Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı mortegauche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler, kazasız belasız inşallah;)

bugün motoru aldığım galeriye gittim aynı zamanda servisleri de var. giderken de tekrar tekrar test ettim motoru vites geçişlerinde problem yok 5e kadar tıkır tıkır geçiyor, 4le 5in arasındaki performans farkı 10km/h civarı bişey... neyse ilettim şikayetimi motor uzun süredir yattığı hava filtresinden olabilceğini söylediler ki bana da mantıklı geldi. ancak kıytırık bi hava filtresi temizliği için bakıma gitmem gerekiyormuş, iki dakka temizleyiverelim demediler:p neyse sonuç madem motor öğrenmek istiyoruz ufak tefek bakımlarını da kendim yapabilmeliyim di mi:D bi kaç gün içinde en yakın lastikçide temizletirim filtreyi, hem lastik havalarını da kontrol ederim mis...

sağlıcakla kalın,
    mehmet
    Arkadaşım hava filtresi o kadar kolay bir yerdeki sende çok kolaylıkla çıkarıp temizleyebilirsin. Ben hep kendim temizlerdim. Motorun sağ tarafında V-Twin yazan bir kapak var, onu sök onun altındaki kapağıda sökünce hava filtresini göreceksin. Yani sadece 1 tornavida ile hava filtresini çıkarabilirsin
    ..::.. GO ..::..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA NSS300 FORZA ABS

gv250 alamıyorsanız!!

slm gv 250 alamıyorsanız (bütçeden dolayı) aynı tarzda hangi motoru önerirsiniz?

Motosikleti
    GV 250
    Alıntı Orko_ye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım hava filtresi o kadar kolay bir yerdeki sende çok kolaylıkla çıkarıp temizleyebilirsin. Ben hep kendim temizlerdim. Motorun sağ tarafında V-Twin yazan bir kapak var, onu sök onun altındaki kapağıda sökünce hava filtresini göreceksin. Yani sadece 1 tornavida ile hava filtresini çıkarabilirsin :cat:
    evet kılavuzdan görmüştüm ancak hava kompresörü olmadığı için öyle dedim:) sonuçta bugün çıkardım ancak nası olduysa ıslanmış yağ gibi bişeyle dolayısı ile kompresörle temizleyince bişey çıkmadı yenisini takmak lazım;) sizlerden ricam özel msj olarak motosikletin parçalarını anadolu yakasında en uygun nerden temin edebileceğimi atmanız?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler:)

timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    Alıntı mortegauche adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet kılavuzdan görmüştüm ancak hava kompresörü olmadığı için öyle dedim sonuçta bugün çıkardım ancak nası olduysa ıslanmış yağ gibi bişeyle dolayısı ile kompresörle temizleyince bişey çıkmadı yenisini takmak lazım;) sizlerden ricam özel msj olarak motosikletin parçalarını anadolu yakasında en uygun nerden temin edebileceğimi atmanız?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    en ucuzunu hyosungsource.com dan bulabilirsiniz fakat kargo ücreti nedeniyle belirli bir miktardan sonra karlı hale geliyor. İkinci olarak kuralkan.net te istediğiniz parçaları bulabilirsiniz. Bunun dışında kuralkan.net ten servis adreslerini de alabilirsiniz, fakat servise gitmeden önce alacağınız parçanın kaç lira olduğuna bakmanızı öneririm. Bana iki katı fiyat çekmeye kalkmışlardı.
    En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.

audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Hava filtresini sahibinden.com'da bulabilirsin bende oradan aldım,daha doğrusu zeytinburnu tarafında elemanın dükkanı vardı gittim bizzat aldım ve taktım. 30 tl sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Motosikleti
    Hyosung GV250
    mortegauche hoşgeldin
    iyi forumlar

acoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Merhaba Arkadaşlar;
    Kısmet olursa Bismillah sabah 09.00 da yolculuk başlıyor. Yolda internet bulursam yazamaya çalışırım. Herkese selamlar, saygılar...
    Şarköy'de Sigortacı...

Motosikleti
    Honda & Yamaha
    İyi yolculuklar kardeşim,allah yolunu açık etsin,kazasız belasız bir tur olsun.

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    İyi yolculuklar Ayhan hocam. Yolun bizim tarafa düşerse beklerim.
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    Ayhan Hocam kazasız belasız sürüşler dilerim. Çorum sınırlarında size eşlik etmeye çalışacağım.

kilitci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Hayırlı yolculuklar ayhan abi dikkatli git internet bulabilirsen mesajlarını bekliyoruz.

Motosikleti
    HONDA NSS300 FORZA ABS

yokmu cevap verebilcek :)

Alıntı sencerkocer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm gv 250 alamıyorsanız (bütçeden dolayı) aynı tarzda hangi motoru önerirsiniz?
    arkadaşlar önerisi olan yok mu?

Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Ben kendimce bu motorun 2. elini öneririm 4-5bin civarına alabilirsen 2.el al sıfırına para verme yada başka model bir motoru sıfır alma direk bunu al,hatta başka motorda tavsiye olunmaz

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    Arkadaşlar motorumdaki devir düşerkenki vuruntu beni çok rahatsız ediyor.Bujilerden kuşkulanıyorum ama sökmesi kasış,zaten bir ara motolab e bırakacağım karbüratör bakımı için;o zamana kadar bu tarz bir deneyiminiz veya nedeni hakkında fikriniz varsa lütfen paylaşsın.
    Bütçeye de bakar.Maddi durum olarak sınırlardaysanız Regal Raptor tabii ki.İşçiliği diğer makinelere göre daha iyi,su soğutmalı.Piyasası gv lere göre biraz daha düşük.Buna da yetmiyorsa belki de 125 lik motosiklet aramanız daha uygun olur.

evet kılavuzdan görmüştüm ancak hava kompresörü olmadığı için öyle dedim sonuçta bugün çıkardım ancak nası olduysa ıslanmış yağ gibi bişeyle dolayısı ile kompresörle temizleyince bişey çıkmadı yenisini takmak lazım;) sizlerden ricam özel msj olarak motosikletin parçalarını anadolu yakasında en uygun nerden temin edebileceğimi atmanız?
    mortgauche;hava filtresi öyle durduk yerde yağlanmaz;nedenini çözemedim ama o filtre 100-200 km içinde motorunu mahveder.Vakit kaybetmeden kartal topselvi kuralkan bayii var.ST leri sattıkları için parça bulunabilen yegane yer.Hava filtresi 25 lira.Git bir tane al.Zaten hava filtresi temizlemek çok bir işe yaramıyor,bizim filtreler kullan at filtre.
    Ama senin motorun durumunun sadece hava filtresi ile değişecek bir durumu olduğunu sanmıyorum.Komple bakıma ihtiyacı var,karbüratörleri ayarsızdır,bujileri kötüdür büyük ihtimalle.Böyle kullanmaya alışma,bir usta/servise götür.
    Kısmet olursa Bismillah sabah 09.00 da yolculuk başlıyor. Yolda internet bulursam yazamaya çalışırım. Herkese selamlar, saygılar...
    hocam iyi yolculuklar.Resim de bekliyoruz.
    Kolpa Adamları

Motosikleti
    GV 250
    hava filtresini taktım ama ben de full bakım yapılmadan sorunun geçceğini düşünmüyorum:/ bu ay maddi anlamda göçtüğüm için bakımı da birazcık ertelemek durumundayım:( bu arada servis önerilerinizi de alabilirim?

kazasız belasız yolculuklar üstad;)

zealous - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc750X
    yaw arkadaslar benim motorla ilgili bir sorum olacaktı... bu benzini acma kapakama yerndan kalın kısmı aşagıyamı yukarımı getiricez we yedek depo ne kadar yol gidier?
    hyosung gv 250

Motosikleti
    Alıntı zealous adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaslar benim motorla ilgili bir sorum olacaktı... bu benzini acma kapakama yerndan kalın kısmı aşagıyamı yukarımı getiricez we yedek depo ne kadar yol gidier?
    Hocam mandalık üzerinde ok işareti var o ok aşağı geldiğinde normal depoyu kullanırsınız ve benzin açıktır. Ortada benzin kapalı yukarı doğru yedek depo konumundadır.

Benzin bitince değil de bitmek üzere iken rezerve doğru mandalı çevirin. Rezervde 2 litre benzin vardır ve normal sürüş şartlarında 50 km götürür fakat riske atmanın da manası yok. Lakin bizim motorlar elde götürmek için biraz ağır. İyi günler.

Motosikleti
    Hyosung GV250
    arkadaşlar bu benzin göstergesiyle ilgili yazanlar olmuş ama tam olarak bi açıklık getirilmemiş sanırım belki de ben göremedim.
    göstergem hep full benzin gösteriyo. bi arkadaş depoyu fulledikten sonra 160 km gittikten sonra düşmeye başlar demiş ama benimki içinde az benzin kalsa da ful gösteriyo.

Yani kısacası içinde 1 litre benzin olsa da ful gösteriyo 15 litre olsa da. bu nasıl bi iş bana açıklarsanız sevinirim arkadaşlar

Motosikleti
    Alıntı mehmetgv250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu benzin göstergesiyle ilgili yazanlar olmuş ama tam olarak bi açıklık getirilmemiş sanırım belki de ben göremedim.
    göstergem hep full benzin gösteriyo. bi arkadaş depoyu fulledikten sonra 160 km gittikten sonra düşmeye başlar demiş ama benimki içinde az benzin kalsa da ful gösteriyo.

Yani kısacası içinde 1 litre benzin olsa da ful gösteriyo 15 litre olsa da. bu nasıl bi iş bana açıklarsanız sevinirim arkadaşlar
    Elbette o gösterge hep full konumunda dursun diye konulmamış bir sorun var. Sizin linkteki parçanızda temassızlık, bozukluk ya da meme yapma problemi olabilir. http://www.hyosungsource.com/parts/g...ensor?cPath=71

Öyle kolay kolay bozulan bir şey değil bu aslında kablo bağlantılarınıza ve şamandrasının konumuna falan baktırabilirsiniz.

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Ayhan Hocam,
    Kazasız belasız, sağ salim bir yolculuk geçirirsin inşallah!
    Kısmetine havalar da soğudu, umarım hava muhalefeti için önlemlerin tamdır!
    Bekliyoruz haberlerini...
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)

Bu Konudaki Etiketler