Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir işlerimden dolayı ve sitedeki problemlerden dolayı foruma giriş yapamıyordum. Şifre problemi yaşıyordum. Ama yazılarınızı devamlı takip ediyordum.
Ben sıfır motor almaktan vazgeçtim, daha doğrusu Ispartadaki motor kullanıcılarının tavsiyeleri ve söyledikleri üzerine beni bu fikrimden caydırdı. Bana dediler ki bir sezon binince büyütmek isteyeceksin ve satmak istediğinde zarar etmezsin bu yüzden başlangıç olarak 2. el almamı söylediler. Tabi siz değerli arkadaşlarında görüşleri benim için çok önemli.
Ben burada çok güzel ikinci el hysoung gv250 buldum 2005 model full aksesuarlı gerçekten temiz bakılmış 30.000 veya 35.000 arasında km.si var. Pazarlığımızı yaptık önümüzde haftaiçi vizesini yaptıracak ve satışını yapacağız. Fotoğrafını çektim ve sizinle paylaşmak istiyorum.
İllaki bir motor ustasına göstereceğim ama benim dikkat etmem gereken bir husus var mıdır? Nelere bakmam gerekiyor?
Değerli üstadlarım bana yardımcı olursanız sevinirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------
Merhaba hocam,
İşlerimin yoğunluğundan birde siteye giriş yapamıyordum şifre değiştirmeme rağmen bir türlü giriş yapamadım ama yazılarınızı takip ediyorum.
Motorda kararlıyım ama sıfır alma kararımdan vazgeçtim gibi forumdada paylaştım.
Sen ne dersin fikir ve görüşleriniz çok önemlli benim için.
İyi günler,