Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Mayıs 2010, 22:37
canan bey,yakın çekim resmini ekzost için çektiniz ama ben yan çanta dayanağı için faydalandım L biçimindeki levhayı yan çanta aparatına vidalarla bağladınız sanırım , birde yan çanta heybe gibi olandan sanırım .. ben ar 750 modelini veya ona yakın bir modeli almak istiyorum .. fotoğraflar çok şeyi özetliyor gerçekten.. sağaolun..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
Reklamlar
-
24 Mayıs 2010, 23:05
acoskun adlı üyeden alıntı
Merhaba Kilitçi;
O orjinal eksoz, benim eksoz değişmiş, aldığımda o şekildeydi. İyi ki de değişmiş, sesi sadece basitçe tek vidayla parçayı takıyorum veya söküyorum. Ama ses muhteşem. Tavsiye ederim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
İnşallah Canan Hocam;
Ama şu kadarını söyleyim, eve en pahalı düdüklü tencereyi alırsın, hanım yemek yapmasını bilmezse, düdüklü tencere bir işe yaramaz. Bir çok fotoğrafımı, dediğin gibi eskiden makinanın ayarlarını zorlayarak, verim elde ettim. Çanakta da (Güveçten) pişirilen yemekte muhteşem olabiliyor. Gönderdiğin makro çalışmasıda aynı tadda. ;) İstediğin anlatımı yapmış hocam... Siz artık, hayalini bile kuruyorsunuz, çanakta bile istediğiniz lezzeti yakalamışsınız, artık çelik veya düdüklü tencere sizin tercihiniz. ben güveçteki yemeğinize bile bayıldım. Saygılar...
Teşekkürler Ayhan Üstat! İltifatlar karşısında nutkum tutuldu, inşallah DSLR aldıktan sonra da benzer iltifat ve övgüleri alabilirim!
mitmuallim adlı üyeden alıntı
canan bey,yakın çekim resmini ekzost için çektiniz ama ben yan çanta dayanağı için faydalandım L biçimindeki levhayı yan çanta aparatına vidalarla bağladınız sanırım , birde yan çanta heybe gibi olandan sanırım .. ben ar 750 modelini veya ona yakın bir modeli almak istiyorum .. fotoğraflar çok şeyi özetliyor gerçekten.. sağaolun..
Merhaba Mitmuallim,
L şeklindeki levhayı yan çanta aparatına kaynak yaptırdım. Ardından da hem çantanın içine hem de L levhanın üzerine birer alimünyum levha ile çantayı monte ettim, çok sağlam oldu! Çanta çok güzel bir çanta, önceki sayfalarda çantalı resim var. Çantanın linkini de aşağya ekliyorum... Linktekinin tam aynısı değil ama şekil olarak aynısı
http://www.hudsonderi.com/?urun-deta...torsiklet.html
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
24 Mayıs 2010, 23:21
Merhaba arkadaşlar;
Kilitçiden rica etmiştim, ayak pedlerinden alıp göndermesini, sağolsun gönderdi, bende monte ettirdim, harika oldu. Vites pedalı biraz alçakta kalmıştı, onu vidasından söküp biraz yukarı kaldırdım. Birde değen kısmını burda demircide spiralle aldırdım. Süper oldu. Hem de çok ucuz fiyata. En kısa zamanda fotoğraflarını çekip göndereceğim. Sizlere de tavsiye ederim. Çok teşekkür ediyorum kilitçi. Emeklerine sağlık.
Canan Hocam;
O makine ile elde edebileceğinizin en iyisini elde etmişsiniz. DSLR makinenin kapasitesini de biliyorum. Ona göre övgü veya eleştiri alacağından hiç kuşkun olmasın. ;)
Şarköy'de Sigortacı...
