Arkadaşlar herkese selamlar sevgiler. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Bir süredir yazamıyordum nedeni deliler gibi gezmiş olmam. Son bir haftada yaklaşık 900 km yaptım motorumla. Sağolsun hiç bir sorun çıkartmadı bana yalnızca benzin istedi
Bu arada 97 oktan benzini tavsiye ederim çok daha ucuza geliyor ve performansı da arttırıyor. Tabi ben bunu uzun yolda denedim şehir içinde nasıl bilemem. 95 oktanla 100 km de 4 lt, 97 oktanla 100km de 3,7 yaklaşık lt yaktı. Genelde 90-100 arasında bir hızla yaklaşık 7000 devirde kullandım.
Çorum'dan Ankara'ya gitmek üzere sabah saat 5'te yola çıkmak gibi bir düşüncesizlik yaptım hava buz gibiydi ve montum iyi olsa da motosiklet için pantolonum yoktu sonuç olarak dondum. Ankara'dan bir pantolon aldım süper bişey yaz kış kullanılabilir ama hediyesi 340 TL.
O kadar yol gittim belim sırtım gram ağrımadı ama Ankara'da karting yaparken acemi birinin azizliğine geldim. Çocuk daha viraja girmeden spin atmak gibi nadir bulunur bir davranış sergileyince tüm hızımla hem de yan kayarak ona çarptım ve belimi incittim şimdilik baya ağrıyor ama düzelir umarım.
Koruma demiri satan amcayı ben 2 hafta önce aramıştım 10 güne hazır demirler demişti. Öle fiyat arttırmadan falan da sözetmemişti. Du bakalım yaparız artık pazarlığı.
Umarım mutlu mesut günler geçirirsiniz.