu anahtardan edinin. Koçtaşta bu uçlardan mevcutmuş.
Güle güle kullan galiba 7 günde falan gelmiş siparişin.Helal olsun adamlara çok hızlı gönderiyorlar.Eskileri de atma bari yine bir gün işe yarar onlar.O dediğin anahtardan benim dükkanda olması lazım yarın bir bakayım belki lazım olur.
-
23 Mart 2011, 22:46
timoti adlı üyeden alıntı
Hocam sorunuza doğrudan cevap vermek pek mümkün değil. Nedeni ise bizler bahsettiğiniz motoru bilmiyoruz. Fakat şunu söyleyebilirim benim motorum 20 000 km ye yaklaştı ve aldığımdan daha iyi durumda. Özenli kullanılmış ve bakımları yapılmışsa 2. el almanızda sakınca yok diye düşünüyorum.
Bu arada arkadaşlar ben resmi olarak sezonu açtım. Motorumun yağ, yağ filtresi, lastik, fren balatası ve farını değiştirdim. Zinciri de değiştirecektim ama ustam daha değiştirmeye gerek yok dedi.
Kaska yaptığım ses sistemini de deneme şansım oldu. Fena değil ama biraz daha büyük bir kulaklık alsam daha iyi olurmuş.
Bir iki hafta içinde su geçirmeyen çakmaklık ile GPS montajlarını da yapmayı düşünüyorum. Fotoğrafları yayınlarım sonra.
kardes slm yag fıltresı ve fren balataları hakkında bılgı verır msıın alıs verısı ne kadar fıyata aldın ve nerden aldın ben kahramanmarasda oldugum ıcın alıs verısde sıkıntı yasamaktayım. sıparıs geceyım olmazsa?bırde on dısk balatası lazım tesekkurler sımdıden
-
24 Mart 2011, 00:03
bektas46 adlı üyeden alıntı
kardes slm yag fıltresı ve fren balataları hakkında bılgı verır msıın alıs verısı ne kadar fıyata aldın ve nerden aldın ben kahramanmarasda oldugum ıcın alıs verısde sıkıntı yasamaktayım. sıparıs geceyım olmazsa?bırde on dısk balatası lazım tesekkurler sımdıden
Kuralkan'da yağ filtresi 8,50 TL, ön fren balatası 28,50 TL. Internet sitesinden sipariş verip istediğin bir bayiye gönderilmesini isteyebiliyorsun. Ya da direk servise git ellerinde vardır büyük ihtimalle, aynı fiyata al.
Ayrıca adresime gelsin dersen
Fren balatası 35 TL
Yağ Filtresi 10 TL
-
24 Mart 2011, 13:05
merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle hoysungsorce ten üç adet ön cam siparişi verdim bakalım kaç günde gelicek
bu arada yurdacool motorun çok temiz duruyo tekerin hep düz bassın kardeşim
-
24 Mart 2011, 15:34
floy adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle hoysungsorce ten üç adet ön cam siparişi verdim bakalım kaç günde gelicek
on cam sıparısı derken siperlik mi siparis ettın ? 3 adet satmayı dusunursen bırıne talıp olabılırım
Kuralkan'da yağ filtresi 8,50 TL, ön fren balatası 28,50 TL. Internet sitesinden sipariş verip istediğin bir bayiye gönderilmesini isteyebiliyorsun. Ya da direk servise git ellerinde vardır büyük ihtimalle, aynı fiyata al.
Ayrıca adresime gelsin dersen
Fren balatası 35 TL
Yağ Filtresi 10 TL
tesekkurler verdigin bilgiler için
-
24 Mart 2011, 23:03
floy adlı üyeden alıntı
iyi dileklerin için teşekkür ederim. benim sipariş tam 7 günde elime ulaşmıştı..
-
25 Mart 2011, 01:19
[QUOTE=bektas46;2299319]on cam sıparısı derken siperlik mi siparis ettın ? 3 adet satmayı dusunursen bırıne talıp olabırim
merhaba bektas kardeş üçünüde kendime almadım biri bana ait diyerlerinin sahibi var kusura bakma
-
26 Mart 2011, 19:00
-
26 Mart 2011, 20:48
Cevahir GV yikaninca ayri bir guzel parliyor degil mi))
lastikler orjinal mi yoksa yeni mi? ne marka?
-
26 Mart 2011, 22:12
wolverineGV adlı üyeden alıntı
Cevahir GV yikaninca ayri bir guzel parliyor degil mi
))
lastikler orjinal mi yoksa yeni mi? ne marka?
ışıl ışıl oluyor valla
Lastikleri eski sahibi yeni değiştirmişti yani sıfır lastikler. üzerindeki lastikten dikenleri bile duruyor Markası DURO ama modeline dikkat etmedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)
Bu Konudaki Etiketler