mithat hocam bana ulaşırsan iyi olur. 0 535 303 39 01
mithat hocam bana ulaşırsan iyi olur. 0 535 303 39 01
inşallah tez zamanda istediklerin olur arkadaşım.benim karaca'da da hem kendim hem de artçı için ayaklıklar mevcut.eşim içinde sipariş verip taktırmıştım.yalnız net için paypal a üye olmanı tavsiye ederim.paypal aracılığı ile alışveriş yapıyorum,yurt dışından daha güvenli oluyor.üye olması oldukça basit.ben çantayı feyizoğlundan aldım.işini gören orta vadede ihtiyacını karşılayan bir çanta.bir de kilit sistemi olduğu için kilitlenebiliyolar.o yüzden bu modeli tercih ettim.koruma demirini de istanbuldan yaptırtabilirsin yapan usta Türkiye'nin herhangi bir yerine kargo ile yolluyor.illaki istanbula gitmene gerek yok telefondan ulaş ücreti eft yap.adresi ver adam yapıp yolluyor.ben kısaca motorumun son halinin fotoğrafını bir daha paylaşayım.daha üzerinde yapmam gereken düzeltmeler var.ama öteki yaza kaldı artık.şimdilik uyuyor mışıl mışıl karacam.işte:
hadi bakalım darısı senin başına inşallah
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
YÖRÜK hocam motor nasıl da gıcır gıcır duruyor öyle.
Motorumu önümüzdeki hafta sonu garaja kaldıracağım. Sezon benim için kapanıyor. Ama buradan muhabbete devam ederiz. Yayınlayamadığım fotoğraflar vardı önümüzdeki hafta onları yayınlarım. İyi günler hepinize.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
slm arkadaslar nasılsınız ben bektas kahramanmrasdan eskı nıckım chemistry ıdı .
nasıl gıdıo motorlarnız ne alemde bır sorum olacak motorlarınız 100 km kac lt benzn yakmakda merak ettım benım kı ıle karsılastırmak ıstıom
iyi akşamlar arkadaşlar.
timoti hakan hocam teşekkür ederim.senin motorla benim motor hemen hemen aynı ve aynı gıcırlıkta maşallah diyelim tüm gv250 lere..motoru en son yıkadım kuruladım ve pasta cila yaptıktan sonra yaklaşık 1,5-2 ay önce kış uykusuna bıraktım.biraz erken oldu ama tayin olayları falan olunca artık bu senelik böyle oldu.sen tam zamanında kapatmışsın aslında sezonu.
erkan arkaş nerelere kayboldu?halledebildi mi acaba işlerini?
bektaş46 arkadaşım ortalama 4-4,5 lt yakar muhtemelen..
kullan bı arkads 3,5-4 arası yakıyor dyordu da bıraz supheye dusdum tskler
o muhtemelen şehir dışı ölçümdür,ben ortalama ş.içi ve ş.dışı yazdım.karma yani..
slmlar istanbulda motorunu satmak isteyen ve kk na taksit yapabilecek varsa benimle iletisim kurabilir.
sencerkocer@hotmail.com
arkadas bı ayrıntıyı gozden kacırmayalım depoyu full ederken dahı 500 -700 ml arasında degısmekte bılgınıze
Hasanpaşa'daki motomax'ın olduğu sokakta dükkanı bulunan Niyazi Usta'ya karbüratör ve segman temizliği yaptırdım,ayrıca orjinal Ngk buji de taktı.Motorun ilk çalışması daha kolaylaştı.En önemlisi max deviri durduğu yerde görebiliyor.Kısaca motor kendine geldi.Ayrıca motorda haberim bile olmayan başka aksaklıkları da tespit etti.Hyosung konusunda çok bilgili bir usta.Bakım veya tamir için usta arıyorsanız Niyazi ustayı tavsiye ederim arkadaşlar.
Şöyle aksaklıklar buldu: benzin otomatiğim verimli çalışmıyormuş ve değişmemesi sonucunda benzin sarfiyatının artacağını söyledi ustam,o parçayı değiştirdik.Birde arka tekerleğin içerisinde bir parça varmış adını unuttum şimdi ama sanırım tekerleğin sağ-sol yapmasını önleyen yani düz dönmesini sağlayan bir parça,onunda değişmesi gerektiğini söyledi.Arka frenin kilitlenmesi durumunda arkanın sağa yada sola doğru kaymasını sağlarmış bu parçanın değişmemesi.En yakın zamanda değiştirmek üzere onu aklıma not aldım
Yani kısaca karbüratör temizliği ve segman ayarı diye gittim,neler neler çıktı.Ki ben mutlu mesut motorumu kullanırken...
Herkese oncelikle kooooocccaaammmaannn selamlar sevgiler ;)
Umarim hersey yolundadır. Malum turizm otelcilik ile ugraşıyorum vede sezonu yogun bir sekilde basladık vede yogun bir sekilde kapattık. Sık sık sizlere ulaşamamış olsam da arada bir anda bütün mesajları okuyarak takip etmeye caliştim. Ama tabiki bu seferde muhabbetlerden de uzak kaldım. Bu uzak kaldıgım zaman zarfında okudugum hersey bir kenera TIMOTI sana sapka çıkartırım :D kesşe zamanında takip etmiş olsaydım da seni bodrum da hem misafir ederdim hemde buradan izmir yönü ya da marmaris yönüne kadar bir sürede eşlik ederdim.
Ama tekrardan Şapka çıkar hocam sana güzel bir rota yapmışssın kendine. Umarim bir gün daha kalabalık oluruz ya da en azından beraber cıkarız ;)
Bu arada Yörük selamlar sana da ;) Umarim hersey yolundadır. Sana şu çantalarını sormak istiyorum. Marka model ve ne kadara aldın acaba ?
önder hoşgeldin arkadaşım.geçmiş olsun o zaman sezonu sonlandırdığın için.iyi bir istirahati hak etmiş olmalısın..
dostum çantalar armodenin.feyizoğlundan almıştım.www.feyizoglu.com dan girerek bulabilirsin.
ee artık aramıza döndüğüne göre katılımcı olursun zira gv250 ciler olarak kan kaybediyoruz da..
canercim nasılsın?ilanı verip bişi yazmadığına göre senden de ümidi keselim o zaman
İlker Hocam;
Aslında bizim GV250'ler anladığım kadarı ile bir üst sınıf motora geçmek için basamak oluyor. Bir üst sınıf motora geçen arkadaşların bazıları da böyle güzel bir motordan sonra tatmin olamayıp geri dönüyorlar. En uzun motora sahip olan arkadaşlar kimler acaba???
Şarköy'de Sigortacı...
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)