merhaba arkadaşlar
Sele konusundan bende muzdaribim. Uzun yok yapmadım ama 100-150 km bile kullanında rahatsızlık vermeye başlıyor. Sele ile ilgili başka bir problem ise arka taraftaki bağlantı (kilitdin olmadığı taraf) bol sağa sola oynuyor sizinkilerede var mı? bu nedenle dikisleri attı garantiden isteyeceğim.. eğer çüzüm bulabilriseniz çok iyi olacak.. istanbul a gidebilrisem Küçükyalıda ki Hamdi ustaya uğramak şart oldu. hyusungsource deki sissy bar bana da alçak geldi ..
Aslında fikir süper bunu mavi çamaşır ipiyle seleye de doladıkmı tam olur da motordan kalkınca yıkılacak karizmayı nasıl toparlarız onu bilmiyorum.
acoskun hocam mehmet'in söylediği daha önceden konuştuğumuz sele kılıfı, ben başka özel bir şey yapmadım.
Arkadaşlar sele konusunda bukadar serzenişin olması benim tötümden şüphe etmeme neden oldu daha yeni bir günde 700 km yol yaptım yaklaşık 150-200 km de çay çorba molaları verdim ve öyle çok büyük rahatsızlıklar da hissetmedim. Fakat ben arkaya sırt çantamı bağlayıp sırtımı da ona yaslıyorum nedeni bu mudur acaba.
Bayramdan sonra bir araştırayım yeni sele yapılır mı diye.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Anladım Timoti;
Arkadaşlar yarın kısmet olursa döşemecideyim, onunda bir görüşünü alıp, sizi bilgilendiririm. Saygılar...
Şarköy'de Sigortacı...
en yakın zamanda çözüm bulalım bu işe. zaman kötü kollayalım arkamızı seleden
Selam arkadaşlar,
Herkes seleden şikayetçi görünüyor Valla ne yalan söyliyim bende uzun yolda rahatsız oluyordum, ama bellik yada tüm omuriliği koruyan sırtlıkla yaptığım yolculuklarda selenin ağrısı en aza iniyor tavsiye ederim
Dizliklerin depoyu çizmemesi için kendi yaptığım bir çözümü söyleyeyim sana. Yapı marketlerde (Bauhaus-Praktiker vs.) yuvarlak bir tarafı yapışkanlı kauçuk yada yumuşak plastikten malzemeler var. Genelde kapı arkalarının duvara gelen yerlerini zedelemesin diye kullanır insanlar. Ben onlardan alıp dizliğimin depoya gelen kısmına yapıştırıp çözmüştüm. Siyah renkli alırsan dizliğinde belli bile olmaz.
..::.. GO ..::..
çok oldu arkadaşım biz alalı ebay a gir ürünün adını yaz shippingi türkiyeye olan varmı bak yoksaki çoğu amerika satıcısının en uzak canadaya yolluyor iki üç tanesine özel mesaj çek hello do you send turkey if yes howmuch thanks de aldığın fiyatları ürünün fiyatıyla topla en makul hangisiyse ondan al...
valla aslinda heybe çanta yoksa arka sele sökülebilir. Gayet de hoş duruyo aslında hafif rütuşlar sonrasında. Böylece uzun yol yaparken bel tarafına batmıyo arka sele.onun dışında arka sele biraz modifiye edilebilir, belki önden biraz kısaltılabilir.
Arkadaşlar Merhaba;
Selenin oturma için uygun olmadığı herkesin şikayetinden kesinleşti. Bu gün seleyi söküp kaptığım gibi döşemecide soluğu aldım. Seleyi biraz inceledik, ortası çok çukur ve dar, otorunca bir seleye göre nerdeyse gömülüyor diyebiliriz. Sonuçta işlerinin yoğunluğundan bayram sonrasına, selenin ortasına biraz dolgu, kenarlarına biraz dolgu, üzerinide deriye yakın döeşeme ile kaplamaya karar verdik. Eğer güzel olursa, size de kesinlikle tavsiye edeceğim, olmazsa başka bir yöntem aramaya devam. Sizlerde seleyi bir inceleyin, farklı bir görüşü olan arkadaşım olursa değerlendiririz. Saygılarımla...
Şarköy'de Sigortacı...
a coskun ilgin için teşekkürler inş güzel sonuç alırsın
Yağ seviyesi yandaki yuvarlak camdan baktığımızda ne kadar olmalı?
Ebayda bulduğum en ucuz Airhawk 25+28 dolar tabi orjinalmidir değilmidir satıcı güvenilirmi bunları bilmiyorum fakat diğerlerine göre çok ucuz.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Airha...Q5fAccessories
Kullanma kitabında yazdığına göre en uygun yağ seviyesi F çizgisinin 1mm altında olmalıdır.
Eğer çaresiz kalınırsa bir demircide kesip biçme yaptırılarak bizim motorlara uygun olabileceğini düşündüğüm bir sisybar linki...
http://www.rialli.com/urunler/motors...si-bar-choope/
sanırım full,maximum yağ seviyesini gösteren cizginin 1 mm altı olması lazım.
Şu an bu konu içerisinde 95 kullanıcı var. (0 üye ve 95 misafir)