-
24 Mayıs 2010, 23:40
Merhaba arkadaşlar;
Kilitçiden rica etmiştim, ayak pedlerinden alıp göndermesini, sağolsun gönderdi, bende monte ettirdim, harika oldu. Vites pedalı biraz alçakta kalmıştı, onu vidasından söküp biraz yukarı kaldırdım. Birde değen kısmını burda demircide spiralle aldırdım. Süper oldu. Hem de çok ucuz fiyata. En kısa zamanda fotoğraflarını çekip göndereceğim. Sizlere de tavsiye ederim. Çok teşekkür ediyorum kilitçi. Emeklerine sağlık.
Canan Hocam;
O makine ile elde edebileceğinizin en iyisini elde etmişsiniz. DSLR makinenin kapasitesini de biliyorum. Ona göre övgü veya eleştiri alacağından hiç kuşkun olmasın. ;)
Beğenmene sevindim Ayhan abi vites olayını söylemeyi unutmuşum zaten sen de halletmişsin güle güle kullan.
-
25 Mayıs 2010, 00:11
-
25 Mayıs 2010, 00:22
Böyle gıcır gıcır, iyi bakılmış GV250 leri görünce çok seviniyorum ya!
Hakan, tertemiz bakmışsın makinaya! Aşağıya inip benimkini tekrar parlatasım geldi vallaa!
Bu arada bir iki tavsiye;
Bence elcikleri çıkartırsan daha iyi bir görüntü elde edersin zira bizimkilerin tipi classic cruiser olduğu için fazla renk ve deseni kaldırmaz.
Onun yerine elcik ve manetler için püskül alırsan çok daha çekici bir görüntü yakalarsın!
Bu arada ön çamurluğun üzerinde leke mi var yoksa sticker mı?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
-
25 Mayıs 2010, 00:27
Merhaba Timoti;
Harika bir görüntü olmuş, motosiklete emek vermek, para harcamak sıfırı tüketsen bile zevk veriyor. Yaptığın masrafı da GV250 hiç bir zaman inkar etmiyor, farkettiriyor. Bir de sis farı tavsiye edeceğim. Hepsiburada.com da ucuz bulup aldım. Tavsiye ederim.
Şarköy'de Sigortacı...
-
25 Mayıs 2010, 00:43
canantas adlı üyeden alıntı
Böyle gıcır gıcır, iyi bakılmış GV250 leri görünce çok seviniyorum ya!
Hakan, tertemiz bakmışsın makinaya! Aşağıya inip benimkini tekrar parlatasım geldi vallaa!
Bu arada bir iki tavsiye;
Bence elcikleri çıkartırsan daha iyi bir görüntü elde edersin zira bizimkilerin tipi classic cruiser olduğu için fazla renk ve deseni kaldırmaz.
Onun yerine elcik ve manetler için püskül alırsan çok daha çekici bir görüntü yakalarsın!
Bu arada ön çamurluğun üzerinde leke mi var yoksa sticker mı?
Teşekkür ediyorum. Sen tertemiz deyince hatırladım bir de pasta cila almıştım onların parasını yazmamışım
Ön çamurlukdaki sticker.
Elcik hususunda haklısın ama ben bir Rock sever olarak etsiz kafadan vazgeçemiyorum Et kafalara da sinir oluyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------
Merhaba Timoti;
Harika bir görüntü olmuş, motosiklete emek vermek, para harcamak sıfırı tüketsen bile zevk veriyor. Yaptığın masrafı da GV250 hiç bir zaman inkar etmiyor, farkettiriyor. Bir de sis farı tavsiye edeceğim. Hepsiburada.com da ucuz bulup aldım. Tavsiye ederim.
Hocam sis farı için bu
http://www.hyosungsource.com/accesso...ights?cPath=71
aparattan yaptırabilirsem kesin takarım sis farı da.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
25 Mayıs 2010, 00:57
Merhaba Timoti;
Ordaki fiyatı çok pahalı, bende arıyorum, benzer aparattan daha ucuza bulabileceğimizi tahmin ediyorum...
Şarköy'de Sigortacı...
