Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Şubat 2011, 00:48
Arkadaslar tekrardan herkese selamlar saygılar olsun. Her ne kadar gv mi satmış da olsam halen arkadas cevremden dolayı buralardayım.
Sizlere danışmak istedigim konu : bir arkadasımda 2005 GV250 var ve eksoz arıyor. temiz cıkma olabilir. var olan arkadaslar varsa isterse buradan isterse onderonen@msn.com mail adresimden ulaşabilirler.
Yollarımızın güzel keyifli yollarda çakışması dileklerimle..
Reklamlar
-
12 Şubat 2011, 00:55
önder nbr nasılsın nasıl gidyo
-
12 Şubat 2011, 01:04
Cevahir, siperlik çok hoş olmuş, okurken hangi araba farının siperliği diye sorayım derken tamamen el yapımı deyince el becerinizinde olduğunu anlamış oldum .. Bu tarz motorlarada bu yakıştırmalar güzel oturuyor gerçekten.
Vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
12 Şubat 2011, 01:13
35onder48 adlı üyeden alıntı
Arkadaslar tekrardan herkese selamlar saygılar olsun. Her ne kadar gv mi satmış da olsam halen arkadas cevremden dolayı buralardayım.
Sizlere danışmak istedigim konu : bir arkadasımda 2005 GV250 var ve eksoz arıyor. temiz cıkma olabilir. var olan arkadaslar varsa isterse buradan isterse
onderonen@msn.com mail adresimden ulaşabilirler.
Yollarımızın güzel keyifli yollarda çakışması dileklerimle..
ben değiştirmeyi planlıyorum orjinallerin yerine el yapımı bişey takacam, yarın konuşayım ustayla fiyatta falan anlaşırsak haftaya orjinalle boşa çıkar benim.
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
12 Şubat 2011, 01:57
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Cevahir, siperlik çok hoş olmuş, okurken hangi araba farının siperliği diye sorayım derken tamamen el yapımı deyince el becerinizinde olduğunu anlamış oldum .. Bu tarz motorlarada bu yakıştırmalar güzel oturuyor gerçekten.
Vesselam..
Beğenmenize sevindim. el becerisi konusunda yardım aldım baya bizim burda bi hacı amca var alet edevat süper, ben tarif ettim o fikir verdi beraber yaptık ben monte ettim. Kısmetse ilerde el yapımı geniş ayaklık ve orta sehpa (çatal ayak) da yapmayı planlıyorum. Hem maliyetler çok ucuzluyor hemde kendi yaptığının keyfi bir başka oluyor.
-
12 Şubat 2011, 09:37
Cevahir adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dün bizim motora far kaşını monte ettim soğuk hava baya zorladı ama sonuç içimi ısıttı.
Çok güzel olmuş eline sağlık motora ayrı bir hava vermiş benim hoşuma gitti şahsen güle güle kullan.
-
12 Şubat 2011, 12:29
Beğenmenize sevindim. el becerisi konusunda yardım aldım baya bizim burda bi hacı amca var alet edevat süper, ben tarif ettim o fikir verdi beraber yaptık ben monte ettim. Kısmetse ilerde el yapımı geniş ayaklık ve orta sehpa (çatal ayak) da yapmayı planlıyorum. Hem maliyetler çok ucuzluyor hemde kendi yaptığının keyfi bir başka oluyor.
gayet şık olmuş..motosikletinize kendi becerinizle bişeyler katabilmek dahada keyif verici olur
-
12 Şubat 2011, 14:07
cok hos olmus elınıze saglık.
soru 1:gece farda bır + puan kazandrdı mı
soru 2:yapmıs oldugunuz parca farı takarken kasma fılan yaptı mı sanırım arada pek bır mesafe yoktu yanlıs hatırlamıyorsam
-
12 Şubat 2011, 15:22
floy adlı üyeden alıntı
önder nbr nasılsın nasıl gidyo
Saolasın Hakan .. Yeni oyuncagımla yol üstüne yol yapıyorum. 20 gunde 2000 km baska birsey yaptıgım yok su anda .. sen neler yapıyorsun nasıl keyifler ?
nahzuvay adlı üyeden alıntı
ben değiştirmeyi planlıyorum orjinallerin yerine el yapımı bişey takacam, yarın konuşayım ustayla fiyatta falan anlaşırsak haftaya orjinalle boşa çıkar benim.
nahzuvay : Anlaştık. Senden haber bekliyorum o zaman. Lazım olan arkadasla da konustum. senden gelecek habere gore hareket edecegiz.
Herkese tekrardan selamlar olsun ..
-
12 Şubat 2011, 15:39
Hoşbuldum, teşekkürler hepinize.
-
12 Şubat 2011, 18:49
Saolasın Hakan .. Yeni oyuncagımla yol üstüne yol yapıyorum. 20 gunde 2000 km
baska birsey yaptıgım yok su anda .. sen neler yapıyorsun nasıl keyifler ?
nahzuvay : Anlaştık. Senden haber bekliyorum o zaman. Lazım olan arkadasla da konustum. senden gelecek habere gore hareket edecegiz.
