Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Eylül 2010, 19:02
ayhan abi fena bişiye benzemiyo..bir de kullandıktan sonra tecrübelerini paylaş bizimle..
ben dolaşırken şöle bir ürün gördüm.hem eldiven hemde işaret parmağında silecek yapmışlar.bir taşla iki kuş gibi..
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45308
eldiven alacaklar için bu da alternatif olabilir..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Reklamlar
-
20 Eylül 2010, 19:07
Hoppp hoppp,bende Çorumdayım.Hakan abiyle birlikte bir aksilik olmazsa bende yol arkadaşlığı edebilirim.Daha sonra Hakan abiyle dönerim
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
20 Eylül 2010, 19:18
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Hoppp hoppp,bende Çorumdayım.Hakan abiyle birlikte bir aksilik olmazsa bende yol arkadaşlığı edebilirim.Daha sonra Hakan abiyle dönerim
dostum sende roadstar vardı daha önce değilmi?emrahın arkadaşı olarak tanıdık seni ilk olarak deilmi?yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
-
20 Eylül 2010, 19:22
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
20 Eylül 2010, 19:26
timoti adlı üyeden alıntı
Duruma göre haberleşiriz seninle yol yapmak hep zevkli oluyor zaten.
bu arada ben bi resim denemesi daha yapayım her sitenin farklı bir stili var.
yok olmadı. Başka site deniycez atık.
Bir gün önceden benimde haberim olursa,böreği,çöreği,sarma dolmaları hazırlatırım
Evde kedi beslemiyoruz yaaa
Hakan abi seni dopingden götürücem en sonunda
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
20 Eylül 2010, 19:30
İlker Hocam Merhaba;
Baktım, eldivende fena gözükmüyor, ama denemek lazım. Benim aldığım silecekte, çıplak parmağa değil, eldivene takılıyor...
Timoti ve M.Şanveren, inşallah herkesi görme fırsatı bulacağım. Boğazkale, Sungurlu ve Osmancık'ta çok değerli dostlarım var, hem sizleri hem onları görme fırsatı bulurum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:27 ----------
Çok teşekkür arkadaşlar, yola çıkınca yemekten daha ziyade sizin gibi dostları görmek, bir acı çayınız, tanışmamız dünyalara değecek...
Şarköy'de Sigortacı...
-
20 Eylül 2010, 19:55
Hadi Hakan abi,neyaptın resimleri? seni bekliyorum valla
Kaç günden beri denem resmi diyorsun,aha tamam Hakan abi busefer resimleri bombalıcak derken''bekle Allah bekle''
-
20 Eylül 2010, 19:59
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Hadi Hakan abi,neyaptın resimleri? seni bekliyorum valla
Kaç günden beri denem resmi diyorsun,aha tamam Hakan abi busefer resimleri bombalıcak derken''bekle Allah bekle''
Ayrı bir konuda yayınlayacağım bu akşam. Ama bana da yazık 160 civarında resim var yüklüyorum şimdi.
-
20 Eylül 2010, 20:03
Ayrı bir konuda yayınlayacağım bu akşam. Ama bana da yazık 160 civarında resim var yüklüyorum şimdi.
Hakan abi bugün yayınladın-yayınladın,yayınlamadın,ben direk Uğurludağa geliyorum resimlere bakmaya
-
20 Eylül 2010, 20:37
hakan hocam artık koyun resimleri de bakalım
-
20 Eylül 2010, 20:51
Hadi Timoti;
Bekliyoruz. Üzme bizi...
Şarköy'de Sigortacı...
-
20 Eylül 2010, 21:25
Sonunda utancım baskın geldi ve konuyu açtım. Aşağıdaki linkten 2 haftalık Akdeniz gezimin hikayesini ve fotoğraflarını bulabilirsiniz. Şimdiden sabrınıza teşekkür ederim.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ktim-yola.html
-
20 Eylül 2010, 23:11
Arkadaşlar koşun, dostumuz Timoti fotoğrafları yayınlamış, bizi bekletti, merak ettirdi, ama hepsine değmiş, hemen ziyaret edin, kaçırmayın...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ktim-yola.html
Şarköy'de Sigortacı...