-
25 Mayıs 2010, 11:23
merhaba arkadaşlar eski dostlara selam olsun yenilere de güzel paylaşımlar dilerim
Topic çok güzelleşmiş arkadaşlar
bende gv sahibiydim ve çok da memnundum motorumdan ama cc hastalığı sardıydı dörtbir yanımı dayanamadım...
nihayetinde bende çok sevdiğim motorumu en az benim kadar iyi bakacak bir arkadaşa teslim ettim hayırlısıyla ona kazasız belasız bol sürüşler ve keyifler dilerim...
burdan da beni tanıyan arkadaşlara yeni motorumla yakında tekrardan görüşmek dileğiyle diyorum ..
artık bir toplansak iyi olacak devrim murat sinan ve hepücüünüz
yeni arkadaşlar da gelse tanışsak...
havalar da müsait olmaya başladı
bu arada suzuki bandit 650s
enjoy your ride
and enjoy forever
-
25 Mayıs 2010, 16:30
Tarkan hayırlı olsun yeni motorun
Ama böyle mi olur yahu insan 1-2 resim koyar di mi ama
-
25 Mayıs 2010, 16:54
valla orhan koyucam da iş yerindeyim burda da resim yok kısmetse akşama atarım kırmızı şeytan valla.
Ya bu arada motorun selesi biraz yıpranmış akşama unutmazsam gene onu da yakından çeker koyarım buralara resmini de iyi bir kaplamacı lazım. Avrupa yakasında bu işi yapabilen birilerini tanıyomusunuz...
Ben bir yer buldum aksaray da ama biraz daha kaliteli bir şey yaptırmak istiyorum.
Koltuk en önemli yer ne kadar rahat olursan o kadar güvenli kullanırsın aslında
enjoy your ride
and enjoy forever
-
25 Mayıs 2010, 18:45
Koyda fotolarını bakalım senin kırmızı şeytana Tarkan
Sele kaplaması ile ilgili benimde yaptırmak istediğim bir işlem var. Daha doğrusu seleyi biraz alçaltmak adına süngerinden aldırmak istiyorum. Tuzla'da bir döşemeciye sordum yapılamaz dedi ama ben anlamadım niye yapılamadığını başka yere sorucam.
Sende düzgün bir yer bulursan paylaş kardeş, gerçi topik açmışsın ordan da takip ederim zaten
-
25 Mayıs 2010, 21:57
selam arkadaşlar.
hakan motor yanıyo valla çok güzel olmuş.ya ben takamadım hala aldığım hiçbirşeyi..seninkini gördüm valla içim gitti motorumu özledim yaa.elcik bana da garip geldi hakan.yani klasik bir cruiser motorda garip durmuş sanki ama zevk senin zevkin..
sis farında benim de aklımda hakanın gösterdiği gibi bir aparatla farın iki yanına büyük,koruma demirlerine de küçük taktıracam birer tane..hayırlısı bakalım..
tarkan yeni motorun hayırlı olsun tekrar hoşgeldin aramıza..dostum resimleri bekliyoruz..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
25 Mayıs 2010, 22:42
-
25 Mayıs 2010, 22:50
timoti harika yapmışsın,paylaşım için ellerine sağlık.
-
25 Mayıs 2010, 23:15
hayati adlı üyeden alıntı
timoti harika yapmışsın,paylaşım için ellerine sağlık.
Teşekkür ederim. Bütün GV'ler çok güzel bi de hava güzel olur da doyasıya gezersem daha ne isterim
-
26 Mayıs 2010, 10:49
-
26 Mayıs 2010, 12:17
Tarkan valla çok temiz görünüyor motorun
Allah kaza bela vermesin kardeş. Bende bir ara bakmıştım Bandit'e. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Yakıtı, konforu, gidişi, hızlanması, artçı konforu vs.
-
26 Mayıs 2010, 12:31
Merhaba Nightshift;
Motorun çok güzel güle güle kullan. Hakikaten kırmızı şeytan.
Merhaba Timoti, demirci koruma demirini motordan sökerek delebildi. Dİğer koruma demirlerine göre çok sağlam.
Şarköy'de Sigortacı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler