Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Çok güzel ve maceralı bir gezi olmuş,yüreğine sağlık.

Fakat birşey tuhafıma gitti.Yanından selam vererek geçen motorcular,yağmurdan dolayı geri dödüklerinde,seni niçin uyarmadılar.Halbuki ben olsam kesinlikle uyarırdım.

Salıcakla
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    walla ben onları karşı istikametten gördüm,acele ile bir yerlere gitmek istiyor gibiydiler.yol bölünmüş çift şeritli olduğu için biraz uzakta kalıyorlardı belki o yüzden de olabilir.bilmiyorum..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Güzel macera olmuş benim Edirne seyahatim gibi, Mahmutbey gişelerden sonra sağnak yağmur Edirne ye kadar, Edirne'ye gidip ailemin Çorluya gittiğini öğrenip (sürpriz yapacaktık ya) aynı sağnak yağmurda Çorluya gidişim, ıslanmadık 1 küçük noktam kalmamıştı
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    devrim senin ki de komik olmuş ama güzel anı olmuş.bu arada ne var ne yok?neler yapıyorsun?

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    İş güç hocam ne olsun, eşimin şeflik sınavı var 1 ay sonra, kıpırdayamıyoruz hiç bir yere, İstanbul içi küçük yolculuklar
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    hımm anladım.umarım herşey gönlünüzce olur.kolay gelsin.

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Timoti,HyosungSource.com dan yapacağın alışveriş için ben hava yağ filtresi ve orta ayak siparişi verebilirim eğer limitleri zorlamıyor isem tabiki izmite kadar olan karga bana ait,adresim mitmuallim@gmail.com haberleşelim mümkünse
    İlker bey motor tam yükünü almış ve bence tam amacına hizmet etmiş bu yolda,Ben cide amasra arasında yağmura yakalnmıştım hava sıcksa görüş mesafesinin azalması ve yolun kayganlığından başka sorun olmadı hatta romantik de oldu diyebilirim tabi yağmur sonrası güneşin varlığı önemli bir teselli kaynağım idi..
    M
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Merhaba Arkadaşlar,
    1 haftadır Ankara da idim. Sanayide Enerji Yöneticiliği eğitimine katıldım! Kızılay ın göbeğinde kaldım ama dersler o kadar yoğundu ki, bir de sınav olunca riske atmadan hep ders çalıştım!
    Sanırım Çarşamba günü Eskişehir yolundaki bir Opet benzin istasyonunda bordo bir GV250 ile karşılaştım. 06 L ile başlıyordu plaka. Ben yetişene kadar o gazı açıp gitti!

Şimdi evimin keyfini çıkartıyorum!
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

acoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Arkadaşlar Merhaba;
    Bende hiç bir şey yapamadım, sizlerin serüvenlerini beğenerek izleyip, iç çektim. İlker Hocam, harika fotoğraflar. İnşallah Ekim ayı içerisinde bu gezilerden bende yapacağım. Hedefim: GV250 ile sitede rekor kırmak. İstikamet Van-Tekirdağ. En son ihtiyacım olan motosiklet pantalonu ile vizör yağmur sileceğim bile geldi. İnşallah bende sizler gibi yollara çıkabilirim. Herkese saygılar...
    Şarköy'de Sigortacı...

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Sağlam bir rekor denemesi olacak
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağlam bir rekor denemesi olacak
    Canan Hocam;
    Başarabilir miyim bilmiyorum ama, yola Ekim ayının başında koyulacağım. Arkadaşlarında yaptıkları hiç küçümsenecek yol değil. Ben öyle bir tecrübem olmadan direk olarak başlyacağım. 20 günlük iznimi tamamen motorumla yapacağım. İnşallah kazasız belasız biter...
    Şarköy'de Sigortacı...

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Hayırlısı ile biter inşallah!
    Haberimiz olacak değil mi bu taraflara geldiğinde? Bu defa görüşelim bari

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Amin;
    Canan Hocam, cep numaramı yazıp, çıktığım gün yayınlamayı düşünüyorum. Belki bana eşlik bile edersiniz. ;)
    Şarköy'de Sigortacı...

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Ederim elbette!
    Hem de seve seve!

