kusura bakmayın ben bişey daha merak ediyorum. bu 2009 model st kanuni nin gv 250 leriyle hyosung un motorları arasında ne fark var? 2009 larda tek renkli gv 250 ler var mesela.. sadece renkmi farklı yoksa işçilik de farklımı?
kusura bakmayın ben bişey daha merak ediyorum. bu 2009 model st kanuni nin gv 250 leriyle hyosung un motorları arasında ne fark var? 2009 larda tek renkli gv 250 ler var mesela.. sadece renkmi farklı yoksa işçilik de farklımı?
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
teşekkür ederim özer arkadaş.. gv ile ilgili birşey daha öğrenmiş oldum.. sağolasın..
ayırıca yeni gelen ST&Kanuni GV250 liler enjeksiyonlu ve tek egsozludur.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
motosikleti bilmiyorum ama arabada enjeksyon iyi bişey.. motosiklettede durum aynımı? avantajmıdır yani yakıt ve performans yönünden?
Arkadaşlar, Kuralkan ile hem telefonda konuştum hemde mail atıp cevap aldım. Yok dediğiniz gibi Hysoung GV250 liler yararlanamaz sadece ST Kanuni GV250 liler yararlanır gibi bişey.. Herkese açık isteyen istediği yedek parçayı havalesini yaptığı anda alır bizde yollarız diyorlar. Mail hala benim yahoo da.. Dileyene yollayabilirim. Hysoung sahipleri artık yedek parçalar Kuralkan da oradan paranızı yatırdığınız anda 3 gün içinde parça A dan Z ye elinizde.. Hatta yağ ve hava filtresi bile var.. Bakın..
Search Shortcuts
My Photos My Attachments
ADVERTISEMENT
Go to Previous message | Go to Next message | Back to MessagesMark as Unread | Print ReplyReply All Move...cvhericeSelcukselkasüperxþifreler
Flag this messageSelçuk KayaThursday, November 27, 2008 9:22 AM
From: "Kanuni Müşteri Hizmetleri" <kanuni@kuralkan.com.tr>View contact details To: selcukkaya2004@yahoo.comSayın Selçuk Kaya,
Dileyen herkes www.kuralkan.net sitemize üye olarak sunmuş olduğumuz bu imkandan yaralanabilir.
Saygılarımızla,
Kanuni Müşteri Hizmetleri
KURALKAN Mot. Arç. Ürt. S. Ve Dış Tic.A.Ş.
Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii
34940 Tuzla / İstanbul
Tel: 800 261 33 43
Tel: 216 581 21 81
Faks: 0216 304 05 55
Web: www.kanuni.com.tr
From: Selcuk Kaya [mailto:selcukkaya2004@yahoo.com]
Sent: Wednesday, November 26, 2008 11:37 PM
To: Kanuni Müşteri Hizmetleri
Subject: Selçuk Kaya
Tekrar merhabalar..
Merak ettiğim bu yedek parça hizmetinden herkes faydalanabilir mi? Tüm halka açık değil mi?
--- On Wed, 11/26/08, Kanuni Müşteri Hizmetleri <kanuni@kuralkan.com.tr> wrote:
From: Kanuni Müşteri Hizmetleri <kanuni@kuralkan.com.tr>
To: selcukkaya2004@yahoo.com
Date: Wednesday, November 26, 2008, 5:22 PM
Sayın Selçuk Kaya,
Öneriniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza ilettiğiniz öneri ilgili birimlere bildirilmiştir.
Saygılarımızla,
34940 Tuzla / İstanbul
From: Selcuk Kaya [mailto:selcukkaya2004@yahoo.com]
Sent: Wednesday, November 26, 2008 4:54 PM
To: Kanuni Müşteri Hizmetleri
Subject: Re: Selçuk Kaya
Online Kuralkan Motosiklet web mağazanızdan bahs ediyorum. Gerçekten çok iyi. Detay açıklamalar ve fiyatlar çok iyi. Sadece online yedek parça web sayfanıza çizimlerle beraber gerçek resimde koymanız..
İyi günler...
--- On Wed, 11/26/08, Kanuni Müşteri Hizmetleri <kanuni@kuralkan.com.tr> wrote:
From: Kanuni Müşteri Hizmetleri <kanuni@kuralkan.com.tr>
To: selcukkaya2004@yahoo.com
Date: Wednesday, November 26, 2008, 3:53 PM
Sayın Selçuk Kaya,
Öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz mailinizden tam olarak ne belirtmek istediğinizi maalesef anlayamadık. Daha ayrıntılı bilgi vermenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
34940 Tuzla / İstanbul
Kullanıcı Kodu:
selka
Ad Soyad:
Selçuk Kaya
E-Posta:
selcukkaya2004@yahoo.com
Telefon:
2423130228
Mağazanız oldukça hoş olmuş. Detaylı açıklamalarınız, şekiller mükemmel. Ayrıca gerçek bir adette resim ekleseniz muhteşem olacak. Hizmetiniz için teşekkürler..
