Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Temmuz 2010, 00:40
Merhabalar, bir haftalık izmit hopa sahil gezimi tamamlmış olrak bugun eve döndüm. Ayrıntıları zamanla paylaşırım,kısa olarak mükemmel bir çoğrafya,mükemmel bir motor ve paha biçilemez bir haz.
İlker bey nikahınızı tebrik eder, dünya ve ahirette saadet ve sağlık dilerim..Evlenmek dünyanın en güzel bir eylemidir görüşündeyimdir her zaman..
Ayhan bey, bir hafta siteye girmedim,ön cam yazınızı okuyunca ben bunu alrım dedim devamında sattığını görünce nasip değilmiş dedim, orijinal olması güzeldi. Alan güle ügel kullansın.
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Reklamlar
-
30 Temmuz 2010, 10:50
canicellat adlı üyeden alıntı
Almaya karar verdiğimden beri forumun neredeyse yarısından fazlasını okudum ne sorun nede dezavantaj olarak birşey yazılmamış yinede sormak istedim sizlere çok doğru söylüyorsun nereye baktıysam gv250 hakkında en kaliteliler arasında yazılmış kötüleyen yok....
baktıgım motor asagıdaki linkte war en azından arka canta ve sosisi bulunmakta ama kilometrede bazen kafada soru işaretleri bırakıyor 20.000 deki motoru alınırmı diye size sormak istedim??
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28806858/detay
Hocam hiç dezavantajı yok diyemem ben. Mesela karbüratörlü modellerde gaz kesme problemi var (Çok nadir de olsa). Enjeksiyonlu modelleri vurdurarak çalıştıramıyorsun (Gerçi enjeksiyonun genel problemi o). Sonuç olarak fiyat performans oranı çok iyi. Yoksa kusursuz olduğu gibi bir iddiası olmaz heralde kimsenin.
Bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...tertemiz/detay
forumdan bir arkadaşın motoru. Bir motorun kaç km de olduğu değil o km ye nasıl geldiği önemlidir. Kalitesiz malzeme kullanılan Çin motorlarında ise km belki sizin için değerlendirme kriteri olabilir.Verdiğim link temiz olduğuna inandığım bir motorun linki ama bakmadan almak da olmaz tabi. Umarım sizi ve kesenizi mutlu edebilecek bir motor bulursunuz. İyi günler.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
30 Temmuz 2010, 11:50
arkadaşlar internet bağlantım nedeniyle bayadır takip edemiyorum forumu, umarım hepiniz iyisinizdir.
-
30 Temmuz 2010, 19:26
timoti adlı üyeden alıntı
Hocam hiç dezavantajı yok diyemem ben. Mesela karbüratörlü modellerde gaz kesme problemi var (Çok nadir de olsa). Enjeksiyonlu modelleri vurdurarak çalıştıramıyorsun (Gerçi enjeksiyonun genel problemi o). Sonuç olarak fiyat performans oranı çok iyi. Yoksa kusursuz olduğu gibi bir iddiası olmaz heralde kimsenin.
Bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...tertemiz/detay
forumdan bir arkadaşın motoru. Bir motorun kaç km de olduğu değil o km ye nasıl geldiği önemlidir. Kalitesiz malzeme kullanılan Çin motorlarında ise km belki sizin için değerlendirme kriteri olabilir.Verdiğim link temiz olduğuna inandığım bir motorun linki ama bakmadan almak da olmaz tabi. Umarım sizi ve kesenizi mutlu edebilecek bir motor bulursunuz. İyi günler.
Anladım teşekkürler bilgilerinizden dolayı...
Vermiş oldugunuz linkteki motor çok güzel görünüyor ama bütçe o kadarı kabul etmiyor 4000-4500 TL arası bakıyorum 2 tane buldum ama kısmet artık..
-
30 Temmuz 2010, 20:34
canicellat adlı üyeden alıntı
Anladım teşekkürler bilgilerinizden dolayı...
