Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    canan bey,yakın çekim resmini ekzost için çektiniz ama ben yan çanta dayanağı için faydalandım L biçimindeki levhayı yan çanta aparatına vidalarla bağladınız sanırım , birde yan çanta heybe gibi olandan sanırım .. ben ar 750 modelini veya ona yakın bir modeli almak istiyorum .. fotoğraflar çok şeyi özetliyor gerçekten.. sağaolun..
    "Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Alıntı acoskun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba Kilitçi;
    O orjinal eksoz, benim eksoz değişmiş, aldığımda o şekildeydi. İyi ki de değişmiş, sesi sadece basitçe tek vidayla parçayı takıyorum veya söküyorum. Ama ses muhteşem. Tavsiye ederim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------

İnşallah Canan Hocam;
    Ama şu kadarını söyleyim, eve en pahalı düdüklü tencereyi alırsın, hanım yemek yapmasını bilmezse, düdüklü tencere bir işe yaramaz. Bir çok fotoğrafımı, dediğin gibi eskiden makinanın ayarlarını zorlayarak, verim elde ettim. Çanakta da (Güveçten) pişirilen yemekte muhteşem olabiliyor. Gönderdiğin makro çalışmasıda aynı tadda. ;) İstediğin anlatımı yapmış hocam... Siz artık, hayalini bile kuruyorsunuz, çanakta bile istediğiniz lezzeti yakalamışsınız, artık çelik veya düdüklü tencere sizin tercihiniz. ben güveçteki yemeğinize bile bayıldım. Saygılar...
    Teşekkürler Ayhan Üstat! İltifatlar karşısında nutkum tutuldu, inşallah DSLR aldıktan sonra da benzer iltifat ve övgüleri alabilirim!

Alıntı mitmuallim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canan bey,yakın çekim resmini ekzost için çektiniz ama ben yan çanta dayanağı için faydalandım L biçimindeki levhayı yan çanta aparatına vidalarla bağladınız sanırım , birde yan çanta heybe gibi olandan sanırım .. ben ar 750 modelini veya ona yakın bir modeli almak istiyorum .. fotoğraflar çok şeyi özetliyor gerçekten.. sağaolun..
    Merhaba Mitmuallim,
    L şeklindeki levhayı yan çanta aparatına kaynak yaptırdım. Ardından da hem çantanın içine hem de L levhanın üzerine birer alimünyum levha ile çantayı monte ettim, çok sağlam oldu! Çanta çok güzel bir çanta, önceki sayfalarda çantalı resim var. Çantanın linkini de aşağya ekliyorum... Linktekinin tam aynısı değil ama şekil olarak aynısı

http://www.hudsonderi.com/?urun-deta...torsiklet.html
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

acoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Merhaba arkadaşlar;
    Kilitçiden rica etmiştim, ayak pedlerinden alıp göndermesini, sağolsun gönderdi, bende monte ettirdim, harika oldu. Vites pedalı biraz alçakta kalmıştı, onu vidasından söküp biraz yukarı kaldırdım. Birde değen kısmını burda demircide spiralle aldırdım. Süper oldu. Hem de çok ucuz fiyata. En kısa zamanda fotoğraflarını çekip göndereceğim. Sizlere de tavsiye ederim. Çok teşekkür ediyorum kilitçi. Emeklerine sağlık.
    Canan Hocam;
    O makine ile elde edebileceğinizin en iyisini elde etmişsiniz. DSLR makinenin kapasitesini de biliyorum. Ona göre övgü veya eleştiri alacağından hiç kuşkun olmasın. ;)
    Şarköy'de Sigortacı...

kilitci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Merhaba arkadaşlar;
    Kilitçiden rica etmiştim, ayak pedlerinden alıp göndermesini, sağolsun gönderdi, bende monte ettirdim, harika oldu. Vites pedalı biraz alçakta kalmıştı, onu vidasından söküp biraz yukarı kaldırdım. Birde değen kısmını burda demircide spiralle aldırdım. Süper oldu. Hem de çok ucuz fiyata. En kısa zamanda fotoğraflarını çekip göndereceğim. Sizlere de tavsiye ederim. Çok teşekkür ediyorum kilitçi. Emeklerine sağlık.
    Canan Hocam;
    O makine ile elde edebileceğinizin en iyisini elde etmişsiniz. DSLR makinenin kapasitesini de biliyorum. Ona göre övgü veya eleştiri alacağından hiç kuşkun olmasın. ;)
    Beğenmene sevindim Ayhan abi vites olayını söylemeyi unutmuşum zaten sen de halletmişsin güle güle kullan.

timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    İşte motorumun son hali

Motosiklette yapılacak bir iş olduğunda sağ olsun Selim abi hep yardımıma koşuyor buradan teşekkür ediyorum.

Koruma demirinin fotoğrafları

Kör nokta aynaları

Silikon elcik

Gps (Piranha Diablo) : Arkadaşlar bu GPS’i önermem ben iade ettim. Şimdi duruma sinirliyim başka zaman sayarım nedenlerini.

Genel görünüş

Birkaç fotoğraf daha vardı ama upload sitesi deli etti beni artık onları sonra paylaşırım kusura bakmayın. Aklımda bir de ayaklığı değiştirmek var ama biraz araştırmam lazım onu. Bir de koruma demiri kromlanabilir mi diye düşünmekteyim.

ve harcadığım paralar:
    Motosiklet + kask+eldiven…4250
    Yan çanta…………………... 155
    Koruma demiri……………...185
    Deri Mont………………… 300
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...975-73-41.html
    Pantolon……………………340
    http://www.motomaxonlineshop.com/mai...914-92-87.html
    GPS……………………….. 290
    (hepsiburadan.com) gps bozuk olduğundan iadeye gönderdim
    Harris silikon elcik………… 40
    Elcik görüntü dışında çok az fayda sağlıyor. Almayı düşünürseniz sadece görüntüsü için alın.
    Buji (iridyum)…………….. 60 (motovizyon.com dan aldım aman dikkat edin kargo bedava gibi bir imaj yaratıyorlar ama kargoyu size ödetiyorlar. O dönem uğraşacak vaktim yoktu ve fiyatı kargo eklenince diğer yerlerle aynı oluyordu yoksa alırdım ellerinden o kargo parasını.)
    Yağ…………………………40 Mobil Power
    Yağ filtresi………………….13
    Kör nokta aynası……………. 5
    Alet takım seti……………... 50
    Lastik tamir spreyi………….15
    Zincir bakım malzemeleri…. 20
    Orta sehpa………………… 20
    Eşe dosta ısmarlanan yemek. Bi sürü

Ben genel toplamı çıkarmaya korkuyorum. Sıfırı tükettim yine ama zevk alıyor muyum? Fazlasıyla
    En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.

Motosikleti
    Suzuki VL800 Volusia
    Böyle gıcır gıcır, iyi bakılmış GV250 leri görünce çok seviniyorum ya!
    Hakan, tertemiz bakmışsın makinaya! Aşağıya inip benimkini tekrar parlatasım geldi vallaa!
    Bu arada bir iki tavsiye;
    Bence elcikleri çıkartırsan daha iyi bir görüntü elde edersin zira bizimkilerin tipi classic cruiser olduğu için fazla renk ve deseni kaldırmaz.
    Onun yerine elcik ve manetler için püskül alırsan çok daha çekici bir görüntü yakalarsın!

Bu arada ön çamurluğun üzerinde leke mi var yoksa sticker mı?
    [B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
    [B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Merhaba Timoti;
    Harika bir görüntü olmuş, motosiklete emek vermek, para harcamak sıfırı tüketsen bile zevk veriyor. Yaptığın masrafı da GV250 hiç bir zaman inkar etmiyor, farkettiriyor. Bir de sis farı tavsiye edeceğim. Hepsiburada.com da ucuz bulup aldım. Tavsiye ederim.
    Şarköy'de Sigortacı...

Motosikleti
    Alıntı canantas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle gıcır gıcır, iyi bakılmış GV250 leri görünce çok seviniyorum ya!
    Hakan, tertemiz bakmışsın makinaya! Aşağıya inip benimkini tekrar parlatasım geldi vallaa!
    Bu arada bir iki tavsiye;
    Bence elcikleri çıkartırsan daha iyi bir görüntü elde edersin zira bizimkilerin tipi classic cruiser olduğu için fazla renk ve deseni kaldırmaz.
    Onun yerine elcik ve manetler için püskül alırsan çok daha çekici bir görüntü yakalarsın!

Bu arada ön çamurluğun üzerinde leke mi var yoksa sticker mı?
    Teşekkür ediyorum. Sen tertemiz deyince hatırladım bir de pasta cila almıştım onların parasını yazmamışım

Ön çamurlukdaki sticker.

Elcik hususunda haklısın ama ben bir Rock sever olarak etsiz kafadan vazgeçemiyorum Et kafalara da sinir oluyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------

Merhaba Timoti;
    Harika bir görüntü olmuş, motosiklete emek vermek, para harcamak sıfırı tüketsen bile zevk veriyor. Yaptığın masrafı da GV250 hiç bir zaman inkar etmiyor, farkettiriyor. Bir de sis farı tavsiye edeceğim. Hepsiburada.com da ucuz bulup aldım. Tavsiye ederim.
    Hocam sis farı için bu

http://www.hyosungsource.com/accesso...ights?cPath=71

aparattan yaptırabilirsem kesin takarım sis farı da.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Merhaba Timoti;
    Ordaki fiyatı çok pahalı, bende arıyorum, benzer aparattan daha ucuza bulabileceğimizi tahmin ediyorum...
    Şarköy'de Sigortacı...

