Arkadaşlar forumdan epey uzak kaldım, ama motorumu sürüyordum.. Maalesef foruma girme vakti bulamadım..
İşten, evden, çocuktan, hanımdan vakit bulunca hemen ama hemen atlarım GV ye, uzaklaşırım hızla dertlerimden, iş tantanasından, geçim derdinden..
GV kullandıkça mükemmeleşiyor.. Şu an 2700 km deyim arkadaşlar.. Kışın ortasındayız.. GV almaya istekli arkadaşlar bu motoru 0 km de 10 Ekimde aldım.. Bu gün 22 Kasım.. 2 ay olmamış ve kış sezonunda 2700 km deyim.. Ve hayatımda ilk kez motor sürüyorumm..
Çocukluğumdan beri arabaya binerim bu öyle değil.. Biniyorsun ve uzaklaşıyorsun.. Bu kadar.. Yol, rüzgar, şase, motor ve sen o kadar... Yol uzadıkça, virajlar arttıkça, yokuşlar dikleştikçe gazı açıyorum ve inan müzik hocam kemandan daha güzel bir ses ve yüksek tork ile motorumu yatırıp yokuş yukarı çıkıyorum... Çok zevkli...
Şu an sadece motor yağını değiştirtim.. Bu gece Antalya/Serik yolunda 135 km yi son derece rahat yaptı.. Tahminim 140 ı rahatça bulur.. Yada boşverin kaç yaptığını..
40 dan 100 çıkması 3 sn. Belki bazılarınız bana kızıyor lakin herşey arkada kalıyor.. Sıkıntım, problemim, iş, stress ve geçtiğim araba...
GV denge güç hız ve tork ekonomi demek..
Roadstar al yörük kardeş 2 sene sonra GV650 zıplarsın emin ol! Geride bıraktığınıda hatırlamassın bile!
GV alırsan 2 sene sonra zıplarken MROCK gibi düşünürsün yada hasret çekersin.. Özlersin.. Dayanamazsın.. Çünkü ben dayanamıyorum. 1 gün sonra biniyorum. Kumluca, kemer, olimpos, Aspendos, Manavgat, Alanya sanki uçuyorum.. Hayat sanki gaz kolunun altında.. Çevir, kay ve uzaklaş o kadar..
Motor düşmanı olan eşim GV sayesinde motora binmeyi özlüyor..
İnan ithalatçı firma dışında saçma olan hiçbişey yok bu motorda..
Ekonomik ve güçlü, daha ne ister insan!
Sıfır yada ikinci el bilemem ama benim motorumu kısa vadede satmayacağım kesin..
Yada bırakın torku zorku pistonu sübabı.. Bu motoru sürmek son derece ama son derece keyifli o kadar...