acoskun adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinize merhaba;
10 gündür aranızda yoktum. İzin alıp kafamı dinlemek istedim. İznin başından başlayım isterseniz, Van'dan Ankara'ya gittim, daha gittiğim gün ayın 24'ünde Ankara'da Balgat semtinde sanırım Gölbaşı'ndan geliyorlardı, Türk Chopper grubunun ekibiydi onları gördüm. Bayıldım, harika hele Van gibi soğuk bir memleketten sonra öyle güzel bir havada onları görmek çok mutlu etti. Dışkapı Yıba çarşısında motosikletime hava filtresi ve geniş ayaklık aradım. Ayın 24'ünde Çorlu'ya geldim, saat 16.30 sıralarıydı, Canantaş hocamı aradım, eğer fırsatı olursa görüşebilir miyiz diye, çalışıyordu, imkan olmadı, önceden de haber vermemiştim, hafta sonu Şarköy'de bulıuşalım dedi, ama benim ayın 30'unda İstanbul, ordanda İzmir'de olmam lazımdı, ayın 30'unda İstanbul'da Orhan hocamla buluşalım dedik, onunla da plan yapmamıştık, akşam geç olacaktı, ertesi günü buluşalım dedik, 1 Mayıs, İstanbul karmakarışık, o da nasip olmadı, Sirkeci'de yine geniş ayaklık, hava filtresi aradım, geniş ayaklık buldum, 300 Avro deyince elimi bile sürmedim, ne yazık ki hava filtresi de yoktu. Ordan ayın 1'inde İzmir'e ve Kuşadasına geçtim, hava çok güzeldi, 2 gün scooter kiraladım, günlük 25 lira, her yere onunla gittim. Selçuk, Kuşadası Davutlar derken bu gün geldi çattı, yani dönüş günü. Bu gün dönerken, İzmir'de Basmane de yine geniş ayaklık ve hava filtresine baktım, Egemotor var dediler, hava filtresini sordum, yok dedi, geniş ayaklık sordum ona da yok dedi, bir de baktım, orda geniş taban ayaklık var, dedim burda varmış, fiyatını sordum, adam başladı telefonla bir listelemeye, 15 dk. oldu, artık bende çıktım. Adam yok dedikten sonra burda var deyip fiyatını sormamdan rahatsız olmuştu. Bende elim bomboş döndüm. Gözüm izinde hep GV250'deydi, İstanbul'da 2, İzmir'de 1 tane gördüm. Acaba hangi arkadaş diye içimden geçirdim,.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, Hayırlı uğurlu olsun, tekerinize taş değmesin.
Kilitçi arkadaşım, artık şu geniş ayaklığı senden isteyeceğim, siteye email yazdım, ama bana cevap vermediler.
Canan ve Orhan Hocam; Oralara kadar geldim, bir GV ailesi olarak can attınız benimle görüşebilmek için, bende sizlerle görüşmeyi canı gönülden çok istemiştim, malumunuz, zamanımız uyuşmadı, sıcak ilginize çok teşekkür ederim. İnşallah yazın izin kullanmamda görüşürüz.
Arkadaşlar motorcu olarak bulunduğunuz bölgenin güneşinin kıymetini bilin. 2 günde scooterle bile dünyanın yolunu katettim, inşallah emekli olup gelince, tüm gezilere katılıp, bu günlerin acısını çıokartacağım, hepinize teşekkür ediyorum....