Herkese tekrardan selamlar olsun ..
maşallah kardeşim sen yerinde duramıyorsun eee altındakide insanı yerinde durdurmaz zaten
butaraflara gelirsen gel bi çay içip muhabbet edelim beklerim muhakkak
-
12 Şubat 2011, 18:51
Anlaştık Hakan. Belki bu pazartesi gelecegim. Senden aldıgım motoru satmaya.. az kaldı satısına. bu arada 1250 den anca gidiyor gibi.. çaylar senden olsun da zarardan kar edeyim şaka bir yana bende cok isterim senle görüşmeye. Kendine iyi bak kardeşim.
-
12 Şubat 2011, 22:06
kilitci adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş eline sağlık motora ayrı bir hava vermiş benim hoşuma gitti şahsen güle güle kullan.
Sağolun,
HAZER adlı üyeden alıntı
gayet şık olmuş..motosikletinize kendi becerinizle bişeyler katabilmek dahada keyif verici olur
çok teşekkürler,
bektas46 adlı üyeden alıntı
cok hos olmus elınıze saglık.
soru 1:gece farda bır + puan kazandrdı mı
soru 2:yapmıs oldugunuz parca farı takarken kasma fılan yaptı mı sanırım arada pek bır mesafe yoktu yanlıs hatırlamıyorsam
çok çok sağolun,
cevap 1 ben hiç o bakımdan düşünmemiştim benim yapmamın nedeni daha çok estetik görünüştü gecede deneme fırsatım olmadı ama tahminimce pek farketmez.
cevap 2 kasma felan olmadı nikelajlı sacın kalınlığı 0.5mm falan olmalı görünüşünü hiç etkilemedi diyebilirim.
-
12 Şubat 2011, 22:22
selam arkadaslar motorlarımız yanı gv250 kahramanmaras-izmir(cesme) ıstıkametını
15 gunluk tatıl suresı ıcerısınde sıkıntısız bır sekılde yol yapabılır mıyız degerlı fıkırlerınızı almak ısterım
boyle bır gezı planım var ınsallah uygulayabılırsem
-
13 Şubat 2011, 00:58
bektas46 adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar motorlarımız yanı gv250 kahramanmaras-izmir(cesme) ıstıkametını
15 gunluk tatıl suresı ıcerısınde sıkıntısız bır sekılde yol yapabılır mıyız degerlı fıkırlerınızı almak ısterım
boyle bır gezı planım var ınsallah uygulayabılırsem
her türlü gidersin..ilk uzun yok tecrüben değilse eğer bak gv nin suyuna tuzuna sonra bas kontağa aç gazı,bırak kendini rüzgara..motora bişi olmaz.bende nisan gibi karacayı antalya'dan alıp iskenderuna getireceğim..
cevahir çok şık olmuş eline sağlık aynını ben de düşünüyorum.önce sis farı alıp daha sonra hem sis farlarına hem de ana fara böyle bir uygulama düşünüyorum.yaklaşık bir yıldır aklımda hep ama daha nasip olmadı..bu şekilde fotoğrafları görmek yardımcı oldu teşekkürler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
13 Şubat 2011, 04:43
Anlaştık Hakan. Belki bu pazartesi gelecegim. Senden aldıgım motoru satmaya.. az kaldı satısına. bu arada 1250 den anca gidiyor gibi.. çaylar senden olsun da zarardan kar edeyim
şaka bir yana bende cok isterim senle görüşmeye. Kendine iyi bak kardeşim.
ayıp ediyon senin istedigin çay olsun ama muhakkak ara emi gündüz vardiyesindeyim nasıl olsa bekliyorum
-
13 Şubat 2011, 11:49
beyler bu hyosung gv 250 ile kanuni gv 250 fark nedir sadece dış görünüşmü hani egzost falan yoksa teknik farklılıklarada sahiplermi daha doğrusu dayanıklılıkları ve yakıt tüketimleri nasıL?
-
13 Şubat 2011, 16:08
Cengaver iki model arasındaki en belirgin fark biri karbüratörlü st kanuni enjeksiyonlu,bendeki enjeksiyonlu ve yakıt tüketimi uzun yolda 3,8 ile 4,5 arasında şehir içinde ise 4,5 ve 5,5 lt /100 km arasındadır başka da belirgin bir fark yok benim bildiğim kadarıyla..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
13 Şubat 2011, 17:03
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Cengaver iki model arasındaki en belirgin fark biri karbüratörlü st kanuni enjeksiyonlu,bendeki enjeksiyonlu ve yakıt tüketimi uzun yolda 3,8 ile 4,5 arasında şehir içinde ise 4,5 ve 5,5 lt /100 km arasındadır başka da belirgin bir fark yok benim bildiğim kadarıyla..
vesselam..
sağol bilgilendirdiğin için...
-
13 Şubat 2011, 21:06
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
cevahir çok şık olmuş eline sağlık aynını ben de düşünüyorum.önce sis farı alıp daha sonra hem sis farlarına hem de ana fara böyle bir uygulama düşünüyorum.yaklaşık bir yıldır aklımda hep ama daha nasip olmadı..bu şekilde fotoğrafları görmek yardımcı oldu teşekkürler..
sağolun,
aslında bende sis farlarıyla birlikte yapacaktım ama motorun eski sahibi sisfarları takılıyken motoru muayeneden geçiremedim dedi. bende muallakta kaldım ya sis farlarını her muayenede tak çıkar yapacaz yada ana farın ışık gücünü yükseltip böyle efendi efendi binecez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 72 kullanıcı var. (0 üye ve 72 misafir)
Bu Konudaki Etiketler