Vermiş oldugunuz linkteki motor çok güzel görünüyor ama bütçe o kadarı kabul etmiyor 4000-4500 TL arası bakıyorum 2 tane buldum ama kısmet artık..
cenicellat ben de motosikletimi satıyorum. Yanında da işine yarayabilecek bazı şeyler vereceğim, ilgili ilanda yazıyor. İlanın linki aşağıda bir bak istersen, siteden olan birisine daha uygun fiyattan bırakacağım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8590742/detay?
-
30 Temmuz 2010, 20:50
Mitmuallim Hocam Merhaba;
Ön cam nasip değilmiş, hatta özelime bir arkadaşta yazmış, özelii görmediğim için cevap bile veremedim. Gezi fotoğraflarınıda merakla bekliyorum, karşılaştığın zorlukları ve tavsiyelerini de yazarsan sevinirim, bende Ekim ayında Van-Mardin gezisi tek başıma yapmayı düşünüyorum. İnşallah başarılı olurum....
Şarköy'de Sigortacı...
-
30 Temmuz 2010, 21:14
Ayhan bey, gezi fotolarını düzenleyip güzellerinden bir demet sizinle pylaşacağım.Sefere çıkmadan önceki tedirginlik yola çıktıktan sonra kayboluyor bu bir , iyi bir plan ve hazırlık gezinin kalitesini artırıyor bu iki birde gördüğün güzelllikler bütün korkularını alıyor buda üç , mesela inebolu cide arasında dağ tepe ormalık içinden geçiyorsun yolda kalmayı aklına bile getirmiyorsun o güzellikler içinde ve bunun gibi...
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
31 Temmuz 2010, 01:16
arkadaşlar herkese merhaba... çanta almayı düşünüyorum. herkes çantasından memnun mu ? kask sığıyormu ? yırtılma aşınma var mı ? arkada oturanı rahatsız ediyorumu ? daha çok rüzgara maruz kalmaya neden oluyormu ? egsozdan yanıyormu ? montajı zormu ? biraz çok soru oldu ama kısa kısa cvb verirseniz sevinirim.
-
31 Temmuz 2010, 19:49
Caner merhaba,armode deri yan çanta diye satılanlar deri değil tabi plastik destekli noylonumsu bir şeyler, ben de monte edilen değil heybe gibi takılanlardan var. yan çantalr ekzosa değiypr ve eriyor.kesinlikle tedbiri alınmalı, Arka çanta daha kullanışlı ve geniş. Kaskı tam ve rahat bir şekilde alıyor çanta taşıma demiri takılmazsa arka yalar çantayı hemen aşındırıyor monte edilenleri bilmiyorum.. nasıl?
-
31 Temmuz 2010, 20:42
Armodenin caracal modeline bir bakın derim, uyarsa arka yaylar için yeri var, ben bilmeden aldım, matkapla vidalama, plastik kelepçe ile tutturdum, kalite derseniz ehh işte...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
31 Temmuz 2010, 21:21
Bugün motoruma 8000 km bakımı yaptırdım.Yayla yollarındaki sarsıntıdan olsa gerek deponun hemen altında enjeksiyona benzin gönderen aparatın bağlantısı kırılmış ve rölenti 3000 devirlerdeydi kaynak yapıldı sabitlendi ve rolenti yeniden 1500 200 aralığına indi.yağ filtresi serviste olmadığı için yağı ve filtresi bir hafta sonra değişecek. hava filtresine hava tutup temizledi bir dahaki bakımda değişiriz dedi.yayla yollrında motorun ve benim tüm hücrelerim sarsıntıdan gevşediği için tüm vidlar elden geçti. zincir koruma aparatı bağlantı yerinden kopmuş onu perçinle hallattik. bujiler baktı usta , mükemmel dedi değiştirmeye gerek yok. balata bakımları ve yola devam.. ücreti yağ ve yağ filteresi değiştikten sonra ödeyeceğim bakalım ne kadar fatura çıkacak..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 ----------
Enjeksiyonlu modellerde depoda musluk olmadığı için depo sökülünce depodaki benzin sorun oldu.arka tekerlek milinin yönü değiştirilerek yolda lastik patlayıpta sökmek gerektiği zaman sökme takma kolaylığı sağlandı bu arada. Zira teker mili sökülürkewn ekzosta değiyordu..
