Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Aralık 2010, 18:29
zealous adlı üyeden alıntı
arkadaslar bayramın ustunden neredeyse 3 hafta geçmesine ragmen anca yazabliorm 9 gun bayramda otur otur patladım dedim bana bi uzun yol gerek daha hç çıkmadıgım içinde ztn içimde bir uhteydi kış geldi gezi yapanda yok yazında ehliyet yok die gezemiordum neyse bayramın 4. gunu öglen wakti atladım motoruma izmir bornowadan yola çıktım ahmetl salhli derken uşağa 20 m kala gedz yoluna döndüm ordan gedz çavdarhisar we hedefim olan kütahya tawsanlıya wardım maksat lse arkadaslarıyla bayramlasmak tam 340 km yol yaptım 4 kere mola werdim 10 ar dakkadan 5 saatte wardım 1 gece kaldıktan sonra ertesi gün gece domaniç daglarından bursa inegöle geçtim 110 km ordaki arkadaslarıda görüp ertesi gün bursa inegölde kütahya tawsanlı uşak izmir diip 3 günde 900 km yol yaptım we motor 1 kere teklemed maşşallah gece domanç daglarında dondum ama olsun artık okadar:D wala bu motoru alıdıgıma çok menunum
ama 3 gundur de b sıkıntım war motorda gazı dewirl werince motor birden gaz kesior dwir dusuo tabi yani stop edio motor o hızda gaz wermeye dewam ettiğm içn tekrar toparlıo nedendir acaba ? acaba benzinde pslikmi warki? neden olabilir?
2 ihtimal var.
1. ayaklık müşüründe sorun olabilir.
2. kontak kabloları veya soketlerinde temassızlık olabilir.
Her ikiside başıma geldi.
Gece saat 2 de Selçuk civarında olmuştu epeyce bir paniklemiştim :S
(Gösterge paneli uzun yol yapınca inanılmaz gevşiyor ve sallanmaya başlıyor temassızlık genelde uzunyol sonrası başgösteriyor)
Reklamlar
-
08 Aralık 2010, 20:08
Merhaba zealous;
İnşallah fotoğraf çekmişsindir, çektiysen en kısa zamanda fotoğrafları bekliyoruz, benzinin pis olma ihtimali de var...
Şarköy'de Sigortacı...
-
11 Aralık 2010, 01:09
Arkadaşlar bu aralar kuralkan'dan sipariş vermeyi düşünen varmı?Benim zircir korumasının motora monte edilen 2 vida kısmından biri kırılmış,birkaç gündür bu zincir korumasız kullanıyorum.Eğer parça sipariş verecek olan varsa beraber verelim diyecektim.
-
11 Aralık 2010, 14:06
benzıne dıkkat benım yasadıgım olay 120 den sonra mtoor anında kendını kapatıyordu sonradan stop edıyordu.sonra da olacak gıbı degıl gezı sırasında benzın ıstasyoonunda depoyu sokdum temızledım suan ıcın sorun gecdı.
-
11 Aralık 2010, 20:16
bektas46 adlı üyeden alıntı
benzıne dıkkat benım yasadıgım olay 120 den sonra mtoor anında kendını kapatıyordu sonradan stop edıyordu.sonra da olacak gıbı degıl gezı sırasında benzın ıstasyoonunda depoyu sokdum temızledım suan ıcın sorun gecdı.
Bu sorunu yaşayan bi çok kişi var heralde bende yaşadım geçenlerde buraya yazmıştım zaten fakat benzinden değil gibi geldi bana çünkü benzini hep aynı yerden alıyorum ne oluyorsa uzun yolda oluyor.
-
12 Aralık 2010, 00:28
-
12 Aralık 2010, 01:20
Merhaba zealous;
güzel fotoğraflar için teşekkür ederim. Harika bir gezi olmuş, insan bu motorla yol yaptıkça yapası geliyor, ben bu sene emekli olup, inşallah tüm gezilere elimden geldiğince katılmaya çalışacağım. Daha nice kazasız gezilere...