Tarih:
2008-11-26 14:28:51
Maili yapıştırmaya çalıştım da..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
mrock arkadaş sahibindende senin motora benzer bir motor var ama tam bilemedim. ilk sayfada 2. ilan.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
kaldı bayram tatiline 3 gün.. mrock arkadaş yok dimi ayvalık planında bi değişiklik? çünkü 1 milyon tane soru biriktirdim hazırlıklı ol bu arada eğer bi aksilik olmazsa şubat sonu en geç mart ortasında alabilicem gv mi.. içim kıpır kıpır birazcıkta şu krediler düşse ne güzel olacak.. sahibindende güngörende bi gv var 4. 250 ye bide ankarada var 4.500 e çok beğeniyorum ikisinide.. gerçi marta kadar yeni seçeneklerde çıkar heralde dünya kadar zaman var.. geçermi bu iki ay oooof of...
Emek kardeş geçen hafta sonu hanımla Toros dağları üzerinden Kumluca oradan da Kemer Antalya toplamda 225 km lik bir parkur yaptık. Harika idi. Dönüşte 110-120 km hızlarda otomobil gibi. Gerçekten asfalt tip motor. Arabadan rahattı. Hanım biraz keyfine düşkün olmasına rağmen Kumlucadan Kemer dağlarına çıkarken çantalarda 13 kg lık yük ile ikimizi bu arada ben 80 hanım 50 kg dır 100 km hızla hiç zorlanmadan patapata çıkardı. Hanımbile keyifli idi. Deme o ki; 300 yada 400 km lik asfalt parkurlar bu motor için bi'şey değil. Zorlayarak günde 500 km asfalt yol yapılır.. Çok keyfili.. Gezileri sabırsızlıkla bekler oldum. Bu ara Kemer-Kumluca-Finike-Kaş-Kalkan-Üçağız -Kekova toplamda bir 400 km lik parkuru 1 günde yapıcaz.. Aşağıda gezimizin linki var istersen tıkla...
http://www.motorize07.com/index.php?...5.msg45466#new
selka baktım fotolara harika olmuş gezi.. o ilk fotolar özellikle.. hani hazırlık varya yol için.. o ne güzel bi duygudur yaa.. nazar değmesin diye her defa maşallah dedim.. hep böyle tatlı tatlı geziler yaparsınız inşallah.. darısıda başımıza.. saatlerce dolaşıyorum nette gv 250 gibisi yok.. ne görüntüsü ne güç konusunda.. bazen diyorum ki daha ucuz bişeymi baksam diye.. yok ya gv süper.. daha kullanmadım ama hissedebiliyorum.. neyse kaldı 2 ay.. 2 ay sonra hiç inmiycem üstünden yaza ayvalıka gelirsiniz ordada beraber gezeriz inşallah..
İnşallah.. Ayvalık'a da geliriz. Antalyaya da bekleriz. Yol alırız.. Eğlenceli olur.. Bu arada bu motor işinde 3 aydır tecrübe ediniyorum. Lakin GV250 tam kararında. Bu motor diğer Çin motorları gibi değil. 100 km de titreşim falan olmaz. 110 yada 120 rahat Cruıse hızlardır. Zorlasam 130 u gördüğüm çok oldu hatta 140 bile yapar. Lakin konfor bozuluyor. O yüzeden 120 ye kadar olan hızda süper.. Ayrıca 15000 ytl gibi bir servet döküp aldığın motorunda bu gv den çok farklı bir konfor verecğini sanmıyorum niye kafadan 5 yada 6 miilyar vereyim ki; yakıtı o da cabası. Güç, konfor, kalite, esneklik, hız, yakıt tüketimi hepsi optimum.. Emin ol...
Arkadaşlar birşey soracağım. Geçen akşam biraz gezinmek için çıktım dışarıya. Benzinim azalmıştı fakat bu sefer yedeğe geçene kadar benzin almayayım diye düşündüm. Yaklaşık bir 5-6 km sonra motor teklemeye başlayınca kenara çektim. O arada motor stop etmişti. Neyse yakıt musluğunu yedeğe çevirip marşa bastım ama bir türlü motoru çalıştıramadım. Defalarca deneme rağmen bir türlü çalıştıramadım. Hatta kitapçığını da çıkarıp musluğu doğru yöne (yani aşağıya) çevirip çevirmediğimi de kontrol ettim. Neyse bu işin böyle olmayacağını anlayıp en yakın benzinciye kadar motoru yürüttüm elle. Benzin alırken musluğu yine rezervde bıraktım, benzin dolduktan sonra eski haline getirip motoru çalıştırdım.
