wolverinegv arkadaşım..hyosource dan da sipariş verebilirsin..
arkadaşlar hyosource sitesinden verdiğim siparişler 10 gün içinde geldi ve eksiksiz teslim etmişler ben geldiğimde evdeydi..2 tane hava filtresi,sele kılıfları,artçı için peg vs. gibi aksesuarlar aldım..gönderim hızı hiç fena değil.zira aynı zamanlar da sipariş verdiğim ebay'den aldığım ürünler hala elime geçmedi nerdeyse bir ay oluyor..
canan abi dediğin gibi aksesurlar evi doldurdu nerdeyse,hepsi beni bekliyor ama şuna izin bile kullanamadım çok yoğun bir ortamın içinde buluverdim kendimi..ama hepsini fotoğraflayıp paylaşacağım sizlerle..bu arada feyizoglundan sipariş verip aldığım yan çantalar hakan ve yasin de olanlardan değil..sanırım yanlış modeli gönderdiler..bana gelen yine kilitli ve aynı hacimde ama püskülleri var..bende yeni geldiğim için aradan bir sürü zaman geçtiği için geri göndermeyeceğim.sadece püskülleri kesip takacağım..şuan için aksesuar olarak bir tek koruma demiri kaldı..onu da orhan kardeşimle halledeceğiz..
ayhan abi resimlerin çok hoş..ben beğendim ve inan bende yalnız başıma dolaşıp senin gibi doğayla başbaşa kalmaktan keyif alıyorum..artık sezon açıldı bende başlayacağım hayırlısıyla..
hakancım yavrucuk mükemmel bişi yaa.bana da aldıracaksın böle giderse..keşke hiç büyümeyip öle kalsalar
yasin kardeşimde bir yan çanta resimleri koymadan motoru da satıp forumdan uzaklaştı yaw,acayip üzüldüm gerçekten..abi gitme motor hayatına son verme dicem ama dinlermisin?
artık bundan sonra aranızdayım tekrar tekrar inşallah..önümüzdeki bir ay içinde motoru antalyadan izmire getireceğim yine ama bu sefer tüm aksesuarları takılmış olarak çıkacağım yola..tekrar uzun ve keyifli bir yolculuk olacak inşallah..resimler yine sizlerle olacak tabiki..
şimdilik bu kadar,tekrar hoşbuldum
görüşmek üzere..