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Arkadaşlar her şeyim tamam derken, tek eksiğim, koltuk sorunu, henüz yeni koltuğu yaptırmadım, onu da tamamlayınca her şeyim hazır olacak inşallah. Aslında fena fikir değil eşlik etme fikri, hem yalnızlık olmaz, hem bir en uzak gezi mesafesini tamamlada eşlik edilmiş olur. Sanırım ilk eşlik edecek arkadaş Çorum'dan Timoti, en uzak noktada Şarköye kadar siz, son dönerken de İlker Hocam, İskenderu'dan olabilir...
    Şarköy'de Sigortacı...

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    herkese merhaba..
    ayhan abi şimdiden çıkacağın yolda sana kolaylıklar ve başarılar dilerim..ikenderuna gelirsen tabiki misafirim oolursun ama motoru şimdilik götürmeyeceğim.ama araba ile seni uğurlarım abi..bu arada aldığın vizör sileceği nasıl bişi abi?bu yağmuru yedikten sonra ben de alacağım sanıırm.linki varsa yollarmısın?

bugün sabah erkenden motorumu temizledim yıkadım cilaladım.çantaları çıkartıp onlarıda temizledim yukarı eve getirdim.çantaları da boyayıp daha sonra yukarıda tutacağım.motoru garaja yerleştirdim.biraz erken oldu ama artık bu sezonu kapattım.malum tayin işleri taşınma derken fırsat bulamıcam..
    işte karacamın son hali ( bu arada arka cant o kadar çok yağdan kirlenmişki çıkartamadım yağ lekelerini o şekilde buraktım,sanırım tekeri sökmem gerekecek )

herkese kazasız belasız keyifli seyirler..

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    İlker Hocam;
    Önemli olan görüşmek, saygılar sunuyorum, görüşmek üzere..
    Şarköy'de Sigortacı...

timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    İlker Hocam motoru sağlam yüklemişsiniz. Bence yağmurda sürmek te zevkli oluyor. Fakat kaskınız buhar yapmıştır muhtemelen ( bende de aynısından var) biraz aralayınca sorun çözülüyor. Güzel macera olmuş.

mitmuallim hafta içi bakayım istediğiniz parçalara sizin için karlı olursa getirtebiliriz. Ben tekrar haber vereyim size.

Ayhan Hocam bildiğiniz gibi ben Çorum'un ilçesinde çalışıyorum ve haftasonları Çorum'da oluyorum. Fakat bana geleceğiniz günü bir gün önceden söyleyebilirseniz, o gün hem size eşlik etmek hem de tanışmak için Çorum'a gidebilirim. Hatta ailemin evinde misafir de edebilirim.

Arkadaşlar bu hafta da yerimde durmadım ve Boraboy Gölüne gitim. Cumartesi orada kaldıktan sonra bugün döndüm. Fotoğraflarını en kısa zamanda yayınlarım. (Baya da fotoğraf borcum oldu mahçubum da aslında).
    En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.

Motosikleti
    BMW R1200 GS
    iyi akşamlar.

hakan hocam evet buhar yapıyor.ama hareket halindeyken birkaç sn içinde yokoluyor kendisi.ama yavaşlayınca kaybolma süresi artıyor tabi.ama kask fena değil.ben karacayı bugün itibari ile kış uykusuna yatırdım.yan ve sosis çantayı söktüm temizledim ve ayakkabı boyası ile boyadım.yarın onları kutularına koyacam.bir sonraki sezona kadar orada kalacak.yarın da kaskın pedlerini söküp yıkayacağım.çamaşır makinesine atsam ne olur diye merak ediyorum???
    bu arada resim borçlarını nasıl ödemeyi planlıyorsunuz hakan hocam?

ayhan abi aldığın şu vizör silici nasıl bişi paylaşırmısın?

bu arada 400. sayfayı da açmış bulunmaktayım.memlekete hayırlı uğurlu olsun

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Güzel misafirperverliğin için çok teşekkür ediyorum Timoti, Sen gelemesende ben gelirim sana. Sağ sağlim bir gelelim hele...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------

İlker Hocam;
    Hepsiburadan aldım, geldi, güzel bir şey, ama kullanmak henüz nasip olmadı, http://www.hepsiburada.com/Liste/tex...d=ottex2002153 internetteki adresi bu.
    Şarköy'de Sigortacı...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)

Bu Konudaki Etiketler