-
01 Ağustos 2010, 11:09
günaydın arkadaşlarım..
ben nihayet döndüm kıbrıstan bugün izmire döneceğim.yarın mesai var.kısmetse yeni tayin olduğum yerde birkaç gün çalışıp tekrar izin almayı planlıyorum.
bu arada benim için iyi niyetlerini esirgemeyen tüm abilerim ve kardeşlerime çok çok teşekkür ederim. karacam mı?o hala iş yerindeki otoparkta yatıyor. uygun bir zamanda otoparktan alacağım.bu yaz koşturmacadan çok binemedim ama karacamın son hali güzel oldu...
neyse bu arada bende armodenin çantalarından kullanıyorum.çok kaliteli değil ama vasat.iş görüyor..
neyse herkese keyifli sürüşler..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
01 Ağustos 2010, 22:16
çanta hakkında yorumda bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. mithat hocam motorumuzu aynı yere götürüyoruz sende memnunsun anlaşılan. fiyatıda merakla bekliyorum. saygılar...
-
02 Ağustos 2010, 01:01
[/COLOR]Enjeksiyonlu modellerde depoda musluk olmadığı için depo sökülünce depodaki benzin sorun oldu.arka tekerlek milinin yönü değiştirilerek yolda lastik patlayıpta sökmek gerektiği zaman sökme takma kolaylığı sağlandı bu arada. Zira teker mili sökülürkewn ekzosta değiyordu..[/QUOTE]
aynı uygulama benim arka fren balataları temizlenirken yapılmıştı...hatta eksoz mecburen sökülmüştü..fakat bidaha bu sorunun yaşanmamsı için mili ters çevirmişti usta
-
02 Ağustos 2010, 01:19
aynı uygulama benim arka fren balataları temizlenirken yapılmıştı...hatta eksoz mecburen sökülmüştü..fakat bidaha bu sorunun yaşanmamsı için mili ters çevirmişti usta
Fabrikadaki mühendisler bunun farkında değillermi Acaba?yoksa çok profesyonel düşünüp aynı arabadaki gibi her arıza için servise gidileceğinimi düşüyorlar anlamış değilim.
-
02 Ağustos 2010, 14:54
arkadaşlar uzun zamandır gene yazmadım eskilerden kalmayım
ya hiç gezi filan ayarlamıyormusunuz acaba ya da ben takip edememiş olabilirim.
Ya plan program yaparsanız bana da bilgi verin eskilerde gelirse tadından yenmez.
enjoy your ride
and enjoy forever
-
02 Ağustos 2010, 17:14
nightshift adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzun zamandır gene yazmadım eskilerden kalmayım
ya hiç gezi filan ayarlamıyormusunuz acaba ya da ben takip edememiş olabilirim.
Ya plan program yaparsanız bana da bilgi verin eskilerde gelirse tadından yenmez.
Hakikaten ramazan gelmeden bir gezi olsa ne güzel olur yağmurdu çamurdu oydu buydu derken motora binemedik ağız tadıyla.
Tarkan yine olsa olsa böyle bir geziyi sen ayarlarsın sinanla ikiniz iyi organize ediyorsunuz günü birlik şöyle gidelim gelelim gezelim tozalım
-
02 Ağustos 2010, 17:51
ben çok isterim hemen de yaparım ama gerçekten internete girecek vaktim yok birde imkanım yok akşam saatleri çünkü haftaiçleri yazlıktayım ve internet yok.
Bildiğiniz gibi evlilikte geri sayım başladı. evi tuttum boya badana yapacağım ondan sonra da mobilyası şudur budur ama öyle felekten bi gün çalsak fena olmaz...
Ama ayarlama işlerini sanırım bu aralar ben yapamam. Bu işi siz yaparsınız en azından hergün topictesiniz . Yapın bişi de bakalım duruma...
enjoy your ride
and enjoy forever
-
02 Ağustos 2010, 18:02
-
02 Ağustos 2010, 19:55
Arkadaşlar motorumu sattım, Hyosung gv 250 sahibi olmak çok güzeldi. Beni neredeyse hiç üzmedi diyebilirim.. Ben ara ara rahatsız ederim sizleri, esen kalın herkese kazasız ve belasız sürüşler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)
Bu Konudaki Etiketler