[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Canan Slm,
Yarın bakmaya gidecegimiz motor satılmış kismet degilmiş kardes :(
merhaba dostlar GV650 ile yollarımı ayrırarak özüm olan clasiğe shadow 750 ye geçiş yaptım.Dostluğumuzu her zaman devam edecek...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Hayırlı olsun Emrah.
Seneye benim de niyetim Shadow. Arada bir tecrübelerini burada paylaşırsan sevinirim.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Ben bilmem abicim, hem sana hem Koray'a
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Emrah Arkadaş;
Allah hayırlı uğurlu etsin, güle güle kullan, fotoğraflarını yüklersen biz de görme fırsatı buluruz, teşekkürler..
Şarköy'de Sigortacı...
http://www.sahibinden.com/0_dan_tek_...XQQdisplayitem arkadaşlar bende motorumu satmak istiyorum yalnız ilan verirken 750 km deydi şimdi 850 oldu
prioglu slm kardesim on cami nereden aldin renkli camli olani var mi?
selam arkadaşlar..
emrahcım yeni motorun hayırlı olsun.zaten shadowlarda hep gözün vardı,allah kaza bela vermesin.
kilitçi hakan nerdesin ya?ne oldu koruma demiri araştırmaların?
özgürmesut yesyeni motoru neden satmak istiyorsun hayırdır?
devrim cruiser dan enduroya geçenlere çatıyorsun ama sanırım bende ileride enduroya transfer olucam ama daha çok var.önemli olan kardeşlik değilmi yaw
neyse bu arada bizim diğer hakandan da uzun zamandır ses seda yok?nerdedir ne yapıyodur bilmiyorum ama umarım iyidir.herkese selam sevgiler saygılar.
görüşmek dileğiyle,herkese iyi haftasonları...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
satmayı bende istemiyorum motoru aldığımdan beri forumu takip ediyorum zaten bu forum olmasa almaya karar vermezdim istanbulda oturuyorum burada garaj yok koyacak yer yok silivride yazlıkta garajda kalıyor motor haftada bi pazarım var aileme zama ayıramıyorum motorla gezemiyorum büyük ihtimal araba alıcam foruma ilanı koymak istemiyodum canan abinin arkadaşına motor arıyorlarmış hiç olmazsa yabancıya gitmez motor
Arkadaşlar Merhaba;
Bir şey sormak istiyorum, bir veya iki kez başıma geldi, sizde de oluyor mu merak ettim. Ben motoru çalışırken boşa alıyorum, göstergede yeşil ışık yanıyor, debriyajı bıraktığım zaman, motor viteste kalmış, bir elimde frende olduğu için stop ediyor. Sizde de boşta göstergesi yanarken motorun viteste kaldığı oluyor mu? İyi geceler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------
Aklımda iken, bu günkü gezimde bir kaç fotoğraf çektim, en kısa zamanda paylaşacağım...
Şarköy'de Sigortacı...
Sanırım beni timoti ile karıştırdın. Benim adım mustafa
Bu motorda hiç olmadı fakat bundan önceki motorumda çok oluyordu bunda da olabilir bence boşa geçtiğine iyice emin olmak lazım boşa da alsam birden bırakmam debriyajı.Arkadaşlar Merhaba;
Bir şey sormak istiyorum, bir veya iki kez başıma geldi, sizde de oluyor mu merak ettim. Ben motoru çalışırken boşa alıyorum, göstergede yeşil ışık yanıyor, debriyajı bıraktığım zaman, motor viteste kalmış, bir elimde frende olduğu için stop ediyor. Sizde de boşta göstergesi yanarken motorun viteste kaldığı oluyor mu? İyi geceler...
arkadaşlar kafama birşey takıldı aradım bulamadım bu motorlarda boya kodu var mı cizilse yada allah korusun boya ihtiyacı olsa neresinden bulucaz.
herkeze selam..ilker buralardayım dostum dükkanda tadilat işleri falan vardı onlarla ilgileniyorum biyandanda işler yoğun,foruma girip sadece okuyup çıkıyordum..anlayacağın iyiyim ama yorgunum seninde izinsiz çalışmaya devam ettiğini okudum..Allah kolaylık versin ama olsun döndünya moral falan süperdir sende artık yani yorgun olsanda iyi olduğuna eminim
Hocam ben haftasonu Çorum'un Kargı ve Osmancık İlçelerini gezdim pek bi güzeldi hayatımda ilk kez kocaman ve hiç sulanmadan doğal olarak oluşmuş çayır gördüm
Koruma demirine gelince biraz araştırdım paslanmaz çelik borudan yapılır o demir hani şu metro merdivenlerinde falan kullanılıyor ya onlardan ama yapımı dizaynı malzeme seçimi falan çok uğraştıracak ve bize en fazla 30-40 TL tasarruf ettirecek gibi onun için kasmayıp İstanbuldaki amcayı arayacağım bugün iki koruma demiri için pazarlık yapayım bakalım ne diyor. Sana da haber veririm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------
Hocam bu söylediğiniz olabilir birşey hatta kitapçığında da boşta olduğunu gösterir ışık yansa bile debriyajı yavaşça bırakmanızı sağlık veriyor. Bende de bir iki kez oldu ama hala viteste olduğunu hissettiğimden tekrar boşa almıştım.
Herkese iyi günler
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
M Rock yeni motorun hayırlı olsun. Olsun arada Orhan gibi bende Cruıser dan Enduro ya geçtim... Cevap hakkı doğduğu düşüncesindeyim... Uzun zamandır foruma mesaj yazmıyor ama sürekli takip ediyordum.. Şu bizim Cruıser... Enduro olayına gelince... Ben kendi içim söylüyorum.. BENim RUHUM hep cruıser dan yanadır.. Cruıser motorların atasıdır, babasıdır.. Ağırdır, haififliğe gelmez.. Kendisi gibi sürcüsüde ağır olmalıdır. Ani hareket etmez, ağırdan ve derin derin gider... Cruıser isyandır, etrafına sessizce haykırıp, sisteme küfrederek yola devam edersin.. Bu ruh başka hiçbir tarz motorda yoktur.. Peki neden enduro diye soruyorsunuz? İah edeyim... Türkiye'de cruıser motora binmek ayrı bir ustalık gerektiyor. Bu motor tarzı ile 40 m genişliğinde 30 cm kalınlığında 3000 km lik dümdüz bir asfaltta giderken keyf alırsınız.. Yolda süpriz olmaması gerekir. Eğer ABD'DE yaŞIYOR olsa idim Cruıser dan başka bir şey düşünmezdim.. ARizona çölünden KALİFORniyaya doğru enduro motor kullanılır mı HAYIR:: ama ANTALYADAN KARSA GİDEcekseniz enduro derim ben.. Çünkü yol sürprizler ile dolu olduğuna eminim... Yani Türkiye nin şartları istemeye istemeye olsada enduroya geçirtiyor, maalesef....
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)