Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Şubat 2011, 21:19
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Cengaver iki model arasındaki en belirgin fark biri karbüratörlü st kanuni enjeksiyonlu,bendeki enjeksiyonlu ve yakıt tüketimi uzun yolda 3,8 ile 4,5 arasında şehir içinde ise 4,5 ve 5,5 lt /100 km arasındadır başka da belirgin bir fark yok benim bildiğim kadarıyla..
vesselam..
Enjeksiyonlu Gv 250'nin daha az olması lazım yakıt tüketiminin,çünkü bendeki 2005 model karbüratörlü ve şehiri içi kullanımda 40 liralık benzinle (10 litre ) 250 km yapıyor. Yani 100km'de 4 litre eder.
Reklamlar
-
13 Şubat 2011, 23:21
Cevahir güzel çalışma olmuş tebrik ederim.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
14 Şubat 2011, 01:05
timoti adlı üyeden alıntı
Cevahir güzel çalışma olmuş tebrik ederim.
Teşekkürler...
-
14 Şubat 2011, 22:59
Arkadaşlar, burdaki sohbeti muhabbeti hiç bir yerde bulamam, sizleri asla bırakmam, 10 yılı aştı ilk motorumla tanışalı, daha sonra 10 yıl kadar ara verdim, Canan hocamın dediği gibi, alışınca kaç yıl bırakırsan bırak dayanamıyor yine başlıyorsun. Sadece biraz fasıla verebiliyorsun. Tüm yazıları okuyorum arkadaşlar.
Şarköy'de Sigortacı...
-
14 Şubat 2011, 23:11
ayhan abi sattın gitti mi?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
14 Şubat 2011, 23:30
Audi oslava, her depoda ayrıntılı olrak ölçerim, en son dünkü depo dolum bilgilerim..Şehir içi kulanımı,292 km 12,22 lt benzin, 48 tl tıoplam ücret ve lt fiyatı 3,94 tl buda km de 16 kuruşa geliyor ve % 4,18 lt,
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
15 Şubat 2011, 00:25
İlker Hocam;
Henüz satmadım, ama satacağım kesin ;)
Şarköy'de Sigortacı...
-
15 Şubat 2011, 16:51
35onder48 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar tekrardan herkese selamlar saygılar olsun. Her ne kadar gv mi satmış da olsam halen arkadas cevremden dolayı buralardayım.
Sizlere danışmak istedigim konu : bir arkadasımda 2005 GV250 var ve eksoz arıyor. temiz cıkma olabilir. var olan arkadaslar varsa isterse buradan isterse
onderonen@msn.com mail adresimden ulaşabilirler.
Yollarımızın güzel keyifli yollarda çakışması dileklerimle..
Önder bey özelden mesaj atamıyorum size. egzos konusunu görüştüm siz bana özelden numaranızı yollarsanız ben ararım sizi.
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
16 Şubat 2011, 19:43
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Cengaver iki model arasındaki en belirgin fark biri karbüratörlü st kanuni enjeksiyonlu,bendeki enjeksiyonlu ve yakıt tüketimi uzun yolda 3,8 ile 4,5 arasında şehir içinde ise 4,5 ve 5,5 lt /100 km arasındadır başka da belirgin bir fark yok benim bildiğim kadarıyla..
vesselam..
onceden sordugum bır soruyu sımdı daha net cevap almıs oldum subab ayarı verdırmeyı dusunuyordum vaz gecmıs oldum boylelıkle sorun benım agresıf kullanmamdan degılmıs.
sızlerde bılırsınız yurekce arkadasımız 3,5 lt/100km den bahsedıyordu.aklımda soru ısaretı ıdı degerlı bılgılerın ıcın tesekkurler
-
17 Şubat 2011, 16:16
Arkadaşlar iki gün önce yeni kaskıma kavuştum. Kaskı elime alır almaz üzerindeki desen çok tanıdık geldi. Dedim yok artık bu kadarda olamaz. Aldığım kaskın üzerindeki desenle benim avatar resmim neredeyse aynı gibi siz ne dersiniz.