Şarköy'de Sigortacı...
-
12 Aralık 2010, 01:30
Bir ben yapamadım uzun yol hay allah! Kışın ortasında da ne gezilir,baharı bekleyecem kaçarı yok
Resimler için teşekkürler gitmiş kadar oluyorum.
-
12 Aralık 2010, 01:51
zealous muhtemelen cdi ünitesinden kaynaklı kas kesme olayından bahsediyorsun.eğer o değilse o zaman karbüratör ve benzin konusuna değinmek gerekecek sanırım..
bu arada fotoğraflar oldukça hoş.güzel gezi yapmışsın.tekerine,yüreğine sağlık..
diğer arkadaşlara da selam olsun..saygılar,sevgiler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
12 Aralık 2010, 15:17
audioslave adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu aralar kuralkan'dan sipariş vermeyi düşünen varmı?Benim zircir korumasının motora monte edilen 2 vida kısmından biri kırılmış,birkaç gündür bu zincir korumasız kullanıyorum.Eğer parça sipariş verecek olan varsa beraber verelim diyecektim.
Merhaba..
Benim zincir koruması motoru aldığımda yoktu. Kırılmış herhalde.
İlk sahibi birdaha uğraşmamış.
Eğer sipariş vereceksen +1 yap.
Kargo fiyatını filan hesaplarsan sana zahmet yarıyarıya yaparız.
Ben de İST. dayım gelir senden alırım parçayı ;)
-
12 Aralık 2010, 15:41
Bir süredir zincir muhafazasız kullanıyorum bir sorun yok ama olurmu ona bakınıyorum nette pek birşeye rastlayamadım.Sanırım estetik açıdan başka bir sıkıntısı yok çünkü bazı motorlarda bu parça yok.Birde hani varsa piyasada daha güzel malzemeden yapılmış varmıdır ona da bakınıyorum değiştirmişken daha güzeli olsun diye.Çünkü bizim motorların üzerindeki sert plastikten,ayrıca kuralkanda bu stok zincir muhafaza 47tl. kargosuda 10 tl tutmakta.
60 kusur para verince belki daha şık olanı vardır diye bekliyorum.Ama bulamazsam sipariş veririz.Temasta kalalım
-
12 Aralık 2010, 16:16
Tamam biraz araştıralım.
Ben de bakarım biraz sağa sola.
Fakat özel birşey yaptıralım dersen metal bükme kaplama vs işleri yapan birkaç yer var.
Oralarda güzel bir zicir koruma demiri birde plakalık yaptırsak mantıklı olur bence.
-
12 Aralık 2010, 16:55
Zincir koruma parçası benim buyıl ki yayla gezimde çok sarsıntıdan olcak bir kulakçığı vida bağlantı yerinden kırılmıştı,bana kalsa yenisin almaktan başka çarem yoktu becerisi olan bir teyze oğlum var ali usta( soyadıda usta) abi ben bunu yaparım dedi, bende memnun olurum dedim uşak yaklaşık bir saat uğraştı yaptı hala bir sorun yok kullanıyorum üzerinden 3000 km de daha geçti..
Fakat bu zincir korumanın toz su vs. gbi zincirin ömrünü bitiren maddelere karşı ciddi bir önlem olduğunu düşünüyorum estetik görünümün yanında.. bence takılı olmalı..
İlker bey merhbalar, dl mi ? versy mi ? sonucu merakla bekliyorum...
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
12 Aralık 2010, 17:44
mitmuallim adlı üyeden alıntı
Zincir koruma parçası benim buyıl ki yayla gezimde çok sarsıntıdan olcak bir kulakçığı vida bağlantı yerinden kırılmıştı,bana kalsa yenisin almaktan başka çarem yoktu becerisi olan bir teyze oğlum var ali usta( soyadıda usta) abi ben bunu yaparım dedi, bende memnun olurum dedim uşak yaklaşık bir saat uğraştı yaptı hala bir sorun yok kullanıyorum üzerinden 3000 km de daha geçti..
