[QUOTE=HAZER;2087086]
Güle güle kullan Hazer Hocam; Gerçekten güzel olmuş, şu geri vites pedalını çok merak ettim.
[QUOTE=HAZER;2087086]
Güle güle kullan Hazer Hocam; Gerçekten güzel olmuş, şu geri vites pedalını çok merak ettim.
Şarköy'de Sigortacı...
Arkaya çok hafif basma ile çok kolay boşa alabiliyorsun değil mi Bu aparat her cruiser motorda olmalı...
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
gule gule kullan hazer dostm cok yakismis.
korumu demirini kendin mi yaptirdin?
Güle güle kullan Hakan çok güzel olmuş. Bende GV de taktırmak istiyordum ama kısmet olmamıştı.
..::.. GO ..::..
Hazer güle güle kullan çok güzel olmuş benim eski motorumda da vardı pek kullanmıyordum ama şimdi buna bende takmak istiyorum gerçi bi tane alsam kargo falan biraz pahalıya gelecek ancak başka arkadaşlar almak isterse beraber alabiliriz.
Arkadaşlar geçen gün denemek için eksozun bi tanesinin son susturucusunu söktüm açık söylemem gerekirse ses benim pek hoşuma gitmedi yani patlak eksoz sesi gibi çıkıyor bir de o zaman farkettim gazı kesip kompresöre verdiğimde çok patlatma yapıyor yani çok dediğim her gazı kestiğimde bir iki sefer bu normalmi yoksa her motorda olurmu bu eksoz kapalıyken hiç duyulmuyor fakat eksozu açtığımda bariz bir şekilde duydum yani.
o bahsettiğin patlama son susturucu olmadığında oluyor.bende motoru aldığımda tek eksozda son susturucu yoktu ve benimde hoşuma gitmemişti sesi,son susturucu yaptırım o sesten kurtulmuştum..dediğin patlama çok şiddetli değil,ama her gaz kestiğinde kompresörle beraber hafif bir patlama oluyor.
bu arada geçen salı şileye gittim..şile ağva yolu üzeri 10. km'de mola isminde bir tesis var,yolu o tarafa düşenlere orada bir kahvaltı yapmalarını tavsiye ederim.saklı cennet bir ortam var
Uploaded with ImageShack.us
Bu terskol vites pegini 1 yıl önce alıp takmıştım ama ayaklığa çarpıyordu, geri söktüm (kore den getirtmiştim). Şimdi resimler görünce tekrar depreşdi sevdam, yarın tekrar deneyeyim bakayım.
Malzeme de tıpa tıp aynısı, üstüne basınca ayaklık engellemiyor mu?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
canan vites kolunu sıkmadan önce yerini tam belirledim ve hafif çarpacağını anlayıp az biraz yamulttum..şu hali ile hiç sorun yok..hemen yarın tak yada sen ön vites kolunun çok yukarsına takmış olabilirsin...bidaha dene bence
yazlık ayakkabıya ihtiyacım vardı ama bu motosikletten sonra ayakkabı almaya gönlüm razı gelmiyordu..süet botumun üstü simsiyah olmuştu..bu akşam gittim iki çift ayakkabı aldım
Çok güzel olmuş Hazer.Güle güle kullan.Bu aparatı bilen bilir;alışınca bayağı bir rahatlık oluyor.
Tabii elalemin harleyinde tek somunla girdiği için daha güzel duruyor.
Kolpa Adamları
Herkese selamlaryeni üye oldum.Daha önce hiç motor sürememiş fakat motor hayali olan birisi olarak bu motoru almak istiyorum.sizce nasıl bir seçim olur?benim istediğim uzun zaman beni idare edebilmesi ve çok sorun çıkartmaması.Çünkü anladığım bir şey değil.kimisi o fiyata daha iyi motorlar bulursun gibisinden laflar deyip duruyor.benim istediğim bu tarz motorlar.tipi çok hoş görünüyor.sizce bu motorla motor sürmeye başlamak doğru bir hareket mi?bir arkadaşım bu motorlara oturtulan kasalar abartı, bu yüzden motor gücü yetmiyor ve titreme yapıyor dedi.Başaka türlü anlattı ben anlamıynca en sade böyle anlattı.bu denilen doğru mu?diyelim ki aldım çok sorun yaşar mıyım?gerek bakım, gerek sürme açısından...
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
30 sayfa okudum ama istediğim bilgiler yok:(kısaca cevap vermez misiniz ? :(
Arkadaşlar Merhaba;
İnci Kefali Van Balığı ile ilgili fotoğrafları tamamladım, ama burda siteyi onlarca fotoğraf ile doldurmak istemiyorum, ayrı bir topic hazırlamak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim, nasıl hazırlanıyor? Fotoğraflar nasıl yükleniyor... Şimdiden teşekkürler...
Şarköy'de Sigortacı...
Arkadaşlar çok fazla yazamıyorum ama benim de son iki gündür 7000 devirlerde motor gidip gelmeye başladı. Daha önce böyle bir sorunla kaşılaşan oldumu. Yakıtmı kabüratör mü anlayamadın. Yoksa geçende köpükle yıkamacıda yıkadım acaba bir yerlerine su mu kaçtı bir türlü çözemedim.
Hocam öncelikle aynı şeylerin konuşulması konuyu sürekli takip edenler için sıkıcı oluyor hatta bunu söylemekten bile sıkılıyorsunuz bir süre sonra . Ben de konu kirlenmesin diye özelden mesaj atacağım size iyi günler dilerim.
Canan Hocam WD40 işe yaradı bende. Otomobilde çok çok gerekmedikçe kullanmam kornayı ama Motosiklette çok önemli bir uyarı aracı.
acoskun Hocam fotoğraf ekleme aşağıdaki linkte anlatılıyor. Ben fotoğraf editörleri ile önceden fotoğrafı 640X480 boyutuna indirip sonra yüklüyorum daha kolay oluyor. Bir de deneme için aşağıdaki linke mesaj yazabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Hocam anasayfa butonunun yanındaki forum butonu basın. Oradan mesela gezi fotoğrafları gibi bir bölüm var o bölüme girin. o bölümün sağ üst köşesinde seçenekler butonu var oraya başarsanız konu açma ile ilgili seçeneği göreceksiniz. Ben daha önce hiç denemedim onu belirteyim. Ama oradandır büyük ihtimalle. iyi akşamlar.
bu arada ne güzel fotoğraf hocam o. Açacağınız konuyu bekliyorum.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)