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    merhaba arkadaşlar eski dostlara selam olsun yenilere de güzel paylaşımlar dilerim
    Topic çok güzelleşmiş arkadaşlar
    bende gv sahibiydim ve çok da memnundum motorumdan ama cc hastalığı sardıydı dörtbir yanımı dayanamadım...
    nihayetinde bende çok sevdiğim motorumu en az benim kadar iyi bakacak bir arkadaşa teslim ettim hayırlısıyla ona kazasız belasız bol sürüşler ve keyifler dilerim...
    burdan da beni tanıyan arkadaşlara yeni motorumla yakında tekrardan görüşmek dileğiyle diyorum ..
    artık bir toplansak iyi olacak devrim murat sinan ve hepücüünüz
    yeni arkadaşlar da gelse tanışsak...
    havalar da müsait olmaya başladı

bu arada suzuki bandit 650s
    enjoy your ride and enjoy forever

Orko_ye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Tarkan hayırlı olsun yeni motorun

Ama böyle mi olur yahu insan 1-2 resim koyar di mi ama
    ..::.. GO ..::..

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    valla orhan koyucam da iş yerindeyim burda da resim yok kısmetse akşama atarım kırmızı şeytan valla.

Ya bu arada motorun selesi biraz yıpranmış akşama unutmazsam gene onu da yakından çeker koyarım buralara resmini de iyi bir kaplamacı lazım. Avrupa yakasında bu işi yapabilen birilerini tanıyomusunuz...
    Ben bir yer buldum aksaray da ama biraz daha kaliteli bir şey yaptırmak istiyorum.
    Koltuk en önemli yer ne kadar rahat olursan o kadar güvenli kullanırsın aslında

Motosikleti
    -
    Koyda fotolarını bakalım senin kırmızı şeytana Tarkan

Sele kaplaması ile ilgili benimde yaptırmak istediğim bir işlem var. Daha doğrusu seleyi biraz alçaltmak adına süngerinden aldırmak istiyorum. Tuzla'da bir döşemeciye sordum yapılamaz dedi ama ben anlamadım niye yapılamadığını başka yere sorucam.

Sende düzgün bir yer bulursan paylaş kardeş, gerçi topik açmışsın ordan da takip ederim zaten

YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    selam arkadaşlar.

hakan motor yanıyo valla çok güzel olmuş.ya ben takamadım hala aldığım hiçbirşeyi..seninkini gördüm valla içim gitti motorumu özledim yaa.elcik bana da garip geldi hakan.yani klasik bir cruiser motorda garip durmuş sanki ama zevk senin zevkin..

sis farında benim de aklımda hakanın gösterdiği gibi bir aparatla farın iki yanına büyük,koruma demirlerine de küçük taktıracam birer tane..hayırlısı bakalım..

tarkan yeni motorun hayırlı olsun tekrar hoşgeldin aramıza..dostum resimleri bekliyoruz..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Motosikleti
    Alıntı YÖRÜK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar.

hakan motor yanıyo valla çok güzel olmuş.ya ben takamadım hala aldığım hiçbirşeyi..seninkini gördüm valla içim gitti motorumu özledim yaa.elcik bana da garip geldi hakan.yani klasik bir cruiser motorda garip durmuş sanki ama zevk senin zevkin..

sis farında benim de aklımda hakanın gösterdiği gibi bir aparatla farın iki yanına büyük,koruma demirlerine de küçük taktıracam birer tane..hayırlısı bakalım..

tarkan yeni motorun hayırlı olsun tekrar hoşgeldin aramıza..dostum resimleri bekliyoruz..
    Hocam soğuttunuz elciklerden beni yav ama kullanacağım biraz daha o kadar para verdim

sis farı dört tane taktırmayı düşünüyorsanız ciddi akü sorunu yaşayacağınız konusunda uyarmalıyım sizi. Amperi arttırıp sigortayı değiştirmeniz gerekebilir. Ayrıca acoskun hocam koruma demirini deldirememişti onu da hesaba katarsınız diye düşünüyorum

İyi mutlu günler...

hayati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    roadracer
    timoti harika yapmışsın,paylaşım için ellerine sağlık.

Motosikleti
    Alıntı hayati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    timoti harika yapmışsın,paylaşım için ellerine sağlık.
    Teşekkür ederim. Bütün GV'ler çok güzel bi de hava güzel olur da doyasıya gezersem daha ne isterim

Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    URL=http://img514.imageshack.us/i/1667144304s.jpg/][/URL]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 ----------

kırmızı şeytan demiştim

Motosikleti
    -
    Tarkan valla çok temiz görünüyor motorun

Allah kaza bela vermesin kardeş. Bende bir ara bakmıştım Bandit'e. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Yakıtı, konforu, gidişi, hızlanması, artçı konforu vs.

Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650
    Merhaba Nightshift;
    Motorun çok güzel güle güle kullan. Hakikaten kırmızı şeytan.
    Merhaba Timoti, demirci koruma demirini motordan sökerek delebildi. Dİğer koruma demirlerine göre çok sağlam.
    Şarköy'de Sigortacı...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)

Bu Konudaki Etiketler