Şimdi benim aklıma takılan soru şu. Acaba ben bi şeyi yanlış mı yaptım? Yada yedekte ki benzinde mi bitmişti? Musluk hep normal kısımda duruyor yani yedekteki benzinin bitmesi bana pek mantıklı gelmedi. Yada benim yedek depo boşmuydu bunca zamandır. Bu yedek deponunda asıl deponun neresinde olduğunu ve her benzin alışımda orayada benzin gidip gitmediği konusunda pek bilgi sahibi değilim. GV250 sever arkadaşlarım benim şu sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim. Tekrar gelmesin başıma
..::.. GO ..::..
orko_ye geçmiş olsun. bende merak ettim neden olduğunu. selka yada mrock bilirler muhtemelen. gv bu tabi nazarda değmiş olabilir. güzel ya..
Yedek Depo diye bir şey yok Deponun içinde iki tane boru vardır biri çok kısa, diğeri uzun; normal konumda iken uzun olan borudan benzini vakumlar, o borunun seviyesi geçtikten sonra rezerve düşersin, rezerv musluğunu açmadıkça da rezervden benzin alamazsın
Şimdi sorunun 2 aşamalı olabilir, birincisi deponda ki eski benzin ise ve rezervde hiç kullanmamışsan, rezerv hortumun tıkanmış olabilir, depo temzilenmesi gerekir, ikincisi rezerv yerine kapalı konuma almış olabilirsin bundan da kaynaklanabilir, bizim motorlarımız da rezerv en üsttedir, ama bazı motorlarda rezerv işaretinin orta olduğunu da gördüm benim orta nokta off konumu, bide rezerve düştüğünde iki ayağınla motoru sabit tutup çalkalamayı unutma ki pislik varsa , hortumlara gitmesin, tortular açılsın...
Benim tahminim musluğun konumunu yanlış ayarladın. Yani sen normale aldığını sandığında aslında rezerve aldın ve o konumda benzini tükettin. Bu durumda depo sıfıra kadar indi.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
aynı durum bende yaşandı üstelik açıköğretim sınavına gitmek için yola çıkmıştım.Yedeğe güvenerek benzin almadım ve motor aniden stop etti.Durup musluğu yedeğe çevirdim ve marşa bastım...Basıyorum basıyorum tık yok.Sınava 15 dakka kalmıştı.Ama ben zaten sınava çalışmadım bahanem olur artık deyip şuursuzca motoru iteklemeye başlamıştım.
Yaklşaık 300 mt itekledim ve tekrar marşa bastım gene tık yok.Musluğu aç kapa aç kapa yapatım belki arızalıdır diye gene sonuçsuz kaldım.Aklıma bi fikir geldi Jigleyi 2/4 oranında açıp marşa bastım ve birden çalıştı motor ve tam gaz sınav yerine bastım.Son 2-3 dakka kala sınav saolununa giriş yaptım. ve dönüşüde yedekle geri gittim benzinliğe zor yetiştim ama
sanırsam deponun dibindeki tortu tabakası yedeğe geçmeyi engeldi.Yedek depo diye bir şey yoktur aslında tek bir depo vardır.Yukarıdada söyleniği gibi yedek musluğu en dipteki yerdir ve aslında yedek çalışınca deponun dibindeki tortu karbüratörden giriş yapar ve pislik karbüratörü kirletir.GV250 benzin göstergesi olduğu için istemeyerek yedeğe geçtim bahanesine gerek yoktur.İbre kırmızıya geldimi direk pompaya arkadaşlar
plan bi değişiklik yok yakında görüşmek ümidiyle
valla benim gv nin eski sahibide yedek benzine düşüp de çalıştıramayıp yolda kalmış birkaç defa onun için ben her zaman yarım depo ya düşünce benzin alıyorum zaten 10 ytl benzinle 100 km civarı yol yapıyor, risk almaya gerek yok ama mrock ın dediğide bir çözüm jikle çekilerek çalışabiliyormuş yedeğe düşünce
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.bayadır giremiyordum yoğunluktan ama şimdi bayram faslı başladı ve rahatladım bu arada bayram kredisi fırsatıyla düşük faizle kredi çekip yarın antalya'da bulduğum gv 250'yi alma girişiminde bulunacağım bakalım.inşallah bu sefer olur.selçuk gezi fotoğrafları çok güzel olmuş.inşallah bende kış dönemi alırım motorumu da bu yaz antalya'da tanışıp gezeriz.hatta ben nişanlımla sende eşinle güzel bir grup oluştururuz ya hayali bile güzel bakalım hayat nerelere götürecek bizi
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
yörük kardeş merhaba.. bende zor durdurdum kendimi vk bankın öğretmenlere kredisi varmış onu kaçırdım. şimdide yıl başında kampanya yaparlarsa diye bekliyorum. bu arada eğer gv ni alırsan şimdiden hayırlı olsun.. darısı başımıza.. 0 mı yoksa ikinci elmi alıyorsun? birde daha önce kocaadam arkadaşlada yazışmıştık ama yinede sorucam 15000 km gv için çok mu fazla? benim istanbuldan bulduğum gv lerin çoğu 13 000 civarı.. tarih yaklaştıkça heyecan artıyor..
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)