Fakat bu zincir korumanın toz su vs. gbi zincirin ömrünü bitiren maddelere karşı ciddi bir önlem olduğunu düşünüyorum estetik görünümün yanında.. bence takılı olmalı..
vesselam..
Zincir korumasının orjinaliyle tanışma şerefine erişemediğimden merak ediyorum;
Acaba metal mi yoksa plastik bir malzeme mi?
-
12 Aralık 2010, 20:26
Key-x adlı üyeden alıntı
Zincir korumasının orjinaliyle tanışma şerefine erişemediğimden merak ediyorum;
Acaba metal mi yoksa plastik bir malzeme mi?
Tamamen plastik
-
12 Aralık 2010, 20:35
Arkadaşlar herkese merhaba.
Zincir koruma parçası gerekli bir parça. Zinciri yağmur gibi dış etkilerden korumakla beraber sizi de yağdan koruyor. Malzemesi sert plastikten yapılmış genellikle vida yerlerinden kopan bir parça. Fakat benim zincir koruma yolda giderken parçalandı ve metal olmadığına şükrettim. Çünkü o parça gerektiğinde parçalanacak bir malzemeden yapılmamış olsaydı benim arka tekeri parçalardı. Diğer taraftan daha sağlam olsaydı yerinden kopmazdı da diyebilirsiniz ama belli mi olur?
Tekrar selamlıyorum tüm arkadaşları.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
13 Aralık 2010, 19:27
mitmuallim adlı üyeden alıntı
vesselam..
mithat hocam arabanın kredi borcunu bitirir bitirmez enduro sınıfına geçmeyi planlıyorum,araştırmalar sonucunda bu iki motor arasında kaldım.transalp de üçüncü tercih olarak aklımda bakalım kısmet..daha var ama vakti..şu borç bitsin de..teşekkürler ilginiz için hocam..
hakan hocamın da dediği gibi zincir muhafaza parçası sert plastikten..benimki sağlam duruyor.ama önümüzdeki yaz.biraz daha km si yüksek geziler planlıyorum eşimle.o zaman düşer mi kırılır mı bilmem artık.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
13 Aralık 2010, 19:51
timoti adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese merhaba.
Zincir koruma parçası gerekli bir parça. Zinciri yağmur gibi dış etkilerden korumakla beraber sizi de yağdan koruyor. Malzemesi sert plastikten yapılmış genellikle vida yerlerinden kopan bir parça. Fakat benim zincir koruma yolda giderken parçalandı ve metal olmadığına şükrettim. Çünkü o parça gerektiğinde parçalanacak bir malzemeden yapılmamış olsaydı benim arka tekeri parçalardı. Diğer taraftan daha sağlam olsaydı yerinden kopmazdı da diyebilirsiniz ama belli mi olur?
Tekrar selamlıyorum tüm arkadaşları.
Merhaba Hakan,
Zİncir korumayı taktın mı peki?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
14 Aralık 2010, 17:52
canantas adlı üyeden alıntı
Merhaba Hakan,
Zİncir korumayı taktın mı peki?
Taktım Hocam. Fakat takarken biraz haşin davrandım, bir de amortisöre denk gelen kısma yağ sürdüm o zaman daha kolay giriyor.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
15 Aralık 2010, 01:52
timoti adlı üyeden alıntı
Taktım Hocam. Fakat takarken biraz haşin davrandım, bir de amortisöre denk gelen kısma yağ sürdüm o zaman daha kolay giriyor.
Ya ben de o kısımı soracaktım. Amortisöre denk gelen kısımı geçiremedim bir türlü, amortisörü çıkaracaktım, sonra vazgeçtim
Yağ sürünce geçiyor mu? Ben kırılır diye fazla zorlamadım!
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)
Bu Konudaki Etiketler