-
20 Eylül 2010, 23:28
hakan hocam beklettin ama değdi teşekkürler emeğin için
-
21 Eylül 2010, 00:02
acoskun adlı üyeden alıntı
Hocam mahçup ediyorsunuz. Asıl ben sizin gezinizi ve fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
hakan hocam beklettin ama değdi teşekkürler emeğin için
Asıl ben sabrınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar bu arada Koreliler ayın 26 sına kadar tatile girdiğinden parça siparişini bu tarihe kadar ertelememiz gerekiyor.
-
21 Eylül 2010, 00:09
Hocam, hayallerin fotoğrafı mı olur? Biz hayalini kuruyoruz, hele bir sağ sağlim gidip gelelim, o zaman yayınlarız. Ama siz başarmışsınız. Helal olsun size. Darısı bizim başımıza...
Şarköy'de Sigortacı...
-
21 Eylül 2010, 12:09
400. sayfa hayırlı olsun arkadaşlar.
Eski GVci Yasin..
-
21 Eylül 2010, 19:39
Merhaba arkadaşlar
Ne zamandır yaz bitecek bir yerlere gidemedim diye üzülüyordum pazar günü hava iyiydi ve babamla beraber sapancaya balık yemeye gitmeye karar verdik gittik gezdik geldik çok keyifli oldu bikaç fotoğrafta çektim ama hakanın (timoti) gezisi ve fotoğraflarından sonra eklemekten vazgeçtim
Yolda çok rüzgar vardı biz de iki kişiydik bayaa kesti motoru benim ön cam da biraz büyük onun da etkisi var tabi yalnız bi ara 100 km hızla giderken bir gaz kesme hadisesi oldu fakat bildiğimiz gaz kesme değil devir saati resmen indi çıktı 4. vitese aldım falan anca toparladı bunu 4-5 defa tekrarladı hiç böyle bişey olmadı şimdiye kadar zaten sadece gidiş yolunda yaptı dönerken herhangi bişey yapmadı acaba motor çok zorlandığından dolayımı böyle bişey yaptı yoksa bu da bir cdi arızasımıdır? Bu sene geçti artık ta seneye heralde cdi'ı değiştirmem gerekecek.
-
21 Eylül 2010, 21:51
kilitci adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
Ne zamandır yaz bitecek bir yerlere gidemedim diye üzülüyordum pazar günü hava iyiydi ve babamla beraber sapancaya balık yemeye gitmeye karar verdik gittik gezdik geldik çok keyifli oldu bikaç fotoğrafta çektim ama hakanın (timoti) gezisi ve fotoğraflarından sonra eklemekten vazgeçtim
Yolda çok rüzgar vardı biz de iki kişiydik bayaa kesti motoru benim ön cam da biraz büyük onun da etkisi var tabi yalnız bi ara 100 km hızla giderken bir gaz kesme hadisesi oldu fakat bildiğimiz gaz kesme değil devir saati resmen indi çıktı 4. vitese aldım falan anca toparladı bunu 4-5 defa tekrarladı hiç böyle bişey olmadı şimdiye kadar zaten sadece gidiş yolunda yaptı dönerken herhangi bişey yapmadı acaba motor çok zorlandığından dolayımı böyle bişey yaptı yoksa bu da bir cdi arızasımıdır? Bu sene geçti artık ta seneye heralde cdi'ı değiştirmem gerekecek.
Bahsettiğiniz 100'le giderken gaz kesme pis benzinden olabilir mi? Bana pek cdi problemi gibi gelmedi. Çünkü cdi gaz kestiğinde devir saati dibe vurmuyor. Benzinin sonlarına geldiğinizden ya da kötü benzin aldığınızdan olmuştur bu durum gibime geldi bana.
Bu arada 8000. cevabı da ben yazdım. Darısı 9000 lere 10 000 lere diyorum.
-
21 Eylül 2010, 23:31
Bahsettiğiniz 100'le giderken gaz kesme pis benzinden olabilir mi? Bana pek cdi problemi gibi gelmedi. Çünkü cdi gaz kestiğinde devir saati dibe vurmuyor. Benzinin sonlarına geldiğinizden ya da kötü benzin aldığınızdan olmuştur bu durum gibime geldi bana.
Bu arada 8000. cevabı da ben yazdım. Darısı 9000 lere 10 000 lere diyorum.
Benzini hep aynı yerden alıyorum ama daha önce sorun yaşamamıştım depo doluydu zaten bende tam sebebini anlayamadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)
Bu Konudaki Etiketler