bu aldığım kask,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...en-beyaz/detay
buda benim avatar resmim,
-
17 Şubat 2011, 16:34
senin avatarı çalmışlar güle güle kullan
-
17 Şubat 2011, 20:16
ya arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benim gv me öncam arıyorum koca izmirde bulamadım bizim motorların orjinal olur yada yada markası önemlideyil yeterki uymlu olsun öncam yaptıra bilecegim yada alabilecegim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
-
17 Şubat 2011, 20:57
floy adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz benim gv me öncam arıyorum koca izmirde bulamadım bizim motorların orjinal olur yada yada markası önemlideyil yeterki uymlu olsun öncam yaptıra bilecegim yada alabilecegim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=304
Hocam istediğiniz cam bu. Fiyatı fena değil fakat bir iki kişi daha bulup kargoyu daha ucuza getirebilirsiniz.
-
17 Şubat 2011, 21:29
timoti adlı üyeden alıntı
Ben de ön cam düşünüyorum ama kargo çok pahalı. 96 TL cam, 78 TL kargo. Kargo iki kişi olursa 55 TL, üç kişi olursa 45 TL'ye düşüyor.
-
17 Şubat 2011, 21:49
offff ben anlamamki yurt dışından nasıl sipariş verilir nasıl edilir fiyatı çok iyi hemde orjinal off off yok bana yardım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Ben de ön cam düşünüyorum ama kargo çok pahalı. 96 TL cam, 78 TL kargo. Kargo iki kişi olursa 55 TL, üç kişi olursa 45 TL'ye düşüyor.
yaw varsa alan yada yedek parça falan alacak olan ben topuk vitesi bide geniş ayak pedlerini ala bilirim yaw izmirde adam sadece plastil cama 130 tl dediyaw baglantı aparatıda yok onuda uydurma yaptırmak gerekiyo
-
17 Şubat 2011, 21:50
floy adlı üyeden alıntı
offff ben anlamamki yurt dışından nasıl sipariş verilir nasıl edilir fiyatı çok iyi hemde orjinal off off yok bana yardım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------
yaw varsa alan yada yedek parça falan alacak olan ben topuk vitesi bide geniş ayak pedlerini ala bilirim yaw izmirde adam sadece plastil cama 130 tl dediyaw baglantı aparatıda yok onuda uydurma yaptırmak gerekiyo
Hocam ben bir çok kez verdim sipariş. Çok da kolay hatta cam isteyen arkadaşlara ben de hava filtresiyle katılayım kargoda payım olsun.
-
17 Şubat 2011, 22:00
floy adlı üyeden alıntı
Ben de ön cam alırsam diğer parçalarla beraber kargo fiyatı bayağı ucuza gelebilir ama ben 1 aydan önce almayı düşünmüyorum. Motor brandayla örtülü vaziyette bekliyor hem de şu sıralar fazla para harcamamaya çalışıyorum.
-
17 Şubat 2011, 22:13
Arkadaşlar bu arada dikkat edin yurtdışından getirteceğiniz ürünlerin kargo hariç fiyatı 150 Avroyu geçmemeli. Yoksa vergi alabilirler.
floy topuk vitesi, geniş ayaklık ve ön cam 204 lira kargo 106 lira tutuyor. Eğer sipariş vermeyi düşünürsen bana özelden mesaj at beraber sipariş verelim. Ben de hava filtresi alacağım 2-3 tane.
-
17 Şubat 2011, 22:38
Selamlar arkadaşlar. Şu cam çok hoşuma gitti ama sanırım kargo 89 lira tutuyor ve bayağı tuzlu oluyor. Tr'de bulabileceğimiz bir yer varmıdır bildiğiniz?
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=401
-
17 Şubat 2011, 22:46
Normal ön cam bile bulunamazken bunun bulunabilme ihtimali yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler